- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
- 373
aynen bizimkide öyle...benim hazırlanma konusunda çok sıkıntım yok ama eşim eve gelme konusunda sorunlu...ne buldum
3000 lira harcayıp 30 torba kıyafet alıp,taksiye 20 lira veremeyip yürüyen kadın konuştu;"O paraya 2 tane tayt alırım ayol :)
Kadınların '' 5 dakikaya kadar hazırım'' cümlesi ile; Erkeklerin '' 5 dakikaya kadar evdeyim'' cümlesi ikiz kardeştir
daha dün akşam saat 9 a gelirim çay koy dedi..o zaman saat 8 di.geldiğinde ise saat 10...1 saat gecikmeli..tabi çayı gelince koydum..ne kadar rötar yapcağı belli değil ki..
birde bişey soracam ben doğumumdan 40 günsonra 3aylık doğum kontrol iğnesi yaptırdım.sonradan öğrendimki oda kiloyapıyormuş hemde bayaa çok iğneden sonra 3kilo aldım nerdeyse tabi dedimya ben bunu bilmiyordum,bu konuda bilgisahibi olan varsa lütfen yazabilirmi.
birde 3 aylık iğne oldum ama hiç hastalanmadım hamile kalma riskim varmıdır sizce çok korkuyorum...
iğnelerde vücutta ödem olabiliyo 2-3 kg kadar ama olcak diyede bişey yok..ben de yaptırmıştım ama kilo vermeye devam ettim.yaptırdıktan 1 ay sonra hafif bi diyetle ve sporsuz 2.5 kilo vermiştim..güvenilirlik açısından da düzenli enjeksiyonlar yapıldığında en güvenilir yöntemlerden biri..
ama hiç bi yöntem yüzde yüz güvenilir değil tabi..