70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese,

başlangıç:73
giden :2,4
şimdiki: 70,6

Bir de arkadaşlar çizelgemizde nasıl yapıyoruz değişimleri?
tebrikler canım 2400 süper bir kilo :nazar: dilek sana anlatır bnm çılmam lazım(çizelgeyi)
Geçmiş olsun Tuğbacım. Konuyla ilgili pek bi fikrim yok ama.
2 çocukla cidden zor oluyordur zaten.

Hoşgeldin.:3:
Çizelgeni de yaparsan süper olur.:27:

Aaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:
Kısmet işte bak sena abla ben hep diyordum sen boşuna üzülüyorsun diye.:27:
Hakkında hayırlı olan yer burası demek ki.
Kendini rahat hissedebileceğin bi yerdir hem.
Tebrik ederim hayırlısı olsun.
Bide kürkünü giyersen senden keyiflisi olmıycak.:27:

Hoşgeldin :3:
Kendini tanıtsana hadi.:9:

Ayyy bunlarr çok şirin yaa.
Bayılıyorum kedilereee. Mınnak yavrularr.

Deryaa ablaaaa:52:
Özledik akşam muhabbetlerini. Gözünüzaydın diyorum şimdiden.
Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin.
Analı babalı büyütsün.:16:

günaydın kızlarrrrrrrr kursa gitmeden bildirimi yapıyım bugun yoğun olcam uğrayamayabilirimmm

başlangıç 71.3
geçen hafta 65.4
bu hafta 65.4
gelen giden 0
toplam giden5.9
hedef 59

senacımmmm süper cnmmmmm hayırlı olsunnnn

dilek çıtırımmm harika bi rakam gördüm orda süpersin cnm

çıtırlar görüşmek üzere kendinize cici bakın:16: :16: :16: :16: :16: :16:

kürküm nerde ama ama yaaa kazen duy sesimiziiiiiiii:9: :9: :9:

teşekkür ederim kızlar inşallah şartlardada anlaşırız bi aksilik olucak diye ödüm kopuyor :26:

kürklü kürklü dolaşma ortalarda quuuu heçç kıskanmıyoomm :63::63::63:

:60::60::60::60:

günaydın herkese,
başlangıç:73
giden :2,4
şimdiki: 70,6
Bir de arkadaşlar çizelgemizde nasıl yapıyoruz değişimleri?

Günaydın çizelge oluşturmayı biliyorsun sanırım.
Gene aynı şekilde siteye gireceksin.
Aşağıdaki resme bak bi.
Hedef, başlangıç, şu an ki kilonu yazacaksın.

$5.webp

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrr kursa gitmeden bildirimi yapıyım bugun yoğun olcam uğrayamayabilirimmm
başlangıç 71.3
geçen hafta 65.4
bu hafta 65.4
gelen giden 0
toplam giden5.9
hedef 59
senacımmmm süper cnmmmmm hayırlı olsunnnn
dilek çıtırımmm harika bi rakam gördüm orda süpersin cnm
çıtırlar görüşmek üzere kendinize cici bakın:16: :16: :16: :16: :16: :16:
kürküm nerde ama ama yaaa kazen duy sesimiziiiiiiii:9: :9: :9:

Günaydın Muazzez abla.:3:
Teşekkür ederimmm sonunda gördük 6'yı.:52:

çıkıyorum dilekcim ben...araba kalkıyor kurstan seminere...taksimdeymiş...ay onu boşverde biraz önce iş şartlarını konuşup rahatlasamm..öptüm hadi görüşürüz....:16::16::16::16::16:

kazeeeennnn bugün giydir artık muazzezle benim kürkümüüü dilek giymiş hava atıyo bizeee :23::23::23::23:

çizelgeyi yaptığım yeri bulamıyorum, linkini verebilri misiniz? Teşekkürler.
Sena, sana da inşallah istediğin şartlarda anlaşırsınız. Ben de mali müşavirim ve Antalya'da bir şirkette çalışıyorum. Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın.

Son düzenleme:
Günaydın kısçeler...
Ve bir Cuma günü daha.:23:
Cuma günümüz hayırlı olsun diyorum.:16:
Ve de bildirimimi yapıyorum resimli bi şekilde.:21:

Başlangıç: 86 kiLo :99:
Geçen Hafta: 71.5 kiLo :100:
Bu hafta: 69.7 kiLo :96:
Giden: 1.800 kiLo :111:
Toplamda Giden : 16.3 kiLo :129:
Hedef : 57 kiLo :98:

Eki Görüntüle 308080

maşaallah tebrikler.

çizelgeyi yaptığım yeri bulamıyorum, linkini verebilir misiniz? Teşekkürler.
Senacığım, sana da inşallah istediğin şartlarda anlaşırsınız. Ben de mali müşavirim, Antalya'da bir şirkette çalışıyorum. Allah kimseyi işsiz bırakmasın canım.

herkese günaydın. bende hemen bildirimimi yapayım.
başlangıç:75
geçen hafta: 74.2
bu hafta:73.8
giden: 400gr.
toplamda giden:1200gr.
hedef:65
az oldu ama misafirlerim var. yapınca yeniyor. bunada şükür.

günaydın herkese hayırlı cumalar.güzel ve sağlıklı bir gün olur herkes için inşallah.sabah sabah kilo bildircem diye fırladım yataktan.daha sonra tartıldım.pek istediğim gibi değil di ama....:5:
başlangıç :80
geçen hafta :76
bu hafta :75.4
gelen giden : 600 gr
toplam giden: 4.6
hedef :60

Günaydın...
Yüzkarası kilo bildirimimi yapıyorum. Hafta başında bile 77.400 iken tekrar 78 i gördüm ya. Yuh diyorum kendime...

başlangıç :79
geçen hafta :78
bu hafta :78
gelen giden : 0 gr
toplam giden: 1 kg
hedef :65

Günaydın kısçeler...

Eki Görüntüle 308080

Tebrikler. Neler yaptın bu hafta anlatsana.

arkadaşlar yardım lütfen, link verilmiş. Ama ben kendi çizelgemi gireceğim yeri bulamadım ama henüz?

arkadaşlar yardım lütfen, link verilmiş. Ama ben kendi çizelgemi gireceğim yeri bulamadım ama henüz?

Çizelgeni o linkten tekrar yapacaksın.

Tebrikler. Neler yaptın bu hafta anlatsana.

Teşekkürler.:27:
Sevdiceğimi askere gönderdimmm.:9: Hasretten verdim :60:
Şaka tabi.
Sabah evde kahvaltı yapacak vaktim olmuyor.
Bende sandvic ekmeği aldım onun içine salam, peynir, domates, zeytin ne bulursam doldurdum.
Öğlen sebze yedim.
Saat 4-5 gibi galeta falan yedim işten çıkmadan.
Akşam bişey yemedim.
İnsan kendi kendini çözüyor yavaş yavaş ben akşam yemek yediğimde veremiyorum.
Çünkü abartıyorum sofraya oturunca herseyden yiyesim geliyor.
Bide 5 i bir yerde ve Türk kahvesi içtim o kaa.
Cıss da yemedim. Çünkü ufak bi cıss bile affetmiyor maalesef.

kizlar kadin dogumcuya gittim gecen gittigimde hic ilgilenmemisti ve esim aradi gelmeyin felan demisti esimde agrisi var deyince gelin demis iste gittik kadina evde yaptigim 4tane testide goturdum once onlara bakti sonra muayene etti ultrason felan yapti ve cocuk olmasi gereken yerde degil gozukmuyo dedi hersey olabilir dedi dusuk gerceklesmis olabilir dis gebelik olabilir dedi ve kan testi alalim ona gore ne oldugunu anlariz dedi ve esime sakin yerinden kaldirma bebeginize sen bak eger basdonmesi kanamasi olursa acil hastaneye gidin dedi ve bunlar olmazsa pazartesi tekrar gelin dedi gormeniz lazimdi nasil kosturuyolar doktor yardimcisi bi ilgi bi ilgi gormeniz lazim simdi suclularya ilgilenmedilerya daha once ve ben hamileyim diye gittigimde yok olamaz diye geri gondermisti
tüh canım yaa inş sorunsuz atlatırısn bu durumu dış gebelik çok tehlikeli inş o deildir dikkat et kendıne gecmıs olsun
kızlar çok üzülüyorum giremiyorum diye,:50:,ama inanın benim çocuklar büyüdükçe çekilmez hale geldiler,:25:,kıskançlıkları biyandan,,pcyi paylaşamamalrı biyandan,,hatta pc'ye oğlan benden daha çok oturuyo,,kaldıramıyorum bile,:25:,ikisi birden uyurken anca girebiliyorum,,bunları bi düzene sokmam lazım,,kızda hastalandı,,diş çıkarıyo sanırım ateşi var fena,,durmuyo bensiz..:25:.şuan bile çok zor şartlarda yazıyorum,,ikiside dibimde mızlıyolar,,lütfen kusura bakmayın ilgilenemedimde kaçgündür sizlerle,:50:,ne zormuş bunlar büyüdükçe rahatlarım diyodum ııh dahada sorumluluklarım arttı,,inşallah düzene girerler..:26:ara ara bakıyorum ama cvblayamadan kalkmak zorunda kalıyorum napıcam bilmem,,

:5:bide rahatsızlığım başladı iyice,,bende idrar torbası sarkması vardı,doğumlardan kaynaklanmış,dahada inerse kaldıralım demişti aylar önce k.d.uzmanı dr..dün dayanılmaz kıvranmalar içindeydim nasıl bi sancı var oramda bi baskı var sanki bişey çıkıcak gibiydi,,ayağa kalkar kalkmaz başlıyodu yatınca geçiyodu,,sağolsun eşim kaldırmadı pek yat dedi,,:38:randevu aldım taa ayın 22sinde boş yer vardı ,,yinede aldım ama,yarın eşimle gidip sorucaz,,eğer şikayetim cidden sarkmadan kaynaklanıyorsa,,ameliyat olucam,,dayanılcak gibi değil artık,,dua edin kızlar,bu bungun süreçten çabucak çıkayım,,çocuklar düzene girsinler artık,,yaşları yakın olması ilk defa bu kadar zoruma gitti,,çünkü ikiside daha bebek ve ilgiye ihtiyaçları var,,ve evde sadece ben oluyorum gündüzleri,,buda beni yıpratmıyo değil,,allahım kolaylıklar versin bana,,eşim varken çok rahatım şükür keşke hep evde olsa:23::16:neyse inşallah görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir,,durumlar yarın ne göstercek bakalım ,,ben kendimi iyice koyuverdim yaa,abur cuburun dibine vurdum gene,,garip olan hiçte pişman olmuyorum artık,,kilomu sabit gördükçede sinir oluyorum,ama bu gidişle artıcak haa,,stop demem gerek şu evdeki enson aldığım abur cuburlar bitsinde bidaha almıcam,,evde olmayınca aramıyorum,,ama bunalım zamanıma denk geldi aldım işte:37::30:işte benden böylee,bunu bildirmeyi borç bildim:42::42::16:
canım sana da gecmıs olsun bır an once tedavını ol aksatma benım annemde oldu o amelıyatı sımdı bı sıkıntısı yok cok şükür.cocuklarda dedıgın gıbı büyüdükçe daha da zorlasıyorlar sankı:1:
ay ben 5 yıllık evliyim benim koca yıkamaz zaten geçen sene nerden aklına esti ise makinaya doldur sen renklileri 90 dereceye at ayol ben beyazlarıvbile 90 a atmam. herşey küçüldü hali ile. birde kırış kırış oldiler. bir iki ay önce de gene sen makneyi çalıştıracağın tutusun. sıvı deterjan kullanıyom birde şu yıkama toplarından koyduğumdan yarım kapak deterjanla yıkarım. sen lkır lıkır dök sıvı deterjanı artık bir on yıkamalık koymuş herhal. çamaşırlar bir çıktı felakaet deterjan kokuyolar öyle böyle değil anlatamam iki kez duruladım bana mısın demediler. askıya astım ev bir hafta deterjan koktu :)

gelecek yiyecen afiyetle

geçmiş olsun canım ya. ah ah bu doktorlar inş önemli birşey çıkmaz canım. dış gebelik riskli diye biliyorum

canım sanada geçmiş olsun yav. işin zor allah sabır versin.

hoşgeldiiiin

ya kızlar şu michell ablanın linki yok mu kimsede delirecem bir indiremedim lnetlimi nedir bu kadın. link link link link özel den atar mısınız
kocana cok güldüm neler yapmış öyle:1:allahtan benımkı bılmesede sorar hatta abartır camasırlıga bıle asarken benımkılerı bı tarafına kendılerınınkını dıger tarafa asar on saat ugrasır cocugunkılerı asarkende soylenır bazen bana sunları ters atma makıneye dıye cok bilmiş yani benımkı :9:oda pek iyi deil aslında
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :3::3::3::3::3::3::3::3:

müjdeeeeeeeeee hiç ummadıqım yerden ummadıqım bir kısmetle karşılaştım...
yemeqe gittik dedim ya.. hemşerimiz çıktı ünlü kişilerin geldiqi bir mekan....neyse uzatmadan söylemek istiyorum muhasebeci arıyorlarmış yani beniiiii arıyorlarmış işe alındım kızlar yarın ayrıntıları görüşmek için tekrar gidicem...hatta ayın 26sına kadar başlayamam kursum devam ediyor dedim kaçta çıkıyorsun kurstan dedi patron 12 de dedim.. tamam 12den sonra burdasın hemen başla dedi...hemde çok güvenilir ve isim yapmış biyer..bizde zaten tvde görmüştük o mekanı gitmek bu akşam nasip oldu...ve aile şirketi..eşi kzıı oqlu ve bir sürü çalışanları var..ben sana herşeyi öqretirim kızım dedi babayiğit bir patronum var kızlar..kasa pc muhasebe tel bana ait olucak...ayy ne için gittik nasıl döndük eve..çook mutluyum sigortamıda diqer ay yapıcak...içim içime sıqmıyor kızlar bugün şanslı günümdeyim hem pro üyesi oldum hemde iş buldummmm :119::119::119::119:
süper bi haber bak allah gönlüne göre verdı canım ahyırlı ugurlu olsun iş kadını oluyorsun artık demek:23::46::46:
kızımın resmini buldum facede yayınlayam dedim kel alaka olacak ama neyse tekrar iyi geceleeeerEki Görüntüle 308035 Eki Görüntüle 308034 bunlarda yavru dahaEki Görüntüle 308033 bunu çok seviyom trafik lambam benim
son resım cok tatlı gercekten trafık lambası gıbı :9: ankara mı van mı anlayamadım benımde ankara kedım vardı ama cok hırcın azgın bıseydı durduramadık kactı sımdıde esım ıstemıyo var senın evde kedın diye :9:
Günaydın kısçeler...

Eki Görüntüle 308080
dilekcim gözünaydın sonunda 6 ları görmüşsün tebrikler:46::46:
senaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın aşkım...işe başlıyorsunhaaaaa çok sevindim...rabbim utandırmasın,okadar sevindimki bi tanem:16::16::16::16:
bende birazdangölcüğe kardeşime gidicem doğum için ....izin aldı ailecek yola çıkıyoruz oyüzden haftayada yokum ama bildirimimi yaparım...öpüyorum hepinizi
başlayış:86
geçen hafta:59
bu hafta:59
gelen-giden:yok:25:
hedef:58
toplam giden:27 kilo:nazar:
boy:162 cm
beden:36

sag saglım kucagınıza alırsınız ınsallah allah analı babalı büyütsün:34::emir_bebek:

günaydın kızlar bende dün kasıklarım acayıp batıyodu erken yattım sıcak su torbası koydum sabah daha ıyıydım heralde üşüttüm bugun de tartılmadım 2 gündür niyetliyim saat 5 de sahur yaptım kac gundur de wc problemım var zaten.kılo veren herkesı kutlarım :46:

Back
X