70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızçeler :3:

Kilo Bildirimi
16.12.2011
Başlangıç: 73
Geçen hafta: 67,8
Bu hafta: 68,5
Gelen : 700 gr
Toplamda giden: 4.500 gr
Hedef: 60

regl dönemi fln mı nafcım ???

herkese gunaydin
bildirimler yapilmis.ben de wc den sonra yapayim dedim bildirimimi ama son 3 gundur oldugu gibi bugun de hiiiccc umut yok.:19:.bagirsaklarim dugumlendi sanki.coook rahatsizim .tamam yediklerime cok dikkat ettigim soylenemez ama karnimin bu kadar sert ve sis olmasi hiiic normal degil.yanlarima bile agrilar giriyo.boyle oldugumda genelde 4 gun suruyo.ne yani ben bu agriyi siskinligi 1 gun dahami cekicem ya:14:
sinameki de icmek istemiyorum.zararlari var.offfffffffffffff:14::43:
neyse ben oyle boyle tartildim yine de tabi sonuc husran.3 gundur yediklerimi icimde tutuyorum tabe normal.
baslangic:75
gecen hafta:70.5
bu hafta:72:14:
gelen:1.500
toplam giden:3
hedef:65

daha 3 gun once tartilmistim ve nasilda umutlanmistim eksideydim yine 400 gr.hemde hafta ortasinda.simdi moralim 000000000

sorma ya bende aynı dertten muzdaribim oofff activiayıbıraktım benım de esksıı gibi oldu
3 gundur ben de cıkamıyorum wc ye ona rağmen 1,200 vermısım bir de çıksam 70 i görcektım demekıı
Allah yardımcımız olsun benımde kasıkalrıma sırtıma agrı vuruyo cıkamayınca :5:

günaydın bacılar bıldırım yapmıyorum bu hafta regl haftama gırıyorum +500gr morelim cok bozuldu

gene az regl haftasoına göre bence hiç moralını bozma nasılsa o kendılıgınden gıdıcek :)

Günaydın kızlaaar...Bişey sorucam biliyorsunuz benim ilk haftam ve regl oldum şuan +2 kilo durumundayım,bildirim nasıl olacak? :53:

onu da bildiriceksın canım + ise + yazıcaksın :)

kizlar firar yaptim fazla duramiycam isarkadasi bes dakikaligina biyere gitti :52:
lakabim gibi 500 gramm vermissim :37:
nafcigim benim icin tugbaya yazabilirmissin bebegim ya kacmam lazim geri yakalanmadan bilgisayarcida burda:54:
makineli tüfek gibi yaziyom :30:
birde aksam isyemegi var yine bugün zor gelirim geri üf stress yaptim :1:
baslangic 76.3din herhalde :44:
gecen hafta 74.5 bugün 74.0
öptüm hepicinizi kizlar nafcim baktin gelemiyorum yapiver bisahmet olmasmi :26::10::10::10:

Tamam canım bildiririm :16:

herkese gunaydin
bildirimler yapilmis.ben de wc den sonra yapayim dedim bildirimimi ama son 3 gundur oldugu gibi bugun de hiiiccc umut yok.:19:.bagirsaklarim dugumlendi sanki.coook rahatsizim .tamam yediklerime cok dikkat ettigim soylenemez ama karnimin bu kadar sert ve sis olmasi hiiic normal degil.yanlarima bile agrilar giriyo.boyle oldugumda genelde 4 gun suruyo.ne yani ben bu agriyi siskinligi 1 gun dahami cekicem ya:14:
neyse ben oyle boyle tartildim yine de tabi sonuc husran.3 gundur yediklerimi icimde tutuyorum tabe normal.

daha 3 gun once tartilmistim ve nasilda umutlanmistim eksideydim yine 400 gr.hemde hafta ortasinda.simdi moralim 000000000

Ay çok zordur kabızlık yaa bende bi ara öyleydim :26: gerçi dönem dönem oluyo yine :26:

Günaydın kızlaaar...Bişey sorucam biliyorsunuz benim ilk haftam ve regl oldum şuan +2 kilo durumundayım,bildirim nasıl olacak? :53:

Zaten bu hafta listeye alınmıycaksın canım başlangıç ve hedef kilonu yaz sadece :34:

öp bebeeemmmm :)
yani ben bi 70 olmuşumdur en azından diyodum ama daha var demekki 70'e :27:
onun için ama he yeri gelmsıken sorım yaa naff'cımm
ben şimdi activia yıyordum ya cokta mutluydum yerken 1 hafta yedım ama bu hafta yemedım
hep bi aksılık cıktı pazartesıden beri yemıom yanı ve karnım gene şişti tabıı 14 gunu de tamamlayamadım ya
ben sımdı gene basliim dıom ama ne zmn başliim ya ara vermek gerekır mı bilemedım ????

canım spora yenı başlayınca kaslar şişiyor ya olabilir ondan :)
ben bu hafta hıc yapamadım çok yoğundum mesela persembe yapayım dedim sonra dıdm sımdı yapıcam
yarın tartıda fazla çıkarsam kasllardan bılcem die yapmadım asma pazartesıden itibaren
eski düzenime geri dönücem vüut alısınca sorun olmuyorda ılk yapınca şişiyo kaslar :)

Bende bırakmıştım bugün başlıycam tekrar canım :29: ara vermek gerekirmi bilmiyorum ama :26: 14 gün düzenli kullan sonra bir hafta ara verip yine başlarız :26:

yok ya bu boyle olmiycak.:19:
cizelgemi degistirmiyorum cunku iyice motivasyon falan kalmaz.ne guzel azar azar veriodum her hafta.bari almasaydimmm.:14:
neyse.ben gidip su sisemi getireyim icerden.bol bol yesil cay+kayisi cayi,1 tane de form cayi icersem belki biraz yardim eder bagirsaklara.bu agriyla kalkip spor da yapamiyorumkii:50:
yokmu bu duruma sihirli bi iksiri olan :28: kizlarryardim edinnn

şu güzelliqe bak Rabbim neler yaratıyor çok sevimliii hele o gözler nasıl güzel öyleee :nazar::nazar::nazar:

suzancım hemde yıllardır bekliyordum bu anı....inşallah bugünkü görüşmede iyi geçer hayırlı bir sonuca baqlarız..prensipte anlaştık ama hiçbir ayrıntıyı konuşmadık...bugün 1 gibi gidicem hayırlısı bakalım..

teşekkür ederim cnm amin inşallah bu gece hep öyle dua ettim hayırlıysa yarın ayrıntılarda anlaşalım deqilse bişey bahane olsun geri kalsın diye..Rabbime kaldı artık...

kapıyı kilitlemeyi unutmuşsun canım açık görünce daldım içeri :27:
:1::1::1:
Günaydın kısçeler...
Ve bir Cuma günü daha.:23:
Cuma günümüz hayırlı olsun diyorum.:16:
Ve de bildirimimi yapıyorum resimli bi şekilde.:21:

Başlangıç: 86 kiLo :99:
Geçen Hafta: 71.5 kiLo :100:
Bu hafta: 69.7 kiLo :96:
Giden: 1.800 kiLo :111:
Toplamda Giden : 16.3 kiLo :129:
Hedef : 57 kiLo :98:

Eki Görüntüle 308080

ayyy dilek senin adına çok sevindim yaaaaaaa.bak hele kendim vermiş gibi mutlu oldum valla.inş darısı başımıza canım

senaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın aşkım...işe başlıyorsunhaaaaa çok sevindim...rabbim utandırmasın,okadar sevindimki bi tanem:16::16::16::16:
bende birazdangölcüğe kardeşime gidicem doğum için ....izin aldı ailecek yola çıkıyoruz oyüzden haftayada yokum ama bildirimimi yaparım...öpüyorum hepinizi
başlayış:86
geçen hafta:59
bu hafta:59
gelen-giden:yok:25:
hedef:58
toplam giden:27 kilo:nazar:
boy:162 cm
beden:36
günaydın derya abla epeydir görünmüyodun özlettin kendini.kardeşin için şimdiden gözün aydın olsun.rabbim kolay doğumlar nasip etsin.
Gözlere bakk :52: Karşıyakamm benimmm biricikkk sevgilimmmm söylee senden başkaaaa kimim var benimmmmmmm :52::52::52: laylaylayylayyy laylaylayyylayyyy
Lansor mide koruyucu değil mi :26: ben farklı bi ilaç kullanıyorum bence sen bi endoskopi yaptır canım :29: yalnız bayıltılarak yapılandan yaptır diğerinde canlı canlı işkence görüyosun resmen :25:

Konu bir derdim var topiğinde canım :26:

Zaten evde o kadar limon yokmuş içemedim :1::1:

Tartının garantisi varsa bu kadar sürede yenisini vermeleri gerekiyodu canım :31:

İstersen değiştirelim ortini :26:
endoskopiyi bende bayıltarak düşünüyorum canım yoksa dayanamam biliyorum ama genede korkuyorum.tartımın garantisi var olmaz olasıcanın.ama firma bu konuda hiç iyi değil.sadece satana kadar yani.bende kocişimi arıyımda netten bi tartı beğendim onu aldırıyım.valla acaip canım sıkkın dün akşam tartıldım komşuda +800 idi.ama şimdi lavaboya falan gittim merak ediyorum kilomu ama daha gidememki ayıp olur offf offf
herkese gunaydin

canım o aldığın kilo değil tuvalete çıkamamanın görüntüsü sadece.bende de öle oluyo tuvalete çıkmadığım zamanlar tartı fırlıyo o yüzden üzülme canım.

cizelgemi degistirmiyorum cunku iyice motivasyon falan kalmaz.ne guzel azar azar veriodum her hafta.bari almasaydimmm.:14:
neyse.ben gidip su sisemi getireyim icerden.bol bol yesil cay+kayisi cayi,1 tane de form cayi icersem belki biraz yardim eder bagirsaklara.bu agriyla kalkip spor da yapamiyorumkii:50:

bence çizelgenı değiştir çünkü burda kalırsa bı dahakı hafta daha
coktan dumus olmana ragmen çzielgende daha azdan düşmüş olcaksın neyse o canım bence değiştir hem gördükçe
kşlonu unutmmaış ve yememen gerektıgını daha cok hatrılamıs olursun

bana tek fayda eden activia oldu bi de spor spor yapınca daha duznelı oluyodu wc işi
kımısde saatlı yapio belirli saatlerde wc ye gırıyo ben denemedım ama işe yarıyomuşş bakalımm
bu hafta cok streslı ve çok koşturmalı gectı benım ıcın spor fln yapamadım ve eksıklıgını goruyorum yanı
ayrıca bu hafta yesılcay ıctım zorla da olsa ıceım die ay bi ödem oldu ben de herkese yaramıo sanırırm :)

Tamam canım bildiririm :16:

Bende bırakmıştım bugün başlıycam tekrar canım :29: ara vermek gerekirmi bilmiyorum ama :26: 14 gün düzenli kullan sonra bir hafta ara verip yine başlarız :26:

ben 6 gündür yemıyorum canım ya pazar-pazartesı alıp başlasam mı acebaa du bı arastrym netten ne dıolar :)

Son düzenleme:
günaydın bacılar bıldırım yapmıyorum bu hafta regl haftama gırıyorum +500gr morelim cok bozuldu

Canım kilo bildirimini aşağıdaki sıralama ile yapıyorsun :34: birde Triendy21 dikkatie yada özel mesaj atabiliyorsan özeline yapmalısın :34:

16.12.2011
Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Gelen :
Toplamda giden:
Hedef:

Kızlar günaydın,
Bayağıdır giremiyorum işler çok yoğun bu ara kilo bildirimimi yapıyım işlere asılıcam yine :)
Öptüm hepinizi

triendy21 dikkatine ;

Başlangıç kg : 76,20
Geçen hafta : 74,70
Bu hafta :75,00
Gelen :300 gr
Toplamda giden :1,20 kg
Hedef :65,00 kg

Günaydın Arzucum özlettin kendini canım :29:

regl dönemi fln mı nafcım ???

sorma ya bende aynı dertten muzdaribim oofff activiayıbıraktım benım de esksıı gibi oldu
3 gundur ben de cıkamıyorum wc ye ona rağmen 1,200 vermısım bir de çıksam 70 i görcektım demekıı
Allah yardımcımız olsun benımde kasıkalrıma sırtıma agrı vuruyo cıkamayınca :5:

Evet tatlım regl 3.günüm bugün :31:

Bence değiştir çizelgeni canım :29: tarçın işe yaramadı mı ki :26:

Sağol canım :)

Aaa öyle mi?Ne zaman dahil olacağım peki?

Bu hafta liste altına haftaya da listeye ekleneceksin cnm :34:

:1::1::1:

ayyy dilek senin adına çok sevindim yaaaaaaa.bak hele kendim vermiş gibi mutlu oldum valla.inş darısı başımıza canım

günaydın derya abla epeydir görünmüyodun özlettin kendini.kardeşin için şimdiden gözün aydın olsun.rabbim kolay doğumlar nasip etsin.

endoskopiyi bende bayıltarak düşünüyorum canım yoksa dayanamam biliyorum ama genede korkuyorum.tartımın garantisi var olmaz olasıcanın.ama firma bu konuda hiç iyi değil.sadece satana kadar yani.bende kocişimi arıyımda netten bi tartı beğendim onu aldırıyım.valla acaip canım sıkkın dün akşam tartıldım komşuda +800 idi.ama şimdi lavaboya falan gittim merak ediyorum kilomu ama daha gidememki ayıp olur offf offf

canım o aldığın kilo değil tuvalete çıkamamanın görüntüsü sadece.bende de öle oluyo tuvalete çıkmadığım zamanlar tartı fırlıyo o yüzden üzülme canım.

Ben geçen sene canlı canlı endoskopi yaptırdım 3 gün kendime gelemedim ama bu sene bayıltarak endoskopi yaptırdım yok böyle birşeyy

ruhum duymadı ne ağrı ne sancı ve gittiğim yeri herkese tavsiye ettim canım :29:

Tartı konusunda da çingene ol biraz ağlamayana meme vermiyolar canım :29:

bence çizelgenı değiştir çünkü burda kalırsa bı dahakı hafta daha
coktan dumus olmana ragmen çzielgende daha azdan düşmüş olcaksın neyse o canım bence değiştir hem gördükçe
kşlonu unutmmaış ve yememen gerektıgını daha cok hatrılamıs olursun :)

haklisin canim saol.peki degistiricem:31:

kızlar heyecan yaptım uyku tutmadı okadar tedirginimki akşamki okadar pozitif konuşmalardan sonra yarın bir aksilik çıkacak diye :18: kalbimide bozmak istemiyorum ama içimde bir vesvese var ters bişey olacak diye endişeliyim :31:

yaa neden hepiniz uyuyosunuz biriniz bari olsaydınız azcık sakinleştirirdiniz beniii :87: kızlarr size ihtiyacım varrr :114:
hayırlı olsun şimdiden işin canım....
Günaydın kısçeler...
Ve bir Cuma günü daha.:23:
Cuma günümüz hayırlı olsun diyorum.:16:
Ve de bildirimimi yapıyorum resimli bi şekilde.:21:

Başlangıç: 86 kiLo :99:
Geçen Hafta: 71.5 kiLo :100:
Bu hafta: 69.7 kiLo :96:
Giden: 1.800 kiLo :111:
Toplamda Giden : 16.3 kiLo :129:
Hedef : 57 kiLo :98:

Eki Görüntüle 308080

sonunda sana da yüzünü gösterdi 6 ayy çok sevindim...

Utanmadan hiç yoktan iyidir diyo :57: gel öpim şimdi de :16: tebrikler cnm :46::46:

Kas yapıyosundur belki :26:

:27::27::27:

Günaydın canım :3:

Bugün daha kötüyüm canım burnum tıkandı akmıyo oda baş ağrısı yaptı :2: öksür tıksır takılıyorum :31: sağol sorduğun için :38:

Olur yeniden kendimizi tanıtalım :32::32:

En azından benim gibi kilo almamışsın sevin bence :1:

Haftaya daha güzel rakamlar görücez inşallah Dilek' im :38:

Tebriklerr :46::46::46:
gecmıs olsun canım:34:

bı arkadas vardı burda yenıelr pek bılmez yeşim önermişti bi bitkisel ilaç hemen işe yarıyomus ama sürekli kullanmayın 2-3 gecsın arası dıyordu ıstersen özelden yazayım ısmını canım:34: benımde var o problem ozellıkle boyel oruc tutunca daha bı artıyor dıyete dıkkat etmedıgım zamanlar daha düzenli cıkıyorum yanı yedıklerımızle de alakalı bence bırde sıvı alımı tabıkı.yürüyüş te yapabilirsin imkanın varsa harekete gecırıyo:1:

nafffffffffffffffffffffffffff

canım şimdi aradım eşimii nolur tartı alalım benim artık beklemeye sabrım kalmadı dedim.oda sen kararını vermişin al karttan dedi.şu senin ucuz dediğin site hangisi banada linki özelden atarmısın???

Son düzenleme:
Bu hafta liste altına haftaya da listeye ekleneceksin cnm :34:

Tamam canım teşekkür ederim...Peki bugünkü kilomumu yazıcam yoksa şişkinlik olmadan önce ki mi?
Çünkü 2 kilo az değil bi daha ki hafta 1 kilo verirsem 3 vermiş gibi görünmeyeyim o yüzden soruyorum...:27:

ben 6 gündür yemıyorum canım ya pazar-pazartesı alıp başlasam mı acebaa du bı arastrym netten ne dıolar :)

Bi araştır bakalım ne diyiler bana da söyle öyle yapim bende :27:

benide aranıza alıııııın nooooluuur:14:

Merhaba hoşgeldin :3: kendini tanıtırmısın :24:

gecmıs olsun canım:34:

bı arkadas vardı burda yenıelr pek bılmez yeşim önermişti bi bitkisel ilaç hemen işe yarıyomus ama sürekli kullanmayın 2-3 gecsın arası dıyordu ıstersen özelden yazayım ısmını canım:34: benımde var o problem ozellıkle boyel oruc tutunca daha bı artıyor dıyete dıkkat etmedıgım zamanlar daha düzenli cıkıyorum yanı yedıklerımızle de alakalı bence bırde sıvı alımı tabıkı.yürüyüş te yapabilirsin imkanın varsa harekete gecırıyo:1:

Teşekkürler canım :29:

nafffffffffffffffffffffffffff

canım şimdi aradım eşimii nolur tartı alalım benim artık beklemeye sabrım kalmadı dedim.oda sen kararını vermişin al karttan dedi.şu senin ucuz dediğin site hangisi banada linki özelden atarmısın???

Benmi dedim :53: ay dur anlamadım ben kk ' da gitti zaten geç gördüm :10:

Tamam canım teşekkür ederim...Peki bugünkü kilomumu yazıcam yoksa şişkinlik olmadan önce ki mi?
Çünkü 2 kilo az değil bi daha ki hafta 1 kilo verirsem 3 vermiş gibi görünmeyeyim o yüzden soruyorum...:27:

Ne olursa olsun başlangıç kilonu yaz bence canım :34:

Canım kilo bildirimini aşağıdaki sıralama ile yapıyorsun :34: birde Triendy21 dikkatie yada özel mesaj atabiliyorsan özeline yapmalısın :34:

Günaydın Arzucum özlettin kendini canım :29:

Evet tatlım regl 3.günüm bugün :31:

:

ee normal :)

olsun şişkinlik atmakta o kadar kolay bişey değil :)
diyetle eşdeger ebnce sağlıklı ve düzenli beslenmediğin tuza şekere yağa una dıkkat etmedıgın surece
şişkinliğide atamazsın bizzat bir numaralı örneği benım :)
ne zmaan dıyet yaptım ödemmimi atmaya basladım nromalde diyet yapmazken ben 2000-2500 kg fln ödem topalrdım
reglde regl biterdı ben hala ödemı atamazdım bu ay 600 gr topladım sadece ödemi attım üstüne kilo da verdım :)
bu bı gelısme benım icıın :)

Son düzenleme:
başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 70,4 kg
bu hafta kilo : 69,8 kg
giden : 600gr
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :6600 gr

Mutluyum iyiyim aaaa 6 yı gördüm sevinç nidalarındayımmm

Benim bi orttim vardıııı ortimmmm umayyyyy nerdesin geçmişe dalıp geliyorum ses ver

bildirimimi yapayım, ortim görmesin, gerçi pek iletişimede geçemiyoruz ben varken o yok o varken ben hala beni terk etmediyse tabi :)

başlayış:70,2
geçen hafta:68,6
bu hafta:68,8
gelen: 200 gr :47:
hedef:58
toplam giden:1400:47:

yediklerime öyle aman aman dikkat etmedim ama hergün leslie yaptım neden böyle oldu anlamadım sabah sabah moralim bozuldu :19:

Abooooooo dövecem valla :27:
Kız hadi bu haftadan sonra hızlanalım herkesi geçelim :1: :1: :1:

Back
X