isarkadasi geri geldi kactim![]()
Kaçak suziiiiiii akşam gel saçından sürüycem seni.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isarkadasi geri geldi kactim![]()
Sen bence 1 hafta falan kendine mühlet ver.
Bu süre içerisnde bi kendini topla tekrar kilo vericem ben diye başla.
Sende şey var aklında sürekli diyet yapma fikri ama bişeyleri bahane ederek yiyosun.
Kendini toparladıktan sonra ben yemicem dediğinde cısslardan yemeyeceğini biliorum.
Daha önce kaç misafir geldiğinde tutmusstun kendini hatrlıyosan.
Sen topiğe geldiğinde ben 75-76 arasındaydım sanırım.
Bak hala yerinde sayıyon sen.
Sen bence 1 hafta falan kendine mühlet ver.
Bu süre içerisnde bi kendini topla tekrar kilo vericem ben diye başla.
Sende şey var aklında sürekli diyet yapma fikri ama bişeyleri bahane ederek yiyosun.
Kendini toparladıktan sonra ben yemicem dediğinde cısslardan yemeyeceğini biliorum.
Daha önce kaç misafir geldiğinde tutmusstun kendini hatrlıyosan.
Sen topiğe geldiğinde ben 75-76 arasındaydım sanırım.
Bak hala yerinde sayıyon sen.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html burada detaylı anlatılmış,biraz da ben bahsedeyim;
Canım 3 etaptan oluşuyor dvd,20şer dakikalık programlar.Ben daha önce 1-2 kere yapıp bırakmıştım.Çünkü gerçekten zorlayıcı.30 gün içince incelmeyi garanti ediyor.Sen alıştıkça 2. ve 3. etaba geçiyorsun.Memnunum aslında :)
aynen oyle canımarzucum bende firar ettimsayfayi aciyom aciyom hep ayni sayfa ilerlemiyor
![]()
O çok kötü cnm yaa :26:
Yemekteydim bensonra msnde
![]()
Ya Naf ve Ger-düşle - ki ger-düş ü msn e bile alıştırdım.
Ordan sohbet ederken burası sessiz kalıyo.
Baktıgım zamanda yeni arkadasların muhabbetleri oluıyo.
Bide geçen hfta bunalımdım. Eski performansıma dönücem.![]()
Jeeeee !
Hemen inceliyoruz ki incelelim![]()
bilmiyorum ki bebegim niye böyle saldim kendimi:26: oruc da bile bu kadar salmamisdim kendimi
charm yaziyordun 2 sarma yedim diye bende menü yazacam diye 2-3 sarma dan fazla yiyemiyordum nasil yazayim 15 tane yedim diyeyemiyordum niye böyle saldim bilmiyom
![]()
Kiz bana da laf sokustursana be..
Motive Olayim gaza geleyim![]()
küstüm banane bananebiz üvey cocukmuyuz gitmeyin msn e :95:
![]()
cookkkk yagmur yagiyoooo:18:
esimin yanina gidiyodum benim onumdeki araclardan bi tanesi yagmur yuzunden kaza yaptiii.iyiki icindekiler zarar gormedi ama araba cook kotu durumdaydi.Allah korusun herkesin canini da malini da:26:
Merhaba kızlaaar :) Bugün yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşmak istedim.İlk günüm...
Sabah : tavada 1 yumurta (yağsız),1 dilim ekmek,light beyaz peynir ve çay
Ara: Yeşil Çay
Öğle: Sebze sote,1 kaşık noddle (yağsız)
Az önce Jillian Michaels:30 günde incel dvdsi ile sporumu yaptım.1. leveli yapabildim sadece.Birazdan yeşil çayımı demleyeceğim.Akşama da yüzmem var.![]()
Yahu 75 ten 62 ye nasıl kac ayda dusuluyor super dıyet lıstesını acıl ıstıyorum kardesım:)Masallah sana:))
merhaba kızlar. zaman buldukça hemen bilgisayarı açıyorum. misafirlerime çay demledim. biraz uzandılar uyanmalarını bekliyorum. malum yol yorgunular hala kendilerine gelemediler.
merhaba bayanlar hayatı kilo alıp vermeye çalışmakla geçen biri olarak konunuz ilgimi çekti . 10 yıl önce 56 kiloda evlendim 6 sene sonra 100 kilo olmuştum [gece yemekleri sayesinde]ardından sıkı bir diyetle 85e düştüm ve 2yıl içinde yine 92 ye çıkıverdiim . geçtiğimiz eylül ayında yine bir diyet.. ve şimdi 79 kiloyum temmuz 2012 de sünnet cemiyetim var o zamana kadar vaktim var ama zaman zaman kontrolü kaybediyorm biraz motivasyona ihtiyacım var ...
basit bir yazı oldu ama bilgisayarda problem oluştu mesaj atamıyorum. bu gidişle 100 mesajı nasıl bulacam.
misafirlerime güzel kalorili yemekler yapıyorum. çayın yanında tatlı pasta vs. inanın yememek için kendimle çok mücadele ediyorum. kazanıyorumda çok şükür. zorluklarla verdiğim 1kg. geri almak istemiyorum.
aynen oyle canım
aaa ayıp ama insan çağırırı demek ki istenmiyoz öyle olsun bakalım![]()
şimdi kaçıyorum. yine uğrarım alıştım buraya bakmadan duramıyorum. eylülde görmüş olsaydım kk yı inanıyorumki şimdi çok daha zayıf olurdum. burda insanın motivasyonunu arttıran bişey var.
Selam kızlar bende geldim aranıza sanırım en az yüz kez diyete başlamış geri bırakmışımdır.Amaaaaa bu kez kararlıyım başka çaresi yok ya zayıflıcam yada zayıflıcam :) 28 yaşındayım 1.65 boyum. son 2 yıl içinde çok kilo aldım şu anda 75 kiloyum kasımın 21 inden beri diyetteyim başladığımda 78 kg dım. hedefim 65 olmak. Desteklerinize ihtiyacım varr hep beraber inşallah kurtulacagız bu kilolardan ve yeniden çıtır olacağız inşaaallaaah
Ahanda motivem gitti...
Nasıl motive olucam. Akşama kadar olmam lazım. Eve gidince başlıyo benim yeme içme olayı.
Beni motive edebilen bu hafta 2 kilo versin hem de yağlısından inşalaaahhhhh.....![]()
Selam kızlar bende geldim aranıza sanırım en az yüz kez diyete başlamış geri bırakmışımdır.Amaaaaa bu kez kararlıyım başka çaresi yok ya zayıflıcam yada zayıflıcam :) 28 yaşındayım 1.65 boyum. son 2 yıl içinde çok kilo aldım şu anda 75 kiloyum kasımın 21 inden beri diyetteyim başladığımda 78 kg dım. hedefim 65 olmak. Desteklerinize ihtiyacım varr hep beraber inşallah kurtulacagız bu kilolardan ve yeniden çıtır olacağız inşaaallaaah
Link var mı? Nereden indirebiliriz??http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html burada detaylı anlatılmış,biraz da ben bahsedeyim;
Canım 3 etaptan oluşuyor dvd,20şer dakikalık programlar.Ben daha önce 1-2 kere yapıp bırakmıştım.Çünkü gerçekten zorlayıcı.30 gün içince incelmeyi garanti ediyor.Sen alıştıkça 2. ve 3. etaba geçiyorsun.Memnunum aslında :)
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html burada detaylı anlatılmış,biraz da ben bahsedeyim;
Merhaba kızlaaar :) Bugün yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşmak istedim.İlk günüm...
Sabah : tavada 1 yumurta (yağsız),1 dilim ekmek,light beyaz peynir ve çay
Ara: Yeşil Çay
Öğle: Sebze sote,1 kaşık noddle (yağsız)
Az önce Jillian Michaels:30 günde incel dvdsi ile sporumu yaptım.1. leveli yapabildim sadece.Birazdan yeşil çayımı demleyeceğim.Akşama da yüzmem var.![]()
hoşgeldiniz kızlar.. ya bu programın linki yok mu kimsede bir atsa banada sevaba girse...merhaba bayanlar hayatı kilo alıp vermeye çalışmakla geçen biri olarak konunuz ilgimi çekti . 10 yıl önce 56 kiloda evlendim 6 sene sonra 100 kilo olmuştum [gece yemekleri sayesinde]ardından sıkı bir diyetle 85e düştüm ve 2yıl içinde yine 92 ye çıkıverdiim . geçtiğimiz eylül ayında yine bir diyet.. ve şimdi 79 kiloyum temmuz 2012 de sünnet cemiyetim var o zamana kadar vaktim var ama zaman zaman kontrolü kaybediyorm biraz motivasyona ihtiyacım var ...