canım ben de çalışıyorum eşim de benim diyete başlamana önce çok yıyordu gece de yıyordu sımdı eşim de diyete basladı da :)
ama ben yemıyordum ya ya da alıyodum ıkı tane :) cips alıyo mesela film keyfı yapalım diye 2 tanecık yıyordum aklım kalmasın die
veya gun ıcınde meyve yenmemısse mandalına da ii alternatıf dısının kabuklarını beyaz kılçıkalrını temzıleyıp yavas yavas yerken
hem ağzın bos kalmıo hem de oyalanıosn / göbek lahanada olur açıp açıp yersın :) bir de diyetteymısım gibi yapmıyom bunu
normalmiş gibi kendımı sıkmıyorum hıc kımseye de dıyet yaptımı da sölemedım herkes karısmasın die yani olağanüstü
bişey yapıyorum havasında dğeilim nromal yemek işte die düşünüyorum
bi de diyete başlarken şöyle dedim ya ben bunalrı yıllardır yıyorum yıyorum zaten
deli gibi yıyorum noluyo hıcbısey sadece daha cok kılo o kadar...d,et yapınca yıyemıycem yemeklere içim gitcek ...
ama mağazalarda o incecik dantelli çamaşırlaır gorunce
veya o eteği pantolonu gorunce de üzülüyorum içim gidiyo diyet yapıp yıyemeyınce de üzlücem diyelım ki olsun en fazla 3 ay üzülürüm
dişimi sıkarım 3 ay sonra hem yemek serbest hem gelsin elbiseler gitsin güzel iltifatalr cidden aynen böyle düşündüm :)
benim listem şöyle :) bir ay sonra sabah ekmeğimi ve 15 arasındkaı ekmeğimi çıakrrtım peynırımı ve cayımdakı şekeri azalttım :)
bir de her öğünden önce su ıcıyorum
sabah:3 dilim ekmek peynir zeytın varsa slaatalık domates yarım kupa çay 3 şekerli içerim bi de ben :)
11.ara:1 meyve
12,30 öğlen 1 tabak çorba 1 tabak yoğurt 1 bilim ekmek veya / yoğurdum yok diyelım 2 tabak çorba 1 dilim ekmek veya
/ sebze yemeğim varsa 1 tabak çorba 1 tabak sebze yemeği
15,00 ara: 1 avuc fındık veya / 1 dilim ekmek sütüne biraz peynir
18,00 ara: Activia yiyorum /veya activia yemezsem kış mevsımı oldugu ıcın gunler kısa bu öğünü ekıyorum akşam yemeğımı 18,30 da yiyorum
19,00 akşam yemeği : Öğle yemeğinin aynısı gecerli :)
21,45 ara: ister yaap ister yapma mümkünse tatlı bişey yeme meyve dahı :) ben ılık süt içiyorum
23,00 sporumu yapıyorum
24,00 dus alıp yatıyorum spor çok terletiyoo :)
ayrıca yemekte ne oldugu da hiç önemli değil yğksek kalorili bişeyse daha az yenebilir ette balıkta tavuk da yıyorum
yemek çok yağlı gözüktüyse pek yemıyorum yopğurdum myoksa salata yoıyorum salatama çörek otu peynır fln eklıyorum
çok tecrubelıymıs gibi de yazdım ama değilim ben de yenı öğrendım bu işleri :) kardesımden o nerdeyse 20 kg verdiği için
ama oluyo yani olmuyo değil :)