tatlım bööle düşünerek kendini bunaltma hakkında hayırlısı.çalışmıyoan bi bebeğin daha olması üst üste o kdar dakötü değil bence.ben çalışmasam hemen yapardım 2.yi.kötü düşünme canım benim hayırlısı in.sagol canim gercekten zor bide diger durum hala sonuclanmadi simdi pek lekelenmede yok ama teslerde tam kirmizi olmuyo ama yaptiktan 30saniye sonra beliriyolar hemen tabi digeri gibi hala kirmizi olmuyo simdi diyorum turkiyede olsam susaatte bile acile gider ne oldugunu ogrenirdim guya kadin dogumcuya gittim kadin neye baktiysa kan alabiliyo almadi bidahaki gunun gecmesinden sonra bakicak hala olmadiysam ozaman alicakmis kan testini ofya ben kotuyum kizlarya sardim cikolatalara sitres oldukca moralim bozuldukca cikolata yiyip duruyorum ruhen bedenen cok yorgun hissediyorum kendimi
annene geçmişolsun canımmmnaptınız nen ben yokken anlatın bakem,,pööf bugünde hiç giremedim doğru dürüst,,annem kulağından ameliyat olduu,,ablam yanında gidince çocuklarına ben baktım,,oğlan neyse okuldaydı geldi gittide,kızla benim oğlan anlaşamıyolar o 4 benimki 2.5 kafayı yedirdiyolar valla
allahtan benim kızla o anlaşabiliyoda işi kurtarıyoz..evde akşam 4 çocuk oldu la biri ordan biri burdann
ablam gece gelemiyceni söyleyince,,
oldum planlar kuruyodum acaba çocukları alt katta evinde yerlerinde yatırsam acep gece uyanırlarmı dedim derken ablam 7de çıkageldi,,annem hastaneden çıkmış,,yatmak istememiş
iyimiş..şükürler olsun..neyse geldi ablam diye pekbi sevindim,,gündüz neysede,,gece benimkiler ikiside uyanıyo daha e bide kız yeğenimde uyanıyo mama içmek için..dedim yandım ben bende kalsa birbirlerini uyandırırlar evine yatırsam gece korkarlar amaaan neyse işte ablam geldi işlem bitti...
![]()
ben de akşam yicem yoğurtlaaaaaBugün öğlen menümde ıspanak var tabi ki boooll yoğurtlaaa![]()

Günaydın yavrukuşlaaarr....
Bugün annemden pırtladıgım gün...popoma şaplattıklarında cıyak cıyak ağladıgım gün...
Aylayarak bu dünyaya gelen bizlerin, gülerek veda etmesi dileğiyle... Doğum günüm kutlu olsun..![]()
doğum gününkutlu olsun mutlu ol senelerceeeeeeeee....iyiki doğdunnnnn fıstığımmm
eveeettt ilk alıntılarım devamı yemekten sonraaaa.