70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldiniz kızlar.. ya bu programın linki yok mu kimsede bir atsa banada sevaba girse...

:10:bu arada mum yapım kitim geldi biraz önce akşam eve gidip yapacam . yaptığım mumların resimlerini koyarım size :))):52::52::52:
Hoşbuldum :)
Link var mı? Nereden indirebiliriz??

Kızlar ben indirmemiştim,dvd olarak satın aldım 13 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.

nasilsiniz kizlar yeni programlar cikmis bende istiyorum ama sudurumum bi garantilensin ondan sonra yaparim artik kizimin gribi devam ediyo ve banada gecti ondan aksama tekrar randevusu var kizimin bakalim nediycek doktor

Arada bakıyorum kimsr olmayınca motivem gittiydi.
Tarçın akşam ve sabah içiliyo.
Gün içi için bişey bulamadım henüz:)))))))))

Yettimmm :10::10:

Bakalım bu tarçın nasıl bi etki göstercek :27: :26:

Bende regl olcam acayip şişimm stresimm :24::24:

Selam kızlar bende geldim aranıza sanırım en az yüz kez diyete başlamış geri bırakmışımdır.Amaaaaa bu kez kararlıyım başka çaresi yok ya zayıflıcam yada zayıflıcam :) 28 yaşındayım 1.65 boyum. son 2 yıl içinde çok kilo aldım şu anda 75 kiloyum kasımın 21 inden beri diyetteyim başladığımda 78 kg dım. hedefim 65 olmak. Desteklerinize ihtiyacım varr hep beraber inşallah kurtulacagız bu kilolardan ve yeniden çıtır olacağız inşaaallaaah
hoşgeldin canım
Ahanda motivem gitti...

Nasıl motive olucam. Akşama kadar olmam lazım. Eve gidince başlıyo benim yeme içme olayı.

Beni motive edebilen bu hafta 2 kilo versin hem de yağlısından inşalaaahhhhh.....:1:
aman seni hemen motive edelim o zaman:26:
:10.bak incelince giyeceğin kıyafetleri düşün. sonrasında etrafındaki insanların kıskançca bakışlarını, "ay bu kız nasıl incelmiş "diyecekler, hasetlerinden çatlayacaklar, sen küçücük popon ile salına salına yürürken herkes "bu güzelde kim "diyecek, buraya fotolarını koyacaksın öncesi sonrası diye bizler bakıp mutlu olacağız, topik bir neferini daha mezun edecek. ben buzdolabının üstüne zayıf halimin bir fotosunu koyacağım beyin ne görürse bilinçaltına kopyalarmış, ince halimi hatırlasında yeniden incelem.
:10::10::10:HA BİRDE İNŞALLAH O YAĞLARIN YANSIN BİTSİN İNCECİK BİR ÇITIR OL EMİ bak bedduada ettim benim bedduam tutar akşam hiç birşey yiyemeyeceksin...:10::10::10:
Link var mı? Nereden indirebiliriz??
ya bende link istiyom yapan arkadaş link yok miiiiiiiiiiiii:12:

nasilsiniz kizlar yeni programlar cikmis bende istiyorum ama sudurumum bi garantilensin ondan sonra yaparim artik kizimin gribi devam ediyo ve banada gecti ondan aksama tekrar randevusu var kizimin bakalim nediycek doktor

Gelmiş geçmiş olsun canım :29: göremiyoruz artık seni eskisi gibi :26:

hoşgeldin canım

:10.bak incelince giyeceğin kıyafetleri düşün. sonrasında etrafındaki insanların kıskançca bakışlarını, "ay bu kız nasıl incelmiş "diyecekler, hasetlerinden çatlayacaklar, sen küçücük popon ile salına salına yürürken herkes "bu güzelde kim "diyecek, buraya fotolarını koyacaksın öncesi sonrası diye bizler bakıp mutlu olacağız, topik bir neferini daha mezun edecek. ben buzdolabının üstüne zayıf halimin bir fotosunu koyacağım beyin ne görürse bilinçaltına kopyalarmış, ince halimi hatırlasında yeniden incelem.
:10::10::10:HA BİRDE İNŞALLAH O YAĞLARIN YANSIN BİTSİN İNCECİK BİR ÇITIR OL EMİ bak bedduada ettim benim bedduam tutar akşam hiç birşey yiyemeyeceksin...:10::10::10:

Allahhhhhhh motivasyona bak :52::52::52::52: bu gazla ben bile akşam yemem :52:

3 program.20şer dakika ama eğitmenin dediğine göre 20 dakikası spor salonundaki 2 saate bedelmiş.Yoğun tempoda durmadan 20 dakika çalıştırıyoru.Bu arada sizin için link buldum ama yasal olmadığı için burdan paylaşamıyorum sanırım.

meraba kızlar..ben de geldimm..8 aylık bi kıızm var hala emziriyorum ama bu programın sütümü fazla etkileyeceğini sanmıyorum..bol bol su ve proteine devam..65 kilo ile evlendikten sonra kocişle yemek yemekten 70 e geldiğim sıra hamile kaldım..87 ile bitirdim 2 hafta içinde 79 a düştüm emzirdiğim için ne verdim ne aldım 6 ay boyunca...79 tum..sonrasında biraz dikkat ettim ve adet de olunca 74 e düştüm şu an sanırım 73 üm..tartım bozuk sabah aç karna tartılamıyorym öğleden sonra kıyafetlerle falan 74.5 çıkıyorum..boyum 165..hedefim 65 kilo..ben de kilo verebilirim inşallah..bazen çok prensipli yiyorum bazen kendime hakim olamıyorum...burda sizlerle motivasyonumun artacağını düşünüyorum.şimdiden sağolun..

hoşgeldin canım

İnşallllllaaahhhh tez zamandaaaaaa çooook kilo verirsinnnnn arkadaşım.....

Şimdi kızlar demin ne oldu bilin bakalım :26: tabi nerden bilceksiniz bilemezsiniz :1: pencereden dışarı bakıyoduk ne görelim BHU diye bi

tatlıcı varya kapının önüne park etti arabayı :37: adam bagajdan bi torba çıkarttı :27: dedik ki herhalde yan şirketten sipariş verdiler :26:

adam bizim şirkete doğru geldiii ve güvenlikle konuşmaya başladı :53: kızlara dedim ki kızlarr şimdi istermisiniz yılbaşı promosyonu getirmiş

olsun ve gülüştük :1::1: arkasından telefon çaldı adam promosyon getirmiş :53::53:

1 koca tabak fırın sütlaç ve 1 koca tabak profiterol :53::53::53:

Sütlacı açtılar ucundan tattım sütlaç sevmem çünkü :27: ama profiterolü yarın için dolaba sakladı kızlar ayy ben şimdi napıcammmmmmm

:52::52::52:

3 program.20şer dakika ama eğitmenin dediğine göre 20 dakikası spor salonundaki 2 saate bedelmiş.Yoğun tempoda durmadan 20 dakika çalıştırıyoru.Bu arada sizin için link buldum ama yasal olmadığı için burdan paylaşamıyorum sanırım.

özel msj olarak at canım arıyom yarım satdir nette bulamadım bir türlü

Şimdi kızlar demin ne oldu bilin bakalım :26: tabi nerden bilceksiniz bilemezsiniz :1: pencereden dışarı bakıyoduk ne görelim BHU diye bi tatlıcı varya kapının önüne park etti arabayı :37: adam bagajdan bi torba çıkarttı :27: dedik ki herhalde yan şirketten sipariş verdiler :26: adam bizim şirkete doğru geldiii ve güvenlikle konuşmaya başladı :53: kızlara dedim ki kızlarr şimdi istermisiniz yılbaşı promosyonu getirmiş
olsun ve gülüştük :1::1: arkasından telefon çaldı adam promosyon getirmiş :53::53:
1 koca tabak fırın sütlaç ve 1 koca tabak profiterol :53::53::53:
Sütlacı açtılar ucundan tattım sütlaç sevmem çünkü :27: ama profiterolü yarın için dolaba sakladı kızlar ayy ben şimdi napıcammmmmmm
:52::52::52:

Bolulu hasan ustaaa:52::52:
Favorimdir kendisi :52::52:

Back
X