70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim gercekten zor bide diger durum hala sonuclanmadi simdi pek lekelenmede yok ama teslerde tam kirmizi olmuyo ama yaptiktan 30saniye sonra beliriyolar hemen tabi digeri gibi hala kirmizi olmuyo simdi diyorum turkiyede olsam susaatte bile acile gider ne oldugunu ogrenirdim guya kadin dogumcuya gittim kadin neye baktiysa kan alabiliyo almadi bidahaki gunun gecmesinden sonra bakicak hala olmadiysam ozaman alicakmis kan testini ofya ben kotuyum kizlarya sardim cikolatalara sitres oldukca moralim bozuldukca cikolata yiyip duruyorum ruhen bedenen cok yorgun hissediyorum kendimi
tatlım bööle düşünerek kendini bunaltma hakkında hayırlısı.çalışmıyoan bi bebeğin daha olması üst üste o kdar dakötü değil bence.ben çalışmasam hemen yapardım 2.yi.kötü düşünme canım benim hayırlısı in.
naptınız nen ben yokken anlatın bakem:23:,,pööf bugünde hiç giremedim doğru dürüst,,annem kulağından ameliyat olduu,,ablam yanında gidince çocuklarına ben baktım,,oğlan neyse okuldaydı geldi gittide,kızla benim oğlan anlaşamıyolar o 4 benimki 2.5 kafayı yedirdiyolar valla:25:allahtan benim kızla o anlaşabiliyoda işi kurtarıyoz..evde akşam 4 çocuk oldu la biri ordan biri burdann:53::52:ablam gece gelemiyceni söyleyince,,:53:oldum planlar kuruyodum acaba çocukları alt katta evinde yerlerinde yatırsam acep gece uyanırlarmı dedim derken ablam 7de çıkageldi,,annem hastaneden çıkmış,,yatmak istememiş:16:iyimiş..şükürler olsun..neyse geldi ablam diye pekbi sevindim,,gündüz neysede,,gece benimkiler ikiside uyanıyo daha e bide kız yeğenimde uyanıyo mama içmek için..dedim yandım ben bende kalsa birbirlerini uyandırırlar evine yatırsam gece korkarlar amaaan neyse işte ablam geldi işlem bitti...:32::27::27:
annene geçmişolsun canımmm
Bugün öğlen menümde ıspanak var tabi ki boooll yoğurtlaaa:52::52:
ben de akşam yicem yoğurtlaaaaa:34:
Günaydın yavrukuşlaaarr.... :3::3:
Bugün annemden pırtladıgım gün... :1: popoma şaplattıklarında cıyak cıyak ağladıgım gün... :1:
Aylayarak bu dünyaya gelen bizlerin, gülerek veda etmesi dileğiyle... Doğum günüm kutlu olsun.. :60:

doğum gününkutlu olsun mutlu ol senelerceeeeeeeee....iyiki doğdunnnnn fıstığımmm

eveeettt ilk alıntılarım devamı yemekten sonraaaa.

google da tam olarak aşağıdaki şekilde yazıp arama yapınca çıkan 5. sonuç sitesnden indirebilirsiniz.

jillian michaels 30 day shred indir

:1: Ben her gün yapmaya karar verdim,umarım pes etmem... :53:
Yapinca ise yaradigi kesin...
Ben indiremzsem hepsbrdndn alcm

Bende onu anlamıyorum sen bi kendini gaza getir bence.
İstediğin kadar motive edebilirim seni.
Sen istersen veremeyecek kilon yok canım.

İtinayla motive edilirr.:9:
Sen yediklerini paylaşırsan içinden cıssları bulup 1 hfta o yediklerini hatırlatırım sana:52:
Suziye çok yapıyodum 1 hfta boyunca yiyodu yiyodu 300-400 gram fazla çıkıyodu cuma günü.
Benn nerde hata yaptım diyodu yediklerini bir bir söylüyodum.:52:
Ciss de baa :23:

kızlarr ağzım kulaklarımdaaaaaaaaa kocacım süper bi süpriz yapmış kargo geldi aldım bi açtımmm yüzük kutusu kutuyu bi açtım ahanda böle oldum :53: :53: :53: :53: dedim anam bu yüzük gerçekmi içinde bi de not vardı kızlar kocam alyans almış bana yollamış aradım üstündeki pırlantalar gerçekmi diye gülüyo ay pek bi sevindrik oldum görmemişin yüzüğü olunca sizinle paylaşmak istedim hemen :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

selam kızlar
günlerdir internet yoktu giremedim geçmişide okuyamadım valla.bizim internet yavaştı eşimde hızlansın diye modemi değiştirdi internet var ama bilg internete girmiyo eşime soruyorum şifresimi yanlış diye oda kadar kendinden eminki kızdı bana hayır şifre doğru diye günlerdir net yok bi gittim baktımki şifreyi yanlış girmiş düzelttimde Allahtan net geldi.
kızlar ben 2 gündür oruç tutuyorum.26 tane borcum var kızımın doğumundan ama nasıl besleneceğimi bilmiyorum.bi akıl verseniz.ne iyi olur

merhaba bayanlar hayatı kilo alıp vermeye çalışmakla geçen biri olarak konunuz ilgimi çekti . 10 yıl önce 56 kiloda evlendim 6 sene sonra 100 kilo olmuştum [gece yemekleri sayesinde]ardından sıkı bir diyetle 85e düştüm ve 2yıl içinde yine 92 ye çıkıverdiim . geçtiğimiz eylül ayında yine bir diyet.. ve şimdi 79 kiloyum temmuz 2012 de sünnet cemiyetim var o zamana kadar vaktim var ama zaman zaman kontrolü kaybediyorm biraz motivasyona ihtiyacım var ...
hoşgeldin cnm :3: menülerini paylaşırsan sana yardımcı oluruz hiç korkma hepimiz çıtır olucaz tatlım :34:
Selam kızlar bende geldim aranıza sanırım en az yüz kez diyete başlamış geri bırakmışımdır.Amaaaaa bu kez kararlıyım başka çaresi yok ya zayıflıcam yada zayıflıcam :) 28 yaşındayım 1.65 boyum. son 2 yıl içinde çok kilo aldım şu anda 75 kiloyum kasımın 21 inden beri diyetteyim başladığımda 78 kg dım. hedefim 65 olmak. Desteklerinize ihtiyacım varr hep beraber inşallah kurtulacagız bu kilolardan ve yeniden çıtır olacağız inşaaallaaah
hoşgeldin canım tabiki çıtır olucaz başka yolu yok :34:
kızlarr ağzım kulaklarımdaaaaaaaaa kocacım süper bi süpriz yapmış kargo geldi aldım bi açtımmm yüzük kutusu kutuyu bi açtım ahanda böle oldum :53: :53: :53: :53: dedim anam bu yüzük gerçekmi içinde bi de not vardı kızlar kocam alyans almış bana yollamış aradım üstündeki pırlantalar gerçekmi diye gülüyo ay pek bi sevindrik oldum görmemişin yüzüğü olunca sizinle paylaşmak istedim hemen :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
canım güle güle tak yüzüqünü senin adına çok sevindim :16:
selam kızlar
günlerdir internet yoktu giremedim geçmişide okuyamadım valla.bizim internet yavaştı eşimde hızlansın diye modemi değiştirdi internet var ama bilg internete girmiyo eşime soruyorum şifresimi yanlış diye oda kadar kendinden eminki kızdı bana hayır şifre doğru diye günlerdir net yok bi gittim baktımki şifreyi yanlış girmiş düzelttimde Allahtan net geldi.
kızlar ben 2 gündür oruç tutuyorum.26 tane borcum var kızımın doğumundan ama nasıl besleneceğimi bilmiyorum.bi akıl verseniz.ne iyi olur
canım tuqba kopyalamıştı sanırım oruçluyken nasıl beslenmeiz gerektiqini..gelince hatırlatalım listeyi yayınlasın :40:
neden kimsecikler yookkk:5:
karninizi doyuramadinizmi hala oburixler!!:9:
hadi kalkin spor yapalim:21::21::32::32:
:emir_bebek:

filizz ben geldim canım :3: anlaşıldı sen dün akşamki muhabbeti arıyorsun :9: daha erken bitirsinler işlerini gelirler tatlım :34:

Günaydın yavrukuşlaaarr.... :3::3:
Bugün annemden pırtladıgım gün... :1: popoma şaplattıklarında cıyak cıyak ağladıgım gün... :1:
Aylayarak bu dünyaya gelen bizlerin, gülerek veda etmesi dileğiyle... Doğum günüm kutlu olsun.. :60:

doğum günün kutlu olsun canım.yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiylee

Şimdi kızlar demin ne oldu bilin bakalım :26: tabi nerden bilceksiniz bilemezsiniz :1: pencereden dışarı bakıyoduk ne görelim BHU diye bi

tatlıcı varya kapının önüne park etti arabayı :37: adam bagajdan bi torba çıkarttı :27: dedik ki herhalde yan şirketten sipariş verdiler :26:

adam bizim şirkete doğru geldiii ve güvenlikle konuşmaya başladı :53: kızlara dedim ki kızlarr şimdi istermisiniz yılbaşı promosyonu getirmiş

olsun ve gülüştük :1::1: arkasından telefon çaldı adam promosyon getirmiş :53::53:

1 koca tabak fırın sütlaç ve 1 koca tabak profiterol :53::53::53:

Sütlacı açtılar ucundan tattım sütlaç sevmem çünkü :27: ama profiterolü yarın için dolaba sakladı kızlar ayy ben şimdi napıcammmmmmm

:52::52::52:
cuma günü ye tatlım .ya dabi ikiucundan al sabah akşama eritirsin hem.
vaaaaaaaaayyyyyyyyy süper bir sürpriz gerçekten.güle güle tak güzelimmm..bu arada pek uğramıyosun gözümden kaçmıyoo özletme kendini canım yaaaaa.
selam kızlar

Allah kabul etsin canım.ben de bu gün tuttum ama başım ağrıdı yaaaa.
canım tuğba gelince kopyalar hafif yemeye çalış.sahurda proten ağırlıklı yersen tok tutar.bolca su.iftarda da sebze yemeği salata çorba yoğurt.evde ne varsa artık.ekmek sadece sahurda bu arada.bööle işte.ben de evde olduğum günler tutucam inşşş..

hoşgeldin cnm :3: menülerini paylaşırsan sana yardımcı oluruz hiç korkma hepimiz çıtır olucaz tatlım :34:

hoşgeldin canım tabiki çıtır olucaz başka yolu yok :34:

canım güle güle tak yüzüqünü senin adına çok sevindim :16:

canım tuqba kopyalamıştı sanırım oruçluyken nasıl beslenmeiz gerektiqini..gelince hatırlatalım listeyi yayınlasın :40:

filizz ben geldim canım :3: anlaşıldı sen dün akşamki muhabbeti arıyorsun :9: daha erken bitirsinler işlerini gelirler tatlım :34:

cuma günü ye tatlım .ya dabi ikiucundan al sabah akşama eritirsin hem.

vaaaaaaaaayyyyyyyyy süper bir sürpriz gerçekten.güle güle tak güzelimmm..bu arada pek uğramıyosun gözümden kaçmıyoo özletme kendini canım yaaaaa.

Allah kabul etsin canım.ben de bu gün tuttum ama başım ağrıdı yaaaa.
canım tuğba gelince kopyalar hafif yemeye çalış.sahurda proten ağırlıklı yersen tok tutar.bolca su.iftarda da sebze yemeği salata çorba yoğurt.evde ne varsa artık.ekmek sadece sahurda bu arada.bööle işte.ben de evde olduğum günler tutucam inşşş..

tşk ederim kızlarrrr

shryvz evet cnm çok sık girmiyorum iş bide muhasebe kursuna gidiyorum akşam çocuk derken koşturmaca arada göz atıyorum

Mutlu gunlerde tak tatlim :16:

Hey Allahim ya !
O topihi hatirliuorum 80 ustuyken oradaydim acayip kaptirmisti millet kendini
Burdaki soft muhabbet lezzeti uoktu.
Hir gur olmasi cok dogal

o ne yaa:53:
az once ben de baktim azcik ama kimin eli kimin cebinde pek anlayamadim.herkes girmis birbirine.gruplasma olmus.korktum kactim.huzursuzluk bunaltiyo beni:19:
senayla alakasini da hala anlayamadim ama insallah yakinda gelir de anlatir.

Back
X