valla yeşil elma kırmızıya göre daha çok yararlıymış kilo verme konusundaya ondan sanırım yeşil olması gerek..ama bugün pederler birsürü kırmızı elma getirmiş..bende yeşiller bitince onları kullancam mecbur..hem orda illa yeşil elma denmişmi hayır demekki olabilüüürr
canım sende çok eskilerdensin..okadar bilgi sahibi oldun,,uygulayamasanda sonuçta tecrübelisin..oyüzden yorum yapmakta serbestsin....yardımcı ol biraz yükümü hafifletin tek başına kaldım koca topiktee banada yazııık
![]()
canım ben bu kürü sen yazmadan önce araştırıyodum da ilk kaynak yeşil elma diyo kesinlikle. sebebide yeşil elmaanın yağ yakıcı etkisi varmış. ama kırmızı elma da bu etki yok. hatta kırmızı elma iştahı açıyormuş. yeşil elmada ille ekşi elma olacakmış. ama dediğin gibi bulamadık ne edelim bende kırmızıları yeşile boyarım acıkda sirke ile ekşilettim mi oooh oldu sana yeşil elma.
ben de yorum yapabilir miyim.

olmamı

ay canım kelin ilacı olsa başına sürermiş. bende son haftalarda çok motivasyonsuzdum. çözümü kendime tatil vererek buldum haftaya çarşambaya kadar diyet rejim yok. tabiiki dikkat etmeye çalışıyorum. ama çok sıkıldı şunu ye şunu yeme spor yap sonra vereme bozul dön başa. ay ben topiğede girmeyecektim sözde unutturacaktım kendime diyeti rejimi tutamadım kendimi neyse ben kaçıyom dedim ya tatildeyimarkadaslar motive olmak icin ne yapiosunuzsoyleyin de ben de yapayim
yasamak icin deil de,yemek icin yasar hale geldim resmen.
mutfak cekio beni.araniyorum.disarda oldugumda da disarda yiyorum daha beter oluo.yani kendimi disari atmamin da bir yarari olmuo bende.nolursunuz bi yardim edin.motive edin beni.bi keresinde o kadar motive olmustumki 1 ay icinde 8 kilo vermistim(tabi sonrasinda dikkat etmeyip geri aldim).yani bi motive olabilsem onume kimse gecemez.ama olamiyorum.olmuyoooo:84: