- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
OY OY,,dün abisiyle kardeşi 23te geldi ,,,eşim saat 1de gelcek 2 saat napcam ben bunlarlaaaa diye eşime fırça kaydım,,2 saat öyle böyle geçti bağyan olarak kaldım aralarında allahta kızım vardıı 2 bağyan oldukeşim geldi 1de gece gece yemek koydurdumu
ben karşılarında baktım tabikide
kaşarlı yumurta yapıverdim bide normal kahvaltılık şeyler,,
neyse gece 3.30da yatağa yattım uyudum sabah 8de dürtüklenerekten tubiş hadi kalkta geç kalmayalım cenaze evine dedi,,kahvaltı hazırlıcaktım ama halim yoktu uykusuzduum,,ordan kalktım oraya yattım dalarken tubiiiş diye ses,,kaç yer değiştirdim ama adam rahat durmuyo hadi kalk
:95::95:uykum vaaar diyorum,,biz gidince uyursun dedi neyse herşeyi hazırladım bunlar 10da gittiler,nasıl uykusuzum kaç kere dalmak üzereysem hep çocuklar mızladı tepeme çıktılar uyutmadılar,,kafamda ağrıyo zonk zonk diye,,neyse dedim bari pcyi açemde uykum açılsın,,kız uyudu bu arada oğlan pc'ye oturmak için başladı mızlamaya,,kızdım kalktım,,eşim aradı bide yemek yapakoy bizimkiler aç kaldı burda belki bize gelirler dedii
sinir oldum,,annesi babası abisi kardeşi hepsi birden gelcekmiş
ya çok kötüyüm ben amaa oof oof falan dedim neyse yinede tamam hadi diyip kapattım..inşallah burda yine kalmazlar...gerçi abisi inegöle döncek bugün o kalmaz kardeşide köye döncek orda işe gitcek,,anası babası kalcekya inşallah onlarda gider köye,,ama saat 3te araba kalkıyo ,,1saatte ne zaman buraya gelceklerde yemek yiceklerde arabaya yetişceklerr
napcam ben yaaaa,,kızlar sakinleştirin nen benii,bunalıma sokuyolar beni bunlaar..kayınpeder çok çeneli ya anlattığı bişeyi 10kere anlatıyoo,,biliyodum bunuda diyemiyorum,,sonuna kadar dinlemek zorunda kalıyorum
ben eti çıkarttım dolaptan birazdan başlıyımda sonra hazır durakoysun yemekler,,yanınada pilav yapıcam salata idare ederiz iştee,,fazla bişey beklemezler zaten şükretsinler
![]()

Sakin ol tubii

Canım pttye ödeme yapıyoruz Kazene bildiriyoruz.
Malesef yanlış adres veren çok olmuş.
Artık elden ödemiyorsun.
önce ödeme sonra kart:)![]()
Anaaa

Ben yanlış bilgilendirmiş oldum haberim yoktu kusura bakmayın arkadaşlar