• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dereotu zayıflama konusunda etkili mi?
İbrahim Saraçoğlu, dereotunun zayıflamaya etkisinin olduğundan bahsediyor. Kulllanımı da oldukça basit. Tek yapmanız gereken yemekten önce 1 yemek kaşığı dereotu tüketmek.

Sofraya oturmadan 15 dakika kadar önce, bir yemek kaşığı dereotu yemek, sofradan daha erken kalkmanızı sağlar. 10 dakika sonra tokluk hissiniz artacaktır. Dereotu sayesinde daha az yemek yersiniz.

İbrahim Saraçoğlu diyet yapanlara özellikle tavsiye ediyor.

işte mükemmel karışım ne zaman başlarım bilmem amaa:27::27:

Bir Ayda 8 Kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..

Diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğiniz yemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında a
Diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 5 adet top karabiber

* 5 adet karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.

)

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..:34:

Şu sıralar iştah patlaması yaşıyorum.dereotunu deniycem.şu karışımıda yapıcam eğer bende işe yararsa herkese tavsiye edicem ve senin nanaklarından öpücem tubişş..

bildirim yapayım sonra yazdıklarınızı okucam kızlar...
baş. 79.8
geçen hafta 64.7
bu hafta 64.4
giden 300 gr
top giden 15.4 kg
hedef 58 kg

günaydın kızlar günlerdi giremiyordum eşim notebook u işe götürüp getiriyodu.aşkamda geç gelince hiç bakamadım.kilo veren herkesi tebrik ederim.dün ne yaptım biliyormusunuz??Eşim börek isteyip duruyodu evde mayalı mis gibi hamur yapıp ıspanaklı kaşarlı kol böreği yaptım.ama akşam tepsinin dibine düştüm.hemde 73.6 yı görmüştüm üstelik sabah.ah ah şimdi ise 73.8 tutamadım kendimi.zaten reglim saldırıyorum herşeye.napacam ya ben.dilek şu kara listen benide alsan olurmu???
nafcım bana bi orti yazsan da bugün orti bildirimimi yapsam.3 haftadır yokum.en azından motivasyon oluyodu...hepinizi öptüm....
23.12.2011
Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 74.8
Bu hafta: 73.8
Giden:1000 gr
Toplam verilen: 3.4 kg
Hedef: 50

Sen yeterki isteee.:9:
Kara listem kabarıyor zaten en başta ben varım.:57:

bende bildirirmimi yapiim bariii geçen hafta yediklerimden sonra bu hafta güzelce uydum diyetimee
ve meyvesnide aldımmm :1::1:
başlangıç : 78
geçen hafta : 61.2
bu hafta : 58.8
giden : 2.4
toplam giden : 19.2
hedef : 58.0
:32::32::8::8:

Tebrikler şeker amma çok vermişsin darısı başımıza.:46:

gunaydin kizlar
bildirimimi yapiyorummm

baslangic:75
gecen hafta:72
bu hafta :71
toplamda giden:4kg
hedef 65

Tebrikler şeker amma çok vermişsin darısı başımıza.:46:

tşk ederimmmm canımmm

59 u görünce şımarıp geçen hafta yedimde yedim 61.2 olarak bitirdim
ama onlar yediklerimin şişliği flndı yani yağ tabikide değildiii onun için bu hafta bu kdr fazla gitti :))

58 bi oliiimmm kocişş beni mc donalds a götürcekkk ihihihih :8::8::8:

tebrikler canımmm :34::34:
saol canım

teşekkürler canım yaaa.biri beni didikleyip tepeme tepeme vurmadan olmayacak bu iş.1 ayı geçti 3.4 kilo verdim gerçi buda çok iyi ama o kaçamaklar olmasa çok daha fazlasını vermiştim eminim yani...akşamları tabak tabak çekirdekler ardına patlama mısır ardına evde ne tatlı bulursam düştüm içine yaaa.yedikçe çık içimdeki öküz dedim ama o çıkmamaya kararlı

saol canım
teşekkürler canım yaaa.biri beni didikleyip tepeme tepeme vurmadan olmayacak bu iş.1 ayı geçti 3.4 kilo verdim gerçi buda çok iyi ama o kaçamaklar olmasa çok daha fazlasını vermiştim eminim yani...akşamları tabak tabak çekirdekler ardına patlama mısır ardına evde ne tatlı bulursam düştüm içine yaaa.yedikçe çık içimdeki öküz dedim ama o çıkmamaya kararlı

Bende bundan sonrasını veremiycekmişim gibi geliyo.:25:
Bi umutsuzum ablam diyetisyene başladı.
Bende gidicem sanırım Ocak'ın 7sinde.
Testleri daha çok merak ediyorum vücudumun kaçta kaçı yağ vs.
Hem birine bağlı olursam daha dikkat ederim sanırım. Saldım bende bu hafta.
Hedefim 57 ama gözüm korkuyor.
İnş. hepberaber verebilirz ben yardım etmeye hazırım zaten.
Kendime bi faydam yok ama inş. size olur.

Bende bundan sonrasını veremiycekmişim gibi geliyo.:25:
Bi umutsuzum ablam diyetisyene başladı.
Bende gidicem sanırım Ocak'ın 7sinde.
Testleri daha çok merak ediyorum vücudumun kaçta kaçı yağ vs.
Hem birine bağlı olursam daha dikkat ederim sanırım. Saldım bende bu hafta.
Hedefim 57 ama gözüm korkuyor.
İnş. hepberaber verebilirz ben yardım etmeye hazırım zaten.
Kendime bi faydam yok ama inş. size olur.

yok yok veririsin sen umutsuzluğa kapılma hemen.bak geçen hafta ne güzel verdin yine verirsin.ben diyetisyene gidiyim dedim aylık 200-250 tl veremem o kadar.bende yeni tartı aldım arzum fitsense yağ-kas-su analizi.2 gün oldu.vücudumun %50 yağ imiş.vay vay vay dedim.en azından bunu gözüme gözüme sokuyoda banada ders oluyo akşamki börek hariç....

tşk ederimmmm canımmm

59 u görünce şımarıp geçen hafta yedimde yedim 61.2 olarak bitirdim
ama onlar yediklerimin şişliği flndı yani yağ tabikide değildiii onun için bu hafta bu kdr fazla gitti :))

58 bi oliiimmm kocişş beni mc donalds a götürcekkk ihihihih :8::8::8:

canım sen nekadar güzel kilo vermişsin. ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu acaba..ay çok merak ettim.:1::1:

:D Aynen canımcım çok hakkımı yedi cezasını ödetirim böle iştee :))))

yaaa insallah alabilirsin paralari....
bizim aramizda da gecmisti boyle bi muhabbet yazin.turkiyedeydik tatilde bana bi sabah kahvalti hazirlarken dediki.her verdigin kilo icin 25 gr lik bir bilezik alicam:53:
$ok oldum.aartik ne kadar imkansiz gorduyse benim zayiflamami bol keseden savurdu oyle:19:
ben dururmuyum.o gun gezmelere gittik kardesim ve esi ile dordumuz gezdik tozduk yemege gittik.ama ben salatadan baska bisey yemedim.ve ertesi gun sabah tartildigimda tammm 1 kilo vermistim bile.ee hadi gidelim ozaman bilezigimi almaya dedim.o da ben hemen alicam demedimki ver 10 kiloyu,10 bilezigi tek seferde aliim dedi.cok darildim.cok moralim bozuldu.kustum konusmadim.ertesi gun 3 gunluk yedim.:50:

yok yok veririsin sen umutsuzluğa kapılma hemen.bak geçen hafta ne güzel verdin yine verirsin.ben diyetisyene gidiyim dedim aylık 200-250 tl veremem o kadar.bende yeni tartı aldım arzum fitsense yağ-kas-su analizi.2 gün oldu.vücudumun %50 yağ imiş.vay vay vay dedim.en azından bunu gözüme gözüme sokuyoda banada ders oluyo akşamki börek hariç....

Hayırlı olsun tartın onlarda güzeldir herhalde ama pek takılma gene orda yazan yağ su oranına bence.
Ne bilim bu aralar böyle depresifim geçer inş.
Diyetisyen daha önce 1 kere gittim kadın iyi davranmadı bi daha da gitmek içimden gelmedi.

TUBİŞ DİĞER YAZDIĞIM MESAJI İPTAL ET TATLIM.ŞİMDİ TEKERAR YAZIYORUM..BAŞLANGIÇ KİLOM:76.0 BU HAFTA:73.2 TOPLAM GİDEN:2.8kg Bu arada alt alta nasıl yazıyorsunuz acaba?ben bilemedimde.:26::26:

Tebrik ettim tekrar.:9:
Mc he iyiymiş.:52::52:

hehehe evet mc süperrrr :D

canım sen nekadar güzel kilo vermişsin. ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu acaba..ay çok merak ettim.:1::1:

teşekkürler canımmm

haziranda başlamıştım ağustosun sonunda 62 ye düşmüştüm ama sonra ara verdm 2 ay kadar o arada
4 kilo aldım sonra yine başladım kasıma doğruu şimdide 58.8 e düştüm
yani ara verdiim dönemi çıkarırsak 4-5 ayda fln verdmmm ama son 1.5 aydır spor yapıyorummm
spor çok iyi kilo verdiriyooo kollarımda kas oluştuuu :))
akşam eşime didim gel şınav yarışı yapalımmm yokk hazır deilim şimdi dedi korktuuuuuuu ahahahah :D

darısı başınaa inş... :34::34:

Son düzenleme:
yaaa insallah alabilirsin paralari....
bizim aramizda da gecmisti boyle bi muhabbet yazin.turkiyedeydik tatilde bana bi sabah kahvalti hazirlarken dediki.her verdigin kilo icin 25 gr lik bir bilezik alicam:53:
$ok oldum.aartik ne kadar imkansiz gorduyse benim zayiflamami bol keseden savurdu oyle:19:
ben dururmuyum.o gun gezmelere gittik kardesim ve esi ile dordumuz gezdik tozduk yemege gittik.ama ben salatadan baska bisey yemedim.ve ertesi gun sabah tartildigimda tammm 1 kilo vermistim bile.ee hadi gidelim ozaman bilezigimi almaya dedim.o da ben hemen alicam demedimki ver 10 kiloyu,10 bilezigi tek seferde aliim dedi.cok darildim.cok moralim bozuldu.kustum konusmadim.ertesi gun 3 gunluk yedim.:50:

kızlar meğer bizi ne kadar umutsuz vaka olarak görüyorlarmış değilmi?benimkide 55 e inersem araba alacağını söyledi.1-2 yıl oldu bunu söylediğine ama bende tık yok:43::43:geçen sene 66 ya kadar inebildim sadece:1::1:devamını getiremedim.üstelik bide aldım.ben arabada falan değilim yeterki inceleyim.aynaya baktığım zaman kendimi beğeneyim uf yaa..ince hatunları görünce hep imrenmekle geçti ömrüm.:50::50:bi incelsem en büyük hediye bu olacak bana.:51::51:

Back
X