• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla bu kaynanaları ne yapmak lazım bilmiyorum. Zor cnm işin birlikte yaşayınca. Bozulmaz mı insan haklısın. Allah sana güç, kuvvet versin cnm sabret ne yapıcan. Sabrın sonu selametmiş. :34:

Ruweydacım, torrent programı indirmen lazım. Ben sana yarın anlatsam olurmu tatlım. Ben 1 saat uğraştım sanırım. Önce o programı indiriyorsun. Ben sana msj atıcam birazdan.

napicaksin canim sabir deyip geciyorum tabi sinirlerim zipliyo ama neyse
iyigeceler canim simdilik cikiyorum belki bidaha gelirim kizimi uyutuyorum simdi

napicaksin canim sabir deyip geciyorum tabi sinirlerim zipliyo ama neyse
iyigeceler canim simdilik cikiyorum belki bidaha gelirim kizimi uyutuyorum simdi

Tamam cnm, valla insan teselli için diyor sabret diye, tahmin ediyorum çok zor. İyi geceler cnm. Benimde büyük kızım hastalandı. İstifra falan etti uyumuştu şimdi kalktı bakayım bende ona. Öpüyorum.:54:

Hayatı yapamayacağımız şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa enerjimiz tüm hayatıı zorlar. Yeter ki kendimize ve arkadaşlarımızın gücüne inanalım....:kkk::72::kkk::72: Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle.. :nazar::1::nazar:

günaydın arkadaşlarr..
öncelikle herkesin YENİ YILINI KUTLAR HERŞEYİN GÖNLÜNÜZCE OLMASINI DİLERİM :16::16::16:

arzucum;
ben dünden beri çok kötüyüm...işyerinde kasada bana ait...patronun kızıyla beraber bakıyoruz...o erken çıkıyor.. ben çıkmadan 1-2 saat öncede oqlu geliyor...yani 3 kişi dönüşümlü bakıyoruz...dün akşam kasada 130 tl açık çıktı..şimdi onlar hepsi aynı ailenin ferdi olduqu için ben sorumlu oldum..hatırladıqım kadarıyla ödemelerde ve satışlarda bir sorun yok...bu açık nasıl oluştu bilmiyorum...pcdekiyle kasadaki farklı çıkıyor...çok üzüldüm..işi bırakmak istedim...patronum çok iyi biri...ben senle çalışmaktan memnunum dedi...bende memnunum ama parayla birebir ilgilenmeyi istemiyorum onun için çıkışımı vericem dedim...sen git evine kızım dinlen kafanı toparla tekrar bir düşün ve yarın işe gel birdaha konuşalım dedi..eve geldim ama nasıl geldim bilmiyorum...birde onların yanında aqlayamadım..eve gelip içimi boşaltana kadar aqlamak istedim...daha eşime olayı anlatırken eşimde hata senle wcye bile giderken kasayı sayacaksın gelince tekrar sayacaksın gibilerinden şeyler söyledi...dahada doldum...yinede kkya girdim iyi deqildim..zaten yeteri kadar ihmal ediyorum bi bakıyım dedim...seherle deryayı gördüm...konuşursak belki rahatlarım diye düşündüm...önce burdan yazdım sonrada belki geçmiştelerdir uzun sürer yazımı okumaları diye özellerinede yazdım..keyfi deqildi arzucum...hala çok kötüyüm ve şu yazıyı gözyaşları içinde yazıyorum...zaten onlarlada doqru dürüst konuşamadık eşim geldi yanıma herşey yarım kaldı...şimdi işe gidicem belkide ipleri koparır birazdan gelirim...tuqba msnye sena abla artık eskisi gibi aramıza dön yazmış...işten çıkarsam istemediqiniz kadar yanınızda olurum..ihmal ettiqim giremediqim hergün eksik kalıyorum..burası bnm için çok şey demek...belki yansıtamıyorum ama hepinizi çok seviyorum..ve çok özlüyorum...kalbim aqrıyor kendimi kötü hissediyorum...namaz kılıp çıkıcam...gelince yazarım...

evet canım demin geldiler,,bugece burda kalıp yarın beraber ,düğüne gitcez eşim k.pederim kaynanam falan,,ordan düğün erken biterse onlar köye dönücekler,,akşam başbaşayız anlıycan:23::23:hadi kaçtım ben ayıp olucak,,laf ettirttirmeyeyim bide durup dururken,,valla bi sigara yaktı şuan migrenim hat safaya çıktıı ooof ooff..neyse sabır et tuğba diyorum napiyim,,ama çocuklarda alıyo dumanı şuan:25::25::25:

Allah bol sabırlar versin canım sana. Ne yapacağız kadın milletinin derdi hep aynı. Her yerde kocalar ve aileleri el üstünde olmak zorunda. Ama nedense bizim ailelere gelince hiiiç önemli olmuyor onlar için. Allah anlayışlı kocalarla yaşatsın bizi, öncelikle halden anlayan bir koca. Gerisi olur olur gider.

Herkese günaydınlar,,,,,,,,,

Dünkü menümü yazıyorum.

çeyrek tost
3 zeytin
yeşillik

2 mandalin

6 köfte
yarım tbk pat.kızrt
yoğurt

yeşil çay
1 salatalık
7 otlu çay

1 tbk.kereviz yemeği
yeşillik
yoğurt

1 dilim kek

Bugün yine biraz fazla oldu.

Hayatı yapamayacağımız şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa enerjimiz tüm hayatıı zorlar. Yeter ki kendimize ve arkadaşlarımızın gücüne inanalım....:kkk::72::kkk::72: Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle.. :nazar::1::nazar:

Evet çok haklısın, isteklerimiz çok ama imkanlarımız kısıtlı. Umarım 2012 hepimiz için hayallerimizin gerçekleştiği bir yıl olsun. MUTLU YILLARRRRRRRRR

günaydın arkadaşlarr..
öncelikle herkesin YENİ YILINI KUTLAR HERŞEYİN GÖNLÜNÜZCE OLMASINI DİLERİM :16::16::16:

arzucum;
ben dünden beri çok kötüyüm...işyerinde kasada bana ait...patronun kızıyla beraber bakıyoruz...o erken çıkıyor.. ben çıkmadan 1-2 saat öncede oqlu geliyor...yani 3 kişi dönüşümlü bakıyoruz...dün akşam kasada 130 tl açık çıktı..şimdi onlar hepsi aynı ailenin ferdi olduqu için ben sorumlu oldum..hatırladıqım kadarıyla ödemelerde ve satışlarda bir sorun yok...bu açık nasıl oluştu bilmiyorum...pcdekiyle kasadaki farklı çıkıyor...çok üzüldüm..işi bırakmak istedim...patronum çok iyi biri...ben senle çalışmaktan memnunum dedi...bende memnunum ama parayla birebir ilgilenmeyi istemiyorum onun için çıkışımı vericem dedim...sen git evine kızım dinlen kafanı toparla tekrar bir düşün ve yarın işe gel birdaha konuşalım dedi..eve geldim ama nasıl geldim bilmiyorum...birde onların yanında aqlayamadım..eve gelip içimi boşaltana kadar aqlamak istedim...daha eşime olayı anlatırken eşimde hata senle wcye bile giderken kasayı sayacaksın gelince tekrar sayacaksın gibilerinden şeyler söyledi...dahada doldum...yinede kkya girdim iyi deqildim..zaten yeteri kadar ihmal ediyorum bi bakıyım dedim...seherle deryayı gördüm...konuşursak belki rahatlarım diye düşündüm...önce burdan yazdım sonrada belki geçmiştelerdir uzun sürer yazımı okumaları diye özellerinede yazdım..keyfi deqildi arzucum...hala çok kötüyüm ve şu yazıyı gözyaşları içinde yazıyorum...zaten onlarlada doqru dürüst konuşamadık eşim geldi yanıma herşey yarım kaldı...şimdi işe gidicem belkide ipleri koparır birazdan gelirim...tuqba msnye sena abla artık eskisi gibi aramıza dön yazmış...işten çıkarsam istemediqiniz kadar yanınızda olurum..ihmal ettiqim giremediqim hergün eksik kalıyorum..burası bnm için çok şey demek...belki yansıtamıyorum ama hepinizi çok seviyorum..ve çok özlüyorum...kalbim aqrıyor kendimi kötü hissediyorum...namaz kılıp çıkıcam...gelince yazarım...

Ay canım, çok üzüldüm. Umarım herşey tatlıya bağlanır. Kasayı 3 kişi ortak tutması olmaz canım ama. Ben de muhasebeciyim, gerçekten kasa sorumluluk ister. Şimdi ya onlar bir yere ödeme yaptı da, unuttularsa. Sen nasıl bilebilirsin ki, evde düşün demiş patronun. Öncelikle 3 ünüz de düşüneceksiniz, tek sen bakmıyorsan. Bir de eşinin dediği gibi wc'ye giderken kasanı kilitle. Tahsilat veya ödeme olursa da, 5 dakika beklesinler. Hemen çıkıcam deme, bu soruna bir çözüm bulsunlar. İnşallah istediğin bir çözüm olur.

Bugün kimsecikler yok galiba. Nerdesiniz millet yılbaşı tatiline mi girdiniz? Biz çalışıyozzzzzzz.

Bişey soracağım ya, bu üst vücut çalıştıran egsersiz arıyorum ben. Özellikle kolları, benim kollar çok kilolu, alt taraf da incelme var ama kollarımda hiç değişiklik yok yaaa. Yardım istiyorum. Bir de dün kk da spor bölümü var diyordunuz, o hangi bölümde?

günaydıııınnn canlarımmm.bi slm vereyim kahvaltıdan sonra dedim.işleri bitirip tekrar gelicem.
senacım dün pek görüşümedik.canım benim sıkma o tatlı canınııı.büyük paraların döndüğü yerde normal bunlar çıkar elbet nerede açık olduğu.hakkında hayırlısı canım benimm.ama bu kadar üzülmene ben de çok üzüldüm.işten gelince görüşürüüüzzz.

ya kızlarr gobek erıtme hareketı söleyın bana ya mekık demeyın onu beceremıommm :5: BU ARADA HERKESE GUNAYDINNNNN VE MUTLU SSAGLIKLI VE BOL ZAYIFLAMALI YILLAR :kkk:

Kıızlarrrr çok fenayımmm acil yardım istiyorummmmmmmmmm
şu son 1 haftadır evde bunalıma qirdim resmennn
sürekli yemek yiyorum kendimi tutamıyorumm
dün gecenin 10'unda arayıp lahmacun söyledimmm dşününn...
lahmacunn + kola + 1 koca paket lays yedimm :(((((((((
şimdi kahvaltıda yarım ekmekk çokokrem ekmekk
şuanda da 1 büyük paket cips açtım yiyorummm
valla bunalma qirdim ben qalibaaa napıcammmmmmm
66,9 olmuşummmm kilo alıyorum :43::43::43::43::43::43:

Kıızlarrrr çok fenayımmm acil yardım istiyorummmmmmmmmm
şu son 1 haftadır evde bunalıma qirdim resmennn
sürekli yemek yiyorum kendimi tutamıyorumm
dün gecenin 10'unda arayıp lahmacun söyledimmm dşününn...
lahmacunn + kola + 1 koca paket lays yedimm :(((((((((
şimdi kahvaltıda yarım ekmekk çokokrem ekmekk
şuanda da 1 büyük paket cips açtım yiyorummm
valla bunalma qirdim ben qalibaaa napıcammmmmmm
66,9 olmuşummmm kilo alıyorum :43::43::43::43::43::43:

canım bırakıyosun o paketi elinden veee eline koca bi şişe su alıp içiyosun.yediklerin için töbe istiğfar ediyosun:1::1::1:şaka bi yana su iç.ben ne zaman abur cubur yemek istesem su içiyorum.veya bi bardak süt içine kakao at ya da tarçın ve iç.kuru meyvelerden yardım al incir kaısı erik...hiç olmadı meyve ye marul ye ama o söölediklerinden uzak dur.öğleyin 1 lahmacun sööle ye ama ayranla bizararı olmaz.bak ne güzel 65 olmuşsun emeklerine yazık değilmi????

Tamam cnm, valla insan teselli için diyor sabret diye, tahmin ediyorum çok zor. İyi geceler cnm. Benimde büyük kızım hastalandı. İstifra falan etti uyumuştu şimdi kalktı bakayım bende ona. Öpüyorum.:54:
gecmis olsun canim dedigin gibi sabretmekten baska bisey gelmiyo elden
senin isinde cok zor canim allah sabir versin:59: gercekten gidebilirsen git martda türkiyeye hem kafan dagilir biraz:29:

amin kesin koydum kafama bisey cikmazsa gitmeyi dusunuyorum esimde yazin cocuk izni var 2ay birlikte gideriz simdi gitme diyo ama ben yinede gitmek icin ugrasicam yazinda bidaha giderim

Back
X