- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
hoşgeldin canım
günaydın kızlar ya sabahtan beri girmeye çelışıyom siteye nicki şifreyi kabul etmiyo gıcık oldum nerede ise yeni nick açıp yardım isteyecektim sizden. meğer nickim değişmiş.
kazen bey süpriz mi yapmış bana anlamadım ki . eski adım blackcat_80 di şimdi BlackCat olmuş yazıları okurken farkettimde bu adı ve eski şifremi girdim girebildim yani.
ay görünmezmiyim ben anlamadım ki şu ayarları daha çözemedim. birde kalpler gelmiş bunlar şu çiçek adı yerine mi çıktı. kız nafff pr üyeler bilgilendirin beni neler yapabilirim görünümümde falan
Bende diyorum neden nickini değiştirmiş 80 kalkmış ortadan :26: meğer seninde haberin yokmuş

Tek tek sor yettim garii özelden mesajlaşalım nasılsa 10 dk beklemeye gerek yok

Dünki yedikelrimi yazayım kzılar çok aksattım he bu ara yazmayı
8,45 Su yarım litre
9,00 Kahvaltı
1 kk peynir
5 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
2 dilim ekmek
1 yeşilçay bool limonlu şekersiz
11,00 Ara : 1 adet mandalina
12,30 Öğle yemeği
1 kase mantar çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
15,00 Ara 1 avuc fındık + 2 adet yulaflı dayanamadım
yarım litre su (yavaş yavaş )
18,00 Ara 1 mandalina (yiyeyim dedim elif ıhh ıhh diye isteyip yarıısnı o yedi![]()
sonra bi dene daha soyym derken gene paylaşamadık mandalinayıyani meyve yedim öyle diyelim
19,30 Akşam Yemeği
1 Kase Çorba
4-5 kaşık kurufasulye
2 kaşık pilav
Biraz salata + su
Spor yapamadım bu hafta hiç o kadar yoğun ve koşturmaca içindeyim ki başımı kurtarramıyorum
banyo bile yapamadım düşünün kokuom artık saçlarımdan rafine yağ fln yapcam o derece öğğğ
Diyetçilerin korkulu ruyası olan gaz ve kabızlık cıksın gitsinn yallahh yallah![]()
Ahahahah iğrençsin ayşee yağdan tiksindim bian

isminizin yanındaki yazıyı nereden yazıyorsunuz
Yazılar tenklenmişşş imzalar atılmış oh ohhh