• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar hafta sonu kk ya giremedim tabloyu yeni görüyorum..
tabloda bi hata var. ben 16 kilo vermişim. ( keşke öyle olsaydı.) geçen hafta katıldım gruba sadece 200 gr verebildim:)
Hafta sonu Ankara daydım çok dikkat edemedim yememe içmeme. Annemin yemeklerine hayır diyemedim.
Ama aktardan keten tohumu, yulaf, 5i bir ot aldım:)
Hafta sonu da platese başlıyacam. Kiloları vermem lazım 28 ocakta abimin düğünü var. bana yardımcı olun:)

günaydın kızlar
çok yoğun ve çok cıssslı bi hafta sonundan sonra burdayım.bu hafta sonu halaoğlumun evini taşıdık.dünde eşim kızım ve ben kardan adam yaptık.cücüğümü bi göreydiniz teyzeleri normalde yemek yemeyen kız kardan adamın burnuna taktığımız havucu isteyip kemirdi danam yaaaa.sonra markete gittik bi sürü cısss aldık ve eve geldik hepsini yedik.bakmayın böle anlattığıma reglim ölüyorum tatlı abur cubur diye.benim sonum nolcak bilmiyorum her regl dönemi canavarlaşıyorum yaaaaa.neyse hepinizi öptüm bugünde misafir gelecekmiş ben gidiyim az uyuyumda sonra kalkarım öptüm hepinizi

Günaydın kızlar
Hava buuzzz buzzzzzz. Doğalgazda çalışmıyormuş noluyor böyle yaa :(
Sabahta erkenden kalktı bıdığım. 3 gündür kabız ağlayıp ağlayıp durdu yavrum ya. Bugünde yapmazsa fitil vericem :(
Bir de regl olduğumm için karnım çok ağrıyor. Ve ve bir de işyerinde süt pompa yaptığım yeri yıkıp merdiven yapmışlar. Şuan pompa yapabileceğim bir o da bile yok iyice sinirlerim tepemde zırlıcam şimdi :''''''((

Günaydın kızlar
Sabahta erkenden kalktı bıdığım. 3 gündür kabız ağlayıp ağlayıp durdu yavrum ya. Bugünde yapmazsa fitil vericem :(
Bir de regl olduğumm için karnım çok ağrıyor. Ve ve bir de işyerinde süt pompa yaptığım yeri yıkıp merdiven yapmışlar. Şuan pompa yapabileceğim bir o da bile yok iyice sinirlerim tepemde zırlıcam şimdi :''''''((

Günaydın kızlar

Canım ya..
İnşallah yoluna girer herşey...
Benim oğlum müzmin kabız. 4 günde bir ağlayarak yepıyor hep.
Bazen benim de onunla ağlayasım geliyor.
Geçmişler olsun....

Günaydın kızçeler :3:

Hava çok soğuk :52: ben bi geçmişe bakıp geleyim :10:

Dilek msn açılmıyo :53:

günaydın bayanlar bana kızcanız biliyorum ama ben rejimi resmi olarak cuma günü sonlarndırdım. kısa bir izne çıkmaya karar verdim. niye derseniz kasımdan beri diyetteyim ve sadece 3 kilo gitti onu da ilk haftalarda aniden verdim sonra da haftalardır yerimde sayıyorum. devamlı rejimdeyim diyetteyim dikkat edeyim kelimelerinden boğuldum o kadar dikkate ve spora rağmen kilo veremedim ve bu canımı çok sıktı. yani biraz kendimi toplamak için 1-2 hafta tartılmakta yok rejim diyet kalori kelimeleride. tabii yinede dikkat etmeye çalışacağım sirkeli suyu falan içmeye devam ama diyet kelimesi duymak istemiyorum birazcık yeni yılda söz yeniden başlayacam ama bana bir hafta mola arkadaşlar. izin veririseniz bu hafta bildirimde de bulunmayacağım ama buralarda takılırım yine yazışırız öptüm hepinizi...

merhaba arkadaşlar nasılsınız? iyi bir hafta olmasını diliyorum ama benim için hiç iyi başlamadı kızım 2 gecedir öksürmekten uyuyamıyor bende mahvoldum tabiii uyusada aklım onda kalıyor anne olmak çoooook zormuş çok

............................................Haftanın Birincisi................................................

:46::46::46::nazar::65::nazar::65::nazar::65:melojj:65::nazar::65::nazar::65::nazar::46::46::46:

......................................Haftanın Birinci Orti Grubu...........................................

:46::46::46::46::46::46:melojj & harran0571 :46::46::46::46::46::46:

:16::16::16::16::16:TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR:16::16::16::16::16:

Grup Dereceleri

1. Grup :65: :nazar: :46:
melojj : 2.400 gr
harran0571 : +500 gr
Toplam.........: 1.900 gr

2. Grup:46::71::16:
PuCCaaa : 0 gr
silverpowder : 1.200 gr
Toplam......: 1.200 gr

2. Grup:46::71::16:
BenSuzi : 300 gr
Halay : 900 gr
Toplam......: 1.200 gr

3. Grup:70::71::81:
ay_she : 700 gr
edirne : 200 gr
Toplam..........: 900 gr

4. Grup:53::4::41:
NaF : 1.000 gr
erginsena: +1.300 gr
Toplam........: +300 gr

4. Grup:53::4::41:
triendy21 : 400 gr
kılavuz : +700 gr
Toplam......: +300 gr

Orti Bildirimi yapmayan arkadaşları maalesef listeye ekleyemedim :31:
Bir yanlışım varsa affola :42:

benim ortim giriyormu topiğe eğer girmiyorsa başka orti istiyorum

günaydın bayanlar bana kızcanız biliyorum ama ben rejimi resmi olarak cuma günü sonlarndırdım. kısa bir izne çıkmaya karar verdim. niye derseniz kasımdan beri diyetteyim ve sadece 3 kilo gitti onu da ilk haftalarda aniden verdim sonra da haftalardır yerimde sayıyorum. devamlı rejimdeyim diyetteyim dikkat edeyim kelimelerinden boğuldum o kadar dikkate ve spora rağmen kilo veremedim ve bu canımı çok sıktı. yani biraz kendimi toplamak için 1-2 hafta tartılmakta yok rejim diyet kalori kelimeleride. tabii yinede dikkat etmeye çalışacağım sirkeli suyu falan içmeye devam ama diyet kelimesi duymak istemiyorum birazcık yeni yılda söz yeniden başlayacam ama bana bir hafta mola arkadaşlar. izin veririseniz bu hafta bildirimde de bulunmayacağım ama buralarda takılırım yine yazışırız öptüm hepinizi...

Tamam canım ama kilo veremiyorum diye de çok salma kendini :29: eski azmini yakaladığında bekliyoruz yine :38:

Günaydın şeker.:3:
Çok abartmazsan sorun yok diyet lafı biraz kasıyor insanı.
Akışına bırak bakalım biraz biz burdayız hep.

merhaba arkadaşlar nasılsınız? iyi bir hafta olmasını diliyorum ama benim için hiç iyi başlamadı kızım 2 gecedir öksürmekten uyuyamıyor bende mahvoldum tabiii uyusada aklım onda kalıyor anne olmak çoooook zormuş çok

merhaba kızlarrrr,:3:
herkese güzel bir hafta diliyorum.
Aynen benim çocuklar da hasta. İkisi de öksürükten geceleri uyuyamıyor. Salgın zamanı herhalde. Bu havalar böyle olduğu müddet hepimiz hasta oluruz gibi geliyor. Allah herkese şifalar versin.

Cıbıl tabi ki.:23:

Anaaa:53::53:
Neden açılmıyo acep. Peff sinir oldum bak şimdi.
Günaydın kısçem bu arada.

Günaydın kızçem :38:

Çok saçma ama ağ bağlantılarını gösteriyo hata olarak :26: biz diğer şirket üzerinden internete giriyoruz :31: ağ bağlantısı etkiliyosa normalde buraya da girememem lazım ama msn açılmıyo sadece anlamadım yani peffff

Ortileriniz geliyomu gelmiyomu ben takip edemem ki ben bildirimleri takip ederim. Memnun değilsen ortinden değiştirebilirim :34:

ben takip edin falan demedim topikte görüyormusunuz diye sordum, memnuniyetszlik değil ama hiç denk gelmiyoruz onun için değiştirilse iyi olur

Back
X