70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynepcim saol canım bızler neyse hafıf talatıyoz da cocuklar olmuyo ıste hemen süzülüyolar gecmıs olsun senınkıne de canım ıns düzelirler kısa sürede:5:

selam kızlarrr :16::16:
bugün işten biraz erken çıktım :51: öyle hergün aynı saatte çıkılmaz insan sıkılır arada bir erken çıkıcaksın :27: çok yedirmeselermiş aqırlık bastı napıyım Allah Allahhh:82: zaten sevgili patronum bütün yetkiler sende diyip duruyor o zaman erken çıkma yetkiside bendee :52::52:istediqim saatte çıkarım banane :24::24: şaka biyanada işimi çok seviyorum kızlar nerdeyse yatıya kalıcam :60::60::60::60::60:
şimdi biraz eta çalışıyım yarın uygulama sınavı var kızçeler hepinize iyi gecelerrr :79::79:

Selam canlar!
Bugün benim doğum günüm!:32:
Gelecek doğum günüm de ve sonraki tüm doğum günlerimde komple 38 beden olmayı diliyorum! :21:

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE MUTLU VE ÇITIR YILLARAA :71::71::71::71::71::71::71:

iyi akşamlar kızlar..
bu aralar pek giremiyorum...
ufaklık bu aralar yine mızmız..2 gün iyi oluyor sonra yine aynı...
diğer çocuklarımın 1 yaşından sonra sıkıntısı kalmamıştı..
hayırlısıyla düzelir inşallah...

nekadarlık bebeğiniz? kızmı erkekmi bilmiyorum ama belki diş sıkıntısı vardır benim kızımda huysuz buaralar herşeye ağlıyor
bişeyler istiyor ama dilindende anlamıyoruz zor oluyor

kızlar oğluşum hasta ılerledı gene bısey yemıyor kac gündür bugun kreste uyuyamamıs bıle burun tıkanıklıgı öksürükten yolda omzuma koydu basını gözler baygın geldık gelınce emzırdım uyudu gıttı uykusunda öksürüyor gece kalkar oturur ıns atesı fılan cıkmaz esım de gececı bı de:18:dua edın ıyılessın ve uzun süre hastalanmasın bıdaha yaa bu kıs yakamızı bırakmıyo hastalıklar:5:
hepınıze ıyı geceler bende leslıe yapcaktım ama hem canım ıstemıyo hemde gene bacaklarım uyusuk zorlamayım of

çok geçmiş olsun insanın evladı hasta olunca çok zor oluyor anlayabiliyorum sizi, öksürük için harnup pekmezi iyi geliyor ama denedinizmi bilmiyorum iyi geceler sizede

ben bu aralar pek aktıf deılım topıkte ama bugun öğleden sonra hıc gıremedım ıstekı bılgısayar cok yavaslamıstı bakıma gönderdim gelmedi yarın gelir artık

ben de ıstıyom ben yengec eşim ikizlerrr:24: evlenmeden once bende bakmıstım burc uyumumuz yokmus dıye o da bana uyumluyuz yazan baska bı yorumu göndermişti:1:

kız cocukları daha az kg lı oluyor erkeklere göre gercı buyukler ıcın de gecerlı bırde boyu önemli görüntüsünü sen bılırısn zaten cok mu zayıf benım oglanda zayıftı ama kgsı agır asıyodu çünkü kemikli ve boyu uzundu hala da öyle yapı yani canım saglıklı olsunda o onemlı doymazsa aglar durur zaten anlarsın:34:

38 beden olarak gireceğin nice mutlu yıllara canım:16:

bazen ınsanın vücudu istıyor bıseyın eksıklıgınde belkı onu karsılıyordur bı süre sonra gecer merak etme :34: bende bıkac gündürevde sütlü türk kahvesi yapıyorum bayılıyorum hıc yapmadıgım bıseydı halbukı:1:

kızlar oğluşum hasta ılerledı gene bısey yemıyor kac gündür bugun kreste uyuyamamıs bıle burun tıkanıklıgı öksürükten yolda omzuma koydu basını gözler baygın geldık gelınce emzırdım uyudu gıttı uykusunda öksürüyor gece kalkar oturur ıns atesı fılan cıkmaz esım de gececı bı de:18:dua edın ıyılessın ve uzun süre hastalanmasın bıdaha yaa bu kıs yakamızı bırakmıyo hastalıklar:5:
hepınıze ıyı geceler bende leslıe yapcaktım ama hem canım ıstemıyo hemde gene bacaklarım uyusuk zorlamayım of

CANIM çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşir ve rahat bir gece geçirirsiniz...bu arada avatarın çok yakışmış sana çok beqendim :34:

bugünkü menümü yazayım kızlar
sabah:2 dilim çok tahıllı ekmek 2 dilim çok ince kaşar 2 çok ince dilim hindi salamı 1 tatlı kaşığı kahvaltılık salça 5 yeşil zeytin
domtes salatalık
ara:1 türk kahvesi 1 bardak yeşil çay
öğle:1 tabak barbunya yemeği 1 dilim çok tahıllı ekmek salata yarım kase yoğurt
ara:1 actıvıa
akşam:yarım kase etli bezelye yemeği 1 dilim çok tahıllı ekmek 1 çok küçük kase aşure
1 bardak limonlu form çayı
2 litre su

kizlar doktordan geldim dusuk yapiyomusum dis gebelik yok yumurtadaki kist hala 5santim duruyomus ve dediklerini aynen yaziyorum kist normalde olabilir dusukden dolayida olmus olabilir sizi simdi hastaneye gonderirsem hemen tehlikeli diye yumurtani alirlar oyuzden merdiven bile cikma dinlen sakin agir kaldirma takip edelim cuma tekrar gel bidaha bakalim kuculme varmi ve eger agrin olursa hemen ambulans cagirin kanaman olursa bu kistdede damar oldugundan damar patlayabilir kanaman siddetli olursa hemen ambulans cagirin hastaneye gidin hayati tehlike olabilir simdilik yani takip edilicek ve tehlikeli bidurum olursa hastaneye gidicem dua edinde kizlar korkulan bisey olmasin rabbim korusun

bende yedıklerımı yazayım bugun fazla kaçırdım :S sabah 2 dılm kepek ekmegı peynırlı yumurta yedım bır bardak az sekerlı cay oglende tavuk şiş yedım ama ekmek yok salatayla beraber bol maydonoz bı bardak ayran bı tane elma yarım cıkolata :27: aksam yemegındede 2 3 kasık corba 2 3 catal taze fasulye 2 3 catal dardanel ton balık 2 bardak şalgam 2 tane kucuk kemal paşa :30: ve bır lıtre su fazlamı olmus kızlarrrrrrr:18:

kizlar doktordan geldim dusuk yapiyomusum dis gebelik yok yumurtadaki kist hala 5santim duruyomus ve dediklerini aynen yaziyorum kist normalde olabilir dusukden dolayida olmus olabilir sizi simdi hastaneye gonderirsem hemen tehlikeli diye yumurtani alirlar oyuzden merdiven bile cikma dinlen sakin agir kaldirma takip edelim cuma tekrar gel bidaha bakalim kuculme varmi ve eger agrin olursa hemen ambulans cagirin kanaman olursa bu kistdede damar oldugundan damar patlayabilir kanaman siddetli olursa hemen ambulans cagirin hastaneye gidin hayati tehlike olabilir simdilik yani takip edilicek ve tehlikeli bidurum olursa hastaneye gidicem dua edinde kizlar korkulan bisey olmasin rabbim korusun
geçmiş olsun canım....rabbbim hayırlı şifalar versin....
nekadarlık bebeğiniz? kızmı erkekmi bilmiyorum ama belki diş sıkıntısı vardır benim kızımda huysuz buaralar herşeye ağlıyor
bişeyler istiyor ama dilindende anlamıyoruz zor oluyor

çok geçmiş olsun insanın evladı hasta olunca çok zor oluyor anlayabiliyorum sizi, öksürük için harnup pekmezi iyi geliyor ama denedinizmi bilmiyorum iyi geceler sizede
oğlum 13 aylık.....iki tane büyükleri var abla ve ağbisi..ama bu bi başka..
bi diş çıkarmasının sıkıntısı 2 ay sürüyor..ötekiler böyle değildi..valla çocuk bakmasını da sevmesini de 3. de öğrendim...
ben bu aralar pek aktıf deılım topıkte ama bugun öğleden sonra hıc gıremedım ıstekı bılgısayar cok yavaslamıstı bakıma gönderdim gelmedi yarın gelir artık

ben de ıstıyom ben yengec eşim ikizlerrr:24: evlenmeden once bende bakmıstım burc uyumumuz yokmus dıye o da bana uyumluyuz yazan baska bı yorumu göndermişti:1:

kız cocukları daha az kg lı oluyor erkeklere göre gercı buyukler ıcın de gecerlı bırde boyu önemli görüntüsünü sen bılırısn zaten cok mu zayıf benım oglanda zayıftı ama kgsı agır asıyodu çünkü kemikli ve boyu uzundu hala da öyle yapı yani canım saglıklı olsunda o onemlı doymazsa aglar durur zaten anlarsın:34:

bazen ınsanın vücudu istıyor bıseyın eksıklıgınde belkı onu karsılıyordur bı süre sonra gecer merak etme :34: bende bıkac gündürevde sütlü türk kahvesi yapıyorum bayılıyorum hıc yapmadıgım bıseydı halbukı:1:

canım benim çok geçmiş olsun oğluşuna ..nasıl süzülüyorlar hemen ..yaşlandıkça daha bi yufka yürekli oldum..
dayanamıyorum acı çekmelerine

slm kizlar :3: yemek yemege gitmisdim isyerinde geldigimde bizim sekretär oturuyordun yanimizda gidene kadar da kalkmadi firar yapamadim okuyamadim :83:gecen hafta kura cekmisdik herkes birbirlerine hediye aldi :40:yarin sabah isyerinde onlari alacaz acaba beni kim cekti :27: ve ne aldi :1: ben isarkadasina giysi mazasindan kupon aldim alisverise gitsin diye birde yanina mum koydum :1: cektigim kisiyi fazla tanimiyorum daha yeni geldi beyenir isallah :75: cocuklar hasta benim oglan da hastalanmis ya :43:
belliydin sabah gitmek istemedi :25: aman öksürük burnu akiyo canim sIkIldi yine :59:

Sibelcim istedikten sonra seninde canın istemez yemek önce yeşil çay içmiştim o kesti sanırım...Ben başarmak istiyoprum o yüzden beynime yemek yemegi istemiyorum sinyalleri veriyorum arkadaşlarım yanında cips çay keyfi yaparken ben kendimle savaşıyoprum..Sende kendini bu şekilde şartla derim..Kendine haksızlık etme:36:
yok canim ben cok pis bogazim benim herzaman ister tutmazsam kendimi yuvarlanirim :30:
afferim onaa :1:

inşallah kısa sürede istediği gibi bi iş bulur canım :)
sagol canim :16:
ay gene kimsecikler kalmamış. bazen feci ıssıszlaşıyo buralar. hani kovboy filmlerinde çalı otu yuvarlanırya rüzgarda burada da gezi gördüm :52:

bakın kızlar benim kız size şirinlik yapıyo karnımı sevin diyo.)Eki Görüntüle 311084
cok tatli :23: sen kedine ne isim koydun canim :40: ben kedilerime fistik boncuk diye seslenirdim hep :31:

:27::27:tavuk bacağı hemi,,eşimde dün gelirken kelebek almış,,ama ben yemeklerimi yapmıştım bile,,bide mantı almış,,neyse dedim yarınki menü hazır işte didim ve öptüm:38:gofretleri almayaydı iyidi alamayaydı iyidi almayaydı iyidi,,takıldım aha bende:25::9:

:93:ay yirim ben onu yirim okşalayalım bakalım,,ayy aynı benimde vardı evlenmeden önce beyaz bi kedim aynı böyle pammuk gibiydi,,,ankara kedisiydi,,ama sağırdı veteriner ne mutlu size sağır bi kızınız olucak bundan sonra demişti,,sağır diye atıcak diğildikyaa,,aldık besledik,sokaktan bulmuştum küçücük bembeyaz bişeydi,,ama tepki vermiyodu ççağırınca ondan götürdün veterinere,aşıları falanda olmuştu,,bide kimliği bile çıkmıştı,,bulduğum her kediye kimlik çıkarıyodum bendee:16:
:52::52::52: tugba cuma günü erken cikiyom kelebek aramaya cikacam haa :27: cok inat ettim bulacam busefer :111:
arkadaslar bende gruba katılmak ıstıyorum ama ka gunde bır ve nasıl baslıyoruz yanı kım nasıl belırlıyo
hosgeldin canim :3:
Moralimi bozdum geldim.:52::52:
Kilo alma topiğine baktım da bayaa sinirim bozuldu.
İşte herkeste var bi dert.
Biz gram gitse göbek atıyoruz.
Onlarda kilo almak için mamalarla besleniyolar.:27:
Off offff :52:
dilek :38: fistik :17: bugün dedigimi unut olurmu :1: cok pismanim arti cikmasam iyidir :43:
kizlar ya bugun benim kizim 5ayini doldurdu ve sadece 6kilo50gr cokmu az kilo almiyoya 3150gr dogdu ilk ay 4300 gr gibiydi ve geri kalan 4ayda 2kilo bile almamis ek gidaya basladim mama veriyorum artik sut yetmiyo diye sizce ne yapayim iyimi bilemiyorum kadinlar kulubundeki bebekle alakali bolumlere bakiyorum bebekleri 4aylik felan 7 200 olanlar var az diyolar o azsa ben neyapayim bilemedim
:26:
aranızda yeniyim kızlar
Selam canlar!
Gelecek doğum günüm de ve sonraki tüm doğum günlerimde komple 38 beden olmayı diliyorum! :21:
dogum günün kutlu olsun canim $images.webp
kizlar bana dua edin 4 20de doktor randevum var hazirlanicam simdi insaallah korkulucak bisey demez
canim benim isallah kötü birsey yoktur aklim sende :26:
shopsessive dogum gunu kutlu olsun canim.nice mutlu huzurlu saglikli ve citirrr kizlardan da citir gorundugun senelere insallah.butun dualarin kabul olsun insallah.

kizlar ben bu ara zeytine sardim yaa:20:
neden oyle oluyo bilemiyorum.belki aylarca zeytin yemeden durabilen ben,simdi 3 ogunde de zeytin verseler yerim.acikmasam da canim istio:30:
herkes cikolata krizine girer,ben de zeytinnnn:50::56:
bende yesil zeytin hastasiyim :56: kocaman gavanozu koysan yirim :37:
İnşaallah o günleride görürüz. Bu gidişle bitmeyecekmiş gibi geliyor bana.
Ger-düşün durumunu bilmediğimden rahatsız etmiyim dedim.
Ne biliyim belki aranında hoşuna gitmez vs.
dilekcim ya aklima ne geldi ger-düs isden ayrilma durumum olabilir diyordun:26: evimde de net yok diyordun ondan olmasin acaba :26:
ya su bana aksıne yaradı sankı sabah 70dım tam bı lıtre su içtim sımdı 71 cıktım su bana yarıo bence ıcmesemmıkı :41:
canim sabah ki ile aksamki hep farkli oluyor:30: o yüzden sade sabahlari tartil :40:
77 kg ım.ve diyete başladım.diyetisyene gidipte 1.5 ayda 10 kg vermiş olan yaptığı diyeti burda paylaşan bi arkadaşın diyetini yapıyoum 2 gündür.yazın 68 kg a inmiştim ne güzel..her kış hareketsizlikten kilo alıyoum off off..
bu diyet bayaa hoşuma gitti.sıkılmadan yapıyoum.diyetisyen bayaa yaratıcıymış..

yaptığım diyet şu

İLK HAFTA

SABAH;3 seçiminiz var birinden birini seçin
1-SEÇİM:3 dilim az yağlı peynir-2 tam tahıllı ekmek-bol limonlumaydonoz-2 tam ceviz-1 yeşil elma(veya 4 kuru kayısıyada 3 erik)1fincan ıhlamur
2-SEÇİM:1 avuç kahvaltılık müsli veya müsli-yarım bardak az yağlı süt-4 yarım ceviz veya badem-1 meyve
3-SEÇİM:yarım kase az yağlı yoğurt-1 meyve-2 galeta-8 fındık

ARA:1 kepekli galeta-2 dilim az yağlı peynir-1 fincan yeşil çay

ÖĞLE:
1-SEÇİM:yeşil mercimeklisemiz otu pazı yada ıspanak salatası 1 su bardağı az yağlı yoğurtve 1 tatlı kaşığı yağ ekleyin
2-SEÇİM.haşlanmış sarmısaklı kabağı sarmısakla marine edinyeşil soğan rendesalatlık dereotı ve 1 bardak light yoğurt ilelimon suyu ve 1 tatlı kaşığı yağ karıştırın
3.SEÇİM.börülceyada kımızı biber yada yeşil biber veya patlıcan salatası :haşlanmış vreya közlenmiş sebzeler 1 bardak yoğurt sarmısak 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile karıştırıp 2 dilim tam tahıllı ekmek yada 2 galeta ile yenecek

ARA. 3 kuru kayısı veya 1 incir+2 ceviz içi

ARA:1 fincan zwencwefil çayı ve 3 limon lifli bisküvi

AKŞAM: AŞAĞIDAKİLERDEN HER BİRİNİ HAFTANIN BİR GÜNÜ BOL SALATA İLE TÜKETİN
150-200 GRAM IZGARA YADA BUĞULAMA BALIK
3-4 IZGARA KÖFTE
120 IZGARA TAVUK GÖGSÜ
100 GRAM IZGARA BİFTEK
120 GRAM HİNDİ GÖGSÜ
PEYNİRLİ MANTARLI OMLET(1 yumurta sarısı 2 beyazı ile)
BİR KÜÇÜK KUTU TON BALIĞI

2 DİLİM TAM TAHIL EKMEĞİ İLE YENECEK

ARA:1 fincan adaçayı-1 kivi yada elma

ARA:1 bardak tarçınlı ılık süt yada büyükçe bardak tuzsuz ayran

GÜN İÇİNDE 10-15 BARDAK SU
AKTİF OLUN
ÖĞÜN ATLAMAYIN
YAVAŞ YİYİN İYİ ÇİĞNEYİN
hosgeldin canim :3: paylasimin icin tesekkürler canim beni listeler sIkIyor sanki :27:ama bilgilendirdigin icin sagol :29:

iyi akşamlar kızlar..
bu aralar pek giremiyorum...
ufaklık bu aralar yine mızmız..2 gün iyi oluyor sonra yine aynı...
diğer çocuklarımın 1 yaşından sonra sıkıntısı kalmamıştı..
hayırlısıyla düzelir inşallah...

verrü bildiğimiz siğil canım....

hayırlısı olsun canım...

alıntılardan bir tek bu çıkmış iyimi :) ya şu mercimek pilavının tarifini versene canıııım merak ettim.

ay kızlar kovun beni artık yüzüm yok buralara gelmeye niye derseniz 2 haftadır kilo veremeyen ben. bugün tartıldım +900 deyim. ben kilo alma topiğine geçem bari :52: hani ters psikoloji almaya uğraşırsam veririm belki.

akşam hamburger yemediiiim duyurulur. eve gittim edebimle azıcık sulu yemek yanında 2 dilim ekmek yedim. sonra da niye ise midem bulandı gittim çıkardım :50:sonra bitki çayı falan edebimle takılırken eşim geldi aktara gidecektim (aktar avm de de ) hadi gidelim dedi. neyse gittik doğal organik elma sirkesi aldım artık onu içecem onun tadı hem daha hafif önerilir.neyse hadi sinemaya gidelim dedik. orasıda tamam. birşey istiyonmu dedi yok dedim yanımda suyum var o bana yeter. sonracıma ben patlamış mısırı çok severim. bizimki mısır almış:53: hemde hem kendine hem bana büyük boy.:37:dev gibi mısırı gece onda yedim kızlar yaaa. müstehak bana yağlı tuzlu mısır yenir mi tüm gün rejimi de bozmamışın:50::50::50:
ben de çok severim sinemadaki mısırları nasıl yapıyorlarsa bnim ki öyle olmuyor...

geçmiş olsun arzucum...

...:1::1:

ben de incirli tatlıyı denicem güzel gözüküyor...

ben de benim kuzum biraz daha uyanmasa diyorum..gece zor uyutuyorum sabah da erkenden kalkıyor kerata....

hoş geldin canım..

sen de hoş geldin canım...

aynen ya geçenlerde ben de baktıım da canımı sıktılar kaçtım...

canım 5. ayda doğum ağırlığının iki katıysa kilosu normaldir..senin kide normal...mamaya başlamışsın eklere yoğurt meyve suyu çorba başlayabilirsin canım yavaş yavaş....

hoş geldin canım...

nice yıllaaraa canım...

bizde lahanaya kelem deriz.....

benim de sabah kahvaltılarım zengin olur...ama bu aralar yapamıyorum kahvaltı..
günlerim var bu aralar..gün olduğu zaman orda ağır yicem diye kfleksli süt oluyor khvaltıda..
bi de oruç borçlarım var.. bu ara onları tutuyorum diğer günlerde....
özledim sabah kahvaltılarını..[/QUOTE]
allah oruclarini kabul etsin canim :16:zerracim cok gecmis olsun isallah iyilesir yavrun :54:

arzucum senin yavrucuguna da cok gecmis olsun biran önce iyilesir isallah :16:
bugün işten biraz erken çıktım :51: öyle hergün aynı saatte çıkılmaz insan sıkılır arada bir erken çıkıcaksın :27: çok yedirmeselermiş aqırlık bastı napıyım Allah Allahhh:82: zaten sevgili patronum bütün yetkiler sende diyip duruyor o zaman erken çıkma yetkiside bendee :52::52:istediqim saatte çıkarım banane :24::24: şaka biyanada işimi çok seviyorum kızlar nerdeyse yatıya kalıcam :60::60::60:
şimdi biraz eta çalışıyım yarın uygulama sınavı var kızçeler hepinize iyi gecelerrr :79::79:

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE MUTLU VE ÇITIR YILLARAA :71::71::71::71:
senacim :3: oh oh ne güzel mis gibi is bulmussun :21:cok sevindim cok :119:allah gönlüne göre vermis :16:

bende yedıklerımı yazayım bugun fazla kaçırdım :S sabah 2 dılm kepek ekmegı peynırlı yumurta yedım bır bardak az sekerlı cay oglende tavuk şiş yedım ama ekmek yok salatayla beraber bol maydonoz bı bardak ayran bı tane elma yarım cıkolata :27: aksam yemegındede 2 3 kasık corba 2 3 catal taze fasulye 2 3 catal dardanel ton balık 2 bardak şalgam 2 tane kucuk kemal paşa :30: ve bır lıtre su fazlamı olmus kızlarrrrrrr:18:

kaptanlar duymasın beni...
o çikoyla tatlı olamayaymış harika olurmuş....

canim ya cok cok gecmis olsun :71:hap verdilermi :26: sende dikkat et canim esinde duymusdur üstüne kimse gelmesin :20:
nezaman a bidaha cagirdilar canim nezaman bakcaklar bidaha :26:

Son düzenleme:
slm kizlar :3: yemek yemege gitmisdim isyerinde geldigimde bizim sekretär oturuyordun yanimizda gidene kadar da kalkmadi firar yapamadim okuyamadim :83:gecen hafta kura cekmisdik herkes birbirlerine hediye aldi :40:yarin sabah isyerinde onlari alacaz acaba beni kim cekti :27: ve ne aldi :1: ben isarkadasina giysi mazasindan kupon aldim alisverise gitsin diye birde yanina mum koydum :1: cektigim kisiyi fazla tanimiyorum daha yeni geldi beyenir isallah :75: cocuklar hasta benim oglan da hastalanmis ya :43:
belliydin sabah gitmek istemedi :25: aman öksürük burnu akiyo canim sIkIldi yine :59:

yok canim ben cok pis bogazim benim herzaman ister tutmazsam kendimi yuvarlanirim :30:

cok tatli :23: sen kedine ne isim koydun canim :40: ben kedilerime fistik boncuk diye seslenirdim hep :31:

:52::52::52: tugba cuma günü erken cikiyom kelebek aramaya cikacam haa :27: cok inat ettim bulacam busefer :111:

dilek :38: fistik :17: bugün dedigimi unut olurmu :1: cok pismanim arti cikmasam iyidir :43:

dogum günün kutlu olsun canim Eki Görüntüle 311476

dilekcim ya aklima ne geldi ger-düs isden ayrilma durumum olabilir diyordun:26: evimde de net yok diyordun ondan olmasin acaba :26:

canim sabah ki ile aksamki hep farkli oluyor:30: o yüzden sade sabahlari tartil :40:

hosgeldin canim :3: paylasimin icin tesekkürler canim beni listeler sIkIyor sanki :27:ama bilgilendirdigin icin sagol :29:

ben de çok severim sinemadaki mısırları nasıl yapıyorlarsa bnim ki öyle olmuyor...

geçmiş olsun arzucum...

ben de benim kuzum biraz daha uyanmasa diyorum..gece zor uyutuyorum sabah da erkenden kalkıyor kerata....

hoş geldin canım..

canım 5. ayda doğum ağırlığının iki katıysa kilosu normaldir..senin kide normal...mamaya başlamışsın eklere yoğurt meyve suyu çorba başlayabilirsin canım yavaş yavaş....

hoş geldin canım...

nice yıllaaraa canım...

günlerim var bu aralar..gün olduğu zaman orda ağır yicem diye kfleksli süt oluyor khvaltıda..
özledim sabah kahvaltılarını..
allah oruclarini kabul etsin canim :16:zerracim cok gecmis olsun isallah iyilesir yavrun :54:

senacim :3: oh oh ne güzel mis gibi is bulmussun :21:cok sevindim cok :119:allah gönlüne göre vermis :16:[/QUOTE]

EVET CANIM AYNEN ÖLE OLUO SABAH FARKLI AKŞAM FARKLI CIKIOM SADECE SABAHLARI TARTILCM AKŞAMLARI TARTILMICM MORALIM BOZULUO CUNKU

geçmiş olsun canım....rabbbim hayırlı şifalar versin....

oğlum 13 aylık.....iki tane büyükleri var abla ve ağbisi..ama bu bi başka..
bi diş çıkarmasının sıkıntısı 2 ay sürüyor..ötekiler böyle değildi..valla çocuk bakmasını da sevmesini de 3. de öğrendim...

canım benim çok geçmiş olsun oğluşuna ..nasıl süzülüyorlar hemen ..yaşlandıkça daha bi yufka yürekli oldum..
dayanamıyorum acı çekmelerine

amin canim taktim biraz ama yapicak bisey yok rabbim sifa nasip etsin

canim ya cok cok gecmis olsun :71:hap verdilermi :26: sende dikkat et canim esinde duymusdur üstüne kimse gelmesin :20:
nezaman a bidaha cagirdilar canim nezaman bakcaklar bidaha :26:

sagol canim cuma tekrar cagirdi sonrada yilbasi icin tatile cikiyo doktor ocagin 6sina kadar kapali bisey olursa insallah olmaz hastaneye gitcem

bugün işten biraz erken çıktım :51: öyle hergün aynı saatte çıkılmaz insan sıkılır arada bir erken çıkıcaksın :27: çok yedirmeselermiş aqırlık bastı napıyım Allah Allahhh:82: zaten sevgili patronum bütün yetkiler sende diyip duruyor o zaman erken çıkma yetkiside bendee :52::52:istediqim saatte çıkarım banane :24::24: şaka biyanada işimi çok seviyorum kızlar nerdeyse yatıya kalıcam :60::60::60::60::60:

kolay gelsin canım...iş saatlerin belli değil heralde.....

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE MUTLU VE ÇITIR YILLARAA :71::71::71::71::71::71::71:

dogum günün kutlu olsun canim Eki Görüntüle 311476

geçmiş olsun arzucum...

hoş geldin canım..

hoş geldin canım...

nice yıllaaraa canım...

özledim sabah kahvaltılarını..

senacim :3: oh oh ne güzel mis gibi is bulmussun :21:cok sevindim cok :119:allah gönlüne göre vermis :16:[/QUOTE]

sağolasın suzancım...inşallah hepimizin kuzuları çabucak iyileşir..allah bütün hastalara acil şifalr versin..amin

iyi geceler kızlar..
oğluşumu uyutup ben de uyumaya çalışıcam ..
allah rahatlık versin hepicinize...

selam kızlar herkese günaydın..
biliyorum kayıplardayım bildirim zamanı geliyorum sadce ama gerçekten kafam çok yoğun işler karışık demiştim biliyorsunuz.valla hayatım şu ara azcık karışık.diet deseniz karman çorman o ayrı mesele yanii kilo veremedim bide regl oldum dün off yaaa. valla bu işe nerden girdim bilmiyorum maaşımı kurtarsamda çekip gitsem diyorum ama maaşları yine vermediler pazartesiye attılar pis herifler ya.aralık maaşım kalacak biliyorum ama bari kasım maaşımı alayım diye gelip gidiyom işe işte ama angarya işler çok yapıyorum mecburen işte .iş bakıyom bir taraftanda görüşmelere çağırırlarsa gidicem bu firmanın çevresinden 2 iş teklifide aldım bakalım nasıl olacak
tatlım sıkma canını inşş maaşını kurtarır iyi bi iş bulrsun.
kizlar bugün yarin benim proluk da gelcek :26:hadin bana güzel bi nick bulun :1: esime dedim de denizanasi koy diyo :57:
ona soranda kabahat :63:
:60: :60: :60:
kızlar gülmekten öldüm bugün,:60:,ilk defa çocukları kendim kaldırayım dedim:44:,,batuya depcikledim okşadım yaladım yuttum,:56::38:,ama ııııhh diyo başka bişey demiyo,:19:,hadi yemek yicez bak ne var gelde yiyelim diyorum,,ııh yok kalkmıycak,:19:,bende çektim kucağıma aldım oturdum, okşadım, yerine otutturdum , tekrar hafif bi mızıklama ve hırçınca bağırmayla:95::95: gitti yerine yattı yarım yamalak,sonrada iyimadem uyuycanmı daha dedim hıı diyince bende düzelttim üstünü örttüm,:5::9:,2. tevarruza geçtim kızın beşiğine yaklaştım:23::1: kızda nasıl yattığı belli değil haa,,gıdığını zar zor bulup mıncırmaya başladım ama nasıl kahkaha atıyorum:60:tatlım hadi kalk,,det çikin seni dedikçe çocuk uykuda gülümsüyo sonra sonra iyice gıdık alınca gülmeye başladı,,ama gözler kapalı,,sonra noldu :30:telefonun alarmı ötmeye başladı saat 9.30 olduya,,neyse kızın gözleri görceniz fal taşı gibi açıldı:53:anneeee ööh ööhhh diyo,telefon manyağı nen bu:9:e tabi uyanış o uyanış kalktı telefon çalıyo diye işaret ediyo aldım kapattım,,sonada kızı aldım kucağıma,oturduk yemedi tabi bişey,,kalktı yerden yere oraya buraya yattı durdu,,biraz oyundan sonra beşiğine yatırdım şimdi uyuyooo:53:2 saat bile duramadı ayakta iyimi:53:bunları erkenden nasıl uyandırmaya alıştırcamkine:31:fikri olan:31:
ayyy komik anneee.benimki de dün akşam geç yatmıştı sabah çağırıyorum ama ıhhhh diyo ağlıyo geri yatıyo çok güldüm.büyük adam gibi yaaaaaa :60:
Moralimi bozdum geldim.:52::52:
Kilo alma topiğine baktım da bayaa sinirim bozuldu.
İşte herkeste var bi dert.
Biz gram gitse göbek atıyoruz.
Onlarda kilo almak için mamalarla besleniyolar.:27:
Off offff :52:
ayyyy ben de dün akşam baktım amaaaa bakmaz olaydıııııııımmmmmm bakmaz olaydımmmmm.biri yazmış 1 kilo almıştım geri vermişim diyeeeeee :47: koptum yaaaaaa:43::43:
kizlar ya bugun benim kizim 5ayini doldurdu ve sadece 6kilo50gr cokmu az kilo almiyoya 3150gr dogdu ilk ay 4300 gr gibiydi ve geri kalan 4ayda 2kilo bile almamis ek gidaya basladim mama veriyorum artik sut yetmiyo diye sizce ne yapayim iyimi bilemiyorum kadinlar kulubundeki bebekle alakali bolumlere bakiyorum bebekleri 4aylik felan 7 200 olanlar var az diyolar o azsa ben neyapayim bilemedim
tatlım kilosuna takılma.sağlıklı olsun yeter benim oğlum da ööle kilosu az maşşaaalah sağlıklıdır.persentil eğrisi var ona bak internetten gelişimi normalse tamamdır.yok geriledi ise o zaman doktoruna danış.
Selam canlar!
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencereneeeeee...inşşşşş 38 beden olursun.bak çok dua aldın bu gün birimizden birimizinki tutar inşşş :60:
77 kg ım.ve diyete başladım.diyetisyene gidipte 1.5 ayda 10 kg vermiş olan yaptığı diyeti burda paylaşan bi arkadaşın diyetini yapıyoum 2 gündür.yazın 68 kg a inmiştim ne güzel..her kış hareketsizlikten kilo alıyoum off off..
bu diyet bayaa hoşuma gitti.sıkılmadan yapıyoum.diyetisyen bayaa yaratıcıymış..

yaptığım diyet şu

İLK HAFTA

SABAH;3 seçiminiz var birinden birini seçin
1-SEÇİM:3 dilim az yağlı peynir-2 tam tahıllı ekmek-bol limonlumaydonoz-2 tam ceviz-1 yeşil elma(veya 4 kuru kayısıyada 3 erik)1fincan ıhlamur
2-SEÇİM:1 avuç kahvaltılık müsli veya müsli-yarım bardak az yağlı süt-4 yarım ceviz veya badem-1 meyve
3-SEÇİM:yarım kase az yağlı yoğurt-1 meyve-2 galeta-8 fındık

ARA:1 kepekli galeta-2 dilim az yağlı peynir-1 fincan yeşil çay

ÖĞLE:
1-SEÇİM:yeşil mercimeklisemiz otu pazı yada ıspanak salatası 1 su bardağı az yağlı yoğurtve 1 tatlı kaşığı yağ ekleyin
2-SEÇİM.haşlanmış sarmısaklı kabağı sarmısakla marine edinyeşil soğan rendesalatlık dereotı ve 1 bardak light yoğurt ilelimon suyu ve 1 tatlı kaşığı yağ karıştırın
3.SEÇİM.börülceyada kımızı biber yada yeşil biber veya patlıcan salatası :haşlanmış vreya közlenmiş sebzeler 1 bardak yoğurt sarmısak 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile karıştırıp 2 dilim tam tahıllı ekmek yada 2 galeta ile yenecek

ARA. 3 kuru kayısı veya 1 incir+2 ceviz içi

ARA:1 fincan zwencwefil çayı ve 3 limon lifli bisküvi

AKŞAM: AŞAĞIDAKİLERDEN HER BİRİNİ HAFTANIN BİR GÜNÜ BOL SALATA İLE TÜKETİN
150-200 GRAM IZGARA YADA BUĞULAMA BALIK
3-4 IZGARA KÖFTE
120 IZGARA TAVUK GÖGSÜ
100 GRAM IZGARA BİFTEK
120 GRAM HİNDİ GÖGSÜ
PEYNİRLİ MANTARLI OMLET(1 yumurta sarısı 2 beyazı ile)
BİR KÜÇÜK KUTU TON BALIĞI

2 DİLİM TAM TAHIL EKMEĞİ İLE YENECEK

ARA:1 fincan adaçayı-1 kivi yada elma

ARA:1 bardak tarçınlı ılık süt yada büyükçe bardak tuzsuz ayran

GÜN İÇİNDE 10-15 BARDAK SU
AKTİF OLUN
ÖĞÜN ATLAMAYIN
YAVAŞ YİYİN İYİ ÇİĞNEYİN
canım hoşgeldin beni hatırladınmı 1 takımdan.ne güzel vermiştin tatlım tekrar almışsın benim gibi.gel bize takıl bizim topik çok iyiydir.
orticim geçmiş olsun nasıl oldu oğlun? :26:

sağol ortimmmmm şimdi daha iyi.ama ben hastayımmmm.yarın gidip tahlil vericem bakalım.

senacim :3: oh oh ne güzel mis gibi is bulmussun :21:cok sevindim cok :119:allah gönlüne göre vermis :16:

EVET CANIM AYNEN ÖLE OLUO SABAH FARKLI AKŞAM FARKLI CIKIOM SADECE SABAHLARI TARTILCM AKŞAMLARI TARTILMICM MORALIM BOZULUO CUNKU
hem günden güne de fark etiyo sIkma hemen canim canini :29: zaten cumadan cumaya bildirim yapiyoruz cumadan cumaya tartilmadan duramam diyorsan yine bak ama deyisebiliyor:40:
sagol canim cuma tekrar cagirdi sonrada yilbasi icin tatile cikiyo doktor ocagin 6sina kadar kapali bisey olursa insallah olmaz hastaneye gitcem
evet heryer kapaniyo canim doktorlar noel yilbasi tatillerine cikiyorlar bizim burda da :31: isallah hic birsey olmaz canim allahin izni ile :38:

sağolasın suzancım...inşallah hepimizin kuzuları çabucak iyileşir..allah bütün hastalara acil şifalr versin..amin
isallah canim :16:amin
iyi geceler kızlar..
oğluşumu uyutup ben de uyumaya çalışıcam ..
allah rahatlık versin hepicinize...
sanada allah rahatlik versin canim iyi geceler :92:

çok üzüldüm geçmiş olsun ilk bebeğinizmiydi rabbim korusun kalbinizi ferah tutun ve dinlenin inşallah korkulan bişey olmaz

Back
X