70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim orti yiyerek zayıflıyo :52:
Bende tam tersi artılarda sürünüyorum :52:
Orti bildiriminde birinci belli canım ikinciyi merak ediyorum ben :60:
Tabi kilo veren insan nasıl belli ediyo kendini :60:
Ben tartı görmek istemiyorum :60:
Bu arada çizelgemi en şişman halime getirdim belki baktıkça içim açılır en azından 4 kilo zayıflamışım diye :1::1:
Pembe topik olduk :12::12:

Yarın tartıda görcez canım kaç okka verdiğimizi :52:
Ayrıca iyi yapmışsın boru mu 4 kilo vermişsin.:9:
Eve gidip bi bakıyım fenalardaysam iki hareket yaparım sabaha kadar.:9:

Yarın tartıda görcez canım kaç okka verdiğimizi :52:
Ayrıca iyi yapmışsın boru mu 4 kilo vermişsin.:9:
Eve gidip bi bakıyım fenalardaysam iki hareket yaparım sabaha kadar.:9:

Tabi canım 4 kiloda bişey :9::9:
Kilolara hareket mi yapcaksın gitsinler diye :60:

:1: öyle diyeyim bende kocis e 10 senedir kürk almadin almassan alma ben kendim aldim diye :1:

kürk nezaman giyiliyorki :26: para ulasdigi zamanmi :27: anam kurt dan korkarim ben :18::1: elma kurtumu :9:
affiyet olsun canim :1: kdr nediyordun:44: yemegen yikilir yiyen dikilir :60: bende kactim :10:

:9: :9: :9: :9: :9: :9:

Limonu severimde balı sevmiyorum ben ya :26: ama deniycem akşam canım çok teşekkür ederimmmmmm :16::16::16:

Yok canım işten ayrılmadı işyerinde internet yokmuş :26: sağol tatlımm :2:

Tek taşını kendin almadın tabi konuşuyon böyle :52::52: olmadı bi tek taşım bende kendime pembe kürk aldım dicem :60:

Ortiiii yarın kilo alma rekoru kırıcaz haberin olsun :60::60:

tek taşımı da kendim almayım artık alsın adam kaç senedir evliyiz anam yaşlanmışım 9. seneye giriyozzzz:37: :37: :37: :37:

Sena abla ve Muazzez abla Kk prolugunuz hayırlı olsun.:16:
Darısı diğer kısçelerin başına..:23:

:42: :42: :42: :42: :42: :42: :42::nazar: :nazar:

Ayy ben çıkıyorum artık :9: evime gideyim dinleneyim :2:öptüm sizi kızlar iyi akşamlar :16::16: :10:

Limonu severimde balı sevmiyorum ben ya :26: ama deniycem akşam canım çok teşekkür ederimmmmmm :16::16::16:

Yok canım işten ayrılmadı işyerinde internet yokmuş :26: sağol tatlımm :2:

Tek taşını kendin almadın tabi konuşuyon böyle :52::52: olmadı bi tek taşım bende kendime pembe kürk aldım dicem :60:

Ortiiii yarın kilo alma rekoru kırıcaz haberin olsun :60::60:
bak yettimm garii diyo altda :1:
Heytttt yettiimm gariiii.
Herşeyimi engellemişler gene.:2:
Msn yok bu seferde Naf..
Bu satırları da size mozillamdan yazıyorum ie de gene yassah.
Faceimde gitmiş.:2:
Pofff
canim bizim isyerinde de önceden engelli degilmis hicbirsey:27: cirini cikartmislar face msn cogunu kapatmislar :25:
bende geldim 79 yani sinirdayim....

bu arada bir diyet varmi yoksa herkes kendine goremi
:3:hosgeldin canim aramiza :29: kizlar gelsin listeyi yayinlarlar canim:40:

:1::1:

Ohh ne güzell :29::29: o videoları bende indirdim ama şuan başlayacak derman yok bende reglden dolayı :31:
bence de reglden sonra başla tatlm yoksa dökülürsün.
canım ya nereden buldun onu ben tüm linkleri denedim indiremedim. sipariş verecem ama bu ay da yine batıştayım. puff.
canım linklerin olduğu sitede izlemek için koymuşlarya ben onu internet download manager ile indirdim.linkler çalışmıyodu.
hallettim yoladim hadi bakalim :1: yapi kredinin swift codu: YAPITRIS :40:

oh ne güzel hersey yapmissin :21:

cok gecmis olsun canim :29:

bende alisdim sizlere gelmeden duramiyorum :29: hepicinizi cok seviyom :54:
valla arada bööle evde olmayı seviyorum.
Kızlarr Dilek' in internet yokmuş akşama kadar da gelmeyecekmiş haberiniz olsun :31:

Bu arada bende grip oluyorum sanırım :2: üşüyorum, burnum tıkandı, boğazım ağrıyo hafiften bide hapşuruyorum sürekli :2::2:
geçmiş olsun canım hemen iyi gelen bişeyler yiyip iç ilerlemesin.
inşallah canım bak seni okadar çok seviyorumki yanına geliyorummm :16::16::16:

kıss suziiii sen ne zaman giyiceksin kürkünü sürüden ayrılanı kurt kapar ona göre :23::23::23:

koçiş yemeqe götürecekmiş kızlarr bakırköyde buluşalım didii :23: bu akşamda güme gittii :5: yarın artılara bildirim yaparım artık :24::24::24: hadi öptüm kızlarr gelince hemen girerim inşallah ozamana kürküm gelmiş olur sizin içinde yicem kızlarr :23::23::23: tühh bilseydim bugün yediklerimi yemezdim nelerr yedim bi bilseniz beni oklavayla kovalarsınız iyisimi siz kovalamadan ben kendim kaçayımm :9::10::10::10::10::10:

amaaannn kaptanım sen verirsin canım yaaa üzülme.

kızlar bana bi yardım.şimdi maaş kartım elimde.yyapı kredinin sayfasından mı havale yapıcaz. ?*???
sonra havale yaptıktan sonra kazene mesaj mı atıcaz para gönderdim diye.???

bence de reglden sonra başla tatlm yoksa dökülürsün.

canım linklerin olduğu sitede izlemek için koymuşlarya ben onu internet download manager ile indirdim.linkler çalışmıyodu.

valla arada bööle evde olmayı seviyorum.

geçmiş olsun canım hemen iyi gelen bişeyler yiyip iç ilerlemesin.

amaaannn kaptanım sen verirsin canım yaaa üzülme.

kızlar bana bi yardım.şimdi maaş kartım elimde.yyapı kredinin sayfasından mı havale yapıcaz. ?*???
sonra havale yaptıktan sonra kazene mesaj mı atıcaz para gönderdim diye.???

canim ben yapikredi bankasina yoladim yani internetden yatirdim sonra kazen e msj attim o da bana bi form doldurmam icin link verdi ordaki formu doldurdum :40:
ama kürk ü nezaman giycez bilmiyom bekliyom :1:

kizlar ben bi kac gündür eve gec geliyorum saat 18 gibi yemek cocugu yatir derken 2 gündür camasirim kaldi :31:
bugün de esim aradi sen gelene kadar camasirlari yikayayim nasil yikaniyor diye telefonda anlatim :52:
kizlar siz siz olun esinize camasir yikatmayin :37: eve geldim mutfak oturma odasi hertarafda camasir dolaplarin üstüne asmis koltuklara sermis :52: kapi da bile asilanlar var :43: kafam agriyordun iyice agri girdi basima :27: ben bi sunlara dalayim :52:
:10:

kızlar bişey daha sorucam sibelcim,şimdi ben halk banktan maaş alıyorum oradan girdim ama havale yapamadım yaaa.nasıl olucak bu iş anlamadım??*

ayyy kimse kalmamışkiiii.fizlizcim seni görüyorum aşağıda merabaaa...kız yemek bloğu olan senmiydin anacım????

Back
X