saol canım denemedım ama dün eşime toz zencefil aldırdım balla vereyim diye aktarda keçi boynuzu tozunu önermiş bağışıklık için artık sırasıyal deniycez hepsini de bu kış böyel geçicek anlaşılan

:18:
saol canım malesef gece ateşi cıktı 39 a hemen elını yüzünü yıkadım üstünü soydum ates düşürücü verip su verdım yanıma aldım öyle yattık .ayrıca teşekkür ederim bende senin avatarları begenıyom hep sorcam fazal gırmıyosun dıye yazmadım bı sıteden alıyorum demıstın bende kkdakı avatarlar bölümünden bunu buldum benımde hosuma gıttı.
gecmıs olsun canım sorunsuz olması ıcın ılac vermıyorlar mı düşük için dikkat et kendıne

birde sadece emzirerek korunamzsın yanı hamıle kalabılrıısnkı kalmıssın zaten süt korur dıye bısey yok malesef
saol canım ıns ıyılesırler hemencık yemıyolar ondan süzülüyo haftasonundan berı bogazına dogru düzgün bişey gitmedi ben hep aynıyım canım her zaman yufka yürekli duygusaldım bı de anne olunca daha beter oldum
allah oruclarini kabul etsin canim
zerracim cok gecmis olsun isallah iyilesir yavrun
arzucum senin yavrucuguna da cok gecmis olsun biran önce iyilesir isallah
senacim
oh oh ne güzel mis gibi is bulmussun
cok sevindim cok :119:allah gönlüne göre vermis 
saol canım senın oglusa da gecmıs olsun kürkünde hayırlı olsun
gecmıs olsun canım bende hastayım ama gıtmıyom doktora
ay bende sırf zor oluyo dıye degıstrımıyom cantayı ıyı bıseymıs neler cıkarıyolar yaa hangı sıte bana da yazasana
hesgeldın ger-düş geçmiş olsun ıns gönlüne göre bi iş bulursun
selam kızlar dünden dah akötüyüm sesim cıkmıyor kulaklarım sızlıyo basım agrıyo off yedıklerımden tat da alamıyom