70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ecrin29 kullanıcısından alıntı
kizlar doktordan geldim dusuk yapiyomusum dis gebelik yok yumurtadaki kist hala 5santim duruyomus ve dediklerini aynen yaziyorum kist normalde olabilir dusukden dolayida olmus olabilir sizi simdi hastaneye gonderirsem hemen tehlikeli diye yumurtani alirlar oyuzden merdiven bile cikma dinlen sakin agir kaldirma takip edelim cuma tekrar gel bidaha bakalim kuculme varmi ve eger agrin olursa hemen ambulans cagirin kanaman olursa bu kistdede damar oldugundan damar patlayabilir kanaman siddetli olursa hemen ambulans cagirin hastaneye gidin hayati tehlike olabilir simdilik yani takip edilicek ve tehlikeli bidurum olursa hastaneye gidicem dua edinde kizlar korkulan bisey olmasin rabbim korusun

Çok geçmiş olsun canım. Allah sağlık versin. Sakın moralini bozma, Allah yar ve yardımcın olsun. İnşallah sağ salim kurtulursun.

Günaydınnnn bayanlar. Herkese bol neşeli ve güzel bir gün diliyorum. :16:

Bu hafta ben de aşurelerden dolayı kilom artıda olacak sanırım. Artık bitse bu aşure ayı da, nefsime hakim olabilsem. Ne yapayım dayanamıyorum.:17:

:1: yok gitmemek icin bahane :27:esim isden ayrildi tepesi atinca :37: suan evadami ben iskadini :1: sabah yumusakligim tuttu :1:

:1:

bi kere bikere de benim canim yemek istemesze nolur :43: ama yok anam ben 24 saat yeme yarismasi olsa onu bile kazanirim :52:

benim taze ortim yok bugün :26: acaba kurufasulye yedimmi dün :44: bende cikacam birazdan acikdim birseyler bulmaya gideyim :10: herhalde bugün tavuk bacagi var menümde :1: yakalayim bari :10:

Günaydın herkese...
Dün oğlum ateşlendi. İşe gelemedim. Evden de zaten giremiyorum. Sürekli başımda oluyo.
Bugün buradayım inşallah.

kizlar doktordan geldim dusuk yapiyomusum dis gebelik yok yumurtadaki kist hala 5santim duruyomus ve dediklerini aynen yaziyorum kist normalde olabilir dusukden dolayida olmus olabilir sizi simdi hastaneye gonderirsem hemen tehlikeli diye yumurtani alirlar oyuzden merdiven bile cikma dinlen sakin agir kaldirma takip edelim cuma tekrar gel bidaha bakalim kuculme varmi ve eger agrin olursa hemen ambulans cagirin kanaman olursa bu kistdede damar oldugundan damar patlayabilir kanaman siddetli olursa hemen ambulans cagirin hastaneye gidin hayati tehlike olabilir simdilik yani takip edilicek ve tehlikeli bidurum olursa hastaneye gidicem dua edinde kizlar korkulan bisey olmasin rabbim korusun

Çok geçmiş olsun. Korktuğun gibi olmaz inşallah..

selam kızlarrr :16::16:
bugün işten biraz erken çıktım :51: öyle hergün aynı saatte çıkılmaz insan sıkılır arada bir erken çıkıcaksın :27: çok yedirmeselermiş aqırlık bastı napıyım Allah Allahhh:82: zaten sevgili patronum bütün yetkiler sende diyip duruyor o zaman erken çıkma yetkiside bendee :52::52:istediqim saatte çıkarım banane :24::24: şaka biyanada işimi çok seviyorum kızlar nerdeyse yatıya kalıcam :60::60::60::60::60:
şimdi biraz eta çalışıyım yarın uygulama sınavı var kızçeler hepinize iyi gecelerrr :79::79:

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE MUTLU VE ÇITIR YILLARAA :71::71::71::71::71::71::71:

Sınavda başarılar sena abla :29:

Canım doktor ne diyorsa yap ihmal etme kendine dikkat et :29: sağlığın herşeyden önemli :29: çok geçmiş olsun inşallah o kistte geçicek kurtulcaksın :29:

günaydin topigimin fistiklari :3: dün aksam kürkümü giydim üsümüyorum :1: HoPDeDikSuZi nasil nick olarak :1:

tatli sirine :23:

:1: sabah sabah güldürdün kiz :9: yazin teyzemin kizi evleniyor yaz a kadar vermem lazim :30::52:

Günaydın suzii :16: hopdedik :27:

gitmeden :1:

Kadınları aradığınız zaman, normalinden 5-6 kez daha çok çaldırın. O çantaların içerisinden çalan telefonu bulmak Google'ın bile harcı değil...:)
Eki Görüntüle 311558

:10:

Ahahhaha çok doğru :1::1::1:

Günaydın kısçeler.:3:
Suzi Proluğun hayırlı olsun.:27:

3 hafta önce falan ölçülerimi yazmıştım. O kağıdı gördüm bugün.
Bi daha ölçeyim bakayım falan dedim.
Göğüsten, belden, bel altından her yerimden 2 santim incelmişim.:52:
Orantılı inceldiğimi farkediyordum zaten.
Sıra totoma geldi.
1 santim bile gitmemiş.:53::52:
Totomm totoommm canımmm totoommm.:27:

Hepimize güzel birgün olsun.:16:

Günaydın canım :29: toto da kıskanır yakında iner :1::1:

Günaydın canlar.

Ne var ne çok bakalım :31:

Bugün işlerim çok sabahtan bakınayım sonra gelemeyebilirim haberiniz olsun :29:

Günaydın herkese...
Dün oğlum ateşlendi. İşe gelemedim. Evden de zaten giremiyorum. Sürekli başımda oluyo.

Günaydın geçmiş olsun cnm :29: Rabbim şifasını versin :emir_bebek: :nazar:

ftemiz
sanada günaydın :3: aşure bana bu sene kimse getirmedi :26: bi benim yaptığım aşure vardı onuda dağıta dağıta bitirdim zaten bir kase ancak yiyebildim :27: annem de yapmadı hala bir kase hakkım daha var :56:

Günaydın geçmiş olsun cnm :29: Rabbim şifasını versin :emir_bebek: :nazar:

ftemiz
sanada günaydın :3: aşure bana bu sene kimse getirmedi :26: bi benim yaptığım aşure vardı onuda dağıta dağıta bitirdim zaten bir kase ancak yiyebildim :27: annem de yapmadı hala bir kase hakkım daha var :56:

ne güzel işte şanslısın demek ki, benim gibi bir de dayanamıyorsan. Gel burdan ben vereyim sana bir kase.:52:
Bu arada ismim Fadime.

Son düzenleme:

Kadınları aradığınız zaman, normalinden 5-6 kez daha çok çaldırın. O çantaların içerisinden çalan telefonu bulmak Google'ın bile harcı değil...:)
Eki Görüntüle 311558

:1::9::60:
:52::52::52:

:45: hemen pes etmek yok canim :20: zamana ihtiyacin var ha deyince hemen gitmiyor ki :29: sende menünü paylas istersen canim :26: pilav makarna ekmek bunlari bi süre azalt :26:bende mesela neyin kilo aldirdigini biliyorum neyi yemem lazim neyin yanlis oldugunu anladim ama uygulaya bilsem:30:

ah işte bütün meselede orda suzicim.nerdeyse bir profösörün bilgisine sahibiz zayıflama konusunda ama iş uygulamaya gelince kocaman bir hiççç offfffffff yaaaaaaa çok sıkıldımmmm artıkkk..dikkat de edemiyorum.yürümüyorumda..:27::27::27:yaşasın yimek yimekkk:46::46::46::46:

he he ben ordinaryus seviyesindeyim de uygulamada daha doktora aşamasına geçemedim hala asistanım:52::52::52:
günaydııııın kızlar nassınız. ay burada bugün hava çok kapalı böyle günlerde bir karamsar oluyom gün bitmi iyiki varsınız.

bende çantada anahtar bulmakla çok uğraşırım ama çözüm buldum sizlede paylaşam. çanta içi düzenleyici aldım bir sürü gözü alan çantanın içine oturan birşey herşeyi gözlere yerleştiriyom ohhh arama derdine son. aldığım günden beri kullanıyom artık çanta değiştirmekte kolay oldu al onu içinden hooop diğer çantaya yerleştir önerilir...ay reklam oldu şimdi dermişim satışını ben yapim şurada sitem var size indirim yaparım falan :1::1::1:
ay aşağısı ne güzel kırmızı kırmızı pek aristokrat bir topik olduk.:34:

ne güzel işte şanslısın demek ki, benim gibi bir de dayanamıyorsan. Gel burdan ben vereyim sana bir kase.:52:
Bu arada ismim Fadime.

Bugün getirirsen yemem ama yarın getirirsen yerim Fadimecim :56::56: :52:

he he ben ordinaryus seviyesindeyim de uygulamada daha doktora aşamasına geçemedim hala asistanım:52::52::52:
günaydııııın kızlar nassınız. ay burada bugün hava çok kapalı böyle günlerde bir karamsar oluyom gün bitmi iyiki varsınız.

bende çantada anahtar bulmakla çok uğraşırım ama çözüm buldum sizlede paylaşam. çanta içi düzenleyici aldım bir sürü gözü alan çantanın içine oturan birşey herşeyi gözlere yerleştiriyom ohhh arama derdine son. aldığım günden beri kullanıyom artık çanta değiştirmekte kolay oldu al onu içinden hooop diğer çantaya yerleştir önerilir...ay reklam oldu şimdi dermişim satışını ben yapim şurada sitem var size indirim yaparım falan :1::1::1:

Çanta düzenleyiciyi nerden aldığını biliyorum :1::1: (Ne yaptığını biliyorum korku filmi gibi söyledim he :52: ) benim çantalar tek gözlü olmadığı için almamıştım :31:

Kırmızılımm sana yandıı canımmm :32::32::32:

Bugün getirirsen yemem ama yarın getirirsen yerim Fadimecim :56::56: :52:

Çanta düzenleyiciyi nerden aldığını biliyorum :1::1: (Ne yaptığını biliyorum korku filmi gibi söyledim he :52: ) benim çantalar tek gözlü olmadığı için almamıştım :31:

Kırmızılımm sana yandıı canımmm :32::32::32:

nereden aldığımı bildiğini biliyorum 2 :51::51::51: (buda ikinci film olsun) ay kız bende de gözlüler var ama onlarlada kullanıyom çok rahat tam benim gibi çanta değiştirmeye üşenen tembeller için:52::52::52:naf sende mi muhasebeciydin...

Günaydın millet napiosnzz

ben kaç gündür spor yapamıyprum yaa ühühüh hep bi şekilde aksıyo

işte haftasonları nromal düzenım dışında aktiviteler çıkınca haftaiçi harcayacağım enerjiyi toplayamıyorum haftasonu

on un için bütün planlarım aksıyo oof oof neyse yarın tartı günü bakalım kim aaakk kim karaa :27: :27: :27:

Günaydın canlar.

Ne var ne çok bakalım :31:

Bugün işlerim çok sabahtan bakınayım sonra gelemeyebilirim haberiniz olsun :29:

Günaydın benim de çok işim var ya kahvaltı yaparken alıntıları yaptım yazıalrımı da yazıoym kaçcam :D

Günaydın herkese...

Günaydın gecmıs olsun canımm

Eki Görüntüle 311558

eheueheu çok doğru yaa bulamıyorum napiim :D

canım çok geçmiş olsun inşallah yumurtalığınla alakalı riskli bişey olmaz
kalbini ferah tut ve çok çok dikkat et Allah yardımcın olsun ve acil şifalar versin inşallahh

işte haftasonları nromal düzenım dışında aktiviteler çıkınca haftaiçi harcayacağım enerjiyi toplayamıyorum haftasonu

on un için bütün planlarım aksıyo oof oof neyse yarın tartı günü bakalım kim aaakk kim karaa :27: :27: :27:

ortim ya sorma bende p.tes yaptım sadece sporu yarın için korkuyom bende bakalım nolcak sanki veremedim gibi yaaaaaa metabolizma durdumu yoksa

he he ben ordinaryus seviyesindeyim de uygulamada daha doktora aşamasına geçemedim hala asistanım:52::52::52:günaydııııın kızlar nassınız. ay burada bugün hava çok kapalı böyle günlerde bir karamsar oluyom gün bitmi iyiki varsınız.

Günaydın şeker.:3:
Şu sitenin adını bana da mesaj atarmısın merak ettim:27:
Bide Erzurumda havalar nasıl benim sevdicek hasta olmuş oralarda.

Kıskanmazsa yapıcak bişey yok airbagim arkamda şeklinde dolaşcam.
Kütük bacaklarımda da incelme yok herhalde daha yarın bi onları da ölceyim.:31:

ortim ya sorma bende p.tes yaptım sadece sporu yarın için korkuyom bende bakalım nolcak sanki veremedim gibi yaaaaaa metabolizma durdumu yoksa

ben de bu hafta sadece bı kere şapabildim spor

ama akşamalrı yolda arıza oldugu ıcın mınıbuse bınemedım yürüdüm

inşallah onun faydası olmuştur :27:

vermemişim gibi gelıo bana da ınsallah vermısımdır yaa kaçamaam fln olmadı gayet usluydum ama spor yoktu ıste

bi se haftasonu esksıhırde nısan telası alışverişi dekren öğünlerim hep kaçtı gene de çok yemedım

inşallah vermsıızdır bugun tartılıp bakcaktım ama ya bı gun daha dur dedim çıkma tartıya sımdı + gözüksem bugun

yer de yerdım bılırom kendımı onun ıcın yarın şaapcas :)

Dün ki menümü yazayım.

Sabah:
Domatesli, salamlı, peynirli sandvic
Ara:
2 incir 1 ceviz
Öğlen:
1 domates,
1 salatalık,
1 dilim ekmek,
1 tane karper
Ara:
1 galeta 1 karper peynir
Akşam:
3yk yoğurt,
3 yk kuru fasulye

Son düzenleme:
Günaydın herkese...
günaydin canim :3: cok gecmis olsun :16: yedinmi dün kurufasulye benim aklim hala kurufasulyede :37::57:
Sınavda başarılar sena abla :29:

Canım doktor ne diyorsa yap ihmal etme kendine dikkat et :29: sağlığın herşeyden önemli :29: çok geçmiş olsun inşallah o kistte geçicek kurtulcaksın :29:

Günaydın suzii :16: hopdedik :27:

Ahahhaha çok doğru :1::1::1:

günaydin nafcim :3:

bende alacakdim sonra geri unuttum canta düzenleyici :27: icinde olsam kendimi bile bulamam herhalde :30:
Ben işe dönüyorum kızlar hoşçakalınnnn :10::10:
görüsürüz canim :5:

Günaydın benim de çok işim var ya kahvaltı yaparken alıntıları yaptım yazıalrımı da yazıoym kaçcam :D

Günaydın gecmıs olsun canımm

eheueheu çok doğru yaa bulamıyorum napiim :D

canım çok geçmiş olsun inşallah yumurtalığınla alakalı riskli bişey olmaz
kalbini ferah tut ve çok çok dikkat et Allah yardımcın olsun ve acil şifalar versin inşallahh
günaydin canim :3:
hepinize günaydın kızlar..Umarım hepimiz için güzel bir gün olur..:21::21:
isallah canim sanada günaydin :3:
ben de bu hafta sadece bı kere şapabildim spor

ama akşamalrı yolda arıza oldugu ıcın mınıbuse bınemedım yürüdüm

inşallah onun faydası olmuştur :27:

vermemişim gibi gelıo bana da ınsallah vermısımdır yaa kaçamaam fln olmadı gayet usluydum ama spor yoktu ıste

bi se haftasonu esksıhırde nısan telası alışverişi dekren öğünlerim hep kaçtı gene de çok yemedım

inşallah vermsıızdır bugun tartılıp bakcaktım ama ya bı gun daha dur dedim çıkma tartıya sımdı + gözüksem bugun

yer de yerdım bılırom kendımı onun ıcın yarın şaapcas :)
:1: benim metroda gelmeseydin de bende yürüseydim keske :37:

dilekkkk :43: arti daydim :30:
gerdüsü görüyom asagida :66: avukatim avukatim canim avukatim nerelerdesin sen seni merak ettik :26:

herkese merhabaa:92:

ben geldim ama pek kalıcı deıl sanırım malum işyeridneki son günlerim :26:

görüşmeyeli herkes ıyıdır umarım, ben bı kac gundur rahatsızım bıraz, dun aksam acıldeydık mıdem fenaydı bugun daha ıyıyım cok sukur..

bu haftayı da bıtırıyoruz ve hatta bu yılı da bıtırıyoruz, yukarıda da dediğim gibi işyerindeki son günlerim, hazır net başına gecebılmışken fırsatım varken şimdiden soylıyımm malum evde net yok:26: daha bı yere gıttıgım yok ama şimdiden kılo verme amaclı baslayıp herseyı paylastıgımız şu yolda bana arkadaslık, yoldaslık eden, sohbetıyle yuregımı ısıtan, sevınclerıme ortak olan,kederlendıgımde derdımı paylasan herkese buradan ayrı ayrı cok tesekkur edıyorum :71:

ön bi veda konusması oldu bu da :31:

:1: benim metroda gelmeseydin de bende yürüseydim keske :37:
dilekkkk :43: arti daydim :30:
gerdüsü görüyom asagida :66: avukatim avukatim canim avukatim nerelerdesin sen seni merak ettik :26:

300 mü 500 gram mı artıdasın sen.:52:
Tam sopalıksın he:57::57:

herkese merhabaa:92:
ben geldim ama pek kalıcı deıl sanırım malum işyeridneki son günlerim :26:
görüşmeyeli herkes ıyıdır umarım, ben bı kac gundur rahatsızım bıraz, dun aksam acıldeydık mıdem fenaydı bugun daha ıyıyım cok sukur..
bu haftayı da bıtırıyoruz ve hatta bu yılı da bıtırıyoruz, yukarıda da dediğim gibi işyerindeki son günlerim, hazır net başına gecebılmışken fırsatım varken şimdiden soylıyımm malum evde net yok:26: daha bı yere gıttıgım yok ama şimdiden kılo verme amaclı baslayıp herseyı paylastıgımız şu yolda bana arkadaslık, yoldaslık eden, sohbetıyle yuregımı ısıtan, sevınclerıme ortak olan,kederlendıgımde derdımı paylasan herkese buradan ayrı ayrı cok tesekkur edıyorum :71:
ön bi veda konusması oldu bu da :31:

Ger-düşümmm canım ciğeriim.:38:
Bizde dün senden konuşmuştuk.
Bizi bırakmazsın sen net bulduğunda arada bi gir yaz.
Hepten bi veda konuşması olmasın yani.
Çok özledim kısçem seni.:2:

Back
X