70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ger-düşümmm canım ciğeriim.:38:
Bizde dün senden konuşmuştuk.
Bizi bırakmazsın sen net bulduğunda arada bi gir yaz.
Hepten bi veda konuşması olmasın yani.
Çok özledim kısçem seni.:2:

işte bugun persembe olmuş bu haftadan sonra hem yılın son haftasına hemde benım burdakı son haftama gırıyoruz :31: o zamana kadar gırerım zaten :31:

ben kucukkken levent kırcnaın olacak o kadarında oya basar hbr bultenı sunuyodu, haberı de "benı ozleyın anacımmmm" dıye bıtırıyodu hatırlayanlar vardır belkı, artık ben de sıze oyle dıycem; benı ozleyinn anacımmmm :9:

günaydin canim :3: cok gecmis olsun :16: yedinmi dün kurufasulye benim aklim hala kurufasulyede :37::57:

günaydin nafcim :3:
bende alacakdim sonra geri unuttum canta düzenleyici :27: icinde olsam kendimi bile bulamam herhalde :30:

görüsürüz canim :5:

günaydin canim :3:

isallah canim sanada günaydin :3:

:1: benim metroda gelmeseydin de bende yürüseydim keske :37:

dilekkkk :43: arti daydim :30:
gerdüsü görüyom asagida :66: avukatim avukatim canim avukatim nerelerdesin sen seni merak ettik :26:

Yedim vallaaa...

Ortağım yerde ben yemez miyim?:9:

herkese merhabaa:92:

ben geldim ama pek kalıcı deıl sanırım malum işyeridneki son günlerim :26:

görüşmeyeli herkes ıyıdır umarım, ben bı kac gundur rahatsızım bıraz, dun aksam acıldeydık mıdem fenaydı bugun daha ıyıyım cok sukur..

bu haftayı da bıtırıyoruz ve hatta bu yılı da bıtırıyoruz, yukarıda da dediğim gibi işyerindeki son günlerim, hazır net başına gecebılmışken fırsatım varken şimdiden soylıyımm malum evde net yok:26: daha bı yere gıttıgım yok ama şimdiden kılo verme amaclı baslayıp herseyı paylastıgımız şu yolda bana arkadaslık, yoldaslık eden, sohbetıyle yuregımı ısıtan, sevınclerıme ortak olan,kederlendıgımde derdımı paylasan herkese buradan ayrı ayrı cok tesekkur edıyorum :71:

ön bi veda konusması oldu bu da :31:
cok gecmis olsun canim benim :54: isallah tez zamanda geri gelirsin özletme kendini :38: cok öpüyorum seni bende sana tesekkür ederim güzel sohbetlerin icin canim benim :43:
300 mü 500 gram mı artıdasın sen.:52:
Tam sopalıksın he:57::57:

Ger-düşümmm canım ciğeriim.:38:
Bizde dün senden konuşmuştuk.
Bizi bırakmazsın sen net bulduğunda arada bi gir yaz.
Hepten bi veda konuşması olmasın yani.
Çok özledim kısçem seni.:2:
1.5 kilo ama ödemdir degilmi :30:
işte bugun persembe olmuş bu haftadan sonra hem yılın son haftasına hemde benım burdakı son haftama gırıyoruz :31: o zamana kadar gırerım zaten :31:

ben kucukkken levent kırcnaın olacak o kadarında oya basar hbr bultenı sunuyodu, haberı de "benı ozleyın anacımmmm" dıye bıtırıyodu hatırlayanlar vardır belkı, artık ben de sıze oyle dıycem; benı ozleyinn anacımmmm :9:

:14:

İş olayını naptın peki?
İlan falan vericem diyordun. İnşaallah güzel yerler olur.
Allah gönlüne göre verir.
Geçmiş olsun ayrıca.

1.5 kilo ama ödemdir degilmi :30:

1.5 kilo ve ödem hımmmm:31:

bende geliyorum kızlar 1.76 boyum 79 kiloyum :( boyun uzun göstermiyorsun diyorlar ama hikaye benide aranıza alırsanız 58 inmek istiyoruuum artık:))başarıyı birlikte paylaşalım

İş olayını naptın peki?
İlan falan vericem diyordun. İnşaallah güzel yerler olur.
Allah gönlüne göre verir.
Geçmiş olsun ayrıca.

1.5 kilo ve ödem hımmmm:31:
ama ama :43:dün benim yeme günümdün birde abartmasaydim :4:
Anca beraber kanca beraber.....:1:
Hem farkettiysen ben daha tombikimmmmm:9:
kiz sen bana bakma ben tam dayaklikim :111: yerimde sayiyorum :30: ooo sen beni yakalar da gecersin bile :29:

aylincim ortim :27: yarin tartida süpriz yapcan dimi :40:bak sirtimi sana dayadim :1:

Ohh ortiye güvenmece hemen.
Kilo almışsın bide sırıtıyo baak..:9:

canim bende boy da yok :1: 1.60 ya var ya yok :30:
:1: sey sey :9: annem sey deyip durma ikiye bi der :57:sey diyen yalan söyler diyo bana :4:

Ne şeyy şeyyyy ablam diyetisyene gitmişti onun listesini birazdan mesaj kutuna atıcam.
Bi bak bi hafta onu dene bari.:34:
Belki bi faydası olur.

yaa arkadaşlar ben bütün gün masa başındayım yemede sorun yok dikkat ediorm ama spor yapmadığım için veremiorm çok az birşey yesem hemencik alıormm :( çok kötüüüü bi durum

dün esimin yalanini yakaladim :47: gerci arada attip tutuyo ben kizcam diye :36: bende sevmedigimi biliyo yalani önemli olmazada söyleme dimi :57:
dün ona bi sarki söyledim :24: yaaalllannnciii yalaaanciiii sanaaa kimse inanmazzz :1: deli ettim bidaha yalan söylemez herhalde
dilime dolanmis aksam sürekli söyledigimden :1: simdi de cikmiyor icimden :1:

dün esimin yalanini yakaladim :47: gerci arada attip tutuyo ben kizcam diye :36: bende sevmedigimi biliyo yalani önemli olmazada söyleme dimi :57:
dün ona bi sarki söyledim :24: yaaalllannnciii yalaaanciiii sanaaa kimse inanmazzz :1: deli ettim bidaha yalan söylemez herhalde
dilime dolanmis aksam sürekli söyledigimden :1: simdi de cikmiyor icimden :1:

oooo şarkı benim dilede tutulacak sonunda benmki de aynı yalan sylüor bide ben öyle birşey demedim diyor beni deli ediyorr:)

Ohh ortiye güvenmece hemen.
Kilo almışsın bide sırıtıyo baak..:9:

Ne şeyy şeyyyy ablam diyetisyene gitmişti onun listesini birazdan mesaj kutuna atıcam.
Bi bak bi hafta onu dene bari.:34:
Belki bi faydası olur.
sagol fistik :16: canim benim :29: cok ugrasiyon benim icin :17: seni seviyom dilek :54:
yaa arkadaşlar ben bütün gün masa başındayım yemede sorun yok dikkat ediorm ama spor yapmadığım için veremiorm çok az birşey yesem hemencik alıormm :( çok kötüüüü bi durum

o bende de var :30: bende ne yokki :37:

Back
X