70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım yapabil miyim bilmiyom aslında bende pek sinüzit yok ta bogazım yapısıyo sankı böyle agzımda acı bi tat var anlamadım ben daha cok cocuk ıcın alternatıf olursa dedıydım ama o da artık burnuna elletmıyor bıle yazık bunu hıc yapamayız heralde gende aklımda olsun:34:

ay yanlıs anlama canımda bana d apek uyduruk gıbı geldıler onun yerıne avonun katologalrında oluyo onlardan al daha ıyı ben imütasyon pek sevmıyom takarsam renklı bıseyler olcak ancak onun harıcı altın gümüş sevıyom yanı her yerde bulabılırsın bu tarz seyler o canavarı öldür bence sen bende bazen canım sıkıldıkca bsıeyelr alsım gelıyo ama durduruyom kendımı:9:

çocuk ıcın baska bı cocuk kıtı var ama cocuga yaptırmak zor alsında once sen yapsan hosuna gıder kendıde dener ama bıarzcık buyuk olması lazım, sahsen ben evde yaparken herkes gulerek benı ızledı, herkes tek tek denedııı :1: içi dışı temiz bi insanım, genzimi bile yıkıyorumm :1:

ay kızlaaaar ben bunları çok beğendim ya kendime yılbaşı hediyesi mi alsam ne. ama karar veremedim hangisi daha güzel ?Eki Görüntüle 311777 Eki Görüntüle 311778 Eki Görüntüle 311781 Eki Görüntüle 311782
ay unuttum geri :1:iki model hosuma gitmisdin numaralarini unuttum :44:güzeller canim :21:
evet buket banada yazın bende katılmak istiyorum
gel canim :29:
oğlan için okyanus suyu alıyoz serum fizyolojık ama oyle yıkamalı deil ismini yazar mısın bana canım :34:

selam kayıplardasın gene:1:

sen yapmadın mı karar verene kadar yönetim el koymuş sanırsam:9:
ben su mu olsa bu mu diyene kadar olmus bitmis :27: bensuzi arzucum memnun oldum :60:
Sen benim ortak olan Suzi misin?
evet canim bensuzi :52::84:
kızlar merhaba nasıl bi diyet listesi uyguluyosunuz bende 75 kiloyum
hosgeldin canim :3: kizlar sana listeyi kopya yaparlar diyet deyil canim :40:liste yi gör bi anlatma problemim var :17:
kizlar hepinizden allah razi olsun merak etmissiniz idare ediyorum ogle cok agrimda yok arada kasik agrisi oluyo bide aykda fazla durunca cok fazla bel agrisi oluyo insaallah kolay bisekilde bunuda atlatirim

sagol canim idare ediyorum linki bana konuyu acan kiz gonderdi ben pek anlamiyorum pcden esim yapti oyuzden neden acilmiyo bilmiyorum canim ama buyuklugu bi sinema filmi kadarmis onu biliyorum

nasilsiniz kizlar suzi hayirli olsun kirmizi kurkun
sagol canim :16: sende dikkat et kendine canim :38: cuma günü kacda gidiyordun yarin dimi yoksa haftayamiydin :26:

Reflü oldum sanırsam.:2:
Göğsümden boğazıma kadar bi yanma hissi var çok fena.:25:
Yediklerimde yağlı falan değildi ama stresten sanırım.
İşyerinde katil olmazsam iyidir..:22:

bı yanmayla reflü mü olunur kız, yedıklerın deilse strese baglı olmuştur o kesin, cok soguk olmayan süt iç, 4-5 yudum bıle yeterlı gelebılır ama oyle sıcak ya da ılık olmayacak :26: yoksa da bı surup tavsıye edebılırım, zararsız hamıleler bıle ıcebılıyo, bnım bı arkadasım hamılelıgı boyunca elınde o surupla dolanmıştı:1:

bı yanmayla reflü mü olunur kız, yedıklerın deilse strese baglı olmuştur o kesin, cok soguk olmayan süt iç, 4-5 yudum bıle yeterlı gelebılır ama oyle sıcak ya da ılık olmayacak :26: yoksa da bı surup tavsıye edebılırım, zararsız hamıleler bıle ıcebılıyo, bnım bı arkadasım hamılelıgı boyunca elınde o surupla dolanmıştı:1:

Rennie mi :9::9:
3-4 gündür böyle eve gidince geçiyo ama garip bişi.:27:
Süt yok ki te burda.:2:

relax dilekcim :1: benim hergün aglayasim geliyo :43: migrenim azitiyo :37: saclarim döküldü depresyona soktular beni :47:
seninkileri hallettikden sonra birde buraya gelsen :37:

rennie mi :9::9:
3-4 gündür böyle eve gidince geçiyo ama garip bişi.:27:
Süt yok ki te burda.:2:

daha once yaqzmıs mıydım bılmıyorum ama reflünün bi numaralı ilacı rennie duo şurup
recetesiz de verıolar ama ıstersen gene de bi doktora gozuk
benım kı ilerlemiş olmasına rağmen kısa sürede gecırmıstı gecmıs olsunnn

ayyyyyyyy yarın tartı günü çok umutluyum bakalım bakalım :1:

5-6 haftadır spor yapıorum geçen hafta sadece 4 gün yapmıştım ama bu hafta cumadan beri hergün
sabah leslie akşam platess ve plateste artık çok ilerledimm hareketleri dahada netleştirdim bir de
vücudum bayaa esnedi bacağımın üstüne tam kapanabiliorm yaşasınn platessss :8::8:

bu hafta plates topu da alıcam inş. top hareketlerinide ekleyince daha bi güzel olur herhall

kaçamaksız güzel bi hafta oldu ayyy 59 u görmüştüm geri yakalayımda bidaha gitmesin barimeee :9::9::9:

şu plates meger ne büyük nımetmıss :) bi an once 65 olayım ben de baslıcam onu beklıyorum
hadi bakalımmm :) ama ben hız öle eğilemezmısım gibi gelıo yaa :D kütük gibyim valla

relax dilekcim :1: benim hergün aglayasim geliyo :43: migrenim azitiyo :37: saclarim döküldü depresyona soktular beni :47:
seninkileri hallettikden sonra birde buraya gelsen :37:

Tabi ki gelirim.:27:
İtinayla saç baş yolunur.:27:

daha once yaqzmıs mıydım bılmıyorum ama reflünün bi numaralı ilacı rennie duo şurup
recetesiz de verıolar ama ıstersen gene de bi doktora gozuk
benım kı ilerlemiş olmasına rağmen kısa sürede gecırmıstı gecmıs olsunnn

Yok yazmamıştın sanırım bilmiyorum. Ablam içiyo ona iyi geliyo. Bi kere bende kullanmıştım gayet iyi bi ilaç.

yok canım rennıe deil, gavıscon dıye bı surup mıde yanması ıcın bu :34:

Hmm onu mu denesem acep. Akşama kadar geçmezse eczaneye uğrar alırım. artık.
Saolasın can.:16:

dilekcim morelin düzelsin diye öyle yazdim:40: canim kizma fistik cok gecmis olsun bebegim :38:

Yok beaa kızmam ben kolay kolay. :9:
Son 2 saatim kaldı bitse de gitsek.

Tabi ki gelirim.:27:
İtinayla saç baş yolunur.:27:

Yok yazmamıştın sanırım bilmiyorum. Ablam içiyo ona iyi geliyo. Bi kere bende kullanmıştım gayet iyi bi ilaç.

Hmm onu mu denesem acep. Akşama kadar geçmezse eczaneye uğrar alırım. artık.
Saolasın can.:16:

Yok beaa kızmam ben kolay kolay. :9:
Son 2 saatim kaldı bitse de gitsek.
:1: tamam gel sen :23: yaa hic sorma benimde 2 saatim kaldi :37:

Selam kızlar kdv dosyam henüz bitmedi bi selam vereyim dedim :31:

Deryakkk hepinize selam söyledi :29: işyeri taşınmıştı onun biliyosunuz internetini kesmişler :19: evde de internet olmadığı için

gelemiyormuş demin gizli gizli msn girmiş başka bilgisayardan ordan söyledi haberiniz olsun :31: yani bundan sonra gelemiycek sanırım :2:

kimseler kalmamış yineeeeeeeeeeee. kız dilek sen mi varsın birtek :)
42 kilo veren bayanın hikayesini okuyun mutlak bayanlar çok feci gaza geldim tutmayın beni zayıflayacam ben.
bir iki zayıflama öyküsü okudum da ya gözlerim doldu :43::43::43:bende hep o olayları yaşadım bilirim acısını. :50:çocukken arkandan şişko diye alay edenler,:25: gençkızlığında pişik olan bacaklar, insanların yanında gıdım gısım utana sıkıla yemek yemek, şey bu kıyafetin 42 bedeni var mı yada daha büyüğü demek, hele geçen ay kayınbiraderin düğününe gittik uzak akrabalar komşular falan (eşimin tarafı) "aaa sen ilk gelin misin tanıyamadık" dediler ya hele karının birini boğazlayacaktım " ay kızım çok şişmanlamışsın tanıyamadım seni az biraz kendine dikkat et " dedi ya bunu söyleyende 100 kilo vardır kanımca. :47::47::47:
neyse ben yavaş yavaş kaçar kızlar hepinize bol incelmeleeer.
yarın utancımdan giremeyebilirim topiğe zira +++++ lardayım da :30::30::30:

42 kilo veren bayanın hikayesini okuyun mutlak bayanlar çok feci gaza geldim tutmayın beni zayıflayacam ben.
bir iki zayıflama öyküsü okudum da ya gözlerim doldu :43::43::43:bende hep o olayları yaşadım bilirim acısını. :50:çocukken arkandan şişko diye alay edenler,:25: gençkızlığında pişik olan bacaklar, insanların yanında gıdım gısım utana sıkıla yemek yemek, şey bu kıyafetin 42 bedeni var mı yada daha büyüğü demek, hele geçen ay kayınbiraderin düğününe gittik uzak akrabalar komşular falan (eşimin tarafı) "aaa sen ilk gelin misin tanıyamadık" dediler ya hele karının birini boğazlayacaktım " ay kızım çok şişmanlamışsın tanıyamadım seni az biraz kendine dikkat et " dedi ya bunu söyleyende 100 kilo vardır kanımca. :47::47::47:

Bende okumuştum onları. Çoğunu yaşamışlığım vardır zira.:9:
Hele haziran ayında Bursa'ya gitmiştim elbise giymiştim bütün gün dolandık.
Tabi sonrası kabus bacaklarım pişik olmuştu. Yanına gittiğimiz arkadas da daha kapıyı açar açmaz.
Aa Dilek hiç değişmemişsin hala tombişsin demişti.
Gidecek bu kilolar karar vermek en güzeli.
Hele kilo verince etraftan nasıl kilo verdin ne güzel olmuşsun sözlerini duyunca daha da bi hoşuna gidiyo insanın.

Deryakkk hepinize selam söyledi :29: işyeri taşınmıştı onun biliyosunuz internetini kesmişler :19: evde de internet olmadığı için
gelemiyormuş demin gizli gizli msn girmiş başka bilgisayardan ordan söyledi haberiniz olsun :31: yani bundan sonra gelemiycek sanırım :2:

A.s canım. Kolay gelsin sana da:27:

:1: tamam gel sen :23: yaa hic sorma benimde 2 saatim kaldi :37:

Az kaldı az gidicezz :27:

nereden aldığımı bildiğini biliyorum 2 :51::51::51: (buda ikinci film olsun) ay kız bende de gözlüler var ama onlarlada kullanıyom çok rahat tam benim gibi çanta değiştirmeye üşenen tembeller için:52::52::52:naf sende mi muhasebeciydin...

Evet canım hunili muhasebeciyim :27:

herkese merhabaa:92:

ben geldim ama pek kalıcı deıl sanırım malum işyeridneki son günlerim :26:

görüşmeyeli herkes ıyıdır umarım, ben bı kac gundur rahatsızım bıraz, dun aksam acıldeydık mıdem fenaydı bugun daha ıyıyım cok sukur..

bu haftayı da bıtırıyoruz ve hatta bu yılı da bıtırıyoruz, yukarıda da dediğim gibi işyerindeki son günlerim, hazır net başına gecebılmışken fırsatım varken şimdiden soylıyımm malum evde net yok:26: daha bı yere gıttıgım yok ama şimdiden kılo verme amaclı baslayıp herseyı paylastıgımız şu yolda bana arkadaslık, yoldaslık eden, sohbetıyle yuregımı ısıtan, sevınclerıme ortak olan,kederlendıgımde derdımı paylasan herkese buradan ayrı ayrı cok tesekkur edıyorum :71:

ön bi veda konusması oldu bu da :31:

Çok geçmiş olsun canım :29: ön veda konuşması mı :2: :2:

dün esimin yalanini yakaladim :47: gerci arada attip tutuyo ben kizcam diye :36: bende sevmedigimi biliyo yalani önemli olmazada söyleme dimi :57:
dün ona bi sarki söyledim :24: yaaalllannnciii yalaaanciiii sanaaa kimse inanmazzz :1: deli ettim bidaha yalan söylemez herhalde
dilime dolanmis aksam sürekli söyledigimden :1: simdi de cikmiyor icimden :1:

Noldu ki :27:

Selam canlar... :3::3:
Bu aralar boşladım yıne buraları tabı kendımıde...
Umarım herkesın keyfı yerındedır bır yaramazlık yoktur... :16:

Selam charm :3: bildirimde de yoktun :26:

Naptılar yine :57:

Ne olursan ol gel :1::1:

Ben kaçtım sizi de öptüm :16: akşama babamın doğum günü var ona hediye bakıcam pasta alıcam :26: daha arkadaşlarıma yılbaşı hediyesi

alıcam :26: çok işim var çok :30: iyi akşamlar kızlar :10::10:

ben ölüyorum karnımın ağrısından kızlar yaaa,,akşam yemeği zor yedim nasıl bi sancı doğuruyorum gibi valla,,neyse az geçti falan yattık,,sabah nasıl bi ağrım var rüyamda mızlıyorum falan bi uyandım kız gelmiş üstüme çıkıp karnımın üzerine yarım yamalak yatmış,,nası bi sancı var ama,,kaldırdım yatırdım,,wcye zor yetiştim isal olmuşum,,nasıl bi ağrı var ama,,nasıl geçicek bi isal hala devam ediyo bu halde çocuklarla uğraş,mama yap bez değiştir uyut,evi adam et topla ,,daha bulaşıklarım var nasıl yapcam diye düşünüyorum,,gidicem birazdan,,daha yemekte yapıcam oooy oy,,dua edin kızlar çok zordayım,,:43::43:hadi ben gideyimde bulaşıklarımı yıkyıp yemek yapıyım,,eşim 5.30ta gelirim dedi erken gelcek bugün erkenden yicez yemeği busefer hadi bakalım...ütüsünüde kendi yapmak zorunda kalıcak artık ,,inanınki ayakta durcak mecalim yok,,ama bulaşıklı bi mutfaktada yemek yapmaya canım istemiyo mecburum yani,,şöyle uzana uzana bi uymak isterdim şimdi,,ama eşim gelsin o kurtlar vadisine bakarken bende yatar dinlenirim az,,çocuklarada bakıverir artık zahmet olmazsaa:25:

tüh ya kötü olmus :43: benim ortiler kaciyo diye diye kendi gitmek zorunda kaldi bu sefer de :14:
önce kendine baksin :47: kimse dört dörtlük deyil zaten 100 kilo vardir demissin madem cok biliyo kendi dikkat etsin bi önce :41:ay öyle kisilere sinir olurum :57:

ben ölüyorum karnımın ağrısından kızlar yaaa,,akşam yemeği zor yedim nasıl bi sancı doğuruyorum gibi valla,,neyse az geçti falan yattık,,sabah nasıl bi ağrım var rüyamda mızlıyorum falan bi uyandım kız gelmiş üstüme çıkıp karnımın üzerine yarım yamalak yatmış,,nası bi sancı var ama,,kaldırdım yatırdım,,wcye zor yetiştim isal olmuşum,,nasıl bi ağrı var ama,,nasıl geçicek bi isal hala devam ediyo bu halde çocuklarla uğraş,mama yap bez değiştir uyut,evi adam et topla ,,daha bulaşıklarım var nasıl yapcam diye düşünüyorum,,gidicem birazdan,,daha yemekte yapıcam oooy oy,,dua edin kızlar çok zordayım,,:43::43:hadi ben gideyimde bulaşıklarımı yıkyıp yemek yapıyım,,eşim 5.30ta gelirim dedi erken gelcek bugün erkenden yicez yemeği busefer hadi bakalım...ütüsünüde kendi yapmak zorunda kalıcak artık ,,inanınki ayakta durcak mecalim yok,,ama bulaşıklı bi mutfaktada yemek yapmaya canım istemiyo mecburum yani,,şöyle uzana uzana bi uymak isterdim şimdi,,ama eşim gelsin o kurtlar vadisine bakarken bende yatar dinlenirim az,,çocuklarada bakıverir artık zahmet olmazsaa:25:

Geçmiş olsun Tuğbik.
1 tatlı kaşığı Türk kahvesi ye istersen geçiriyo diye biliyorum ben.

Back
X