70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar :3: artik firar yapmak istemiyorum :50:
bugün bizim sekräter dedi kontroll ediyorlarmis kim nereye giriyor falan filan diye :26:
bizim isarkadasi oyun oynamis yakalanmis ona gicikligina hepimizi gösetim altina aliyorlar :43:
ben aksam gelirim :5:
halaycim canim ortim eski ortin gelmis istiyorsan geri onunla birles canim kirilmam yaani öyle düsünme :29:ben aksamlari gelebilirim ancak :26:
ha birde kurufasulye yemedigine sevindim :1:
:5::5::5::10:

Ama ama amaa :25::25::25:

Hissetmiştimmmmm:(((((((((((((((((
Akşamları da ben giremiyorum. Neyse napalım demek ki ortak işi olmuyo yaramıyo bize orticim.
Severek ayrılalımmmm. :5:
Kaldım mı yine bir başıma................
Arada beni motive etmezseniz yakarım uleyyynn...

:26::26:

NaFım cnm anlatamam kimselerrree söylesem ölürsünüz gülmekten. Sonra adımı nasıl temizlerim bu forumdannn. Benim psikoloji hakkaten bozulmuş ya dr. falanmı gitsem acep.:37:

:26:

ayy bende merak ettim napmış olabilirsin diye açık açık yazma ima et biz anlarız:60:

:1::1:

Ya ilk kez böyle birşey yaptım. Benim büyük kızım her gece gelir yanımıza. Bende o kabusu görüyorum. Anne anne diye seslenmiş çocuk. Tabi kalkmamışım omzumdan sarsmaya başlamış uyandığımda ona vuruyordum.:9::9::9::14::17::17:
Çocuk şaşırmış tabii birde demez mi anneee iyimisin,noluyoo diye. yavrum korkmuş birde bismillahirrahmanirrahim diyoo. Annesini ele geçirdiler sandı herhal. Ay aklıma geldikçe gülüyorumm yaa. Kimseye söylemeyinn sakınn.

Ay çocuktan çıkmış acısı :1::1: ama uyku hali yaa bide kabus görüyomuşsun :37:

Akşama düğüne gidiyoruz kızlar. Benim çocuklara annem bakacak. Eşimde işyerinden arabayla gelecek. Akşam sinir etti beni. Ondan etkilendim herhalde. Bilmiyorum neden. Anlatayım şimdi haklımıyım değilmiyim siz söyleyin.
Kırkyılın başında başbaşa biryere gideceğiz seviniyorum. Akşam annesi aradı yok düğün salonu nerdeymiş falan filan. Bizimki de demez mi ben alırım sizi diye. Ayy bir kızdım ki. Onlar 4 kişi geliyo sıkış tıkış düğüne mi gidilir. Tutsunlar bir araba. Sonra aile apartmanı. Herkes aynı yere gidecek. Binsinler ordan birinin arabasına. Kıyafet falan kalmıyor ki buruş buruş düğüne mi gidilir allah aşkına. Söylüyorsun ne olacak diyo. Sonuçta bizim arabamız yok. deme yani arabayı alıcam diye dimi ama. Kendi anneleri olunca hemen susturuluyoruz yaa. Ne hemen haber ediyo anlamadım. Biz çoğu yere taksi tutup gidiyoruz bizi kim düşünüyor. Gerçekten anlamıyorum. Sonra annesiyle konuşurken duydum ben gelecekmiymişim. Eşim de dedi niye gelmesin. Ama ne konuştun diyorum anlaymıyo bile.Sinir oldum gitmesem mi diyorum. Açıp telefon diyeyim sen git anneciğinle aranıza girmeyeyim mi desem. Sonra diyorum onları rahat nie bırakayım. Birde eşim kendi ailesinden çok kazık yemiştir. Der her konuşmasında benim için onlar bitti diye. Allah için yapıyorum yaptığımı.:20:Bitmiş hali böyle mi anlamadım ki.

Erkek işte hepsi aynı kendi ailelerine gelince canım cicim gülüm balım bize gelince :37: Kesinlikle yalnız bırakma eşini :15: arabada da öne otur elbisem çok kırışıyo dersin :27: söylenirlerse arkada 4 kişi oturuyoz diye keşke bi araba tutsaydınız dersin :31:

:24::24::24:şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun sokmalı:24::24::24: bilir misin bu şarkıyı sana ve tüm gelinlere armağan ediyom:1:
boşver gülüm sen giyin süsülen git düğününe çatlasın kaynana. onun vardır kendince hesabı. araba konusunda da haklısın tabi kendince ama ne çare bu erkeklerin bir tecik anaları var . sanki bizi taş doğurdu:47::47::47:
kız naf ben çok severim izmiriiii. kardeşim oradaydı ama tayini çıktı hayalim iler de 5-6 yıl sonra oraya tayin olup emekli olana kadar kazık çakmak...
ay o rüyalara gelince yoruma baktım hastane görmek çok kötü yorumlanmış yaaaaaa

Gel tabi İzmireee :16:
Hastaneye değil dolmalık bibere baksaydın :26:
Allah hayırlara çıkartsın diyelim bari canım iyi düşünelim secret hommmmmmmm :1:

dediğin gibi aileleri kötülükte yapsalar eşler için yerleri ayrı asla laf söyletmezler:9: bence sen haklısın tabi keyfin hevesin kaçtı doğal olarak ama ben olsam napardım bilemedim gene de git sen en iyisi ama eşine tepkini belli et bidaha yapmasın:63:

Aynen cnm heves falan kalmadı. Ne yapayım gidicez mecbur. Tepkimi belli etmezmiyim ettim tabi, napalım olmuş artık öyle diyoo.

:24::24::24:şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun sokmalı:24::24::24: bilir misin bu şarkıyı sana ve tüm gelinlere armağan ediyom:1:
boşver gülüm sen giyin süsülen git düğününe çatlasın kaynana. onun vardır kendince hesabı. araba konusunda da haklısın tabi kendince ama ne çare bu erkeklerin bir tecik anaları var . sanki bizi taş doğurdu:47::47::47:
kız naf ben çok severim izmiriiii. kardeşim oradaydı ama tayini çıktı hayalim iler de 5-6 yıl sonra oraya tayin olup emekli olana kadar kazık çakmak...
ay o rüyalara gelince yoruma baktım hastane görmek çok kötü yorumlanmış yaaaaaa

Ayy o şarkıyı çok severim cnm. Vardır tabi bir hesabı ne yapalım çekcez artık. Hee bizi taşmı doğurdu ki herşeye kız annesi koşar yinede en kötüsü onlar.

kızlar nerdesiniz sayfayı iki kere yeniledim aynı ekran şok oldum bizim gibi çenesi düşüklere yakışıyo mu
naf niye senin yanında + var ne ediyon bakim

kızlar nerdesiniz sayfayı iki kere yeniledim aynı ekran şok oldum bizim gibi çenesi düşüklere yakışıyo mu
naf niye senin yanında + var ne ediyon bakim

Bankalara baktım talimatları yazdım ondan yazamadım :27: + mı ne artısı ben görmüyorum :26:

ben görim bazen başkalarında da oluyo merak ettim ne diye sen daha deneyimli pro olunca bilirsin demiştim naf+ yazıyo:52:

Şuan sende de var :52::52:

Bence sadece prolarda değil normal üyelerde de var artı :26: görmüştüm bikaç kere :26:

Dilekkk sen biliyomusun :26:

hoşgeldin tekrar:46:

ya şuan herkeste artı var taktım kafaya ne ki bu bir bilen yanıtlasııııııııııııııııın

Dilek yazmış ya :1: arkadaşın olanların yanında + varmış canım :1: ben şimdi de aa biz seninle konuşuyoruz arkadaşım değilmisin diye takarım kafama ahhahahaha :60:

Back
X