selam kızlar...
nabersiniz ya giremiyorum birtürlü ben hala ank.dayım ..dün yurtdışına kardeşim gelinmiz ve bebişimiizi gönderdik

,önce istanbula gittiler,bugünde şuan uçaktalar ha afrikaya gidiyolar...

bugünde kızkardeşim ve enküçüğümüz erkek kardeşim antepe uçtu bense burda anneme numune kaldım

annemler çok alışmıştı bebeğe hemde uzaklık çok zor ya 7ay sonra anca nasipse görecekler hem hasta olsalar başlarında sıkıntı olsa gidilcek gibi değil çok uzak:2:annem dünden beri hasta oldu bende bugün ev boşalınca temizliğe başladım,kaçgündür misaifr gelen giden ye iç ev battı..
şuan yorgundum evde sakinleşince girebiliyorum artık..
senacım kurabiye izni varmış ben yedim zaten

ama gündüz bir iki tane kurupasta bitanede küçük top kadayıf...

sandığınız kadar çok yemedim yorgunken ve kalbalıkta ben pek yiyemiyorum yani çok iştahlı yiyenleri görünce midem doyuyor hemen

yinede suyuma çok dikkat edemedim arada 7otlu çay içtim,arada abur cubur kaçtı farketmeden.bugünse en aç günümdeyim işten güçten:26:
bebişimizin 40.gününde bebek bahanesiyle yaşpasta yaptım evde puding yapımıyla evyapımı kekle(tabi bebeğin babası istiyodu zaten)çok leziz oldu misafirde çoktu ogün yendi bende yedim valla 3dilim falan

yaptık yiyelim demi

...
BEBEK..için dilekleriniz okudum çok sağolun belenayında kzıı olucakmış inş. bizimki gibi akıllı,bal,bol uykucu,sıfır gazsız olur

onun kızıda sağlık enbaşta tabiki

hamile varmı v yeni????