• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben kaçıyorum dosyayı bitirmem lazım :10:

Orti Bildirimlerini lütfen yapmayı unutmayalım :16:

kizlar günaydin demeyi unuttum daldim yazmaya :17: günaydin gelecegin citirlari :3:
bugün aslinda cok keyifsiz kalkdim büyük cefler gelecek bugün bende erkenden yattim saat 9 gibi sabah hem uykumu almis hemde süzleneyim diye noldu :52: uyuya kaldim 5 dakika da cikmak zorunda kaldim :30: telefonumun akkusu bitmis calmamis esim saatida kapatmis :27: ay yanimdaki facebooka mi giriyon diyo :47: sanane bildiirm yapip cikayim süpelendi uyuz:57: bugün hersey ters gitiyo :43:

:23: hadi bakalim :1: kadindan korkmali gerekdigini daha ögrenememis su erkekler :52::1::21:

baslangic kilom:76.3
gecen hafta: 74.0
bu hafta: 73.7
giden:300 :17:
toplam giden: 2.6
hedef:69

tugbaya yazip kactim :10:

Canım tebrikler...
Senin şu kaçamak girişlerin gerdi hepimizi.

Sanki ne var izin verseler. Önemli olan işini aksatıp aksatmadığın olmalı.
Bu dayatmalar daha çok insanın çalışma şevkini alır.
Başka da bir işe yaramaz....
:57: Patlat yanındakine bir tane :1:

Günaydın kızlar.
Bu hafta hiç verimli geçmemiş. Akşam semirmelerimden tamamen.:4:
Haftaya daha güzel bi bildirim yaparım inş.:27:

Başlangıç: 86 kiLo
Geçen Hafta: 69.7 kiLo
Bu hafta: 69.7 kiLo
Gelen/Giden: 0
Toplamda Giden : 16.3 kiLo
Hedef : 57 kiLo

yinede tbr. lammamanda güzel geçen haftaki verdiklerine say :1::1::34:

triendy21'in dikkatine

başlangıç kilo: 73 kg
geçen hafta kilo: 70,6 kg
bu hafta kilo : 70 kg
gelen
giden :600 gr
toplamda giden :3000 gr
hedef kilo : 60 kg

tbrrr :46::46::46:

Günaydınlar....

Kilo bildirimimi sunuyorum.

başlangıç: 79 kg
geçen hafta:78 kg
bu hafta:77.1 kg
giden: 900 gr
toplamda giden: 2 kg
hedef:65 kg

tbrr :34::34:

gÜNAYDIN KIZLARR

günaydııınnnn :38:

Günaydınn kızancıklar,
Artık haftadan haftaya yazıyorum çok boşladım burayı ama sanırım Ocak sonuna kadar böyle olacak işlerden dolayı.
Umarım herkesin keyfi neşesi yerindedir. Takip edemiyorum yazılarınızı ama eminim yine fıkır fıkırsınızdır :)))

Bu haftaki kilo bildirimimi yapayım,

triendy21 dikkatine ;

Başlangıç kg : 76,20 kg
Geçen hafta : 75,00 kg
Bu hafta : 72,80 kg
Giden : 2,20 kg
Toplamda giden : 3,40 kg
Hedef :65,00 kg

oooooo maşallah tebriklerrrr :46::46::46::46:

herkese günaydın.
kilo bildirimimi sunuyorum.
başlangıç:75
geçen hafta:73.8
buhafta:74.3
gelen:500gr.
toplamda giden:700gr.
hedef:65
utanç tablosu oldu ama misafirlerim gidince tam gaz vermeye devam.
kilo veren herkesi tebrik ederim.

olsun artık haftaya telafi edersin sende :34::34:

KİLO BİLDİRİMİMM

başlangıç: 78,8 kg
geçen hafta:71,2
bu hafta:70.5 kg
giden: 700 gr
toplamda giden: 8,60 kg
hedef:60 kg

oo bebişimmmm tebriklerrr :34::34::46:

kizlar günaydin demeyi unuttum daldim yazmaya :17: günaydin gelecegin citirlari :3:
bugün aslinda cok keyifsiz kalkdim büyük cefler gelecek bugün bende erkenden yattim saat 9 gibi sabah hem uykumu almis hemde süzleneyim diye noldu :52: uyuya kaldim 5 dakika da cikmak zorunda kaldim :30: telefonumun akkusu bitmis calmamis esim saatida kapatmis :27: ay yanimdaki facebooka mi giriyon diyo :47: sanane bildiirm yapip cikayim süpelendi uyuz:57: bugün hersey ters gitiyo :43:

:23: hadi bakalim :1: kadindan korkmali gerekdigini daha ögrenememis su erkekler :52::1::21:

toplam giden: 2.6

zaten diodun bu haftaa hiç iyi olmadı diyee haftaya inş. :34:

Kilo Bildirimi

23.12.2011

Başlangıç: 73
Geçen hafta: 68,5
Bu hafta: 67,5
Giden : 1.000 gr
Toplamda giden: 5.500 gr
Hedef: 60

oo tebriklerr :46::46::46:

kızlar herkese hayırlı cumalar vede günaydınlarrrrrr...
ben şu an gölcükteyim ve pazartesi sabahı saat 10.22 itibariyle ikinci kez teyze oldum:emir_bebek::nazar::119::124::87:
çok güzel ve çıtı pıtı bir kız :nazar::emir_bebek::nazar:
bu aradahepiniziçok özledim....
doğal olarak 3 gün hastanede refakatçıydım,eve gelincede anne yemekleri dolayısıyla(bide annem kiloma bir yönden çok sevindi bir yandanda çok kafaya taktı,neden bu kadar zayıflamışsın diye)kiloalmak zorunda kaldım kızlar...ama eve dönünce hallederim :32::51:neyse kilo bildirimini tugbaya yaptım,burayada yapıp kaçıcam...bebişi kontrolegötürücez hastaneye sarılığına bakıcaklar ...hepinizi başlayış:86
geçen hafta:59.0
bu hafta:59.7:51:
gelen:700gr
toplam giden:26.3kg.:nazar:
hedef:59kilo(58 de çok kötü olucak oyüzden bir kilo yukarı çektim)
beden:36
boy:162 cm
öpüyorum byyyyyyyyyyyyyyy...

arada olur böylee çokda fazla deil 700 gr :34:

çok geşmiş olsun canım iyisin şimdi inşallah..

KİLO VEREN TÜM ARKADAŞLARA TOPTAN KOCAMAN TEBRİKLER:46::46::46:
ve kendi utanç bildirimimi yapıp cadı olup kaçim...:10::10::10:
Başlangıç kg : 73 kg
Geçen hafta : 69,8 kg
Bu hafta : 70,4 kg
Gelen: 600gr :20::20::20::20:
Toplamda giden : 2,6 kg
Hedef :55kg

hmmmm bilemedim ne desem kii :44: olsun canım telafi edersinn :34::34:

herkese günaydın.
kilo bildirimimi sunuyorum.
başlangıç:75
geçen hafta:73.8
buhafta:74.3
gelen:500gr.
toplamda giden:700gr.
hedef:65
utanç tablosu oldu ama misafirlerim gidince tam gaz vermeye devam.
kilo veren herkesi tebrik ederim.

canım misafirlerin vardı senin dimi ondan dikkat edememişindir ama ben hallettim ikimizinkinide meraklanmaaa :34::34:

Son düzenleme:
İstersen ilk ortak bildirimizi sen yap. Ben de görmüş olurum canım.
tamam canim :29:
Çok geçmiş olsun canım :29: kuru türk kahvesi içine limon sık iç biraz keser :26: bide aspirinli gazoz iç oda kesiyomuş :26:

İdari personelin canı çıksın mantığından nefret ediyorum :47:

Bide kandırabileceklerini düşünüyolar biz kadınları :1:

Bu arada canım söylemeyi unuttum sanırım :57: Pro ' luğun hayırlı olsun ve yeni ismin :29:

Hoşgeldinn :3:

Ayyyy nasıl yaniiiiiiiii :52::52::52::52:

Şekersiz çayın tadı cidden daha güzel canım :29:

Günaydın kızçem 1.800 kolay değil bu hafta da böyle olurversin sıkma canını :29:

Tebrikler :46::46:

Arzu harikasın :52::52: tebrikler canım benim :46::46:

Misafirlerin gidince atak gelir senden cnm :29:

Tebrikler :46:

Amin canım hepimizin inşallah :29:

Hoşgeldinn :3:

Anammmmmmmmm süpermişşş :52::52::52::52:
:27: he bende safim ya yuttarim :57::1:
Kilo Bildirimi

23.12.2011

Başlangıç: 73
Geçen hafta: 68,5
Bu hafta: 67,5
Giden : 1.000 gr
Toplamda giden: 5.500 gr
Hedef: 60
:nazar::46:
kızlar herkese hayırlı cumalar vede günaydınlarrrrrr...
ben şu an gölcükteyim ve pazartesi sabahı saat 10.22 itibariyle ikinci kez teyze oldum:emir_bebek::nazar::119::124::87:
çok güzel ve çıtı pıtı bir kız :nazar::emir_bebek::nazar:
bu aradahepiniziçok özledim....
doğal olarak 3 gün hastanede refakatçıydım,eve gelincede anne yemekleri dolayısıyla(bide annem kiloma bir yönden çok sevindi bir yandanda çok kafaya taktı,neden bu kadar zayıflamışsın diye)kiloalmak zorunda kaldım kızlar...ama eve dönünce hallederim :32::51:neyse kilo bildirimini tugbaya yaptım,burayada yapıp kaçıcam...bebişi kontrolegötürücez hastaneye sarılığına bakıcaklar ...hepinizi başlayış:86
geçen hafta:59.0
bu hafta:59.7:51:
gelen:700gr
toplam giden:26.3kg.:nazar:
hedef:59kilo(58 de çok kötü olucak oyüzden bir kilo yukarı çektim)
beden:36
boy:162 cm
öpüyorum byyyyyyyyyyyyyyy...
:nazar::emir_bebek: masallah kizimisa citir teyzesi iyi tatiler deryacim :54:
300-500 300-500 :32::32::32::32: :1::1:

Suzi seviyorum seni :38:
:17: tartinin fotosunu cekecektim git gel git gel bidaha tartildim ama 300 dedi baska birsey demedi tarti :52: bende seni seviyom canim benim :54:
az önce yazdım amam yazdıgımı göremiyorum yarışmaya bende katılmak istiyorum kilom 77kg.
hosgeldin canim :3:
300 :52::52::52:
Günaydın suzi tebrikler.

Tebrikler kısçem.:38:
yine 300 :52::17: sagol fistik :38:
çok geşmiş olsun canım iyisin şimdi inşallah..

KİLO VEREN TÜM ARKADAŞLARA TOPTAN KOCAMAN TEBRİKLER:46::46::46:
ve kendi utanç bildirimimi yapıp cadı olup kaçim...:10::10::10:
Başlangıç kg : 73 kg
Geçen hafta : 69,8 kg
Bu hafta : 70,4 kg
Gelen: 600gr :20::20::20::20:
Toplamda giden : 2,6 kg
Hedef :55kg
olsun canim haftaya sinemaya gitme :40: telafi edersin :29:
Canım senide tebrik ederim. Çok incindim bazı konularda acımıyorum şimdi kocacığıma :D yazık olcakk paracıklarına happuuruu huppuuruu yiyecemm :D
:1:
Kızlar ben kaçıyorum dosyayı bitirmem lazım :10:

Orti Bildirimlerini lütfen yapmayı unutmayalım :16:
:42:
Canım tebrikler...
Senin şu kaçamak girişlerin gerdi hepimizi.

Sanki ne var izin verseler. Önemli olan işini aksatıp aksatmadığın olmalı.
Bu dayatmalar daha çok insanın çalışma şevkini alır.
Başka da bir işe yaramaz....
:57: Patlat yanındakine bir tane :1:
hic sorma ya cok gerildim bende :25::47::52:

...............................

Son düzenleme:
slm kızlar. ben yine kilo aldım:-(
300 gram...
başlangıç: 65.6
geçen hafta: 62
bu hafta:62.3
gelen:300
toplamda giden: 3.3
hedef:52

Son düzenleme:
bende bildirirmimi yapiim bariii geçen hafta yediklerimden sonra bu hafta güzelce uydum diyetimee
ve meyvesinide aldımmm :1::1:

başlangıç : 78

geçen hafta : 61.2

bu hafta : 58.8

giden : 2.4

toplam giden : 19.2

hedef : 58.0

:32::32::8::8:

ortim aylin :1:gönderdim nafa canim :40:

zaten diodun bu haftaa hiç iyi olmadı diyee haftaya inş. :34:

oo tebriklerr :46::46::46:

arada olur böylee çokda fazla deil 700 gr :34:

hmmmm bilemedim ne desem kii :44: olsun canım telafi edersinn :34::34:

canım misafirlerin vardı senin dimi ondan dikkat edememişindir ama ben hallettim ikimizinkinide meraklanmaaa :34::34:
sagol canim :54:
...............................
:46::nazar::nazar:
slm kızlar. ben yine kilo aldım:-(
300 gram...

haftaya daha güzel sonuc alirsin isallah :29: üzülme :34:

:10:

[ı]bende bildirirmimi yapiim bariii geçen hafta yediklerimden sonra bu hafta güzelce uydum diyetimee
ve meyvesinide aldımmm :1::1:

Başlangıç : 78

geçen hafta : 61.2

bu hafta : 58.8

giden : 2.4

toplam giden : 19.2

hedef : 58.0

:32::32::8::8:
[/ı]

hobaa süpperrr tebrıklerr böcüğümmm :52: :52: :52: :46: :46: :46:

kilo bildirimi

23.12.2011

başlangıç: 73
geçen hafta: 68,5
bu hafta: 67,5
giden : 1.000 gr
toplamda giden: 5.500 gr
hedef: 60

tebrıkleer :) :46:

kizlar günaydin demeyi unuttum daldim yazmaya :17: Günaydin gelecegin citirlari :3:
Bugün aslinda cok keyifsiz kalkdim büyük cefler gelecek bugün bende erkenden yattim saat 9 gibi sabah hem uykumu almis hemde süzleneyim diye noldu :52: Uyuya kaldim 5 dakika da cikmak zorunda kaldim :30: Telefonumun akkusu bitmis calmamis esim saatida kapatmis :27: Ay yanimdaki facebooka mi giriyon diyo :47: Sanane bildiirm yapip cikayim süpelendi uyuz:57: Bugün hersey ters gitiyo :43:

Toplam giden: 2.6

[/b]

300 gram 300 gramdır bebemm :)

benim orti yok oda veremedi galiba yok ortalıkta :18::18::18:
ay sinemadan diil suzi ya zaten ben 3 haftadır gr vrermiyodum bu hafta versem mucize olurdu. geçen perşembeden beri sporu kesmiştim belki vücut alıştı ondan veremiyor diye. bu hafta sadece bir gün spor yaptım hali ile beni koruyan spormuş vermediğim gibi aldım. ama spora yeniden başlıyom inşallah taktiğim işe yarar ve haftaya en az 1000 gr gider.
olmadı sonraki yöntem hoca bulup okutcam kendimi :52::52::52: belki biri büyü yapmıştır:52::52::52:

GÜNAYDINNNN

herkese HAYIRLI CUMALAR dilerim

yine bir bildirim günü geldi ben yine yine yine yerlerdeyim sadece 200 gr verebilmişimmm

başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,400
bu hafta : 62,200 KG
Giden : 200 gr
toplamda giden :12.800 KG
hedef :60 kg ve hala inemedim:43:

2012 ye 60 kg de girme hayalim yerlerdeeeeeeeee

Son düzenleme:
günaydın kızlar günlerdi giremiyordum eşim notebook u işe götürüp getiriyodu.aşkamda geç gelince hiç bakamadım.kilo veren herkesi tebrik ederim.dün ne yaptım biliyormusunuz??Eşim börek isteyip duruyodu evde mayalı mis gibi hamur yapıp ıspanaklı kaşarlı kol böreği yaptım.ama akşam tepsinin dibine düştüm.hemde 73.6 yı görmüştüm üstelik sabah.ah ah şimdi ise 73.8 tutamadım kendimi.zaten reglim saldırıyorum herşeye.napacam ya ben.dilek şu kara listen benide alsan olurmu???
nafcım bana bi orti yazsan da bugün orti bildirimimi yapsam.3 haftadır yokum.en azından motivasyon oluyodu...hepinizi öptüm....

23.12.2011

Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 74.8
Bu hafta: 73.8
Giden:1000 gr
Toplam verilen: 3.4 kg
Hedef: 50

Hoşgeldin.:3:
Bugün kilo bildirim günümüz.
Başlangıç kilonu yazıp triendy21 e başlangıç bildirimi diye yazarsan haftaya liste de olursun.
Kurallarımız da ;

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

cnm teşekkür ederim cevapladıgın için msj gönderemiyorum..
burdan başlangıc bildirimi diyorum ve kilom yazıyorum 77kg.yum

kizlar bugün yarin benim proluk da gelcek :26:hadin bana güzel bi nick bulun :1: esime dedim de denizanasi koy diyo :57:
ona soranda kabahat :63:

:1::1::1::1::1::1::1:

olsun canım sen hayattaki meşgaleni düzene koyda,,sonra yine eskisi gibi dönersin sık sık aramıza,,kafanada takma çok:34:

:60::60::60:

düdüklüye 1 tatlı kaşığı yağ koyup ,,1 ltre kadar su kuyuyorum,,1.5 bardak mercimeği katıp kapıyorum,,tıslamaya başladıktan sonra altını kısıp 10-15dk sonra kapatıp altını ,,açıyorum kapağı ve 3 çorba kaşığı şehriyeyi atıyorum yıkayıp ,,beraber kapağı açık bişekilde 5-10 dk kısık ateşite pişiyo,,sonra kapaığnı kapatıp demlenmesini bekliyorum afiyetle yemek hazır:56:
mısıra bende dayanamam,,ama olsun arada bi kaçamaklarda olucakki hayatın tadı çıksın dimii,,pişman olma bencee:34:

ben değil o fişekledi beni,,ben burda tamamen mağdurum:25:bide inadına gofretler alıyo,,dün dedim böyle tuzağa düşürücü harektler yasak ama,,bidaha alırsan bozuşuruz:23::57:

:kkk:evet kazanmalıyım:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

suzii29 a ne dersin en azından adını taşırsın

nerde hata yapıyosun,,çizelgeyi oluşturdunmuu:44:

inş.cnm valla sinir harbindeyim hala paramıda alamadım şu lanet firmaden gelip gidiyom ama iş yapmıyom tüm önemli dosyalara şifre koydum muhasebe programınada kdv yide dökümleri hazırladım ama yapmıcam bekliyom güyam bugün maaşları vermeye çalışacaklar yalancılar sahtekarlar işte bakalım ne kadarını kurtarabilicem .sabahtan bi görüşmeye gittim inş.olumlu olur sonucu eşimin bi eski ahbabının fabrikasına muhasebe müdürü aranıyormuş internetten gördüm hemen aradık bakalım ne çıkacak sonuç .gerçi işletme mezunu vss diyolar ben bankacılık okudum salak aklım işte okusana lan muhasebe 2 yıllık en azından netcen bankacılığı .heves etmiştiza sonrada daldım muhasebeye .neyse işte benden durumlar şöle bi özetlendi gibi sabah tartıda 200 gr cık eksik görünce şirkete gelirken daldım pastaneye aldım yağlı yaplı bi açma indirmim mideye :1::1: işyerindeki arkadaşlar noldu diete diyolar bende hıncımı alıyom dedim :9:

kızlar gülmekten öldüm bugün,:60:,ilk defa çocukları kendim kaldırayım dedim:44:,,batuya depcikledim okşadım yaladım yuttum,:56::38:,ama ııııhh diyo başka bişey demiyo,:19:,hadi yemek yicez bak ne var gelde yiyelim diyorum,,ııh yok kalkmıycak,:19:,bende çektim kucağıma aldım oturdum, okşadım, yerine otutturdum , tekrar hafif bi mızıklama ve hırçınca bağırmayla:95::95: gitti yerine yattı yarım yamalak,sonrada iyimadem uyuycanmı daha dedim hıı diyince bende düzelttim üstünü örttüm,:5::9:,2. tevarruza geçtim kızın beşiğine yaklaştım:23::1: kızda nasıl yattığı belli değil haa,,gıdığını zar zor bulup mıncırmaya başladım ama nasıl kahkaha atıyorum:60:tatlım hadi kalk,,det çikin seni dedikçe çocuk uykuda gülümsüyo sonra sonra iyice gıdık alınca gülmeye başladı,,ama gözler kapalı,,sonra noldu :30:telefonun alarmı ötmeye başladı saat 9.30 olduya,,neyse kızın gözleri görceniz fal taşı gibi açıldı:53:anneeee ööh ööhhh diyo,telefon manyağı nen bu:9:e tabi uyanış o uyanış kalktı telefon çalıyo diye işaret ediyo aldım kapattım,,sonada kızı aldım kucağıma,oturduk yemedi tabi bişey,,kalktı yerden yere oraya buraya yattı durdu,,biraz oyundan sonra beşiğine yatırdım şimdi uyuyooo:53:2 saat bile duramadı ayakta iyimi:53:bunları erkenden nasıl uyandırmaya alıştırcamkine:31:fikri olan:31:

benim kızı uyandırmak için pepeee başladı diyom yetiyor:1::1::1::1::1::1::1::1:

günaydın kızlar günlerdi giremiyordum eşim notebook u işe götürüp getiriyodu.aşkamda geç gelince hiç bakamadım.kilo veren herkesi tebrik ederim.dün ne yaptım biliyormusunuz??Eşim börek isteyip duruyodu evde mayalı mis gibi hamur yapıp ıspanaklı kaşarlı kol böreği yaptım.ama akşam tepsinin dibine düştüm.hemde 73.6 yı görmüştüm üstelik sabah.ah ah şimdi ise 73.8 tutamadım kendimi.zaten reglim saldırıyorum herşeye.napacam ya ben.dilek şu kara listen benide alsan olurmu???
nafcım bana bi orti yazsan da bugün orti bildirimimi yapsam.3 haftadır yokum.en azından motivasyon oluyodu...hepinizi öptüm....

23.12.2011

Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 74.8
Bu hafta: 73.8
Giden:1000 gr
Toplam verilen: 3.4 kg
Hedef: 50

tebrikler canımmm :34::34:

canım maşallah meyve günü yapmışsın bbugün:53:tatlı en tehlikeli tatlılardaan:52:gerisi züpper:46::46:
,,şalgama gelince rahat olabilirsin canım çok faydalı,,ama abrtmadan iç..mısırdansa uzaaaak duuuuuuuuuuuuuurrrrrr:52::52:
[/QUOTE]

napıyım canm karnım acıktıkca meyve yıyıorum bn hıc meyve yemeyen ınsan ac kalınca mecbur hemde nasıl yıyıorumm :27: mısıra bayılırım ben ya uzak dırıyım barı şalgamı cok severımm allahtan kılo yapmıormusss sevındım bunaaa :kkk:

Back
X