• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte mükemmel karışım ne zaman başlarım bilmem amaa:27::27:

Bir Ayda 8 Kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..

Diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğiniz yemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..

Diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 5 adet top karabiber

* 5 adet karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.

)

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..:34:
tuba bu karışımı uygulamak istiyorum...

1. her gun mu kaynatılacak?

2.1 karışım kaç gun gıdıyo

3. çubuk tarçını 1 . de kaynattık çöpe mı atıyoz.....ne yapıcaz 2. kez kaynatacağımz zaman başka çubuk tarçın mı kullancaz yoksa aynısını mı?

kızlar bugün cuma,,bildirimler aşağıdaki gibi benim özelime yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,buhafta tevazu göstermiycem:20::20:yeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yaılacak bildirimler:32:hadi bakalım:42::42:

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice:34:

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

triendy21'in dikkatine kocaman başlığa yazıp(rengini kırmızı yaparsanız dikkatimi daha kolay çeker:23:) altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama:15::34:

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi kilo verimi olsun inşallah benim içinde:16::16:

Canımmm ben burayada özelede bildirim yaptım beniide listeye eklermisinn yalnız buraya bildirimde adını yazmayı unuttum :27:

Geçmiş olsun canım üzüldüm Rabbim şifa versin tez zamandaa bu doktorlarıda anlamıyorumm noel tatiliymişş daha yılbasına 1 hafta var yumurtalıgındaki kisti nasıl alıcaklar ki kolay bir işlem değil bildiğim kadarıyla :5:

Tekrar geçmiş olsun ortim. Türkiye'ye gelemezsin dimi. Orayı methediyorlar ya ama burda olsan sanki daha garantide olacakmışsın gibi geldi. Kıyamam sana cnm. Dikkat et kendine.

bende dedim canim turkiyeye gideyim diye kavga cikti biraz insanlar ameliyat icin yurtdisina gidiyo sen oraya gitmek istiyosun diyolar ameliyati ayri takiyorum kizimi ayri kim bakicak kaynana kendine bakamiyo benim kizima nasil bakar ben hastanedeyken of ne zormus

tuba bu karışımı uygulamak istiyorum...

1. her gun mu kaynatılacak?

2.1 karışım kaç gun gıdıyo

3. çubuk tarçını 1 . de kaynattık çöpe mı atıyoz.....ne yapıcaz 2. kez kaynatacağımz zaman başka çubuk tarçın mı kullancaz yoksa aynısını mı?
canım çok sevindim bende az önce aldım malzemeleri kaynatcam,,bütün malzemeleri katıp 5 dk kaynatcan,5 saat sonra süzücekmişiz ,,ve karışımı bi günde bitircen diye bişey yok,,her öğünden sonra 2 bardak içicezya 2.5 gün falan gidiyo sanırsam,,ne zaman biterse işte ,,sonra ısıtmak yok sıcak soğuk farketmiyo çünkü,,çubuk tarçınla ilgili bilgim yok heralde atarım ben:26:
Canımmm ben burayada özelede bildirim yaptım beniide listeye eklermisinn yalnız buraya bildirimde adını yazmayı unuttum :27:

aldım bile:42:

Son düzenleme:
bende dedim canim turkiyeye gideyim diye kavga cikti biraz insanlar ameliyat icin yurtdisina gidiyo sen oraya gitmek istiyosun diyolar ameliyati ayri takiyorum kizimi ayri kim bakicak kaynana kendine bakamiyo benim kizima nasil bakar ben hastanedeyken of ne zormus

Canım çok zor tabiki. Ne olacak hakikaten. Ailenden kimse gelemiyormu? Sonuçta eşin seninle mi ilgilenecek kızınla mı? Biraz mantıklı olmaları gerekiyor. Sağlık bu sonuçta. Doğru herkes yurtdışına çıkıyor ama ben o görüşü pek savunmuyorum. Belki de daha iyilerdir. Bilmiyorum orayı sonuçta tabi. Allah yardımcın olsun cnm. Ailenlede bir görüş fikirlerini al bakalım onlar ne diyecek. Üzme kendini cnm.

kizlar doktordan geldim dusuk yapiyomusum dis gebelik yok yumurtadaki kist hala 5santim duruyomus ve dediklerini aynen yaziyorum kist normalde olabilir dusukden dolayida olmus olabilir sizi simdi hastaneye gonderirsem hemen tehlikeli diye yumurtani alirlar oyuzden merdiven bile cikma dinlen sakin agir kaldirma takip edelim cuma tekrar gel bidaha bakalim kuculme varmi ve eger agrin olursa hemen ambulans cagirin kanaman olursa bu kistdede damar oldugundan damar patlayabilir kanaman siddetli olursa hemen ambulans cagirin hastaneye gidin hayati tehlike olabilir simdilik yani takip edilicek ve tehlikeli bidurum olursa hastaneye gidicem dua edinde kizlar korkulan bisey olmasin rabbim korusun
canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin..
slm kizlar :3: yemek yemege gitmisdim isyerinde geldigimde bizim sekretär oturuyordun yanimizda gidene kadar da kalkmadi firar yapamadim okuyamadim :83:gecen hafta kura cekmisdik herkes birbirlerine hediye aldi :40:yarin sabah isyerinde onlari alacaz acaba beni kim cekti :27: ve ne aldi :1: ben isarkadasina giysi mazasindan kupon aldim alisverise gitsin diye birde yanina mum koydum :1: cektigim kisiyi fazla tanimiyorum daha yeni geldi beyenir isallah :75: cocuklar hasta benim oglan da hastalanmis ya :43:
belliydin sabah gitmek istemedi :25: aman öksürük burnu akiyo canim sIkIldi yine :59:

yok canim ben cok pis bogazim benim herzaman ister tutmazsam kendimi yuvarlanirim :30:

sagol canim :16:

cok tatli :23: sen kedine ne isim koydun canim :40: ben kedilerime fistik boncuk diye seslenirdim hep :31:

:52::52::52: tugba cuma günü erken cikiyom kelebek aramaya cikacam haa :27: cok inat ettim bulacam busefer :111:

hosgeldin canim :3:

dilek :38: fistik :17: bugün dedigimi unut olurmu :1: cok pismanim arti cikmasam iyidir :43:

:26:

dogum günün kutlu olsun canim Eki Görüntüle 311476

canim benim isallah kötü birsey yoktur aklim sende :26:

bende yesil zeytin hastasiyim :56: kocaman gavanozu koysan yirim :37:

dilekcim ya aklima ne geldi ger-düs isden ayrilma durumum olabilir diyordun:26: evimde de net yok diyordun ondan olmasin acaba :26:

canim sabah ki ile aksamki hep farkli oluyor:30: o yüzden sade sabahlari tartil :40:

hosgeldin canim :3: paylasimin icin tesekkürler canim beni listeler sIkIyor sanki :27:ama bilgilendirdigin icin sagol :29:

ben de çok severim sinemadaki mısırları nasıl yapıyorlarsa bnim ki öyle olmuyor...

geçmiş olsun arzucum...

...:1::1:

ben de incirli tatlıyı denicem güzel gözüküyor...

ben de benim kuzum biraz daha uyanmasa diyorum..gece zor uyutuyorum sabah da erkenden kalkıyor kerata....

hoş geldin canım..

sen de hoş geldin canım...

aynen ya geçenlerde ben de baktıım da canımı sıktılar kaçtım...

canım 5. ayda doğum ağırlığının iki katıysa kilosu normaldir..senin kide normal...mamaya başlamışsın eklere yoğurt meyve suyu çorba başlayabilirsin canım yavaş yavaş....

hoş geldin canım...

nice yıllaaraa canım...

bizde lahanaya kelem deriz.....

benim de sabah kahvaltılarım zengin olur...ama bu aralar yapamıyorum kahvaltı..
günlerim var bu aralar..gün olduğu zaman orda ağır yicem diye kfleksli süt oluyor khvaltıda..
bi de oruç borçlarım var.. bu ara onları tutuyorum diğer günlerde....
özledim sabah kahvaltılarını..
allah oruclarini kabul etsin canim :16:zerracim cok gecmis olsun isallah iyilesir yavrun :54:

arzucum senin yavrucuguna da cok gecmis olsun biran önce iyilesir isallah :16:

senacim :3: oh oh ne güzel mis gibi is bulmussun :21:cok sevindim cok :119:allah gönlüne göre vermis :16:[/QUOTE]
suzicim yeni nickin pro üyeliqin ve kürkün hayırlı olsun canım çok yakışmış sana...
kolay gelsin canım...iş saatlerin belli değil heralde.....

allah oruclarini kabul etsin canim :16:zerracim cok gecmis olsun isallah iyilesir yavrun :54:

senacim :3: oh oh ne güzel mis gibi is bulmussun :21:cok sevindim cok :119:allah gönlüne göre vermis :16:

sağolasın suzancım...inşallah hepimizin kuzuları çabucak iyileşir..allah bütün hastalara acil şifalr versin..amin[/QUOTE]
canım iş saatleri bellide ben uymuyomm :36::36::36:
herkese merhabaa:92:

ben geldim ama pek kalıcı deıl sanırım malum işyeridneki son günlerim :26:

görüşmeyeli herkes ıyıdır umarım, ben bı kac gundur rahatsızım bıraz, dun aksam acıldeydık mıdem fenaydı bugun daha ıyıyım cok sukur..

bu haftayı da bıtırıyoruz ve hatta bu yılı da bıtırıyoruz, yukarıda da dediğim gibi işyerindeki son günlerim, hazır net başına gecebılmışken fırsatım varken şimdiden soylıyımm malum evde net yok:26: daha bı yere gıttıgım yok ama şimdiden kılo verme amaclı baslayıp herseyı paylastıgımız şu yolda bana arkadaslık, yoldaslık eden, sohbetıyle yuregımı ısıtan, sevınclerıme ortak olan,kederlendıgımde derdımı paylasan herkese buradan ayrı ayrı cok tesekkur edıyorum :71:

ön bi veda konusması oldu bu da :31:
ger düş cnm çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bir iş bulup aramıza dönersin..
saol canım denemedım ama dün eşime toz zencefil aldırdım balla vereyim diye aktarda keçi boynuzu tozunu önermiş bağışıklık için artık sırasıyal deniycez hepsini de bu kış böyel geçicek anlaşılan:19::18:

saol canım malesef gece ateşi cıktı 39 a hemen elını yüzünü yıkadım üstünü soydum ates düşürücü verip su verdım yanıma aldım öyle yattık .ayrıca teşekkür ederim bende senin avatarları begenıyom hep sorcam fazal gırmıyosun dıye yazmadım bı sıteden alıyorum demıstın bende kkdakı avatarlar bölümünden bunu buldum benımde hosuma gıttı.

gecmıs olsun canım sorunsuz olması ıcın ılac vermıyorlar mı düşük için dikkat et kendıne:34: birde sadece emzirerek korunamzsın yanı hamıle kalabılrıısnkı kalmıssın zaten süt korur dıye bısey yok malesef:19:

saol canım ıns ıyılesırler hemencık yemıyolar ondan süzülüyo haftasonundan berı bogazına dogru düzgün bişey gitmedi ben hep aynıyım canım her zaman yufka yürekli duygusaldım bı de anne olunca daha beter oldum:9:

senacim :3: oh oh ne güzel mis gibi is bulmussun :21:cok sevindim cok :119:allah gönlüne göre vermis :16:
saol canım senın oglusa da gecmıs olsun kürkünde hayırlı olsun:1:

gecmıs olsun canım bende hastayım ama gıtmıyom doktora:5:
teşekkür ederim cnm...
ay bende sırf zor oluyo dıye degıstrımıyom cantayı ıyı bıseymıs neler cıkarıyolar yaa hangı sıte bana da yazasana:34:

hesgeldın ger-düş geçmiş olsun ıns gönlüne göre bi iş bulursun:34:

selam kızlar dünden dah akötüyüm sesim cıkmıyor kulaklarım sızlıyo basım agrıyo off yedıklerımden tat da alamıyom:19:
çok geçmiş olsun cnm...
Reflü oldum sanırsam.:2:
Göğsümden boğazıma kadar bi yanma hissi var çok fena.:25:
Yediklerimde yağlı falan değildi ama stresten sanırım.
İşyerinde katil olmazsam iyidir..:22:
dilekcim çok geçmiş olsun cnm topikçe hastalanmışsınız amann bize bulaştırmayında :9:
ben ölüyorum karnımın ağrısından kızlar yaaa,,akşam yemeği zor yedim nasıl bi sancı doğuruyorum gibi valla,,neyse az geçti falan yattık,,sabah nasıl bi ağrım var rüyamda mızlıyorum falan bi uyandım kız gelmiş üstüme çıkıp karnımın üzerine yarım yamalak yatmış,,nası bi sancı var ama,,kaldırdım yatırdım,,wcye zor yetiştim isal olmuşum,,nasıl bi ağrı var ama,,nasıl geçicek bi isal hala devam ediyo bu halde çocuklarla uğraş,mama yap bez değiştir uyut,evi adam et topla ,,daha bulaşıklarım var nasıl yapcam diye düşünüyorum,,gidicem birazdan,,daha yemekte yapıcam oooy oy,,dua edin kızlar çok zordayım,,:43::43:hadi ben gideyimde bulaşıklarımı yıkyıp yemek yapıyım,,eşim 5.30ta gelirim dedi erken gelcek bugün erkenden yicez yemeği busefer hadi bakalım...ütüsünüde kendi yapmak zorunda kalıcak artık ,,inanınki ayakta durcak mecalim yok,,ama bulaşıklı bi mutfaktada yemek yapmaya canım istemiyo mecburum yani,,şöyle uzana uzana bi uymak isterdim şimdi,,ama eşim gelsin o kurtlar vadisine bakarken bende yatar dinlenirim az,,çocuklarada bakıverir artık zahmet olmazsaa:25:

tuqbiş çok geçmiş olsun cnm biran önce iyileşirsip bebişlerinle ilgilenirsin inş..

kızlar iyigeceler...2 defa yazdım bunları ilkinde topiqe yollamadı son kez deniyorum gidip yatıcam uykum var...sevgili patronum ve arkadaşalrım yedirtikçe yedirdiler bu hafta acaip artıdayım..ama akıllandım haftaya inş. hemen toparlıcam...

başlangıç 90
geöen hafta 67.8
bu hafta 69.1 :36::36::36::36:
gelen 1300
toplamda 20900
hedef 60...

Canım çok zor tabiki. Ne olacak hakikaten. Ailenden kimse gelemiyormu? Sonuçta eşin seninle mi ilgilenecek kızınla mı? Biraz mantıklı olmaları gerekiyor. Sağlık bu sonuçta. Doğru herkes yurtdışına çıkıyor ama ben o görüşü pek savunmuyorum. Belki de daha iyilerdir. Bilmiyorum orayı sonuçta tabi. Allah yardımcın olsun cnm. Ailenlede bir görüş fikirlerini al bakalım onlar ne diyecek. Üzme kendini cnm.

yok canim gelemiyolar vize cok problem malesef biliyolar zaten annem simdilik bekle diyo bikac gun daha pazartesi hastaneye git dedi canin daha onemli diyo kardeslerim gel buraya burda biz ilgileniriz seninlede yegenimizlede diyo nasip artik canim yasayip gorcez rabbim beterinden korusun

:

canım hoşgeldin beni hatırladınmı 1 takımdan.ne güzel vermiştin tatlım tekrar almışsın benim gibi.gel bize takıl bizim topik çok iyiydir.

canım hatırladım hatırlamam mı..noldu ki bizim birinci grup dağıldı mı ? tatilden dönünce bi uğramıştım baktım ortam çok tatsızlaşmış bi daha girmedim.bi de cuma yarışmaları geriyo beni.daha relax olmak diyet stresine girmeden devam etmek istiyoum.işte günde şu kadar msj yazmasanız şöle yaparımlara gelemiyoum ben..yazıcaksam da yazasım gelmiyo.
o zaman buraya takıl canım ortam çok iyidir.hoşgeldin diyim o zaman...
selam kızlar nasılsınız bakim....

ben yine kilo aldım ya semerimi yiycem nerdeyse....

son sayfadan anladıkalrım pelin işten istifa mı etti noldu niye son günleri?

suzan pro üye olmuşsun ayırlı olsun kaç ero ya oldun?

kampanya ömı var prolukta....?
kuzum napıyosun....

angelic canım sne nasılsın uzun zamandır görüşemedik seninle....
kaçağımmm benimmmm özledim seni yaaaa hadi gel aramızaaaaaa...ben hastayım yarın da oğlumun doğum günü ve ben hala mutfaktan çıkmadım düşün yaniii....
Bahanesi çok Suzi gibi oldu birazcık ama.:27:
P.tesinden itibaren takibimdesin o vakit.

Anaa:52::52:
Gece gece nasıl girdin kk ya :52:
okkk
sagol canimcim :38:

ilacmi kullanman lazim canim :26:

kacak sudem :27::1: ivet bensuzi oldum :1: 30tl yatirabildim canim türklirasi olarak bankadan :40: engelliler icin canikom hem hayirli bi is icin :40:

amanen pelin :52: nirden firar ettin :1:

hosgeldin canim :3: birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin :29:

kelebek tugbam kendine dikkat et bebegim :38:

:46:

:1:

olsun fistik 6 duruyor daha önünde haftaya verirsin sen :40:

:nazar:masallah ortime :17: :46:

:nazar::nazar::46::46: arzucum masallah tam gaz geliyon :46:
evet canım ilaçyazmış doktor.
kızlar herkese hayırlı cumalar vede günaydınlarrrrrr...
ben şu an gölcükteyim ve pazartesi sabahı saat 10.22 itibariyle ikinci kez teyze oldum:emir_bebek::nazar::119::124::87:
çok güzel ve çıtı pıtı bir kız :nazar::emir_bebek::nazar:
bu aradahepiniziçok özledim....
doğal olarak 3 gün hastanede refakatçıydım,eve gelincede anne yemekleri dolayısıyla(bide annem kiloma bir yönden çok sevindi bir yandanda çok kafaya taktı,neden bu kadar zayıflamışsın diye)kiloalmak zorunda kaldım kızlar...ama eve dönünce hallederim :32::51:neyse kilo bildirimini tugbaya yaptım,burayada yapıp kaçıcam...bebişi kontrolegötürücez hastaneye sarılığına bakıcaklar ...hepinizi başlayış:86
geçen hafta:59.0
bu hafta:59.7:51:
gelen:700gr
toplam giden:26.3kg.:nazar:
hedef:59kilo(58 de çok kötü olucak oyüzden bir kilo yukarı çektim)
beden:36
boy:162 cm
öpüyorum byyyyyyyyyyyyyyy...

Allah analı babalı büyütsün canım .kokla bizim için.

kızlaaaaarrr ölüyorummmm bildirim yaptım kaçıcam yarın oğlumun doğğum günüüüü.görüşürüzzz

kaçağımmm benimmmm özledim seni yaaaa hadi gel aramızaaaaaa...ben hastayım yarın da oğlumun doğum günü ve ben hala mutfaktan çıkmadım düşün yaniii....

okkk

kızlaaaaarrr ölüyorummmm bildirim yaptım kaçıcam yarın oğlumun doğğum günüüüü.görüşürüzzz

oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım...

suzancım hayırlı olsun herbişeyin.....

öpüyorum hepinizi..

$299447_231121476946831_191095597616086_670342_497717777_n.webp

:10::10::10::10::10::10::10:

olur benim için bir mahsuru yok cnm.filizin zaten ortisi varmış sanırım..bakalım ortilik yarayacakmı bize:1::1:bugünden itibaren seni ortim ilan ettim:1::1:

canım sen nafa bildirim yaparmısın
ben yarın akrabamın ev taşımasına-silmesine gideceğim yokum yani
ben bu hafta 1000 gr verdim kilom 73.8
öptüm orticim

slm kizlar :3: bugün zaten tersimden kalkdim isyerinde patladim yanimdakine :47: sekretär istiyorsan git dedi saat 13 de bende cikdim :31:

Selam kızlar, nasılsınız. Hayırlı Cumalar.
Bende bildirimimi yapayım. Bu hafta regl haftamdı zatende fazla yapamadım rejim ama şişliğim gitmiş sanırım.

Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 73.3
Bu hafta:72.5
Giden: 800gr
Toplamda giden: 3.200
Hedef: 65

Ya güzel bir motive olup hızlanmam lazım kızlar. Bu ne ya bir hafta 800 ver, öbür hafta 400-500 gr al. Yapamıyorum bu işi ben sanırım.
herkese merhaba:92:
bugün senlen konusamadik ya soracakdim aksam nasil girdin diye canim :23: merakliyim da biraz :1:
hahaha evet la niye tarıyomuuzki acabaa,,ben kendimce cvb vereyim,,sabah dolaşmasın daha fazla diyee:27:

Eki Görüntüle 312447

Bu karede hemen hemen herkesin geçmişinden bir ayrıntı bulunmaktadır. Yanılıyormuyum:9:
Eki Görüntüle 312448

bu arada o kapıya tırmanan ben oluyorum:60::60:ah ah:)))
:1::9:
slm arkadaslar
başlangıç:95
gecen hafta:72
bu hafta:70.800
gıden:1.200
toplam gıden:24.200
hedef:68
:nazar::46:
teşekküğrlerr :16:
:38:
başlangıç:79.8:43:
geçen hafta:61.2:63:
bu hafta:60.8:62:
giden:400:111:
toplamda giden:19.000:65:
hedef:57
:32:
Sağol ortakımmmm....

Yarışma başladı. Başarılar....:1:

Hoşgeldin...

Arkadaşlar az önce öğlen arası için dışarı çıktığımda eski bir arkadaşımı gördüm. Bana dedi ki "hamile misin ne bugöbek??"
Arkasından da "yiyip içip yatıyo musun ?"dedi...
O kadar bozuldum ki. İnsan böyle mi söyler ya??
Şakayla karışık bende mümkünse bir daha görüşmeyelim dedim ama zayıflayana kadar görüşmek istemiyorum.:14:

Üstelik eskiden ben zayıftım o kilolu. Ve sürekli kilonu hiç göstermiyorsun üzülme diye teselli ederdim.

Durumu düzeltmeye çalıştı hatasını anlayınca ama ben de bitti artık...
ortim bosver sIkma canini gecen noldu nerdeyse aglayasim geldi 2 hafta önce falan din metroda gidiyorum 17-18 yasinda bir kiz oturmak istermisin dedi beni hamile sanedi :14:
Bildirim:23.12.2011
Rumuz: sekerkiz67
Başlangıç tarihi: 25.10.2011
Başlangıç kg: 85.50
Geçen hafta: 78.80
Bu hafta: 78.00
Fark:-0.800
Beden: 44-42
:46::27: farkli olmus biraz :40: bence beden fark etmiyor canim mesela benim isarkadasi 66 kilo 36 beden giyo :30: ben 66 kiloluyken 38 giyordum:44:
BİRAZ UZUN AMA OKUDUĞUNUZA DEYECEK:42:
cok güzel bi hikaye canim :38: ikinci kez okuyorum ama yine sIkILmadan okudum cünkü beni dalip dalip götürüyor :31:
Ben hayatım boyunca insanlara değiştiremeyecekleri konularda onları üzecek şeyler söylemekten hep kaçındım. Ama beni nerden bulur bu dürüst olduğunu sanarak patavatsızca konuşan insanlar bilmiyorum?
En güzel intikam zayıflamak olacak. Görmesi yeter böyle insanların.
Ama hayat felsefem şu ki beni gerecek insanlardan uzak duruyorum.
Eğer zayıflayamazsam uzak durduğum insan sayısı artabilir...:27:
bende senin gibiyim aslinda canim genckizken en az 20-30 kisi tanirdim uzak dura dura kaldim bir basima :1: yok birbasima kalmadim ama yakinda oda olur herhalde :43:
Selam arkadaşlar?

Nasılsınız görüşmeyeli:)
:3: slm canim sen nasilsin :40:
:43:nerhaba kacgünden berı gıremedım diyet bi:25:le yapamadım mısafır lerım vardı çok kacamak lar oldu ooooooooofffffffffff :5::18::125::125::84:
misafirler oldumu öyle oluyor malesef yaa :25:
TRİENDY21'in DİKKATİNE

Bu benim İlk bildirimim

başlangıç kilom 74,3

ben bir aydır kilo vermeye çalışıyorum kendimce buraya da yazdım daha önce ama sonra giremediğim için ilgilenemedim
Başlangıç kilom ;77,6
Toplamda verilen kilo ; 3,3
Bu haftaki kilom ; 74,3
Hedefim; 60

ama bu aralar pek dikkat ettiğim söylenemez
:46: verdin dimi canim :26:gecen hafta yazmiyor bilemedim :44:
selam arkadaşlar ben kulübün eski bir kullanıcıyım.2.doğumumu yaptım ve gene üzerimde 15 kg fazlam var ne yapacağımı bilmiyorum bebeğim 4 aylık olacak ve kilo vereceğim yerde sürekli kilo alıyorum diyetisyene bile gittim ama müthiş biiştahım var önüne geçemiyorum şuanda 72.5 kiloyum boyum 1.50 düşünebiliyormusun top gibiyim ve kendimden nefretediyorum iradem o kadar zayıfki ve kan şekerim düşüyor aç kalamıyorum hamileyken çikolatadan bayaa soğumuştum şimdi çikolata yemeden duramıyorum bebeğimide emziriyorum emzirirken kilo verilirmiş ben buna inanmıyorum çünki bende tam aksi oluyor.napacağımı bilemiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen belki sizinde sayenizde biraz kendime gelirm.
gel geri canim beraber verelim :3:
ben de 77 kiloyum arnıza yeni katıldım, yaaa zayıflayıp çıtı pıtı bi anne olmak istiyorum, zayıflayanları da tebrik ediyorum, diyete yeni başlayanlara da kolay gelsin diyorum...
selam kızlar beni hatırladınızmı??:9:
ben aylardır burda olup sadece 5 kilo veren ve hiç merasimi bitmeyen ya misafiri gelir yada ankarada olan ben geldim:10:
dün gece evime geldim ama bugün bildirimi bile unuttuum eee sürüden ayrılınca nerdeyse kurt kapıcak beni:1:
eşim ank. geldi zayıfladığını söyleyen oldumu dedi bend eyoo sadece teyzem dedi ,dedim niye sordun banada zayıf geldinde dedi:52:deli gibi sevindim ya nasıl olur didim kalabalıkta çok yiyemedim hemde fırsat buldukça yeğenimi sevdim kokladım canım benim tadın damağımd akaldı burnumda tütüyor pamuk şekerimm:48:
ama birhaftadır ev bana kaldı kardeşler gidince,bebişimiz gidince ve üstüne adet olamadım nasıl zayıf görünürüm dedim:53:
hemen dün gece tartıldım hala 75 ama hem tok karnıma hemde adet şişliğiimle:53:yoksa ben 73 oldummmuuuu:1:sonunda neyse hemen acil boğazz dikakt edip topiğimden ayrılmayıp yola devam edeyimmm:10:
kdrcim canim benim :38: 73 olmussun tbrkler bitanem :46:
Kızlar merhaba nasılsınız

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyoruummm:51:

Başlangıç: 76 kg
Geçen hafta: 76
Bu hafta: 75.9 kg
Giden : 100 gram :52:
100 gramm 100 grammdir canim :46: haftaya daha fazla verirsin isallah :34:
nasilsiniz kizlar bende durum ayni hic degisiklik yokmus malesef simdiye kadar regli olmam lazimmis olmamam ve az az gelen lekelenme sorunmus ikigunluk ilac verdi regli olmak icin olmazsam hastaneye gitmem lazimmis sorun var diyo git orda baksinlar diyoo buyuk ihtimal yumurtaligini alirlar diyo nasip artik rabbim yardim etsin gecmisi okumadim kilo veren herkesi tebrik ediyorum
cok üzüldüm canim ya :38:
buarada senacım işin hayırlı olsun çok sevindim yaa:32:..kaçgündür yazamadım bu ne iş aşkıymış sana maaşallah allah herkese böyle eleman versin:1:
ecrin canım sanada çok geçmiş olsun ,düşük diyosun peki kese falan oluşmuşmu..rabbim beterinden korusun aman bukonuda iiy bir doktor bul acele karar verdirme:34:
pro kart falan bu neeyy yaa anlmadım kürk giymiş millet:26:
bensuzi ve pucccaa merhaba:3::1:
:1: merhaba canim :54:
mrb arkadaşlar...bende katılmak istiyorum..gecen hafta da yazdım ama tartım bozuktu kilomu yazamadım.8 aylık bi kızım var..emziriyorum ama sağlıklı beslenerek sütümü etkilemeden zayıflayacağıma inanıyorum..özelden mi yazmam gerekiyo kilomu ve hedefimi??kime yazıcam??kilom:71.8 hedef:65
hosgeldin canim aramiza :3:
sagolun kizlar dusuk oldu canim bu arada yumurtalikta 5cmlik kist olusmus ve bir haftadir devamli doktora tasiniyorum ama hic kuculme yok kuculmesi gerekirmis simdiye kadar ama kuculmuyo nedense simdi doktorda noel tatiline cikiyo ve 6ocaga kadar kapali hastane icin burda bi kagit veriyolar onu verdi ve 2gun icinde normal regliye donmezsen hastaneye gitceksin dedi hic istemiyorum hastaneye gitmeyi onlar kist var diye hemen aliyolarmis

Tekrar geçmiş olsun ortim. Türkiye'ye gelemezsin dimi. Orayı methediyorlar ya ama burda olsan sanki daha garantide olacakmışsın gibi geldi. Kıyamam sana cnm. Dikkat et kendine.

canim ecrincim bende rezzana katiliyorum türkiyeye gidebiliyorsan git canim biz hep diyoruz yani burda herkes öyle diyor gördümde türkiyedeki doktorlar daha tecrübeli bunlarin mazemeleri cok ama bilgili olan yine bizim türk doktorlari canim :40:
canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin..

suzicim yeni nickin pro üyeliqin ve kürkün hayırlı olsun canım çok yakışmış sana...

sağolasın suzancım...inşallah hepimizin kuzuları çabucak iyileşir..allah bütün hastalara acil şifalr versin..amin
canım iş saatleri bellide ben uymuyomm :36:

ger düş cnm çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bir iş bulup aramıza dönersin..

saol canım senın oglusa da gecmıs olsun kürkünde hayırlı olsun:1:

gecmıs olsun canım bende hastayım ama gıtmıyom doktora:5:
teşekkür ederim cnm...

çok geçmiş olsun cnm...

dilekcim çok geçmiş olsun cnm topikçe hastalanmışsınız amann bize bulaştırmayında :9:

tuqbiş çok geçmiş olsun cnm biran önce iyileşirsip bebişlerinle ilgilenirsin inş..

kızlar iyigeceler...2 defa yazdım bunları ilkinde topiqe yollamadı son kez deniyorum gidip yatıcam uykum var...sevgili patronum ve arkadaşalrım yedirtikçe yedirdiler bu hafta acaip artıdayım..ama akıllandım haftaya inş. hemen toparlıcam...

başlangıç 90
geöen hafta 67.8
bu hafta 69.1 :36:
gelen 1300
toplamda 20900
hedef 60...
sagol senacim :54: senacim sen is e baslayinca demisdim isallah kilo almassin diye :1:ama sen toparlarsin canim :38:

okkk

:21: oglisin dogum günü mü var ay ne güzel :124: allah uzun ömür versin isallah :16:dogum günü kutlu olsun :119:
oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım...

suzancım hayırlı olsun herbişeyin.....

öpüyorum hepinizi..

sudemcim canim benim :38: sagol :16:

inşallah ocak ayı içinde tartıda önce bu rakamı görüp iddayı kazanmanın temelini atmış olurum:16::16::16:

$57.webp

sonrada inşallah 15 ocakta tartıda bu rakamı görüp iddaayı kazanırım:16::16:

$56.webp

ve sonrada inşallah bu rakamı görürümde eşimi çatır çatır çatlatırım:16::16::16:

$tartı-nb17439.webp

Günaydın kısçeler..:3:
İstanbul'da hava buz gibi. Totom dondu gelirken.:27:
Sabah sabah sıcacık yatağında olanlar çok şanslı.:27:

haklısın canım , çok şanslılar.katılıyorum sana. ben de yağmura yakalandım işe gelirken. birden indirdi ,iki adım yolda sırılsıklam oldum....

Back
X