Merhaba
Kilo çizelgeni de yapsana.
ya güzelım beceremedım :44::85
lmassa olurmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba
lmassa olurmu
maşşalah inşanlah bende zayıflarım![]()
Maaşallahhh nazarlara gelmeyesin daha çok veresin
Ben yine saldım çayıra dün tartılmayı bile unuttum
Resimler ekleyin zayıflama hikayeleri anlatın tekrardan gaza gelirim belki![]()
lmassa olurmu
nasilsiniz kizlar bende durum ayni hic degisiklik yokmus malesef simdiye kadar regli olmam lazimmis olmamam ve az az gelen lekelenme sorunmus ikigunluk ilac verdi regli olmak icin olmazsam hastaneye gitmem lazimmis sorun var diyo git orda baksinlar diyoo buyuk ihtimal yumurtaligini alirlar diyo nasip artik rabbim yardim etsin gecmisi okumadim kilo veren herkesi tebrik ediyorum
tunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Merhaba
Günaydın Muazzez abla.
Tartısız bi hayat düşünemiyorum
Bozulcak zamanı bulmuş tartıda![]()
İşte benim evrim geçirmiş hâlim.
Eki Görüntüle 313213 Eki Görüntüle 313214 Eki Görüntüle 313215 Eki Görüntüle 313216 Eki Görüntüle 313217
84 kilo - 81 kilo - 74 kilo - 73 kilo - 71 kilo![]()
yapıyorum kopyalama bölümünde tekrar başa geliyrum beceremedim bir türlüSabredersen oluyor valla.
Sevginin hikayesini oku 31 kilo vermiş bide resimleride var.
6yı görmüşken koyverme kendini deryacım
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
Bu siteye gir.
Eki Görüntüle 313220 Eki Görüntüle 313221 Eki Görüntüle 313222 Eki Görüntüle 313223 Eki Görüntüle 313224 Eki Görüntüle 313225
Slmlar kızçeler eski dostlar ve tanımadığım grububuza katılan hanımlar inşallah iyisiniz ben dün sabah tam 72.0 ı gördüm o sevinçle akşam kendimi acilde buldum tansiyonum şekerim düşmüş serum taktılarözledim ya artık daha sık girmeye çalışacam siz iyi geliyorsunuz bana şimdilik öptüm hepinizi çoluk çocuk ev işlerimi ayarlayayım gelirim
Bu gün bu şarkıya takıldım değmesin ellerimiz herharde bu 10.cu
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi sevinelimmmmmmmm
ben bu sabah 6 yi gordum tartidaaaaaaaaa
cok cok cok cok mutluyummmmmm
insallahhhhhhhhh yarina yine 7 lere cikmam:18:
zaten sinirdayim.alirsam kendimi affetmem
ayyyy napiim ben simdi napiim napiim napiimmm??????????????????????????????
kız bukadar olur sabah kalkmadan önce sen geldin aklıma topikteki eskiler nerde acep derken bi zeynepberat vardı dedim bi sen geldin aklıma,,acaba napıyo neler yaşıyoda gelemiyo yazamıyo acep nasıl yoğunmu geçiyo günleri yoksa pcmi bozuldu acep diye diye bayabi mesgul oldu kafam senle,,hiç gelcen aklıma gelmezdi,temiz kalpliyim vessalam,,kulaklarınmı çınladı ne
![]()
kızlarr günaydın herkese güzel hafta sonu diliyorumm bu soğuk havalarda![]()
![]()
![]()
tartılamıyorum kızlar tartı kafayı yedi pil değiştirdim gene yokkkk komşulara baktım tartıları yok ya tartısız yaşanırmı
![]()
![]()
![]()
![]()
hafta içi yeni bi tartı bakıcam öptüm sizi çıtırlarrrr![]()
![]()
![]()
İşte benim evrim geçirmiş hâlim.
Eki Görüntüle 313213 Eki Görüntüle 313214 Eki Görüntüle 313215 Eki Görüntüle 313216 Eki Görüntüle 313217
84 kilo - 81 kilo - 74 kilo - 73 kilo - 71 kilo![]()
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi sevinelimmmmmmmm
ben bu sabah 6 yi gordum tartidaaaaaaaaa
cok cok cok cok mutluyummmmmm
insallahhhhhhhhh yarina yine 7 lere cikmam:18:
zaten sinirdayim.alirsam kendimi affetmem
ayyyy napiim ben simdi napiim napiim napiimmm??????????????????????????????
Slmlar kızçeler eski dostlar ve tanımadığım grububuza katılan hanımlar inşallah iyisiniz ben dün sabah tam 72.0 ı gördüm o sevinçle akşam kendimi acilde buldum tansiyonum şekerim düşmüş serum taktılarözledim ya artık daha sık girmeye çalışacam siz iyi geliyorsunuz bana şimdilik öptüm hepinizi çoluk çocuk ev işlerimi ayarlayayım gelirim
Bu gün bu şarkıya takıldım değmesin ellerimiz herharde bu 10.cu
seninde ellerine sağlık fıstık,,sonuncu olmuşuzda benim anlamadığım neden biz 6.cıyızaynı sonuç
biz 5. olmalıydıık,,hile vaaaar
![]()