• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:47::47:kızlar kendinizi yılbaşına saklayın yemeyin artık bi duruuuuuuuuunnn:4::4::57::57:yeni yıla bari kilo vererek girin benim derdim yeni yıla 5li rakamlarla girmek,,hiçmi özenmiyosunuz yaaa,,bi hedef koyun en azından 500gr ekside gireyim diyin,,son bilidirim günümüzde bari eksilerle karşılayalım yeni yılı hadi kendinize geliiiiiinnnnnnnnnnnnnn:54::54:

Hadiiiiiiiii hopaaaaaa, hep beraber eksilere :64::64::64::64:

geçmiş olsun canım...
nefes alamamak çok kötü...
geçen yıl benim kuzum da 5 aylıkken bronşiolit olmuştu da sonraki zamanlarda öksürdüğü zamn yine aynısı olcak sanırdım...
Allah herkese acil şifalar versin..

bişi nin içeriği tam olarak neydi canım..adanaya gittiğimde görmüştüm ama yemek kısmet olmadı...

ne kadar zamanda değişiklik hissettin canım...
saol canım bızım bu ikinci daha dogrusu bu sene hastalıktan kurtulmuyoruz hala kötü kötü öksürüyo nası geccek bılmıyorum ıns bıdaha olmayız
akşamları bende bu şekilde yapıyorum sabahlarıda içmek için zorlayayım kendimi en iyisi

çok geçmiş olsun Allah şifa versin evet sonra daha fazla stres oluyor insan öğleden sonra çerez yedim akşam yemeğini brokoliyle dengeledim umarım cumaya bu hafta hedeflediğimiz kiloya ulaşırız

inşallah Allah şifa versin bütün hastalara
canım dün yazamadım sana dıye hatrılıyorum gecmıs olsun dıleklerın ıcın saol senın kızına da gecmıs olsun bızımkı balgamlı öksürük evet burnu tıkanıyo genız akıntısı öksürük yapıyo sonra ıste ciğerlere iniyo bu şekilde sende takıp et am asneınkı üşütme gibi geldi bana bızde kusma yoktu çünkü
hayırdır innşşş...

ayyyy ben de 2. resimdeki gibi kalkıyorum sabah 5.30 daaaaa.yarın da mesai var.

yaz güzelimmmm bakalım bu gün ne diyceksinnnn:))))

geçmişolsun arzucummm.çok ağır geçirmişsiniz hastalığı.

ayyy ben bırak laf etmeyi bakmıyorum bile o reklama çünküüüüü kıyamet kopuyo.çok kıskanıyo benimkisi:33:

geçmişolsun umaycımmm.

ben de ben deeeeeee tatlıııııı:56:

geçmiş olsun canımcım regl olmana sevindim.inşşşş küçülür doktora kadar da hastaneye gerke kalmaz.

evet işte tam anlamıylatatlıyla aramızdaki buuuuuu tutkulu bir AŞKKKKKK:16::16:

slmmm kızlarrrrr.ben gelebildim.bu gün çooookkkk halsizdim devamlı yattım.sonra oğlumun vücudunda (özellikle çene boyun popo ve bacak arkasında ) kırmızılıklar çıktı ve doktora götürdüm.alerji dedi.sütüne bal katıyodum o yapmış olabilir.halsizlikten sporu yarıda bıraktımmmm.
saol canım sıze de gecmıs olsun hala daha tam gecmedı bugunde kulaklarım tıkandı resmen patlıycak gıbı hıssedıyorum.bırde benım oglanda da dun aksam farkettım baya bı döküntü olmuş sırtı göğsü kolları bısey dokunmus ama ates düşürücü cok kulandık büyük ihtimal onun yan etkısı yazıyo zaten prospektüsünde bırd eben ılac kullanıyorum ondanda gecmıs olabılır balllı süt bende verıyorum ılk kez verdıysen olur da sureklı verıyosan baska bısey de olabılır canım
Günaydın kızlar.

Günaydın arkadaşlarım sevgili topikim....:16:

Arkadaşlar arada bir göreve gidiyorum o zamanlar da giremiyorum topiğe. Ve hemen yemeye başlıyorum .
Eskaza topik kapansa ben 100 kilo olucam mı ki acaba?:1:

Sevgili ortakım buradayımmmm... Çok geçmiş olsun oğluşuna. Hemen iyileşsin inşallah.
Sen de çook çook kilolar ver sağlıkla.
Sabah dualarımızı da yaptıktan sonraaa işimize bakalım..

Ben olmayınca niye kimse nerede bu Halay diye sormuyo?
Nasıl özlettirecem ben kendimi bu topike?:27:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn:52:
nasılsınız kızlarrrr

Günaydın arkadşlar...
hayırlı güzel bir gün olur inşallah bizler için.:3::3:

hepinize günaydın kızlar topiği çok sessiz gördüm dün de öyleydi eski arkadaşlar hiç yok kaptan da girmiyo sanırım :26:

nasılsınız kızlarrrr

sanada günaydınn ben yeni elemanım bu arada :1::32::32:

dün biraz dikkatli yedim akşam eve gidince 70,300 cıktım kızlarrr cok mutluyum halbukı bı oncekı aksam 72 falan cıkmıstım ama aksam tartılıyorum dıye takmamıstım ama aksam 70,300 görünce nasıl sevındım anlatamammm :21::21::21::21:

selam kızlarrr herkese kucak dolusu sevgilerrrrr :16::16::16::16::16::16::16::16:
günlerdir giremiyorum çok özledim sizlerii :54::54: hiç fırsatım olmadı...pazartesi günü muhasebeden son sınavımız vardı oldukça iyi geçti saqolsun deryacım hatırlamış tel açtı sınav sonrası çok memnun oldum...ayın 26sında sınava gireceqimi unutmamış burdan birkez daha bu inceliqi için deryama çok teşekkür ediyorum...ve şuanda kadıköydeyim..önce tren sonra feribot daha sonrada karayoluyla eqitim ofisine gelmiş bulunmaktayım :21: birtek uçak kaldı bugün binmediqim :9::9: 1.5a kadar burdayım winsell proqramı için özel eqitim alıcam..arkadaş kahvaltı yaparken ben size bi bakayım dedim ve şuanda ar. geldi..gene gelicem akşamda olsa..iyi sohbetler sizlere..sizi çokkkkkkkkk özledimmmmmmm :16::16::16::16::16::16:

merhaba kizlar ben geldim nasilsiniz ben iyi sayilirim doktorun verdigi ilac 2gun sonra regli baslatti dun itibariyle reglim geldi simdi doktor bekleyelim dedi eger regli bittikten sonra kuculmemisse ozaman hastaneye gitcem insaallah patlamis olurda sorunsuz kurtulurum yeni haberler varmi
ortim kusura bakma canim cuma gunu sabah erkendenden doktora gittigim icin bildirim yapamadim gecde geldim eve tartilmadimda kusura bakma

Orticim geçmiş olsun ya, sevindim regl olmana. İnşallah patlarda kurtulursun kistten. Dr., hastaneye gerke kalmaz. Sen iyileşmene bak cnm, bildirim yaparsın iyileşte. Merak etmiştim bende fazla giremiyorum bu sıra.

Yiyerek zayıflamak için 20 yöntem

zayıflamak için yöntemler yiyerek zayıflama yöntemleri kuantumla zayıflama kuantum ile salata yiyerek
Sağlıklı beslenmenin gerçek sırrı nedir? iyi alışkanlıklar.. İşe nereden başlayacağınızla iglili bilgiler burada.. Kilo vermenin quantum fiziğinden daha zor olduğunu düşünebilirsiniz. İşte size 20 basit önlem...

Öncelikle yiyecek günlüğü tutmalısınız. Protein, karbonhidrat, yağ gibi besinleri beslenme planınıza yavaş yavaş dahil ederek kilo verdiğinizi görünce şaşıracaksınız! Sadece ne yediğinize dikkat etmeniz yeterli!

1. Her zaman tatlı şeyler yiyin!
Evet her zaman. Yemekten sonra ufak bir parça bitter çikolata yemek size kilo aldırmaz. Bunun dışında minik kekler yada meyve iyi bir seçenek olabilir
2. Yağları çıkartın
Bir dilim pizzadaki yağları peçete yardımıyla azaltabilirsiniz. İlk bakışta haftada bir yenen bir dilim pizzadaki yağ size fazla gelmeyebilir. Ancak yıl içinde giysilerinize giremediğinizde öyle olmadığını görürsünüz.
3. Kemer takın
Yüksek kalorili ama düşük besin değerli yiyecekler yemek istediğiniz zaman açlık hissetmeyecek kadar kemerinizi sıkın. Ulaşmak istediğiniz bedene ininceye kadar nefes almanızı engellemeyecek şekilde bu taktiği uygulayın.
4. Sevdiklerinizle birlikte olun
İş arkadaşlarınız, dostlarınız veya ailenizden birileriyle vakit geçirin. Bu sıkıntılı dönemi daha rahat atlatmanızı sağlar.
5. Baharatlı gıdalar tüketin
Metabolizmanızı çalıştıran kapsaisin çok acı biberde bulunur. Acılı tavuk ile ayran için. Süt ürünleri kapsaisinin görevini yapmasına sudan daha çok yardımcı olur.
6. Süt için
Günde alınan 1800 mg kalsiyum kalori emilimini sağlıyor. Bu nedenle kahvenizi sütlü ya da kalsiyum içeren gıdalarla içtiğinizde sadece 300 mg kafein alırsınız, 500 mg atılır.
7. Organik gıdaları tercih edin
Kepekli ve ya tahıllı ekmekleri, lifli gıdaları tercih edin.
8. Yıkanmış, doğranmış sebzeleri alın
Evet biraz fazla ödeyebilirsiniz ancak enerji için düşük kalorili bu sebzeleri tüketebilirsiniz. Sebzeleri hemen ulaşabileceğiniz yerlere koyun. böylece birşeyler yemek istediğinizde diğer kalorili seçeneklerden uzak durabilirsiniz.
9. Akşam yemeğine ne yiyeceğinize karar vererek çıkın
Restorana gittiğinizde ne yemek istediğinize düşünerek karar verin. Acele etmeyin, küçük porsiyonlu, doyurucu ancak az kalorili yiyecekleri yiyin.
10. Öğleden sonra saat 15:00'de birşeyler atıştırmayı unutmayın.
150 kalorilik bir atıştırma daha sonra yenilebilecek 400 kaloriyi önler. Avuç içi kadar fındık, ceviz, badem gibi çerezler ya da bir dilim peynir gibi atıştırmalıklar yaklaşık 170 kaloridir.
11. Sebze ve meyverli kabuklarıyla tüketin
Elma, armut, salatalık gibi meyve ve sebzelerin kabukları lif açısından zengindir. Hatta portakalı bile kabuğunun tamamını soymadan beyaz yerini bırakarak yiyebilirsiniz.
12. Sadece tek elle yiyin ve için
Eğer bir partideyseniz bir eilinizde içecek diğer elinizle çerez tüketmeye çalışmayın. Sağ elinizle içip yerseniz daha az yiyip içersiniz.
13. Tabakta beslenin
Kavanozdan, kutudan ya da dev kaselerden yemeyin. Gıdaları tabağınıza alarak beslenin. Böylece daha az yersiniz.
14. Ellerinizi meşgul edin
Stresliyken birşeyler yememenin en iyi yolu ellerinizi başka işlerle meşgul etmek. Bir paket cips yemek yerine örgü örerek stres atabilirsiniz. Resim yapmak, ağaçla ilgilenmek gibi işlerde sizi meşgul edebilir.
15. 10 öğün yiyin
Eğer iş ya da farklı denenlerle stres yaşıyorsanız, düşüncelerinizi kontrol edemiyorsanız, çok acıkmış hissedebilirsiniz.Bu durumda birşeyler yedikten 10 dakika sonra yine aç hissedebilirsiniz. Bu durumda günde 10 defa tüketebileceğiniz sebze ve meyveleri belirleyin ve bunları yiyin.
16. Dondurma yemek için dışarı çıkın
Dondurmalı soğuk pastalar, cipsler ya da peket dondurmalar yemek yerine dışarı çıkın. Eve bu tür kilo aldıracak yiyecekler almayın. Böylece canınız dondurma yemek istediğinde bir kutu yerine sadece bir külah dondurma yersiniz.
17. Salata yiyerek başlayın
Öğle yemeğine salata yiyerek başlayanların yüzde 12 daha az kalori aldıkları belirlenmiş. Bu neden le öğleyin krem şantili yiyeceklerden uzak durun ve yemeğe salata yiyerek başlayın.
18. Kremadan uzak durun
Burger ya da sandviç yediğinizde mayınez, ketçap ya da krema koydurmayın. Bu tür servis edilenlerin kremalarını bıçakla üzeerinden alın. Böylece yarım kalori daha az almış olursunuz.
19. Ekmek almayın
Ekmek uzatanlara gülümseyerek teşekkür edin ve hayır deyin.
20. Bazen çılgın olun
Hiçbirşey yememek sizi zayıflatmayacak ya da mutlu etmeyecek. Haftada bir ya da iki öğünde yemek istediğiniz herşeyi yiyerek kendinizi ödüllendirin.

:3::3:bunlar çok iyi yaa,,heleki sonuncu maddeye bayıldııııım:62::64::56::56::56::9:

Tuğbacm valla iyiymiş ya. Uygulayabilsem keşke.

Günaydın kızlar.
Günaydın Dilekcim.

Günaydın arkadaşlarım sevgili topikim....:16:

Arkadaşlar arada bir göreve gidiyorum o zamanlar da giremiyorum topiğe. Ve hemen yemeye başlıyorum .
Eskaza topik kapansa ben 100 kilo olucam mı ki acaba?:1:

Sevgili ortakım buradayımmmm... Çok geçmiş olsun oğluşuna. Hemen iyileşsin inşallah.
Sen de çook çook kilolar ver sağlıkla.
Sabah dualarımızı da yaptıktan sonraaa işimize bakalım..

Ben olmayınca niye kimse nerede bu Halay diye sormuyo?
Nasıl özlettirecem ben kendimi bu topike?:27:

Sana da günaydın cnm. Valla bende girmeyince kimse sormuyo beni, ne yapsak ki acep? :14:

nasılsınız kızlarrrr
Günaydın cnm, allah şükür iç güveysinden hallice işte. :9:

Günaydın arkadşlar...
Günaydın cnm, inşallah.

Herkese günaydın canlar, gününüz güzel geçsin.
Arcak81, çook geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin.
Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz topiğimize.

Orticim geçmiş olsun ya, sevindim regl olmana. İnşallah patlarda kurtulursun kistten. Dr., hastaneye gerke kalmaz. Sen iyileşmene bak cnm, bildirim yaparsın iyileşte. Merak etmiştim bende fazla giremiyorum bu sıra.

Günaydın Dilekcim.

Sana da günaydın cnm. Valla bende girmeyince kimse sormuyo beni, ne yapsak ki acep? :14:

Günaydın cnm, inşallah.

Buradan tüm yetkililere sesleniyorum sabahları yoklama alınsın:kkk::kkk::kkk:

canım dün yazamadım sana dıye hatrılıyorum gecmıs olsun dıleklerın ıcın saol senın kızına da gecmıs olsun bızımkı balgamlı öksürük evet burnu tıkanıyo genız akıntısı öksürük yapıyo sonra ıste ciğerlere iniyo bu şekilde sende takıp et am asneınkı üşütme gibi geldi bana bızde kusma yoktu çünkü
kusması devamlı olmuyor aslında sanırım balgamdan dolayı kusuyor çünkü dün yemek yerken kustu sonra yemeye devam etti üşütmeden olsa hiç yemiyor ben bu gece sırtını ve göğsünü zeytinyağıyla yağladım ılık havlu koydum 4e kadar öksürmedi 4 tekrar yaptım aynısını sanırım iyi geliyor birde karaturp balla şurup yapılıyor ya onu yaptım bakalım iyileşecek gibi, birde benim kızım gündüz hiç öksürmüyor sadece uykuda öksürüyor Allah tüm hastalara şifa versin içinde bizimkilerede

dün biraz dikkatli yedim akşam eve gidince 70,300 cıktım kızlarrr cok mutluyum halbukı bı oncekı aksam 72 falan cıkmıstım ama aksam tartılıyorum dıye takmamıstım ama aksam 70,300 görünce nasıl sevındım anlatamammm :21::21::21::21:

Ne güzel. Tartı bana neden hiç sürpriz yapmıyoooooooooooooooooo...
Darısı başımıza...:21:

ayy ne güzel ya ben korkumdan çıkamadım tartıya cumaya kadar sabredicem :)

Günaydın kızlar.

nasılsınız kızlarrrr

Günaydın arkadşlar...
günaydııınnnnnnn:16:
saol canım bızım bu ikinci daha dogrusu bu sene hastalıktan kurtulmuyoruz hala kötü kötü öksürüyo nası geccek bılmıyorum ıns bıdaha olmayız
akşamları bende bu şekilde yapıyorum sabahlarıda içmek için zorlayayım kendimi en iyisi

çok geçmiş olsun Allah şifa versin evet sonra daha fazla stres oluyor insan öğleden sonra çerez yedim akşam yemeğini brokoliyle dengeledim umarım cumaya bu hafta hedeflediğimiz kiloya ulaşırız

saol canım sıze de gecmıs olsun hala daha tam gecmedı bugunde kulaklarım tıkandı resmen patlıycak gıbı hıssedıyorum.bırde benım oglanda da dun aksam farkettım baya bı döküntü olmuş sırtı göğsü kolları bısey dokunmus ama ates düşürücü cok kulandık büyük ihtimal onun yan etkısı yazıyo zaten prospektüsünde bırd eben ılac kullanıyorum ondanda gecmıs olabılır balllı süt bende verıyorum ılk kez verdıysen olur da sureklı verıyosan baska bısey de olabılır canım

hepinize günaydın kızlar topiği çok sessiz gördüm dün de öyleydi eski arkadaşlar hiç yok kaptan da girmiyo sanırım :26:
çok geçmiş olsun canım yaaa.ilaçlar yapıyo evet.canım ballı sütü akşam sabah içiyo.belki sıcak vermişimdir.belki de çikolata yemişti bayağı o yapmıştır.bu sabah baktım kalmamıştı.akşam bi daha bakarım artık.
selam kızlarrr herkese kucak dolusu sevgilerrrrr :16::16::16::16::16::16::16::16:
günlerdir giremiyorum çok özledim sizlerii :54::54: hiç fırsatım olmadı...pazartesi günü muhasebeden son sınavımız vardı oldukça iyi geçti saqolsun deryacım hatırlamış tel açtı sınav sonrası çok memnun oldum...ayın 26sında sınava gireceqimi unutmamış burdan birkez daha bu inceliqi için deryama çok teşekkür ediyorum...ve şuanda kadıköydeyim..önce tren sonra feribot daha sonrada karayoluyla eqitim ofisine gelmiş bulunmaktayım :21: birtek uçak kaldı bugün binmediqim :9::9: 1.5a kadar burdayım winsell proqramı için özel eqitim alıcam..arkadaş kahvaltı yaparken ben size bi bakayım dedim ve şuanda ar. geldi..gene gelicem akşamda olsa..iyi sohbetler sizlere..sizi çokkkkkkkkk özledimmmmmmm :16::16::16::16::16::16:

sllmmm senacımm.sınavının iyi geçmesine sevindimmm...ailemizin muhasebecisiiiiii...

günayddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn.okuldayım şimdi.dersim boş size bakayım dedim.canım da sıkkın zaten.eşimle kavgalıyız.daha doğrusu ben darıldım.kızlar yaaa şimdi biz annemlere çok yakın oturuyoruz.haftasonu kardeşim geldi şehir dışından.pazartesi de yemeğe kalcaktık annemlerde.eşim gelmem dedi.ben de gelmezsen gelme dedim ama ayıp oldu bayağı.kardeşim herzaman gelemiyo.neymiş yorgunmuş niye emrivaki yapıyomuşummm v.s...çok canım sıkıldı triplerdeyim şimdi.ben ne kadar yorgun hasta olsam da onun ailesine hep gitmişimdir.abisi şehir dışına gideceği zaman okul çıkışı hasta hasta soğukta gittim uğurlamaya.annesi ne zaman yemeğe çağırsa hep gittim ne kadar istemesem de.canım çok sıkkın yaaa acaba ben mi abartıyorummm bilmiyorum.
bi de sigarayı bırakıyo.onun gerginliği diye katlanıyorum ama herşey bi yere kadar bıktım artık yaaa.ufffff:31:

Günaydın Dilekcim.

Günaydın cnm, inşallah.

saol canım amın aklıma geldı hastalıktan gıremedım düğününüz oldu mu gittin mi nasıl gectı canım
kusması devamlı olmuyor aslında sanırım balgamdan dolayı kusuyor çünkü dün yemek yerken kustu sonra yemeye devam etti üşütmeden olsa hiç yemiyor ben bu gece sırtını ve göğsünü zeytinyağıyla yağladım ılık havlu koydum 4e kadar öksürmedi 4 tekrar yaptım aynısını sanırım iyi geliyor birde karaturp balla şurup yapılıyor ya onu yaptım bakalım iyileşecek gibi, birde benim kızım gündüz hiç öksürmüyor sadece uykuda öksürüyor Allah tüm hastalara şifa versin içinde bizimkilerede

anladım canım amın ballı turpu bende yapmıstım ılerlemeden once ama pek bı faydası olmaıd sanırım zeytınyagı yapsam ben de barı gece öksürdü benımkıde tıknaıd genzı actım süt verdım sabah gene öksürüyodu :26:ben cocugu 3 haftadır yıkamıyom bıle yag sürsem bıtlenmeısn bı de basıma:1:sadece ateslıyken suya soktum cıakrıdm bı kac kere yıkanmadı ama koktu cocuk birde balı sürüyorlarmıs göğse de cocuk olunca uygulamak zor oluyo ıste:19:

günaydınnnn kızlar :92:

herkeste keyıfler yerındedır umarım :66: bu haftayıda yarıladık, şurda kac gun 2011e güle güle demeye:66:

hem yılsonu münasebetiyle hem de ofisteki son gunler oldugundan işler bıraz yogunnn:26:

patron gelmeden bi selam çakayım topiğe dedimmm:1:

buarada arzucum oğluşun hastaymış sanırım, gecmıs olsunnnn:71: eger öksürük içten gelıyosa bu yağlamayı bı denesen sırtını gogsunu zeytınyagıyla ya da vikslesen sonra uzerıne sıcak havlu, valla cok işe yarıyo :34: içerse adacayı, ıhlamur, ballı süt, limon bal su vs de içirebilirsin, boğazlarda sorun varsada salep acaip yumuşatıo aklında olsun:34: hastalık müzdaribi biri olarak secenek cok bendeee:3:

çok geçmiş olsun canım yaaa.ilaçlar yapıyo evet.canım ballı sütü akşam sabah içiyo.belki sıcak vermişimdir.belki de çikolata yemişti bayağı o yapmıştır.bu sabah baktım kalmamıştı.akşam bi daha bakarım artık.

sllmmm senacımm.sınavının iyi geçmesine sevindimmm...ailemizin muhasebecisiiiiii...

günayddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn.okuldayım şimdi.dersim boş size bakayım dedim.canım da sıkkın zaten.eşimle kavgalıyız.daha doğrusu ben darıldım.kızlar yaaa şimdi biz annemlere çok yakın oturuyoruz.haftasonu kardeşim geldi şehir dışından.pazartesi de yemeğe kalcaktık annemlerde.eşim gelmem dedi.ben de gelmezsen gelme dedim ama ayıp oldu bayağı.kardeşim herzaman gelemiyo.neymiş yorgunmuş niye emrivaki yapıyomuşummm v.s...çok canım sıkıldı triplerdeyim şimdi.ben ne kadar yorgun hasta olsam da onun ailesine hep gitmişimdir.abisi şehir dışına gideceği zaman okul çıkışı hasta hasta soğukta gittim uğurlamaya.annesi ne zaman yemeğe çağırsa hep gittim ne kadar istemesem de.canım çok sıkkın yaaa acaba ben mi abartıyorummm bilmiyorum.
bi de sigarayı bırakıyo.onun gerginliği diye katlanıyorum ama herşey bi yere kadar bıktım artık yaaa.ufffff:31:
Evlilikteki kavgaların yüzde 90 ı aileler yüzünden çıkıyor.
Hepimizde oluyor bu tip stresler.
Sıkıntı yapma hayatımızın gerçeği. Kadın alttan alır.

günaydınnnn kızlar :92:

herkeste keyıfler yerındedır umarım :66: bu haftayıda yarıladık, şurda kac gun 2011e güle güle demeye:66:

hem yılsonu münasebetiyle hem de ofisteki son gunler oldugundan işler bıraz yogunnn:26:

patron gelmeden bi selam çakayım topiğe dedimmm:1:

buarada arzucum oğluşun hastaymış sanırım, gecmıs olsunnnn:71: eger öksürük içten gelıyosa bu yağlamayı bı denesen sırtını gogsunu zeytınyagıyla ya da vikslesen sonra uzerıne sıcak havlu, valla cok işe yarıyo :34: içerse adacayı, ıhlamur, ballı süt, limon bal su vs de içirebilirsin, boğazlarda sorun varsada salep acaip yumuşatıo aklında olsun:34: hastalık müzdaribi biri olarak secenek cok bendeee:3:

saol canım gecen hafta yazmıstım ya o zamandan berı hastayız acıllerdeydık hava verdıler kuzuma bende hastaydım hala da gecmedı antıbıyotık kullanıyorum ballı süt içiyo diğerlerini içmiyo malesef:19:ama zeytınyagı ve viksi denıycem bu aksam bırde buguseptın alcam nefesımızı acsın dıye sen naptın ıs bulabıldın mı canım

büyük ihtimalle çikolata yapmıstır canım takıp et bende bakacam aksam tekrar. eşini de takma dıyım ne dıyım onlar trıp yapabılrıle rhersye mübah onlara biz yapamayız malesef:9:arkadasın dedıgı gıbı kaıdnlar hep ıdarecı oluyor zaten toplum da bunu beklıyor bızden kadın alttan alsın ıdare etsın öbür dünyada görücez ınsallah mükafatını canım:1::34:

Bişi: Mayalı hamurun yağda kızartılmasıdır canım. Bolca kalorili ama 1 tane yedim. :27:

biz pişi deriz ona çokta severim olsada yesek yaaa

günaydın biz varız :34:
erkek milleti işte bacım benimkide der hep emrivaki yapma diye oysa sadece söylerim hiç ısrar etmem

anladım canım amın ballı turpu bende yapmıstım ılerlemeden once ama pek bı faydası olmaıd sanırım zeytınyagı yapsam ben de barı gece öksürdü benımkıde tıknaıd genzı actım süt verdım sabah gene öksürüyodu :26:ben cocugu 3 haftadır yıkamıyom bıle yag sürsem bıtlenmeısn bı de basıma:1:sadece ateslıyken suya soktum cıakrıdm bı kac kere yıkanmadı ama koktu cocuk birde balı sürüyorlarmıs göğse de cocuk olunca uygulamak zor oluyo ıste:19:

15 aylık kızım ben yaptım valla balıda sürdüm karabiberle karıştırıp ama o çok faydalı olmadı biara yapmıştım geçirmişti ama bu sefer etkilemedi ama zeytinyağı iyi oldu ılık havluyuda koyunca iyi geldi galiba buarada süt vermedim ben bu gece 11de çorba içirdim hiç yapmam rahatsız eder diye ama süt vermemek için çorba verdim süt balgamı arttırıyormuş maşallah 8:30 kadarda uyudu gece uyandığında rezene yaptım boğazı yumuşatıyormuş ama içiremeden geri uyudu

saol canım gecen hafta yazmıstım ya o zamandan berı hastayız acıllerdeydık hava verdıler kuzuma bende hastaydım hala da gecmedı antıbıyotık kullanıyorum ballı süt içiyo diğerlerini içmiyo malesef:19:ama zeytınyagı ve viksi denıycem bu aksam bırde buguseptın alcam nefesımızı acsın dıye sen naptın ıs bulabıldın mı canım

zeytinyağına çok az karabiber sür sırtını yağla ılık havlu koy ben öyle yaptım göğsünüde sadece zeytinyağıyla yağladım ayağının altına viks sürdüm vücuda sürünce rahatsız edermiş diye bişerler okumuştum facede, aslında bunu öneren göğsünü ve sırtını zeytinyağı karabiberle yağla dedi ama ben çift taraflı cesaret edemedim birde bal karabiber sürerseniz çift taraflı sürmeyin bir taraftan nefes alması gerekirmiş günlük diye bişey duydum bronşit olanlara iyi geliyormuş aktarda satılan bişey geçmezse bende yapacam akşamı beklemeyin bence gündüz uyursa uyumadan önce yağlayın sıcak sıcak mışıl mışıl uyusun

Back
X