• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

4-5 mil nasıl yapıyorsunuz ya.:53::52::52:
Benim 1 milde dilim dışarı çıkıyo.:52:

ben 5 mil olan videodea 3.5 -bazen 4 mil yapıyorum..
ilk zamanlar daha fazla terletiyordu...
ama yinede iyi ..baya bi terletiyor kıpkırmızı oluyorum ...
1. milin yarısından sonra terlemeye başlıyorrum zaten...

Valla dün 1 milin yarısını zor yaptım.
Bugün 1 mil yaptım. Birazdan tekrar yapıcam 1 mil.
Totom çok var ve ağrıyor:52:
İşe yaradığını daha önceden demiştin sen.
Kilo vermeye katkısı yok dimi sadece sıkılaştırıyo?

ben bi ara 2 hafta yapmıştım.. o da haftada 4 gün falan..
2 hafta sonra beni görenler çok zayıfladığımı söylediler..halbuki ben sadece 1 kilo vermiştim 2 hafta zarfında..
heralde sıkılaştırıyor canım...
sonuçta spor meto da hızlanıyordur sanırım..

iyi pazarlar kızlarr.herkes bi yerlerde dir herhalde
ben evde pinekliyom bu gün çok yorgunum kızda grip zaten sanırım banada bulaştı başım ağrıyo bugün burun akıntısı azda boğaz gıcıklığı var hadi bakalım hayırlısı
hoşgeldin canım.geçmişolsun.ben de evde iş modundaydım.
ben kaçar güzeller :10: :54:
sen de hoşgeldin tatlım gözümden kaçmış yazıların.
Sana da listeyi atıyorum.
Sabah bide aksam ekmek vermiş ablama. 2 dilim tam tahıllı.
Abur cubur haricinde kıstlama yok aksamları mandalina bile vermiş.
Ara ögün tabi ki var 3+3 beslenme şekli.
4. sorunun cevabı yukardaa.:1:
dilekcim çok sağol tatlım aldım listeyi.yarın başlıyorum hemen.ziraaaa bayağı yüklendim haftasonu.
4-5 mil nasıl yapıyorsunuz ya.:53::52::52:
Benim 1 milde dilim dışarı çıkıyo.:52:

ben de 3 mille başlamıştım.sonra 4 mile çıkardım kesmedi beni.5 mili hiç denemedim.tabi bunlar doğum iznindeyken oldu.şimdi çok yoruluyorum gözüm yemiyo yaaa.ben şu jillian michael e taktım.nezleydim yarından itibaren onda tekrar başlıyorum.2 defa yapabilmiştim.

ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım sonra nerdeyse hepsini verdim.hergün 4-5 mil yürüyordum leslie le sauna eşofmanımı giyip basenlerimede lut gölütuzu sürüyordum kızım 6 aylık olduktan sonra başlamıştım 2-2,5 ayda 70 kilodan 58 e kadar düşmüştüm.ahh ahh nerde o günler şimdi hiç cesaretim yok

tuğba senin dediğin karışımı yıllardır duydum ama uygulamadım niyeyse:57:linki biatda bakalyım bulamadım geçmişte bi zahmet..evde elma vr yapayım bari..
biara ödem atıcı yaptım oda ikigün iradesizim yaaa:19:oda mısırpüskülü,yeşilçay,kiraz sapı,maydanozluydu:24:
hala hırslısın azimlisin sen maaşallah...
aşağıya vereyim linki bikaç kişi birden sormuşunuzya :23:
arkadaşlar bu karışımı bende yapsam sütüme zararı olurmu acaba?
süte zararı olucak hiç bişey yok canım içinde rahat olabilirsin:16::16:
Mrb arkadaslar ben de dogum sonrası 78 kiloya kadar gelip orda durdum nasil bir karışım bu bana da burdan yazarsanız cok sevinirim. Gecmisten aramaya zamanım yok oğlum hic durmuyor
aşağıya verdim linki canım
öyle yaptım ama olmadı
kutuna bak canım mj kutuna :23::23:
Selam kısçeler.:3:
Bugün tam ev kızı modundaydım. Kurabiye denemesi falan yaptım.
Güzel oldu.:56:
Sabah 1 mil leslie bacıyla yürümüştüm.
100 mekik cezamı çektim.:23:

Menümü de yazayım.:kkk:
Sabah:
2 dilim buğday ekmeği,
Melemen,
Kaşar,
1 tane toblerone un t harfi.:9:
Şekersiz çay.
Öğle-Akşam:
Keten tohumlu yoğurt,
2 kase tavuk suyuna çorba
4 tane kurabiyecik.
Birazdan da Türk kahvesi içicem.:68:

İştee bu kurabiyelerdennn.:52:
Ocak ayının sonunda yeğenimin d.günü varda kurabiye deniyorum çeşit olsun diye.:27:
Sade olanına limon kabuğu attım.
Kakaolu olana da portakal kabuğu.:56:

Eki Görüntüle 313990

ellerine sağlık canımçok güzeller:56:ilk yazında yaptında yedinmi diycektim ama menüne bakınca hüpletmişsin 4 tanee:1:bende dayanamam kendi yaptığım şeylere normaldir:34::56:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...86-karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun.html :42::42::42:

Son düzenleme:
ortim yarım yamalakta olsa 4 mil yaptım..oğluşla çok zor oluyor ayağıma dolanıyor..
uyumasını bekleyincede benim halim kalmıyor..zaten son zamanklarda birazda o yüzden bıraktım..uyuması 23 leri buluyor..
o saattede benim halim kalmıyordu..

Kilo vermeye yardımcı olacak öneriler
- Ekmeğe tereyağı veya margarin sürüp yemeyin.
- Mutlaka kahvaltı yapın ve çocuklarınızın da kahvaltı yapmasını sağlayın.
- Kızartmalardan uzak durun.
- Yemeklerden sonra tatlı yerine meyve yemeye çalışın.
- Kola ve gazoz içmeyin, onun yerine su içmeye çalışın.
- Bol sebze yiyin. Ancak incir, üzüm ve kayısı gibi tatlı meyveleri fazla yemeyin. Daha çok meyve ve sebzelerin renkli olanlarını tercih edin.
- Porsiyonları küçültün ve daha ufak tabaklarda yemeye çalışın.
- Yemekleri yavaş yiyin ve yemeğe konsantre olun.
- Yemek tabaklarının mavi renkte olanlarını tercih edin.
- Süt içmiyorsanız, brokoli yiyin.
- Yemeklerde sos kullanmayın, dışarıda sucuk, sosis, salam ve mayonezli yiyecekler yemeyin ve evinize de almayın.
- Patatesi ve beyaz pirinç pilavını çok nadiren yiyin.
- Yemeklerden sonra dişlerinizi fırçalayın.
- Yemeğe salata ile başlayın.
- Akşam yemeğinden sonra yemek yemeyin.
- Meyve suyu içecekseniz, domates suyu içmeye çalışın. Meyve sularını maden suyu ile sulandırarak içmeyi adet haline getirin.
- Ara öğünlerde bisküvi yerine elma, 3-4 tane ceviz, badem veya yer elması yiyin.
- Yemeklerden önce 1 bardak su için ve günde en az 8-10 bardak su içmeye çalışın.
- Günde 2-3 fincan yeşil çay için.
Her gün mutlaka kahvaltı edin
Kahvaltı yapanlar gün boyu daha az yemekte ve bu kişilerde ve kanda insülin hormon yüksekliği daha az görülmektedir. Sabahları tam buğday ürünleri, yulaf ve buğday ezmesi, meyve ( avokado, ananas, kivi ve elma) yiyin. Tereyağı, reçel, yağlı peynir, açma ve börek gibi besinlerden kaçının. Kahvaltı yapılmadığında gün içinde atıştırma ihtiyacı artar.

arkadaşım bu jillian michael nedir işe yarıyormu baktım şimdi googleden nasıl indirecez sonuç nasıl oluyor.

ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım sonra nerdeyse hepsini verdim.hergün 4-5 mil yürüyordum leslie le sauna eşofmanımı giyip basenlerimede lut gölütuzu sürüyordum kızım 6 aylık olduktan sonra başlamıştım 2-2,5 ayda 70 kilodan 58 e kadar düşmüştüm.ahh ahh nerde o günler şimdi hiç cesaretim yok

aslında leslieden çok bıktım şimdide var ama yapmak birtürlüiçimden gelmiyor.birde bacaklarımı çok kalınlaştırdı ondanda soğuttu beni.

canım egzersizprogramı.3 level den oluşuyo yarım saatlık.ve gerçekten faydalı olacağına inanıyorum.fakat 3 gün yapabildim ve hasta oldum.yarın başlıcam.ben de doğumdan sonra leslie yaptımonu da çok seviyorum ama benim videolar hard diskte ve benim antika pc açmıyo.bulduğum videolar da sanırım bayağı eski ve hoşuma gitmedi.ben de jilliana başladım.bööle işte.
bak ne güzel kilo vermişsin yine verebilirsin biraz azim lazım.2. doğumunu mu yaptın yoksa kilomu aldın?

bi de ben bi siteden indirdim internet download mamager ile.linkler bozuktu indiremedim.izlemek için koydukları videoyu indirdim.burada site ismi çıkmıyo goole yaz ve youtube den izleyebilirsin indiremezsen.

Valla dün 1 milin yarısını zor yaptım.
Bugün 1 mil yaptım. Birazdan tekrar yapıcam 1 mil.
Totom çok var ve ağrıyor:52:
İşe yaradığını daha önceden demiştin sen.
Kilo vermeye katkısı yok dimi sadece sıkılaştırıyo?

ben bi ara 2 hafta yapmıştım.. o da haftada 4 gün falan..
2 hafta sonra beni görenler çok zayıfladığımı söylediler..halbuki ben sadece 1 kilo vermiştim 2 hafta zarfında..
heralde sıkılaştırıyor canım...
sonuçta spor meto da hızlanıyordur sanırım..

canlar leslie sıkılaştırır fakat kilo veren de çok.. misal 5 millik olanda arka soldaki bayan carol mı ne 65 lbs vermiş 1 lbs 450 gram.. ben leslie nin official sitesine de baktım millet bayaa kilo vermiş.. (google a leslie sansone yazın, walk at home yazan site, orada solda stories var, misal lori's story de nisan 2010da başlamış bi teyze görünüyor maşşşşşallah teyzem dehşet kilo vermiş..)

kızlr merhaba bende leslie yapmaya gidiyom hdi öptüm s,zzi:54:

hadi bütün topiği katalım hop bir ki :8:

hoşgeldin canım.geçmişolsun.ben de evde iş modundaydım.

sen de hoşgeldin tatlım gözümden kaçmış yazıların.

dilekcim çok sağol tatlım aldım listeyi.yarın başlıyorum hemen.ziraaaa bayağı yüklendim haftasonu.

ben de 3 mille başlamıştım.sonra 4 mile çıkardım kesmedi beni.5 mili hiç denemedim.tabi bunlar doğum iznindeyken oldu.şimdi çok yoruluyorum gözüm yemiyo yaaa.ben şu jillian michael e taktım.nezleydim yarından itibaren onda tekrar başlıyorum.2 defa yapabilmiştim.

hoşbulduk canım, o jillianı da araştıralım bakalım kimmiş kimlerdenmiş :27:

70 ten 58 e süperrr.. bu kez de yapabilirsin bence..

ortim yarım yamalakta olsa 4 mil yaptım..oğluşla çok zor oluyor ayağıma dolanıyor..
uyumasını bekleyincede benim halim kalmıyor..zaten son zamanklarda birazda o yüzden bıraktım..uyuması 23 leri buluyor..
o saattede benim halim kalmıyordu..

ortim süpersin, ben daha 1 mili tamamlamadan oğluş uyandı yarım kaldı, gece 12-1 i bulur benim yapmam yanii :13:

canlar leslie sıkılaştırır fakat kilo veren de çok.. misal 5 millik olanda arka soldaki bayan carol mı ne 65 lbs vermiş 1 lbs 450 gram.. ben leslie nin official sitesine de baktım millet bayaa kilo vermiş.. (google a leslie sansone yazın, walk at home yazan site, orada solda stories var, misal lori's story de nisan 2010da başlamış bi teyze görünüyor maşşşşşallah teyzem dehşet kilo vermiş..)

hadi bütün topiği katalım hop bir ki :8:

hoşbulduk canım, o jillianı da araştıralım bakalım kimmiş kimlerdenmiş :27:

70 ten 58 e süperrr.. bu kez de yapabilirsin bence..

ortim süpersin, ben daha 1 mili tamamlamadan oğluş uyandı yarım kaldı, gece 12-1 i bulur benim yapmam yanii :13:

jillian da güzel bak canım.ayyy nasıl 12 1 de yapıyosunuz yaaaa benim halim kalmıyor.

Kilo vermeye yardımcı olacak öneriler
- Ekmeğe tereyağı veya margarin sürüp yemeyin.
- Mutlaka kahvaltı yapın ve çocuklarınızın da kahvaltı yapmasını sağlayın.
- Kızartmalardan uzak durun.
- Yemeklerden sonra tatlı yerine meyve yemeye çalışın.
- Kola ve gazoz içmeyin, onun yerine su içmeye çalışın.
- Bol sebze yiyin. Ancak incir, üzüm ve kayısı gibi tatlı meyveleri fazla yemeyin. Daha çok meyve ve sebzelerin renkli olanlarını tercih edin.
- Porsiyonları küçültün ve daha ufak tabaklarda yemeye çalışın.
- Yemekleri yavaş yiyin ve yemeğe konsantre olun.
- Yemek tabaklarının mavi renkte olanlarını tercih edin.
- Süt içmiyorsanız, brokoli yiyin.
- Yemeklerde sos kullanmayın, dışarıda sucuk, sosis, salam ve mayonezli yiyecekler yemeyin ve evinize de almayın.
- Patatesi ve beyaz pirinç pilavını çok nadiren yiyin.
- Yemeklerden sonra dişlerinizi fırçalayın.
- Yemeğe salata ile başlayın.
- Akşam yemeğinden sonra yemek yemeyin.
- Meyve suyu içecekseniz, domates suyu içmeye çalışın. Meyve sularını maden suyu ile sulandırarak içmeyi adet haline getirin.
- Ara öğünlerde bisküvi yerine elma, 3-4 tane ceviz, badem veya yer elması yiyin.
- Yemeklerden önce 1 bardak su için ve günde en az 8-10 bardak su içmeye çalışın.
- Günde 2-3 fincan yeşil çay için.
Her gün mutlaka kahvaltı edin
Kahvaltı yapanlar gün boyu daha az yemekte ve bu kişilerde ve kanda insülin hormon yüksekliği daha az görülmektedir. Sabahları tam buğday ürünleri, yulaf ve buğday ezmesi, meyve ( avokado, ananas, kivi ve elma) yiyin. Tereyağı, reçel, yağlı peynir, açma ve börek gibi besinlerden kaçının. Kahvaltı yapılmadığında gün içinde atıştırma ihtiyacı artar.

çok güzel öğütler tuğbacım.. bu arada 2011 KK enlerindeki sen misin kız?

Merhaba hanımlar. Ben doğumla birlikte kilo aldım. Normal doğum yapmama rağmen 82 kilodan 76'ya indim. Emzirmeyle birlikte 73 oldum. Fakat fazla sütüm oladığı için pekmez-tahin, tahinli helva vs. yüzünden 75 kiloya çıktım. Doğumdan 1 sene sonra gerçekten göbeği kendiliğnden eriyen var mı? Bebeğim 3 aylık olduğu için diyet yapamıyorum. Fakat twister alacağım, bebeğim olduğu için yürüyüşe de çıkamayorum. :49:

çok güzel öğütler tuğbacım.. bu arada 2011 KK enlerindeki sen misin kız?
:26:anlamadım ne eni:26:
benim sıpa o saatlerden önce uyumuyor ki :55:
benimkilerde osaatten önce uyumuyolar,,heleki babalrı 1de gelince bi saatte onla oynuyolar hadi saat 2de yatağa sok sokabilirsen,,ama abisini gündüz uykusuna yatırmıyorum bazen,,ozaman erken uyuyo akşam e öyle olunca kızı uyutmak bebek oyuncağı:23::9:
Merhaba hanımlar. Ben doğumla birlikte kilo aldım. Normal doğum yapmama rağmen 82 kilodan 76'ya indim. Emzirmeyle birlikte 73 oldum. Fakat fazla sütüm oladığı için pekmez-tahin, tahinli helva vs. yüzünden 75 kiloya çıktım. Doğumdan 1 sene sonra gerçekten göbeği kendiliğnden eriyen var mı? Bebeğim 3 aylık olduğu için diyet yapamıyorum. Fakat twister alacağım, bebeğim olduğu için yürüyüşe de çıkamayorum. :49:

hoşgeldin canım 1 yıl içinde kendiliğinden erimekmi oda ne,,kilo vericenki göbekte senle beraber insin,,bişey yapmazsan onu indiremezsin:32:

hoşgeldin aramıza ben tuğba ,,kaptan yardımcıyım,,:42:kaptanımız şu aralar yoğun çok sık giremiyo,,cumadan cumaya aç karına tartılıp benim özelime mj atıyorsun:16:,,bildirimi perşembe nasıl yapılıcağını asarım topiğe okur yaparsın ,,şimdi aşağıda bazı kurallarımız var beslenmeyle ilgili hadi kolay gelsin:34:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Son düzenleme:
sevgili trendy21 ,sizin resimlerinizi gördüm ve hayran kaldim, gercekten iki kücük cocukla bukadar kilo vermek büyük basari,cogu kadin monoton hayattan bunalima giriyor ve cagreyi yemekte buluyor, kendiizle gurur duymalisiniz,bende 1,68 boyunda 85 kilodan 79 kiloya düstüm, ve insallah basarabilirsem 60kilo olmak istiyorum,cok kilolar verdim ama geri aldim maalesef, insallah busefer sizin gibi basarip kilomu koruya bilirim

Back
X