70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne buldum :1:

3000 lira harcayıp 30 torba kıyafet alıp,taksiye 20 lira veremeyip yürüyen kadın konuştu;"O paraya 2 tane tayt alırım ayol :)

Kadınların '' 5 dakikaya kadar hazırım'' cümlesi ile; Erkeklerin '' 5 dakikaya kadar evdeyim'' cümlesi ikiz kardeştir :D

isallah canim :54: sen napiyon canim:3: dilek e gel dedim yok uykum var dedi :1:

Napim kuzumu uyuttum internete bakim dedim. Bugün yıllar sonra regl oldum :))) onun sevinci var. Doğumdan beri olmuyodum rahatladım sayılır biraz. Sen nasılsın öyle bi okudum da bayagı canın sıkkınmıs canım. Sen nerdesin ki? Çok dinleme iç sesini yoksa iyice sıkılırsın. Git bi duş al sıcacık rahatla biraz uzan tv izle :)) yada müzik dinle canımcım. Ruhunu dinlendir iyi gelir

Napim kuzumu uyuttum internete bakim dedim. Bugün yıllar sonra regl oldum :))) onun sevinci var. Doğumdan beri olmuyodum rahatladım sayılır biraz. Sen nasılsın öyle bi okudum da bayagı canın sıkkınmıs canım. Sen nerdesin ki? Çok dinleme iç sesini yoksa iyice sıkılırsın. Git bi duş al sıcacık rahatla biraz uzan tv izle :)) yada müzik dinle canımcım. Ruhunu dinlendir iyi gelir

sagol arzucum :38: iyi olmus regl oldugun önceden ben regl olacam diye korkardim :1: agrim cok oluyor kizlar hep regl oldunmu ödem atiyorsunuz meton daha hizli calisiyor dedikce bende dörtgözle bekliyorum hep gelmesini :1: artik 1-2 gün cekeriz napalim :37:
bilmiyorum ki bazen öyle oluyor :31: avusturya dayim canim ben yaz bi gelse gelebilsem türkiyemi de özledim :31:
ispartaliyim kasabaya gidiyoruz yazin hep anneannemgil dedem dayilarim teyzelerim annemlen birlikte 9 kardesler :1: en az 40 cousin cousine var :52: cok senlikli oluyor hepimiz yazi bekliyoruz toplasiyoruz :21: birde bu sene dügün var teyzeminkizinin en sevdigim cousinelerimden kardes gibiyiz onun dügününü dörtgözle bekliyorum allah nasip ederse isallah :21:

$381746_284134194971529_100001248534858_878912_1231702499_n.webp

:92: :92:

tamam kuralları okudum kızlar inşallah bu defa diyet yarım kalmaz 6 senedir 65-75 arası olmaktan bıktım 55 olmak istiyorum

birde bişey soracam ben doğumumdan 40 günsonra 3aylık doğum kontrol iğnesi yaptırdım.sonradan öğrendimki oda kiloyapıyormuş hemde bayaa çok iğneden sonra 3kilo aldım nerdeyse tabi dedimya ben bunu bilmiyordum,bu konuda bilgisahibi olan varsa lütfen yazabilirmi.

birde 3 aylık iğne oldum ama hiç hastalanmadım hamile kalma riskim varmıdır sizce çok korkuyorum...

ne buldum :1:

3000 lira harcayıp 30 torba kıyafet alıp,taksiye 20 lira veremeyip yürüyen kadın konuştu;"O paraya 2 tane tayt alırım ayol :)

Kadınların '' 5 dakikaya kadar hazırım'' cümlesi ile; Erkeklerin '' 5 dakikaya kadar evdeyim'' cümlesi ikiz kardeştir :D
:46::46::46:aynen ya çok çok doğru,,benimki 5 dkkaya evdeyim der yarım saate evde olur:47::47:
tamam kuralları okudum kızlar inşallah bu defa diyet yarım kalmaz 6 senedir 65-75 arası olmaktan bıktım 55 olmak istiyorum
çizelgeni yap canım:40:
birde bişey soracam ben doğumumdan 40 günsonra 3aylık doğum kontrol iğnesi yaptırdım.sonradan öğrendimki oda kiloyapıyormuş hemde bayaa çok iğneden sonra 3kilo aldım nerdeyse tabi dedimya ben bunu bilmiyordum,bu konuda bilgisahibi olan varsa lütfen yazabilirmi.

birde 3 aylık iğne oldum ama hiç hastalanmadım hamile kalma riskim varmıdır sizce çok korkuyorum...

her korunma yönteminde gebelik riski vardır,,düşün yani spiral en çok koruyan alet ama onda bile 100 kadından 1inde gebe kalma riski varmış,,ben spiralle korunuyorum . bebişimden - aylıkken taktırdım sanırsam 1 yılım dolmak üzere çok memnunum hiç bi ya etki görmedim..kiloda yapmıyo hem:23:

hepiniz iyi pazarlar....
burda çok güzel kar yağıyor kızlar...
nasılsınız bakalım....

güüüüüüüüüü naaaaaaaaaaaay dıııııııııııııııııııııııııııııııın

işte geldim, burdayım :52:

Back
X