70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dilek fistigim benim yerim seni ben :38: simdi :1: öhöm öhöm ben birsey deniyorum fayda edecekmi diye kötü örnek olmayayim
yani yanlis anlasilmasin hap falan deyil baska bi beslenme sekli yinede yazayimmi :26:

:26::26::26:

abbovv selam verdık borçlu cıktık :9: :9: :9:

Ben kaçıom mesai bitti hadı ıyı akşamalrr :)

Eee herhalde :27::27: burdan pahalı pahalı alıyoz ordan kaynağından alırdın :32::32:

İyi akşamlar şekerim :38:

Bende 165 boyunda 70 kiloyum hedefim yaza kadar 55 kilo olmak..şimdiden başladım 6 ayda 15 kilo veririm heralde

Hoşgeldin şeker.:3:
Kurallarımız bunlar;

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Onca yediğini hiçe sayıp bide böreğe sulanıyo.:57:
Naf, Suzi topiğe geldiğinde ben 75 kilo falandım sanırım hatta bi ara 74e düşünce Kdr, suzi, ben yarışalım demiştim.
Bu orti olayı olmadan önce.
Bunlar oralı olmadı sonra orti olayı çıktı zaten.
Ben 71.5 oldum - ki Cuma bu rakam değişcek - Suzi hala aynı rakamlarda.
Boşuna lakabı 300-500 Suzi değil.:9:

Bende pek farksız değilim geldim 2 ay oldu hala aynı kilodayım :60::60: alıp veriyorum ekonomiye can veriyorum :60:

amanennn :52: kac suzan kac :1: ben diyorum size ben onlari unuttum bile :53: sanki seneler gecti daha bu haftaydin herhalde :36:

:1::1::1:

Bende 165 boyunda 70 kiloyum hedefim yaza kadar 55 kilo olmak..şimdiden başladım 6 ayda 15 kilo veririm heralde

Hoşgeldinn :3: inşallah hedefine bizimle ulaşırsın :8:

Kızçeler iyi akşamlar kendinize dikkat edin :3: unutmayın biz bir bütünüz :29: öpüyorum çok :16: :10:

Back
X