Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ya benimkide baska banka internetden yaptigim icin hesap numarasi birde swift codu lazimdin onlari ekledim bilemedim ki simdi :26:kızlar bişey daha sorucam sibelcim,şimdi ben halk banktan maaş alıyorum oradan girdim ama havale yapamadım yaaa.nasıl olucak bu iş anlamadım??*
aski dolu niye öyle yapti bilmiyomhaha çok hoşyaa,,iyi güldüm haaevde askılık yokmuydu niye gelişigüzel astı anlamadım
hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
11- buda benden:her cuma özelime bildirim yapılacak![]()
sIkma canini bazen öyle oluyor istah patlamasiarkadaşlar çok kötüyüm regl oldum tatlı krizim tuttu ve kocamı tatlı almaaya yolladım...ama vicdan azabına şimdiden başladım...ne yapcam ben
:26:
![]()
cok gecmis olsun canimkizlar kadin dogumcuya gittim gecen gittigimde hic ilgilenmemisti ve esim aradi gelmeyin felan demisti esimde agrisi var deyince gelin demis iste gittik kadina evde yaptigim 4tane testide goturdum once onlara bakti sonra muayene etti ultrason felan yapti ve cocuk olmasi gereken yerde degil gozukmuyo dedi hersey olabilir dedi dusuk gerceklesmis olabilir dis gebelik olabilir dedi ve kan testi alalim ona gore ne oldugunu anlariz dedi ve esime sakin yerinden kaldirma bebeginize sen bak eger basdonmesi kanamasi olursa acil hastaneye gidin dedi ve bunlar olmazsa pazartesi tekrar gelin dedi gormeniz lazimdi nasil kosturuyolar doktor yardimcisi bi ilgi bi ilgi gormeniz lazim simdi suclularya ilgilenmedilerya daha once ve ben hamileyim diye gittigimde yok olamaz diye geri gondermisti
cok gecmis olsun tugbacimkızlar çok üzülüyorum giremiyorum diye,,ama inanın benim çocuklar büyüdükçe çekilmez hale geldiler,
,kıskançlıkları biyandan,,pcyi paylaşamamalrı biyandan,,hatta pc'ye oğlan benden daha çok oturuyo,,kaldıramıyorum bile,
,ikisi birden uyurken anca girebiliyorum,,bunları bi düzene sokmam lazım,,kızda hastalandı,,diş çıkarıyo sanırım ateşi var fena,,durmuyo bensiz..
.şuan bile çok zor şartlarda yazıyorum,,ikiside dibimde mızlıyolar,,lütfen kusura bakmayın ilgilenemedimde kaçgündür sizlerle,
,ne zormuş bunlar büyüdükçe rahatlarım diyodum ııh dahada sorumluluklarım arttı,,inşallah düzene girerler..:26:ara ara bakıyorum ama cvblayamadan kalkmak zorunda kalıyorum napıcam bilmem,,
bide rahatsızlığım başladı iyice,,bende idrar torbası sarkması vardı,doğumlardan kaynaklanmış,dahada inerse kaldıralım demişti aylar önce k.d.uzmanı dr..dün dayanılmaz kıvranmalar içindeydim nasıl bi sancı var oramda bi baskı var sanki bişey çıkıcak gibiydi,,ayağa kalkar kalkmaz başlıyodu yatınca geçiyodu,,sağolsun eşim kaldırmadı pek yat dedi,,
randevu aldım taa ayın 22sinde boş yer vardı ,,yinede aldım ama,yarın eşimle gidip sorucaz,,eğer şikayetim cidden sarkmadan kaynaklanıyorsa,,ameliyat olucam,,dayanılcak gibi değil artık,,dua edin kızlar,bu bungun süreçten çabucak çıkayım,,çocuklar düzene girsinler artık,,yaşları yakın olması ilk defa bu kadar zoruma gitti,,çünkü ikiside daha bebek ve ilgiye ihtiyaçları var,,ve evde sadece ben oluyorum gündüzleri,,buda beni yıpratmıyo değil,,allahım kolaylıklar versin bana,,eşim varken çok rahatım şükür keşke hep evde olsa
neyse inşallah görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir,,durumlar yarın ne göstercek bakalım ,,ben kendimi iyice koyuverdim yaa,abur cuburun dibine vurdum gene,,garip olan hiçte pişman olmuyorum artık,,kilomu sabit gördükçede sinir oluyorum,ama bu gidişle artıcak haa,,stop demem gerek şu evdeki enson aldığım abur cuburlar bitsinde bidaha almıcam,,evde olmayınca aramıyorum,,ama bunalım zamanıma denk geldi aldım işte
işte benden böylee,bunu bildirmeyi borç bildim
![]()
hosgeldin aramiza canimben tuce erzurumda yasıyorum 24 yasındayım oturmak en büyük hatam haraket sıfır yani kullandıgım hormon ilaçları yüzünden 5 kilo brden aldım tartıdada görünce bayılacaktım hayatımda hiç 77 görmemiştim kemikli bi bedenim var o yüzden göze batmıyo ama ben cok rahatsızım hele göbek öögggneyse işte ben böyleyim
amanenkızlar yarın büyük günn
heyecandan ölcem bakalım kaç kilo çıkıcaz allah alalh![]()
ay ben 5 yıllık evliyim benim koca yıkamaz zaten geçen sene nerden aklına esti ise makinaya doldur sen renklileri 90 dereceye at ayol ben beyazlarıvbile 90 a atmam. herşey küçüldü hali ile. birde kırış kırış oldiler. bir iki ay önce de gene sen makneyi çalıştıracağın tutusun. sıvı deterjan kullanıyom birde şu yıkama toplarından koyduğumdan yarım kapak deterjanla yıkarım. sen lkır lıkır dök sıvı deterjanı artık bir on yıkamalık koymuş herhal. çamaşırlar bir çıktı felakaet deterjan kokuyolar öyle böyle değil anlatamam iki kez duruladım bana mısın demediler. askıya astım ev bir hafta deterjan koktu :)
light cola varsa ondan yudumla canim biraz rahatladir migdeni soda yok demissin o daha iyi tabii :26:yaaaaaaa karnim burnuma degecek nerdeyse.yedim yedim sistimmmmmm.bildiginiz 7 aylik hamile gibiyim .napicam ben simdiiiiiiiiiiiiiiii![]()
ayyy ben bu haberi nezamandir bekliyorumkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
müjdeeeeeeeeee hiç ummadıqım yerden ummadıqım bir kısmetle karşılaştım...
yemeqe gittik dedim ya.. hemşerimiz çıktı ünlü kişilerin geldiqi bir mekan....neyse uzatmadan söylemek istiyorum muhasebeci arıyorlarmış yani beniiiii arıyorlarmış işe alındım kızlar yarın ayrıntıları görüşmek için tekrar gidicem...hatta ayın 26sına kadar başlayamam kursum devam ediyor dedim kaçta çıkıyorsun kurstan dedi patron 12 de dedim.. tamam 12den sonra burdasın hemen başla dedi...hemde çok güvenilir ve isim yapmış biyer..bizde zaten tvde görmüştük o mekanı gitmek bu akşam nasip oldu...ve aile şirketi..eşi kzıı oqlu ve bir sürü çalışanları var..ben sana herşeyi öqretirim kızım dedi babayiğit bir patronum var kızlar..kasa pc muhasebe tel bana ait olucak...ayy ne için gittik nasıl döndük eve..çook mutluyum sigortamıda diqer ay yapıcak...içim içime sıqmıyor kızlar bugün şanslı günümdeyim hem pro üyesi oldum hemde iş buldummmm :119::119::119::119:
ay yerim ben onlari ya gecen yazacakdim öbür kedi de cok tatliydin bende kedi hastaligi var cok seviyom onlari kücüklükden beri fotolarim bile var kedilerlekızımın resmini buldum facede yayınlayam dedim kel alaka olacak ama neyse tekrar iyi geceleeeerEki Görüntüle 308035 Eki Görüntüle 308034 bunlarda yavru dahaEki Görüntüle 308033 bunu çok seviyom trafik lambam benim
ohh senin adına da kendi adıma da sevindim tatlım.bu arada yarın hem triendye hem de nafa mesaj atmayı unutma olurmu???
sağol tatlımmm
sağol canım yaaa borçlar bitmiyo işte.hamilelikten malum.canım eşime dedim 30 tl bırak kartta diye.tamamdedi.akşam gelsin hallederim inşş.
canım benim yaaa eşler arasında bu kavga hep vardır zaten.
ben de orucum Allah kabul etsin ikimizinkini deee...bu arada ülseri bilirim ortaokul ve liseberbat geçti ülseryüzünden.geçmiş olsun canımm.
tatlım ben de sivasta okudum üniversiteyi.çok severim sivası da sivaslıları da.ayyyy özledim gel bi sarılayom sanaaaaa![]()
hayırlı olsun bebeiğimmm..valla hafif kalça dayakışıyo hani.hepsini eritme bence.
merabaaaaaa![]()
![]()
canım kaç yaşındasın yaa.benden büyüksen abla diyim ayıp olmasın ben 26 yaşındayım.nolur benide bi haylayında bende namaza başlıyım.bi kkılıyom bi bıraqkııyom nolcak benim bu halim.valla kendimden utanıyorum.slmm fıstıklarrr.bu gün evdeyim.oğlum uyudu.ben de temizliği yaptım yemeği ocağ koydum.namazımı kıldım,sporumu da yaptım geldiiimmmm.
kızzzzlllaarrrr bu jillian michaels in videosu süper yaaaa heryanım ağrıdı resmen.şu an kaslarım tutmuyo resmen.ve ben sadece level1iyaptım.2 ve 3 üdüşünemiyorum.bence faydalı bi video.kesin düzenli yapılırsa sonuç verir.herkese öneriyorum.1hafta devam etmeye çalışıcam.sonuçları yazarım.
canım eşim daha önce utorrent diye bi program indirmişti.bende o programda nasıl indireceğimi bilmiyodum internetten baktım araştırdıııımcanım ya nereden buldun onu ben tüm linkleri denedim indiremedim. sipariş verecem ama bu ay da yine batıştayım. puff.
geçmiş olsun canım...nasilsiniz kizlar kirmizi kurkleriniz hayirli olsun ben cok fena grip oldum dunaksam kizi doktora goturduk ve yeni aldigimiz araba bozuldu [tabi ikinci el alirsan oyle olur ama sifirada guc yetmiyo]doktordan bi ciktik kaldik oyle esimde siz bebek arabasiyla gezin tamirci gelene kadar dedi osogukta dolastik tabi benim gripte tavan yapti gece ölüyorum diye inliyodum allahdan kiziminki cogalmadi ilaclar iyi geldi bide bugun tekrar kadin dogumcudan randevu aldik ama araba bozuk buyuk ihtimal iptal etmek zorunda kalcam
canım şu konuyu merak ettim.hangi topikte kıııÖhömmm bana Dilek bulmuştu görüşelim bi seninle
Çok geçmiş olsun canımseninde herşey üstüste geliyo valla :26: dikkat et kendine sıcak tut
Sen nasıl yaşıyosun o yediklerinle canım yaa![]()
Selammiyidir senden naber
Bence kız haklıydı ama yerden yere vurmuşlar![]()
ben kayserideyim.eşimle akşam alışverişe gittik.burasıda bi dumanlı havası nasıl pis.geldim yarım saat öksürdüm.tabi eşimin beni koşturarak yürütmeside var işin içinde....sagol canim
ya hic sorma burasi da dumanli
hayirli olsun senacim
hayirli olsun canim![]()
kız nafın mide sorunu var limon onu hepten mahveder bence.grip tedavi ediyoruz diye kız elden çıkmasın sonrageçmiş olsun canım bak sana bir numaralı grip ilacımı veriyom.
kocaman bir bardak alıyorsun (ben yarım litrelik bira bardaklarını kullanıyom) 3-4 tane limon sık, suyunu bardağa boşalt içine karabiber bolcana ve bal üstüne sıcak su.
çok ekşi ve karabiber boğazını yakıyo bolca bal atabilirsin bu yüzden. sonra da bunu sıcak sıcak iç tvnin karşısında dinlen terleyeceksin ve sabaha hiç birşeyin kalmayacak emin ol :)))
beni baştan ekleyin +800 grla bugün yine komşuda tartıldım.offf yaa tartım hala gelmedi ne kadar samimi olsakta bende komşuya gidecek yüz kalmadı.lavobaya falan çıkmamıştım ama +800 işte nolcek bilmiyommmLimonu severimde balı sevmiyorum ben ya :26: ama deniycem akşam canım çok teşekkür ederimmmmmm
Yok canım işten ayrılmadı işyerinde internet yokmuş :26: sağol tatlımm :2:
Tek taşını kendin almadın tabi konuşuyon böyleolmadı bi tek taşım bende kendime pembe kürk aldım dicem
Ortiiii yarın kilo alma rekoru kırıcaz haberin olsun![]()
naf benim ortim haftalardır ortada yok nolcam ben????Benim orti yiyerek zayıflıyo![]()
Bende tam tersi artılarda sürünüyorum
Orti bildiriminde birinci belli canım ikinciyi merak ediyorum ben
Tabi kilo veren insan nasıl belli ediyo kendini![]()
Ben tartı görmek istemiyorum
Bu arada çizelgemi en şişman halime getirdim belki baktıkça içim açılır en azından 4 kilo zayıflamışım diye![]()
Pembe topik olduk![]()
gözünaydın tebrik ederim sena abla.hayırlısı olur inş senin içinkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yemeqe gittik dedim ya.. hemşerimiz çıktı ünlü kişilerin geldiqi bir mekan....neyse uzatmadan söylemek istiyorum muhasebeci arıyorlarmış yani beniiiii arıyorlarmış işe alındım kızlar yarın ayrıntıları görüşmek için tekrar gidicem...hatta ayın 26sına kadar başlayamam kursum devam ediyor dedim kaçta çıkıyorsun kurstan dedi patron 12 de dedim.. tamam 12den sonra burdasın hemen başla dedi...hemde çok güvenilir ve isim yapmış biyer..bizde zaten tvde görmüştük o mekanı gitmek bu akşam nasip oldu...ve aile şirketi..eşi kzıı oqlu ve bir sürü çalışanları var..ben sana herşeyi öqretirim kızım dedi babayiğit bir patronum var kızlar..kasa pc muhasebe tel bana ait olucak...ayy ne için gittik nasıl döndük eve..çook mutluyum sigortamıda diqer ay yapıcak...içim içime sıqmıyor kızlar bugün şanslı günümdeyim hem pro üyesi oldum hemde iş buldummmm :119::119::119::119:
şu güzelliqe bak Rabbim neler yaratıyor çok sevimliii hele o gözler nasıl güzel öyleeekızımın resmini buldum facede yayınlayam dedim kel alaka olacak ama neyse tekrar iyi geceleeeerEki Görüntüle 308035 Eki Görüntüle 308034 bunlarda yavru dahaEki Görüntüle 308033 bunu çok seviyom trafik lambam benim
suzancım hemde yıllardır bekliyordum bu anı....inşallah bugünkü görüşmede iyi geçer hayırlı bir sonuca baqlarız..prensipte anlaştık ama hiçbir ayrıntıyı konuşmadık...bugün 1 gibi gidicem hayırlısı bakalım..canim ya benimkide baska banka internetden yaptigim icin hesap numarasi birde swift codu lazimdin onlari ekledim bilemedim ki simdi :26:
aski dolu niye öyle yapti bilmiyomcorablari cekmecege sermis kurusun diye
ay bidaha ona yaptirirmiyim ders oldu
sIkma canini bazen öyle oluyor istah patlamasi
cok gecmis olsun canimpazartesi ne cikacak bakalim canim :26:
cok gecmis olsun tugbacimisallah biran önce rahatsizligin gecer canim benim
hosgeldin aramiza canim
amanen
ay diyorum kocalari lütfen camasira yaklastirmayin facia cikiyo örnek 1-2 bizde
light cola varsa ondan yudumla canim biraz rahatladir migdeni soda yok demissin o daha iyi tabii :26:
ayyy ben bu haberi nezamandir bekliyorum:13: canim yaa bak cok sükür bekledin cok bekledin sonunda hemde güzel biyerden kismetin cikti
![]()
haftaya bi kutlama yapsak senacim herkes 1 dilim pasta yese 1 gün belirlesenin adina ne dersin :119:
ay yerim ben onlari ya gecen yazacakdim öbür kedi de cok tatliydin bende kedi hastaligi var cok seviyom onlari kücüklükden beri fotolarim bile var kedilerle
esim gözüme bakip duruyo kactim geriyoksa kedi maceralarimi anlatmaya baslayacakdim
iyi geceler kizlar hepimiz güzel rakam görürüz yarin isallah tarti da![]()
teşekkür ederim cnm amin inşallah bu gece hep öyle dua ettim hayırlıysa yarın ayrıntılarda anlaşalım deqilse bişey bahane olsun geri kalsın diye..Rabbime kaldı artık...ayy canım yaaa.uzun zamandır öle candan kimseye sarılamadım çok iyi oldu.midem bugünde berbattı.doktor daha önce lansor vermişti.1 kutu bitince geçer geçmezse gel endoskopi yapalım demişti.ben bu ilaçtan kaç kutu bitirdim geçmedi.ama korkuyom endoskopiden.
canım kaç yaşındasın yaa.benden büyüksen abla diyim ayıp olmasın ben 26 yaşındayım.nolur benide bi haylayında bende namaza başlıyım.bi kkılıyom bi bıraqkııyom nolcak benim bu halim.valla kendimden utanıyorum.
canım eşim daha önce utorrent diye bi program indirmişti.bende o programda nasıl indireceğimi bilmiyodum internetten baktım araştırdıııım
Jillian Michaels 30 Day Shred torrent yazdım google amcaya.ilk gelen siteye tıkladım orada torrents . net yazıyodu onu tıkladım.gelen ekrandan download torrent dedim ve o torrenti masaüstüne indirdim.sonra o bilgisayarımdaki utorrent programını açtım yukarda + işaretli torrent ekleyi tıkladım.ve inmeye başladı.ben diğer sitede arama yaptırıp jillian mişelin tüm videolarını indirdim.torrenti indir diğerleri 5 dakikalık iş.
geçmiş olsun canım...
canım şu konuyu merak ettim.hangi topikte kııı
ben kayserideyim.eşimle akşam alışverişe gittik.burasıda bi dumanlı havası nasıl pis.geldim yarım saat öksürdüm.tabi eşimin beni koşturarak yürütmeside var işin içinde....
kız nafın mide sorunu var limon onu hepten mahveder bence.grip tedavi ediyoruz diye kız elden çıkmasın sonra
beni baştan ekleyin +800 grla bugün yine komşuda tartıldım.offf yaa tartım hala gelmedi ne kadar samimi olsakta bende komşuya gidecek yüz kalmadı.lavobaya falan çıkmamıştım ama +800 işte nolcek bilmiyommm
naf benim ortim haftalardır ortada yok nolcam ben????
gözünaydın tebrik ederim sena abla.hayırlısı olur inş senin için
e topiği ben kapatıym bugünde.saat 00:40.kızımı yeni uyuttum bende uyuyum artık.hepinizi öpüyorum iyi geceler.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Senacım allah hayırlı etsin cnm. Kısmet işte rabbim ne kadar büyük. Neye niyet neye kısmet buna derler. İnşallah hakkında hayırlısı olsun cnm.Gözün aydın.
![]()
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr
dilekciimm nerdeyse gelirsin canım bak heyecandan uyuamadım hem gece burdaydım hemde sabah senden önce geldim![]()
bugün seminere gidicez kurs yok
kazen inşallah bugün pembe kürklerimizi giydirir pro üyesi olduqum için ayrıca mutluyum hemde hayırlara vesile olacaqımız için manen çok huzurlu hissediyorum kendimi
ben hemen bildirimimi yapayım bt
n hafta full yedim ve sadece +1kilodün arkadaşta 3.5 kilo fazla gelmiştim valla gözüm korkmuştu bugün baskülde güldürdü yüzümü
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 66.8
bu hafta 67.8
gelen +1000
toplamda 23,2
hedef 60...
Günaydın Sena abla.
Geçmişi okuyunca sayfa tıkanıyo gün içinde bakıcam ama seminere gidecekmiş oh ne güzel.
Hep huzurlu ol böyle..
Kk da sorun oldu herhalde anca gelebildim bende.![]()
Günaydın kısçeler...
Ve bir Cuma günü daha.
Cuma günümüz hayırlı olsun diyorum.
Ve de bildirimimi yapıyorum resimli bi şekilde.
Başlangıç: 86 kiLo :99:
Geçen Hafta: 71.5 kiLo :100:
Bu hafta: 69.7 kiLo :96:
Giden: 1.800 kiLo :111:
Toplamda Giden : 16.3 kiLo :129:
Hedef : 57 kiLo :98:
Eki Görüntüle 308080
dilekcimmm yürekten kutların seni güzelim 6lı rakamlara demir attın6lı rakamları gördüqüm günü hiç unutmuyorum ayakalrım yerden kesilmişti
![]()
senaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın aşkım...işe başlıyorsunhaaaaa çok sevindim...rabbim utandırmasın,okadar sevindimki bi tanem
bende birazdangölcüğe kardeşime gidicem doğum için ....izin aldı ailecek yola çıkıyoruz oyüzden haftayada yokum ama bildirimimi yaparım...öpüyorum hepinizi
başlayış:86
geçen hafta:59
bu hafta:59
gelen-giden:yok
hedef:58
toplam giden:27 kilo
boy:162 cm
beden:36
Sonuunnndaaaaaaa çok şükürrr kiiii:119::119:
Teşekkür ederim Sena ablaaaa hep birlikte 5li rakamları da görürüz inş.
Sabah sabah çok sevindimmm bendeee :119:
Elimden kaçırmamak için dikkat edicem.![]()
kızlar çok üzülüyorum giremiyorum diye,,ama inanın benim çocuklar büyüdükçe çekilmez hale geldiler,
,kıskançlıkları biyandan,,pcyi paylaşamamalrı biyandan,,hatta pc'ye oğlan benden daha çok oturuyo,,kaldıramıyorum bile,
,ikisi birden uyurken anca girebiliyorum,,bunları bi düzene sokmam lazım,,kızda hastalandı,,diş çıkarıyo sanırım ateşi var fena,,durmuyo bensiz..
.şuan bile çok zor şartlarda yazıyorum,,ikiside dibimde mızlıyolar,,lütfen kusura bakmayın ilgilenemedimde kaçgündür sizlerle,
,ne zormuş bunlar büyüdükçe rahatlarım diyodum ııh dahada sorumluluklarım arttı,,inşallah düzene girerler..:26:ara ara bakıyorum ama cvblayamadan kalkmak zorunda kalıyorum napıcam bilmem,,
bide rahatsızlığım başladı iyice,,bende idrar torbası sarkması vardı,doğumlardan kaynaklanmış,dahada inerse kaldıralım demişti aylar önce k.d.uzmanı dr..dün dayanılmaz kıvranmalar içindeydim nasıl bi sancı var oramda bi baskı var sanki bişey çıkıcak gibiydi,,ayağa kalkar kalkmaz başlıyodu yatınca geçiyodu,,sağolsun eşim kaldırmadı pek yat dedi,,
randevu aldım taa ayın 22sinde boş yer vardı ,,yinede aldım ama,yarın eşimle gidip sorucaz,,eğer şikayetim cidden sarkmadan kaynaklanıyorsa,,ameliyat olucam,,dayanılcak gibi değil artık,,dua edin kızlar,bu bungun süreçten çabucak çıkayım,,çocuklar düzene girsinler artık,,yaşları yakın olması ilk defa bu kadar zoruma gitti,,çünkü ikiside daha bebek ve ilgiye ihtiyaçları var,,ve evde sadece ben oluyorum gündüzleri,,buda beni yıpratmıyo değil,,allahım kolaylıklar versin bana,,eşim varken çok rahatım şükür keşke hep evde olsa
neyse inşallah görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir,,durumlar yarın ne göstercek bakalım ,,ben kendimi iyice koyuverdim yaa,abur cuburun dibine vurdum gene,,garip olan hiçte pişman olmuyorum artık,,kilomu sabit gördükçede sinir oluyorum,ama bu gidişle artıcak haa,,stop demem gerek şu evdeki enson aldığım abur cuburlar bitsinde bidaha almıcam,,evde olmayınca aramıyorum,,ama bunalım zamanıma denk geldi aldım işte
işte benden böylee,bunu bildirmeyi borç bildim
![]()
ben tuce erzurumda yasıyorum 24 yasındayım oturmak en büyük hatam haraket sıfır yani kullandıgım hormon ilaçları yüzünden 5 kilo brden aldım tartıdada görünce bayılacaktım hayatımda hiç 77 görmemiştim kemikli bi bedenim var o yüzden göze batmıyo ama ben cok rahatsızım hele göbek öögggneyse işte ben böyleyim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arkadaşlar bende yeniyim mrb
kızımın resmini buldum facede yayınlayam dedim kel alaka olacak ama neyse tekrar iyi geceleeeerEki Görüntüle 308035 Eki Görüntüle 308034 bunlarda yavru dahaEki Görüntüle 308033 bunu çok seviyom trafik lambam benim
senaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın aşkım...işe başlıyorsunhaaaaa çok sevindim...rabbim utandırmasın,okadar sevindimki bi tanem
bende birazdangölcüğe kardeşime gidicem doğum için ....izin aldı ailecek yola çıkıyoruz oyüzden haftayada yokum ama bildirimimi yaparım...öpüyorum hepinizi
başlayış:86
geçen hafta:59
bu hafta:59
gelen-giden:yok
hedef:58
toplam giden:27 kilo
boy:162 cm
beden:36