70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bazı yerler gerçekten sömürüyor insanı hakkında hayırısı olsun ablacım ..
ooo nickin ne güzel görünüyor öylee ayy çook güzelll hayırlı olsun canım :16:
filizcim bnm koltuklarım bunlar canım (oturma odası)

Teşekkür ederim Sena abla.. :9:
Ezik nick mywishten kurtuldum ne kadan teşekkür etsem azdır Kazen'e :9:

kızlar yarın diyetisyene gidiyorum ve bende aranıza katılıyorum :32::32:
bu arada kan testlerimi yaptırdım sonuçlar inanılır gibi değil
henüz 24 yaşındayım ve kara ciğerde yağlanma kolesterol offf off hepsini sebebi kilolar
neyse yarın tartılır kilo çizelgesi de yaparım inşallah sizlerin de desteğiyle kilolara sonn :kkk::kkk::32::32:

kızlar yarın diyetisyene gidiyorum ve bende aranıza katılıyorum :34::32::32:
henüz 24 yaşındayım ve kara ciğerde yağlanma kolesterol :43::43: offf off hepsini sebebi kilolar
neyse yarın tartılır kilo çizelgesi de yaparım inşallah sizlerin de desteğiyle kilolara sonn :32::32:

henüz 24 yaşındayım ve kara ciğerde yağlanma kolesterol offf off hepsini sebebi kilolar
neyse yarın tartılır kilo çizelgesi de yaparım inşallah sizlerin de desteğiyle kilolara sonn :kkk::kkk::32::32:

hosgeldin canim ,beklerizzz.insallah sen de bir an evvel kurtulursun fazlaliklarindan.bahar gelince kalabaliklasir buralar zaten.biz o zamana kadar ki$tan temizligimizi yapmis olalim.bahara misler gibi takilalimmm:31:

ayyyy cok hosmus gercektennnn:16:
bu resimdeki senmisin guzel bayannnn:38:
est. canım güzellik banamı kalmış nacizane benim resimdeki...ama kapalıyım...

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kilo veriri ve sorunlarından kurtulursun...

hosgeldin canim ,beklerizzz.insallah sen de bir an evvel kurtulursun fazlaliklarindan.bahar gelince kalabaliklasir buralar zaten.biz o zamana kadar ki$tan temizligimizi yapmis olalim.bahara misler gibi takilalimmm:31:

est. canım güzellik banamı kalmış nacizane benim resimdeki...ama kapalıyım...

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kilo veriri ve sorunlarından kurtulursun...

çok saol kızlar inşallah en kısa zamanda hep beraber kurtulucazz:16::16:

Merhaba
Pro Kart Hakkinda biraz bilgi vermek istiyorum !

Kartin ucreti 30 TL bu ucretin tamami BEDD'e bagislanmaktadir. BEDD nedir diye merak ediyorsaniz;

Destek Verenler - BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ adresin inceleyebilirsiniz.

Esas sizlerle paylasmak istedigim 70-79 kilo araligi olarak sizlerin adina http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat adresine bir kalpli sizin sececeginiz bir logoyu koyabilirsiniz. Nasil mi 15 adet kart alirsaniz yani 15 uyemiz pro olursa biz sizi nadiniza kaliteli bir cok amacli tekerlekli sandalye alip BEDD'e bagisliyor ve tum belgelri buradan paylasip sizi Bir gulumseme Bir hayat projemizde kalp ile onure ediyoruz.

Pro uyeligin avantajlarini saymama bile gerek yok karti alana gecen ay 60 TL degerinde parfum(bir marka bize jest diye yolladi bizde kargoalra koyduk) yolladik ! Mutlaka yanina birseyler koyuyoruz...

Sorulariniz varsa cevaplayabilirim...

Kızlarr gün içinde bu konu konuşşuldu.
Ben, blackcat ve barkinim Kk pro luk için para yatırdık ve hemen aktif edildi.
Güzel bi hizmet..
Kendi adıma konuşayım.
KK ya takıldığımdan beri 10 kilo verdim. Sadece kilo konuşmadım burdaki arkadaşlarla herşeyi paylaştım..
Diyetisyene 1 kere gittim ama kasıldığım için bir daha gidemedim.
Gene kendi adıma konuşuyorum diyetisyene vereceğim 1 seans parası bile değil 30 tl.
Neyse hatırlatayım dedim. İlgilenen olursa yazarsınız. :34:

Kızlar ya az önce 2-3 dilim kakaolu kek yedim ve süt içtim,çok pişmanım,bugün abartmadım diye gece abarttım reglim diye canım tatlı istiyor ayrıca mideme dokundu,moralim sıfırlandı -.-

Kızlar ya az önce 2-3 dilim kakaolu kek yedim ve süt içtim,çok pişmanım,bugün abartmadım diye gece abarttım reglim diye canım tatlı istiyor ayrıca mideme dokundu,moralim sıfırlandı -.-

tatlım hiç üzülme bizlerde belli bir düzeni oturtana kadar gerekli gereksiz zamanlarda yiyip sonrada pişman oluyorduk..pişman ola ola nefsimize hakim olmayı öqreniyoruz canım...olan oldu yarın yepyeni birgün ve yepyeni umutlarımız olucak...hiç kafa yorma vericeksin kilolarını..bizler nasıl verdiysek sizlerde vereceksiniz cnm..

tatlım hiç üzülme bizlerde belli bir düzeni oturtana kadar gerekli gereksiz zamanlarda yiyip sonrada pişman oluyorduk..pişman ola ola nefsimize hakim olmayı öqreniyoruz canım...olan oldu yarın yepyeni birgün ve yepyeni umutlarımız olucak...hiç kafa yorma vericeksin kilolarını..bizler nasıl verdiysek sizlerde vereceksiniz cnm..

Doğru söylüyorsun tatlım,sabah kalkıcam hafif bi kahvaltıdan sonra sporumu yapıcam ve güne devam edicemm :16:
Bundan önce 82 kiloydum,onlar nasıl gittiyse bunlarda gidecek... :52:

iş yerinde cnm sertifika lazım bildiğim muhasebeye hızlandırılmış gidiyorum sertifika için delircem artık yoruldum

anne olmak ve sabır hepimiz aynı yollardan geçiyoruz cnm

amin cnm herkesin:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
kolay gelsin balımm..
Kızlar anladığım kadarıyla jillian michaels 30 day shred ile hep beraber inceleceğiz.Hepinizi cezbetmiş.İsmi bile gaza getiriyor insanı,yarın sabah da yapıp devamını getirmeyi umuyorum...:51:
evet valla yarın başlıyorum hatta oğlum uyusun bu gün.
sLm kizLar :3: dilek geldim hani sacimdan sürüyecekdin nirdesin :1:

canim benimki baskami ne :26: 5 inci ye bastim download yazdi onada bastim bilgisayari cökerti :30: ben nereye girdim aceb :44:

naptin yedinmi kahvaltiyami sakliyon :27: he yakarsin:1: persembeye kadar bekletme bebis arti cikma sonra :30:

canim sende aksama birakma bari :26: yedinmi :56:

ay ne güzel bi cest yapmis :23: güle güle kulan canim :21:

allah kabul etsin canim :16:

basiniz sagolsun canim ya :59:

neyin derdine düsmüsler bunlar ya :47: ne var sanki iki listede olduysa sevinsinler iste ay ne fesat insanlar var :19:

ben indiremedim canim :26: bana da bi el atsaniz :23:

tabii canim hosgeldin :3:

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html canim ben burdan yapiyorum bi dene istersen:26:
canım ben videosunu indirdim ama linkten değil bi programla indirdim.
günaydın kızlarrrrrrr regl ağrısından bayılcam bu kadar ağrı çekmemiştim son zamanlarda regl olmasamda ağrım var smear testi yaptırdı bakalım inş kötü bişey çıkmaz iki hafta sonra alıcam ay ben kaçtım kızlar sanki bıçak saplanıyoo:14: :14: :14: :14: :14: :14: :14:
canım yaaaa inşşbişey çıkmaz.geçmiş olsun.
Canım benim..
Sevgililer gününde doğacak tepikoğlum
Bak doğum sonrası burdayım..
Liste savaşı mı ne oluyormuş
Anlamam ona göre...
Orti buluyormuşsunuz..
Hepiniz ortimsiniz
:)))))
Oh ortileri de buldum...

Canım ben 73 olmuştum en son...
VAlla boyum olmasa yuvarlanıp gideceğim de:))

BAşın sağolsun Tubişim...

CAnoooooooooo kızlara selam söyle
maşallah fıstığımaaaaa.ama 73 çok iyi bence.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımın içi.
Kıızzlaarrrrr...
Topik biraz serbest kaldı sanırım. Artık çoğu kişi ( bende dahil olmak üzere ) menülerini paylaşmıyor.:37:
Bundan böyle her akşam menülerimizi paylaşalım diyorum ben.
Sohbet muhabbet güzel de olmıyyy böylee.:52:
ayyyy ben de diyorum bu avatar dileğeaitdiye puccaaa kim diye.hayırlı olsun bbeeğiimm..ya ben hala nalamadım parayı nasıl yatırdın .yatırdıktan sonra mı mesaj attın.
ben yazana kadar gitmiş suzimmmm hadi çabuk gel fıstıqımm össsledimmmm vallaa :16::16::16::16::16:

seherrrrrrrrrr bitmedimi geçmiş anacım aşadan yukarı çıkamadın bitürlü :9::9: kıss hani sen beni bugün arıcaktınn :4:

seher ben yokum sandı çıktı kısss burdayım ben gel geriiiiiiiiii :80:
balım gelmişşşşş özledim senniii.ve çok üzüldüm.canım yaaa bu gün o kadar yoğun geçtiki boşdersim vardı güya oturacaktım.bir sürüiş çıktı.bi de nöbetçiydim kafa kalmadı.geçmişten de çıkamadım.şu pro karta takıldım biraz.
Eki Görüntüle 307191 Eki Görüntüle 307190
iste boyle.ama cok kirletiyo cocuklar.Allahtan silinebilir kumastan da temizlenebiliyo.yoksa :52::52::52: biterdim.gelene gidene rezil olurduummm
amaaaaaaaaannnnnn ben düşünemiyorum benim oğlanla.artık elimdebi bez evin içinde gezer dururum
Bu arada kısçeler artık bende iş arayanlar kervanına katıldım.
Şefim emekliliğini istedi ondan önce bi bilg. mühendisi işten ayrılmıştı.
Şimdi eleman almadan götürelim işi diyor müdür olacak zat.
Bende maaşı söyledim. 3. yılıma girdim vs vs dedim.
Uçuk bi beklentin olmasın dedi. :52:
Ki sadece 500 bilgisayar kullanıcısına yazılım kısmında ben destek veriyorum.
Ve bilgisayardan anlayan kadar anlamayan daha çok..
Çıldırcak durumdayım yani.
Verdiği maaşa gider bi iş bulurum kafam da rahat olur.
Bi de bi tek program olsa neyse dicem.
Ivır zıvır herbişeyde beni arıyolar yardımcı olayım diye.
Bende eşek tabi. Sırtıma semer vuran çok olıyyy. :52:
İsyan bayrağını açtım yarından tezi yok iş arıycam.:10:

Yaşasııınn artıkkk Proyummmm... :52::52:

hayırlısı olsun canım.inşş güzelbi zam alır ya da güzelll bi iş bulursun.
pron da hayırlı olsuuunnnn..

:16::16::16::16::16::16::16:bunlar daherkeseeeeeee...
kızlar ayşebaharın da selamı var herkeseüzerimde kalmasınn:16:

merhaba kızlarr :16::16:

orti seni görüyorum nbr?
jilliams ın videosunu ben de indirdim bugün torrentten haftasonu başlıycam sanırım :26:

ayyyy ben de diyorum bu avatar dileğeaitdiye puccaaa kim diye.hayırlı olsun bbeeğiimm..ya ben hala nalamadım parayı nasıl yatırdın .yatırdıktan sonra mı mesaj attın.
hayırlısı olsun canım.inşş güzelbi zam alır ya da güzelll bi iş bulursun.
pron da hayırlı olsuuunnnn..
:16::16::16::16::16::16::16:bunlar daherkeseeeeeee...
kızlar ayşebaharın da selamı var herkeseüzerimde kalmasınn:16:

Selam Seher ablaaa.:70:
Önce hesaba havale yaptım sonra başvurdum daha sonra mesaj attım.
Öğleden sonra yatırdım sanırım parayı. Az önce de aktif edildi.
Teşekkür ederimm.:21:
Mywish oldu puccaa :9:
A.s. bide. :16:

Back
X