nickinde kendin gibi çook tatlı canım...kızlar bugün dileqin resmini gördüm bi içim su çok tatlı yaa maşallahh
Bende tanıyosun sanıyorum yaa.
Eski ezük nickimden kurtuldum.
Puccaaayım artııkkk.![]()

ya ogün moralim bozuktu kuşadasına giderken aydına uqradık..meryemana varmış ziyaret edelim dedik...biz mübarek biyer sandık ve hayel kırıklıqına uqradık..mumlar falan tam hıristiyanların kiliseleri gibiydi...eşimde sinirlendi niye geldik gibilerinden...benimde boralim bozuldu..neyse sonra kuşadasına geçip bolbol eqlendik...bu yaz çekildi o resimler tarihi yanlış cnm..ayy manken gibi de giyinmis gezmelere de gitmis
basortusu yakisiyo sana biliyomusun.herkese yakismaz.hele bana![]()
kesinlikle haklısın canım aferin sakın bırakma kendini....Doğru söylüyorsun tatlım,sabah kalkıcam hafif bi kahvaltıdan sonra sporumu yapıcam ve güne devam edicemm
Bundan önce 82 kiloydum,onlar nasıl gittiyse bunlarda gidecek...![]()
kolay gelsin balımm..
evet valla yarın başlıyorum hatta oğlum uyusun bu gün.
canım ben videosunu indirdim ama linkten değil bi programla indirdim.
canım yaaaa inşşbişey çıkmaz.geçmiş olsun.
maşallah fıstığımaaaaa.ama 73 çok iyi bence.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımın içi.
ayyyy ben de diyorum bu avatar dileğeaitdiye puccaaa kim diye.hayırlı olsun bbeeğiimm..ya ben hala nalamadım parayı nasıl yatırdın .yatırdıktan sonra mı mesaj attın.
balım gelmişşşşş özledim senniii.ve çok üzüldüm.canım yaaa bu gün o kadar yoğun geçtiki boşdersim vardı güya oturacaktım.bir sürüiş çıktı.bi de nöbetçiydim kafa kalmadı.geçmişten de çıkamadım.şu pro karta takıldım biraz.
amaaaaaaaaannnnnn ben düşünemiyorum benim oğlanla.artık elimdebi bez evin içinde gezer dururum
hayırlısı olsun canım.inşş güzelbi zam alır ya da güzelll bi iş bulursun.
pron da hayırlı olsuuunnnn..
bunlar daherkeseeeeeee...
kızlar ayşebaharın da selamı var herkeseüzerimde kalmasınn![]()
tatlım bende bugün koltukları yıkadım zaten öqlene kadar kurstaydım...pro kartımı almak istiyorsun cnm...