70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öhömm öhöömmm bende başlıyım.
22 yaşındayım bilgisayar yazılım elemanı olarak 3. yılıma aynı şirkette devam ediyorum.
İstanbul da yaşıyorum.
Kilo serüvenimi anlatayım;
Lise 2 lise 3 gibi regl düzensizliği, aşırı yemek isteği vs gibi durumlardan kilo aldım.
En fazla o dönem 72 kilo falan olmuşumdur.
Derken üniversite başladı.
Başka bi ilde okudum. Arkadaşlarımla ev tuttuk evde kaldık.
Hergün makarna, mantı, pattes kızartması, yumurta kızartması, kola, abur cubur yiyerek beslendim.
Ara ara kilo verme durumları oldu ama veremedim tabi o dönem 76 kiloyu gördüğümü hatırlıyorum.

Derken okul bitti İstanbul'a geldim. İş aramaya başladım. 9 ay iş bulamadım.
Bu sırada aşk hayatında da işler sarpa sardı vs. 68-69 kiloya indim.

2009 yılının kasım ayında masabaşı bi iş buldum. Bu arada 68 kiloydum.
Ocak 2010 da 86 kiloyu gördüm.
18 kilo aldım yani 1 yılda.
Ama nasıl bir yemek yemek bendeki.
Sabah: 3 pogaca 5 şekerli çay
Ara: Kek, çikolata, 3ü 1 ara nes e 2 küp şeker
Öğlen: Çorba, sulu yemek, pilav, salata
Ara: Kek, çikolata, sıcak çikolata
Akşam: Çorba, sulu yemek, 2 tabak pilav
Ara: Çekirdek. kola, abur cubur şeyler.
Bu duruma ben almıyım da kim alsın yani.:52:

Geçen yıl Şubat gibi diyetisyene gittim sadece 1 kez kadın bana iğrenç davrandı bende bi daha gitmedim.

Haziran-Temmuz gibi kafama bişeyler dank etti.
80-89 topiğine başlamak istemedim. Buraya girmek için 79 kiloya indim.
Temmuz ayının 2. yada 3. haftasında buraya başladım.
O sırada sevdiceğimle konuştuk.
Sende vermek istiyorsun sana ısrar edip saçma sapan hap kullanmanı istemiyorum dedi.

Sonra bu topiğe girdim.
Herkes çok iyi davrandı bende elimden geldiğince yeni gelenlere bana davranılan şekilde yardım etmeye çalışıyorum o yüzden.
Biliyorum ki bi selam bi insanın hayatında çoook şey değiştirebiliyor.

Bugün 2009 daki kiloma yaklaştım teşekkür ederim 70-79 topiğindeki çıtır hatunlar.
Siz olmasınız valla billa ben başaramazdım.
:kkk::kkk::kkk:

ben 22 yaşındayım 2 yıllık evliyim 10 gün sonra 1 yaşını dolduracak bir kızım var :)

benide ömrüm boyunca balık etli ele avuca gelen bi kızdım
ama nişanlanan kdr o kdr sorun edilcek bi kilom olmadı
incecik deildim balık etliydim ama aşırı kilolu deildim lise
sonda staja başladığımda yemekhanenin güzel yemekleri
sonucunda 67 fln olmuştum bi ara sonra mezun olup işe
başlayınca kendiliğinden 58-60 arasına indim
2008 yılında nişanlandıktan sonra eşimle beraber
haftada 2 kere fast food mutlaka yerdikk ve ben hızla 80 oldum
daha doğrusu olmuşm farketmeden evlenmeme 8 ay fln kala artık
zayıflamalıyım derdine düştüm bi gün internette diyet fln bakarken
bi site gördüm ordaki kızların hikayelerini fln okuyunca çok gaza geldim hiç durmadan
anında diyete başladım ama ne diyet beslenmeyi fln bilmeden resmen
aç kalarak ama iradem çok kuvvetliydi aç kalmam raamen
kesinlikle kaçamak yapmıyodum ama yinede gram gram veriyodum yüzüm gözüm solduu
gözlerim rsmen içine kaçtı verdiğim bütün kilo kaslardan gitmiş ve artık bırakın
hareket etmeyi konuşmaya halim yoktu ablam bi keresinde kek çırpmam için vermiştide çırpamadım
gücüm yetmedi de tembellik yapıom sanıp inanmamışlardı bana :)

neyse bu böyle ama ben hala diyet yapıorm artık yürüyemiodum bile
halsizlikten gören hastamısın diodu yüzüm bem beyaz hortlak gibi ama tabi
ben zayıflıcam ya millet abartıo zannediodum neyse bi gece yattık
sabah kalktım gözlerimi açamıyorum uykumu alamadım yorgunluktan fln
zannediorum yüzümü yıkama gittim aynaya güç bela baktım aman allahım :53:
yüzüm gözüm şişmiş gözlerim açılmıyo o derece resmim bile var koyarım buraya
fotoyu dr. fln gittik araştırma uzun sürdü ama ben diyet yapıcam die
kendimi alt st etmişim tiroidlerim mahfolmuş çalışmıo bile bırakın yavaş olmasını dr.
kızdı diyet fln yapma ilacını kullan gidicek kiloların dedi ben
güya evlenen kdr zayıflıcaktım ama 75 kilo flndım maalesef evlenirken
evlendikten 2-3 ay sonra 80 oldum diyetisyene başladım 3-4 ayda 63 e indim
tam zayıfladım hamile kaldım kilom oturmadan hamilelik doğum emzirme dönemi derken
80 leri buldum yine sonra kızım 6 ayına gelene kdr 78 e inmişim
78 le diyete başladım kendim beslenmeyi öğrendim diyetisyenden çünkü
sonra 4-5 ayda verdim kilolarımı kalanlarınıda sizinle vericem inş.

uzun oldu ama herkese örnek olsun die bu kddr ayrıntılı yazdım bilmeden diyet yapılmamamsı lazım

Son düzenleme:
Öhömm öhöömmm bende başlıyım.
22 yaşındayım bilgisayar yazılım elemanı olarak 3. yılıma aynı şirkette devam ediyorum.
İstanbul da yaşıyorum.
Kilo serüvenimi anlatayım;
Lise 2 lise 3 gibi regl düzensizliği, aşırı yemek isteği vs gibi durumlardan kilo aldım.
En fazla o dönem 72 kilo falan olmuşumdur.
Derken üniversite başladı.
Başka bi ilde okudum. Arkadaşlarımla ev tuttuk evde kaldık.
Hergün makarna, mantı, pattes kızartması, yumurta kızartması, kola, abur cubur yiyerek beslendim.
Ara ara kilo verme durumları oldu ama veremedim tabi o dönem 76 kiloyu gördüğümü hatırlıyorum.

Derken okul bitti İstanbul'a geldim. İş aramaya başladım. 9 ay iş bulamadım.
Bu sırada aşk hayatında da işler sarpa sardı vs. 68-69 kiloya indim.

2009 yılının kasım ayında masabaşı bi iş buldum. Bu arada 68 kiloydum.
Ocak 2010 da 86 kiloyu gördüm.
18 kilo aldım yani 1 yılda.
Ama nasıl bir yemek yemek bendeki.
Sabah: 3 pogaca 5 şekerli çay
Ara: Kek, çikolata, 3ü 1 ara nes e 2 küp şeker
Öğlen: Çorba, sulu yemek, pilav, salata
Ara: Kek, çikolata, sıcak çikolata
Akşam: Çorba, sulu yemek, 2 tabak pilav
Ara: Çekirdek. kola, abur cubur şeyler.
Bu duruma ben almıyım da kim alsın yani.:52:

Geçen yıl Şubat gibi diyetisyene gittim sadece 1 kez kadın bana iğrenç davrandı bende bi daha gitmedim.

Haziran-Temmuz gibi kafama bişeyler dank etti.
80-89 topiğine başlamak istemedim. Buraya girmek için 79 kiloya indim.
Temmuz ayının 2. yada 3. haftasında buraya başladım.
O sırada sevdiceğimle konuştuk.
Sende vermek istiyorsun sana ısrar edip saçma sapan hap kullanmanı istemiyorum dedi.

Sonra bu topiğe girdim.
Herkes çok iyi davrandı bende elimden geldiğince yeni gelenlere bana davranılan şekilde yardım etmeye çalışıyorum o yüzden.
Biliyorum ki bi selam bi insanın hayatında çoook şey değiştirebiliyor.

Bugün 2009 daki kiloma yaklaştım teşekkür ederim 70-79 topiğindeki çıtır hatunlar.
Siz olmasınız valla billa ben başaramazdım.
:kkk::kkk::kkk:
canım ya benide bir akapunktur uzmanı öyle sinir etmişti, birde diyetisyenim vardı kız 45 kilo falandı yav onu gördükçe her hafta hasetimden çatlıyodum. bir gün menüme bakıyor akşam yemeğinden sonra da aram vardı menüde. bir yerine iki portakal yemiştim." aa .. hanım çok fazlaa 2 portakal böyle olmaz"dedi ulan dedim içimden küçücük poponla yediğim fazladan portakala laf etmek kolay. kolaysa bu koca vücudu aç aç sen taşı bakim. bir daha gitmedim. kızzın yaptığında birşey yoktu belki ama o bir portakalın hesabının sorulması çok gücüme gitti :2::2::2:
ben de kendimi tanıtayım. Antalya'da yaşıyorum, mali müşavirim, özel şirkette çalışıyorum. 35 yaşındayım, 6 ve 11 yaşlarında 2 kızım var.
Ben de yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:)
kısa ve öz. çok tatlı bir tanıtım ama kiloyu falan yaz bari yav. ne zaman başladın hedef ne?
ben bu topikte yeniyim ama bende anlatayım kızlar.
26 yaşındayım 2 yıl 3 aylık evliyim.16 aylık benim ömrümü bitiren bi kızım var.yaramaz iştahsız uyku uyumayan minikim zeynebim.sivaslıyım ama kayseride oturuyorum.2 yıllık bilgisayar prog.bölümü mezunuyum.Evlenmeden önce 2.5 yıl ön muhasebecilik yaptım.Evlendim 1-1.5 ay sonra hamile kaldım.Kızımı büyütene kadar çalışmayı düşünmüyorum evdeyim yani....
Gelelim kilolara...
hayatım boyunca neredeyse hep balık etli kız modundaydım.lise sonda ve üniversitede 36-38 beden bi çıtırdım.Ahhhh ahhh 46 kiloydum yahuuuu.boyumda çok kısa olduğundan (1.45)bu kilo bende muhteşem duruyodu.derken üniversite bitip iş bulamayınca stresten bi hormon bozukluğu yaşadım bir yılda tam 18 kilo aldım.böylece 63-64 kilo 44 beden ile hayatıma devaam ettim.tabi bu arada diyetisyene gittim.kendim düzene uymadığım için verdiğim kilolarıda geri aldım.o arada nişanlandım 4 ay sonra 55 kilo 40 beden olarak evlendim.kilo vermek için nasıl uğraştığımı bi görseniz acırdınız o 4 ayda.işim sabah 10-11 gibi başlayıp gece 11 de bitiyodu.ben sabahları erkenden spor salonuna gidip sonra acele işe gidiyodum.annem saolsun sırf kilo vereyim diye bana özel sebze yemkeleri hazırlayıp hergün işe gönderirdi.işten ikaz alınca geç kalmalarıma bende spor salonunu bıraktım sabah yürüyüş gece eve gelince spor yapıyodum.gece 1-2 gibi falan yatıyodum.böylece dört ayda 8 kilo verdim.benim yerimde başkası olsaydı eminim 12 kilodan fazlasını vermişti ama benim metom çok yavaş.55 ile evlendim bir ay sonra 65 oldum.65 ile hamile kalıp 76 ile doğum yaptım.aslında doğumda 10 kiloya yakını gitti ama ben süt olsun diye neler yedim neler....artık kilolarıma dur deme zamanım gelmişti.ve ben burdayım 77.2 kg 46-48 bedenle başladım.şuana kadar 1 ayı geçti 3.2 kg verdim.hedefim önce 50 kg olmak sonra 46kg.38 beden olsam dünyada benden mutlusu olmazdı sanırım.
benim hikayem bu kadar.
bu arada jillian michael in videolarını indirdim.ama ben bekarken cindy crawford un A New Dimension(Yeni Çalışmalar) cd sinden spor yaptım.onun üstünede sanırım spor yaptıran yok.tabi bu benim kendi düşüncem.kendisi doğumdan sonraki kilolarını böyle vermiş ve cd türkçe.sadece doğum kiloları değil kilo sorunu olan herkesde yapabilir.cd 3 bölümden oluşuyor yeni başlayanlar için a bölümü 12 dakika,daha sonra b bölümü 16 dakika,c bölümü 41 dakika.hiç c bölümünü tamamen yapamadım feci bişi yani..tavsiye ederim kızlar

ay o metabolizma yavaşlığı yokmu benide o bitiriyo:50::50::50:

$P24-06-09_12.01.webp

bu diyetten yüzüm gözümün solduğu foto

$Görüntü021 (2).webp

buda yüzümün şiştiği fotoo

ben 22 yaşındayım 2 yıllık evliyim 10 gün sonra 1 yaşını dolduracak bir kızım var :)

benide ömrüm boyunca balık etli ele avuca gelen bi kızdım
ama nişanlanan kdr o kdr sorun edilcek bi kilom olmadı
incecik deildim balık etliydim ama aşırı kilolu deildim lise
sonda staja başladığımda yemekhanenin güzel yemekleri
sonucunda 67 fln olmuştum bi ara sonra mezun olup işe
başlayınca kendiliğinden 58-60 arasına indim
2008 yılında nişanlandıktan sonra eşimle beraber
haftada 2 kere fast food mutlaka yerdikk ve ben hızla 80 oldum
daha doğrusu olmuşm farketmeden evlenmeme 8 ay fln kala artık
zayıflamalıyım derdine düştüm bi gün internette diyet fln bakarken
bi site gördüm ordaki kızların hikayelerini fln okuyunca çok gaza geldim hiç durmadan
anında diyete başladım ama ne diyet beslenmeyi fln bilmeden resmen
aç kalarak ama iradem çok kuvvetliydi aç kalmam raamen
kesinlikle kaçamak yapmıyodum ama yinede gram gram veriyodum yüzüm gözüm solduu
gözlerim rsmen içine kaçtı verdiğim bütün kilo kaslardan gitmiş ve artık bırakın
hareket etmeyi konuşmaya halim yoktu ablam bi keresinde kek çırpmam için vermiştide çırpamadım
gücüm yetmedi de tembellik yapıom sanıp inanmamışlardı bana :)

neyse bu böyle ama ben hala diyet yapıorm artık yürüyemiodum bile
halsizlikten gören hastamısın diodu yüzüm bem beyaz hortlak gibi ama tabi
ben zayıflıcam ya millet abartıo zannediodum neyse bi gece yattık
sabah kalktım gözlerimi açamıyorum uykumu alamadım yorgunluktan fln
zannediorum yüzümü yıkama gittim aynaya güç bela baktım aman allahım :53:
yüzüm gözüm şişmiş gözlerim açılmıyo o derece resmim bile var koyarım buraya
fotoyu dr. fln gittik araştırma uzun sürdü ama ben diyet yapıcam die
kendimi alt st etmişim tiroidlerim mahfolmuş çalışmıo bile bırakın yavaş olmasını dr.
kızdı diyet fln yapma ilacını kullan gidicek kiloların dedi ben
güya evlenen kdr zayıflıcaktım ama 75 kilo flndım maalesef evlenirken
evlendikten 2-3 ay sonra 80 oldum diyetisyene başladım 3-4 ayda 63 e indim
tam zayıfladım hamile kaldım kilom oturmadan hamilelik doğum emzirme dönemi derken
80 leri buldum yine sonra kızım 6 ayına gelene kdr 78 e inmişim
78 le diyete başladım kendim beslenmeyi öğrendim diyetisyenden çünkü
sonra 4-5 ayda verdim kilolarımı kalanlarınıda sizinle vericem inş.

uzun oldu ama herkese örnek olsun die bu kddr ayrıntılı yazdım bilmeden diyet yapılmamamsı lazım

kızlaaarr fotoları alıntı yapmayında kaldırıcamm olar mıııı :34:

tamam yapmıştım geri aldım alıntımı:):52: canım ya sağlıksız diyet yapmamak lazım nasıl şişmiş yüzün. sebebi troid dengesizliğimiymiş..

evet şekerim trioid dengezisliğiymiş kendi dengemi kendim bozmuşum bilmedennn :27:

tü tü tü maaşallah son resimde çok daha sağlıklısın canım ya kilosu yerinde ve sağlıklı bir bayan görüyorum diğer resimlerde hasta gibi görünüyordun ve kilo mevzu orada ilk etapta görünmüyordu bile. o kadar solgun ve sağlıksızdı ki yüzün

Bende yazayım

24 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim 1 kürtaj ve bir doğum ile sonuclanan ıkı gebelık gecırdım
2008 ağustosuna kadar hiçbir şekilde kilo problemi yaşamadım evlendikten kilo alınca nasl bişey olundugunu dahi
bilmiyordum melteme bacagım sallanıyo sankı yururken dıyordum meger onalr yagmıs :)
evlenirken 58 evlendikten 6 ay sonra 68 kg idim...Evliliğimin 10 ayında hamıle kaldım
fakat bebegımı kaybettım bundna 3-4 ay sonra tekrar hamıle kaldım bu ısrada kilo alıp verıyodum
ama o kadar problem yapmadım cunku yıllardır zayıf oldugum ıcın kilo yüzüme bi güzellik getırmsıtı ve 10 kişinin
10'u söyluyordu bunu :) pek rahatsız değildim değilim sanıyrodum....sonra ıkıncı bebegımı 27 haftalıkken kaybedınce
bi süre gene dıyetle fln ılgılenmedım sonrasında safra kesem taş yapınca amelıyat oldum ve tahmın edersınız ki
o sıralarda hıc ama hıc dıyet düşüncek halım olmadı.....biraz iyileşip toparlandıktan ve kendımı hazır
hissettıkten sonra ciddi olarak diyete 2011 haziranda başladım bu tarihe kadar arasıra
diyet yapma girişimim olmsutu ama ciddi boyutlarda değildi hiçbi zaman :)
zaten hiç dombili olmadım bıra zkaldırıyordum bıraz da bölgesel oldugu ıcın srun olmuyordu
ama sonra farkettım ki ödem gibi sorunalr olsuturuyo bu kilo.....hazirandna ramazan bayrama kadar 7 kilo verdım
bayramda coşup diyetı fln unuttum sonra kurban bayramından donuste tartıldım ve tekrar dıyete basladım 75,8 ile
ve o zamandna beri de buradayım şu an 71,2 yim 60 a kadar beraberiz gençler :16: :16: :16:

Son düzenleme:
tü tü tü maaşallah son resimde çok daha sağlıklısın canım ya kilosu yerinde ve sağlıklı bir bayan görüyorum diğer resimlerde hasta gibi görünüyordun ve kilo mevzu orada ilk etapta görünmüyordu bile. o kadar solgun ve sağlıksızdı ki yüzün

tşk ederimmm :))

evet çok sağlıksızdımm konuşamıodum bilee halsizlikten diorm ya :)
millet önemli bi hastalığım var sanıoduu :50:

canım ya benide bir akapunktur uzmanı öyle sinir etmişti, birde diyetisyenim vardı kız 45 kilo falandı yav onu gördükçe her hafta hasetimden çatlıyodum. bir gün menüme bakıyor akşam yemeğinden sonra da aram vardı menüde. bir yerine iki portakal yemiştim." aa .. hanım çok fazlaa 2 portakal böyle olmaz"dedi ulan dedim içimden küçücük poponla yediğim fazladan portakala laf etmek kolay. kolaysa bu koca vücudu aç aç sen taşı bakim. bir daha gitmedim. kızzın yaptığında birşey yoktu belki ama o bir portakalın hesabının sorulması çok gücüme gitti :2::2::2:

Ahh bu doktorlarrr nasıl hayatımıza yön verdiklerinin farkında bile değiller.
Halbuki derdi ne olursa olsun psikoloji çok önemli.

canım valla bazısı yanlış anlıyo ama ıste onun ıcın hep çorba yıyelım

sebze yıyelım dıyoruz az yiyerek akşamı geçiştirerek de zayıflanıyo

ama nasıl zayıflanıyo meltem direk yaşadı bunu

ben de yakın şahidiyim :6: :6: onun için her besinden alarak yavas ama sağlam zayıflamalıyız diye düşünüyorum

kürkümü giymişimmmmm:9: :9: :9: :9: :9: :9:

kıskandım bende kendimi anlatcam:37: :37: :37:

kızlarr ben varya ben 27 yaşındayımm 9. yılına giren bi evliliğim var 4 yaşında bi oğlum var allah herkesin evladını bağışlasınn.çocuk gelişimive muhasebe vergi uygulamaları mezunuyum özel bi şirkette muhasebede çalışıyorummm.kilo alma serüvenim hamileliğimde başlamadı benim aslında başladı ama çok rahat verdim doğuma 3 hafta erken girdim sezeryan oldum gebelik zehirlenmesi başladı allahım yavrumu bana aileme bağışladı 90 kiloyu görmüştüm. daha tam günü olsa 100 görcektim sanırım hastaneden çıktıgımda 20 kilo gitmişti hepsi şişlkmiş oğlumda 3.750 doğdu sonra ben süper kilo verdim aradan seneler geçti bi anda kendimi 71.3 de gördüm ara ara diyetisyenede giderim ama bi gün yolum buraya düştü burdaki cadı çıtırlarla tanıştımm ÇOK SEVİYORUM SİZİ KIZLARR:16: :16: :16: :16:

buda son hallerimden bi resimm bi ara karamel saçlarımı çekip sizede göstercem

Eklentiler

• $Resim 579.webp
    $Resim 579.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 50
merhaba kızlar
sabah gny diyemeden kk gitti..
sonrada ben çokmak zorunda kaldım..
yeni geldim..yazdıklarınızı anca okudum hızlı hızlı..
kkilo bildirimi yapayım önce
başlangıç 79.8
geçen hafta 65
bu hafta 64.7
giden 300 gr
toplam giden 15.1 kg
hedef 58
kilo verenleri kutluyorum..
tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın..
bu arada benim orti pinktomato yu gören var mı..
kleopatradan sonra o da kayıplarda..
suzi kız benide kendine benzettin..
geçen hf 400
bu hafta 300..

Bende yazayım

24 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim 1 kürtaj ve bir doğum ile sonuclanan ıkı gebelık gecırdım
2008 ağustosuna kadar hiçbir şekilde kilo problemi yaşamadım evlendikten kilo alınca nasl bişey olundugunu dahi
bilmiyordum melteme bacagım sallanıyo sankı yururken dıyordum meger onalr yagmıs :)
evlenirken 58 evlendikten 6 ay sonra 68 kg idim...Evliliğimin 10 ayında hamıle kaldım
fakat bebegımı kaybettım bundna 3-4 ay sonra tekrar hamıle kaldım bu ısrada kilo alıp verıyodum
ama o kadar problem yapmadım cunku yıllardır zayıf oldugum ıcın kilo yüzüme bi güzellik getırmsıtı ve 10 kişinin
10'u söyluyordu bunu :) pek rahatsız değildim değilim sanıyrodum....sonra ıkıncı bebegımı 27 haftalıkken kaybedınce
bi süre gene dıyetle fln ılgılenmedım sonrasında safra kesem taş yapınca amelıyat oldum ve tahmın edersınız ki
o sıralarda hıc ama hıc dıyet düşüncek halım olmadı.....biraz iyileşip toparlandıktan ve kendımı hazır
hissettıkten sonra ciddi olarak diyete 2011 haziranda başladım bu tarihe kadar arasıra
diyet yapma girişimim olmsutu ama ciddi boyutlarda değildi hiçbi zaman :)
zaten hiç dombili olmadım bıra zkaldırıyordum bıraz da bölgesel oldugu ıcın srun olmuyordu
ama sonra farkettım ki ödem gibi sorunalr olsuturuyo bu kilo.....hazirandna ramazan bayrama kadar 7 kilo verdım
bayramda coşup diyetı fln unuttum sonra kurban bayramından donuste tartıldım ve tekrar dıyete basladım 75,8 ile
ve o zamandna beri de buradayım şu an 71,2 yim 60 a kadar beraberiz gençler :16: :16: :16:

bu da melojjla benn ikimizde orta halliyiz kilo olarak :D

41249_121958154522398_100001246425347_146421_367005_n.jpg
canım bebeklerine çok üzüldüm başın sağolsun:25::2:
foto çıkmadı bende akşam bakarım artık. ama 7 kilo vermişin tebrikler....bu yolda beraberiz
Ahh bu doktorlarrr nasıl hayatımıza yön verdiklerinin farkında bile değiller.
Halbuki derdi ne olursa olsun psikoloji çok önemli.
evet ya şimdi gülüyom bu olaya ama o zaman çok içime oturmuşru o portakal :30:
yiyecem işte 55 kilo olayım her akşam yemektren sınra iki portakal yiyecem işte :52::52::52:

Kızlar Merhaba nasılsınız? :16:

Ben daha önce bu gruptaydım 68 kiloya kadar düştümm fakat bende 6 yıldır kansızlık var adetlerim çok yoğun ve düzelemiyorumm kan iğnesi verdi ve bugün tekrar kontrole gittim ve değerlerim yükselmemiş 68 kilodan 76 kiloya çıktım bari değseydi :43:

Yeniden aranıza katılmak istiyorumm tabi kabul ederseniz :7:

Trendiy21 Tuğbacım benide ekleyebilrmisin gerçi sadece kilo yazıcam

Başlangıç Kilo: 76
Hedef: 65

Sağlık zayıflık dolu günler diliyorum cicişlerimm :1:

kürkümü giymişimmmmm:9: :9: :9: :9: :9: :9:

kıskandım bende kendimi anlatcam:37: :37: :37:

kızlarr ben varya ben 27 yaşındayımm 9. yılına giren bi evliliğim var 4 yaşında bi oğlum var allah herkesin evladını bağışlasınn.çocuk gelişimive muhasebe vergi uygulamaları mezunuyum özel bi şirkette muhasebede çalışıyorummm.kilo alma serüvenim hamileliğimde başlamadı benim aslında başladı ama çok rahat verdim doğuma 3 hafta erken girdim sezeryan oldum gebelik zehirlenmesi başladı allahım yavrumu bana aileme bağışladı 90 kiloyu görmüştüm. daha tam günü olsa 100 görcektim sanırım hastaneden çıktıgımda 20 kilo gitmişti hepsi şişlkmiş oğlumda 3.750 doğdu sonra ben süper kilo verdim aradan seneler geçti bi anda kendimi 71.3 de gördüm ara ara diyetisyenede giderim ama bi gün yolum buraya düştü burdaki cadı çıtırlarla tanıştımm ÇOK SEVİYORUM SİZİ KIZLARR:16: :16: :16: :16:

buda son hallerimden bi resimm bi ara karamel saçlarımı çekip sizede göstercem

kız çıtırsın sen ayol atalım bunu topikten :52::52::52:
tüh tüh tüh maşallah inşallah bende böyle resimler koyacak kıvama gelirim yav. 60 kilo olayım koyacam resimlerimi şimdi yok çünkü tombişim henüz
saç rengin kızıl galiba çok severim kızılı senelerce kullandım bir senedir siyahım yine kızıl olmak istiyom ama saçlarım çok zayıf korkuyom boyatmaya

kız çıtırsın sen ayol atalım bunu topikten :52::52::52:
tüh tüh tüh maşallah inşallah bende böyle resimler koyacak kıvama gelirim yav. 60 kilo olayım koyacam resimlerimi şimdi yok çünkü tombişim henüz
saç rengin kızıl galiba çok severim kızılı senelerce kullandım bir senedir siyahım yine kızıl olmak istiyom ama saçlarım çok zayıf korkuyom boyatmaya

evet cnm kızıl böğürtlen siyahı diye bi renk çok güzeldi ben her renk deniyorum şimdi sarı karamel yaptım cnm kızıldan karamele kendim döndüm saçlarım çok incedir benimde ama bakımı eksik etme bişey olaz cnm

mayayla bakım yaparım yağlarla mayonezle bi ara anlatırım sana faydası oluyo azcık kokoşum bakımı severimde:16: :16: :16: :16:

Back
X