• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de kendim koymuyorum zaten .daha onceden de anlatmistim.turkiyede kizkardesim var.ikimiz evde yaptigimiz yani birebir denedigimiz yemeklerin resmini cekip tarifini yazip kardesimin esine koyduruyoruz bloga:1:.
blog acmak cok istiyodu kardesim.okadar ugrasiyoruz bari paylasalim diodu.kendisi ogretmen olmasina ragmen aksamdanaksama yorgunum halsizim demeden yemeklerle ugrasio bide.ben de ayni sekilde yaptigim yemekleri tariflendirip gonderiorum hep enistem de koyuverio saolsun bloga.o bu islerden anladigi icin i$ gibi gelmio tabi bilmeyen icin zor oluyo.:26:
EN YENİ TARİFLER - Blogcu

:emir_bebek::6:

ayyy çok överek anlatmıssın denemeden duramayacgım kı kocısım bayılrı böle şelere :)

yalnız nohutları ıkıncı kez düdüklüde haşlarken henuz ezilmemiş oluyoar değilmi ezilmeden tekrar haşlıyoruz yanıı

aa sizdemı blogcusunuz benımde var ama ben blogspottayım

ben de yemek yapıyorum herbıseyı yapiyom aslınd aişten geldımmı direk mutfagaa Tatlı / Tuzlu Anılarım....

blog konusunda sorun varsa yardım edebilriimm :)
kızlar ikinizin de bloğunu takipteyim.ben de bayılırım bu işlere ama vaktim yok maalesef.oğlum biraz daha büyüsün bakalım.bloklarnınz çok güzel.filizcim tariflerin harikaaaa.ay secim seninkileri denemeye vaktim olmadı.ama deneyince yazarım tatlım.
hııııııııınnnnnnnnnnn benimleee spora başlayacak kimse yok demek neyseee

ben bu akşam başlıorm 21 gün sonra ölçülerimdeki değişikliği inş. olursa iletirim sizlereee

birlikten kuvvet doğar diye demiştim neyseee:8::8:
canım ben de micheli yapıcam.regl olucam olmadım ama ağrılarım felaket.reglden sonra başlıcam tekrar.
:92: herkese merhaba arkadaşlar :92:

sanırım gecen haftaydı size bir ön bi veda konusması yapmıstım ama paylaşılan onca şeyi göz önüne alınca o konusmayla sizi bırakıp gıtmek olmaz diye düşündüm :26:
yılsonu işten ayrılcam dıye dıye sonunda beklenen o yıl sonu geldı :66:
bugun bu ofisteki son iş gunum, son haftam oldugu ıcın bıtırmem gereken cok işim vardı o yuzden pek buralara ugrama şansım olmadı..zaten bılıyosunuz ki uzun zamandan beri bıldırım yapmıyodum..bildirim yapmasam da, topıkten zak olsamda kendımı salmadım, dönem dönem o içime öküz kaçan ataklarım olduysa da sonradan kendiliğinden dengelendi:34:

bu topıge ılk geldıgımde umutsuz bı vaka olarak goruyodum kendımı, cunku kılo vermeye yonelık hırslarım olmadı hıc, uzerıme gore kıyafet bulamayınca, ınsanlar benı gorunce dırek aa cok kılo almıssın deınce üzülür ama hıc hırs yapmazdım :26: galıba yapım bu benım.. topıge geldıgımde kılo vermeyı cok ıstıyor ama sadece ısteyıp iş icraata gelınce bi köşede pusup kalıyodum:17: oyle ılk baslarda bıle cok abartı kılo verdıgım haftalar olmadı dıye hatırlıyorum, az ama kararlı adımlarla gıtmeye gayret ettım.. vermekten cok o verdıklerımı gerı almamak amacım oldu:34:

şunu ogrendımki bi insanı kendınden ıyı kımse tanıyamaz, ben dıyet ya da rejım dıye nıtelendırmedım hıc yaptıgımı, kendı çapımda daha duzenlı beslenmeye basladım.. mesela kk dan onca kahvaltı yapmazken, hayatıma bı sandvıc bı tostta olsa kahvaltıyı soktum, oyle duzenlı ara ogunlerım olmadı ama ogle yemeklerımı duzene koydum, aksam ve ogle yemeklerımden ekmegı cıkardım, cayımdan sekerı cıkardım, akşam yemeklerınde tıka basa yemek yerıne doyunca bırakmayı ogrenmeye calıstım, daha once cips manyagı sayılırdım eve abur cubur almamaya gayret etmeye basladım, oyle cok genel gecer kurallarım olmadı aslında cunku herseyden yedım ama ölçüsüne dıkkat ettım, ölçüyü kacırdıgımı afrk ettıysem ertesı gun yedıklerımle ya da hareketlerımle toplarmaya calısmayı denedım:26: ne bıleyım ya kendı capımda yaptım bısıler ama acıkcası makarnamı da yedım, pizzamı da, patates kızartmalarını da mıdeye goturdum buyuk bı zevkle:1: dedım ya kendınızı dıyet dıye zorlamayın, en ıyı sız bılısınız ne yapıcagınızı :34:

burda eskılerden sayılabıleceksem de yenı gelen arkadasları yonlendirmekten kacındım, cunku genel gecer duzene ben kendımı oturtamadım ben kendı hayatımda kendı duzenımı yarattım:66:kimseyı etkılemek ıstemedım..

mesai saatıde bıterken aslında cokta uzatmak ıstemıyorum ama bı yazmaya baslayınca kendıme engel olmam guc oluo :1:

bu topıkte cogu zaman en yakınızmızdakı ınsanlara bıle anlatamadıgımız guzellıkleri ve uzuntuleri paylastık beraber:16: bırılerını kırdıysam uzduysem affetsın, ınanın bılınclı yapmamısımdır, benı bıraz tanıyan az cok bunu anlar dıye umut edıyorum:34: üzerimde herkesın hakkı vardır, herkes hakkını helal etsın :16:

iş gorusmelerım yrnda devam edıcek, bı kac yer var ama kabul edıp etmeme konusunda daha karar verebılmıs deılım, bnm ıcın dua edınn :34: yenı bı yerde kk ya gırısım nası olur bılemıyorum, oyzuden her ıhtımale karsı bu msjı yazma geregı duydum, zaten ılk basladıgım bı ofısın işlerine alısma evresınde ınternetı acıp kk ya takılcak zmnım oalcagınıda ne yazıkkı zannetmıyorum:26: yıne de vaktım ve fırsatım olunca yanagınızdan bı makas almaya gelırımmm :1: o zmna kadar herkes kendıne ıyı baksın, inş baş koydugumuz şu kılo verme yolunda herkes ıstedıgı goruntuye saglıgından ödün vermeden kavuşur.. ama nolur untumayın kendınızı dıyet psıkolojısıne sokmayın, yoksa dıyetı bıraktım dedıgınız an verdıgınız kıloları gerı almanız kacınılmaz olur:26: hayat boyu kımse dıyet yapamaz, bunu saglıklı ve duzgun beslenme olarak adlandırın zaten kalıtelı bı yasam ve saglıgımız ıcınde gereklı olan bu sekıl bı beslenme, hıc bıseyı hayatınızdan tam olarak cıkarmayın hayata bı kere gelıyoruz kendınızı ve ölçünüzü bıldıkce ınsan her tadı tatlamalı dimi ama:34:

bu arada herkesın yenı yılı kutlu olsun, hepımız ıcın once saglık sonra huzur dılıyorum hayattan:16: herkesın gonlunden gecen dıleklerı kabul olur ınş :16:

hadı bakalım artık gıtme vaktı, 79 belkıde daha yukarısında basladıgım 70-79 topıgıme 65,50 olarak bugun veda edıyorummm :5: hepinize cok tesekkur edıyorummm :71: hepınız mutlu kalın ve benı ozleyın anacımm:23:
yolun bahtın hep açık olsun canım benim.özlicez seniii....inşşşşş hep güzelliklerle karşılaşırsın.
kızlar herkeseee mutlu yıllarr yeni yılımız hepimize bütün iyi dileklerimizle gelsin öptüm sizi çıtırlarrrrrrrrrrrrrr
sana da mutlu yıllar fıstıkkkkkk.
kızlar hadi toplanın bakıyım,,,duyanlar duymayana iletsin:1:

herkez topikteki kuralların ne gibi ve nasıl olması gerektiği yönünde düşünüp,,veya yapılmasını istediğiniz bi yenilik varmı varsa ne gibi şeyler olabilir..sizi ne mutlu sizi ne mutsuz eder...mesela orti yarışmasına devam etmek istiyormusunuz,istiyorsanız ne bu vurdumduymazlık:51::53:

ne motivasyonunuzu dahada artırır..bunları söylemeye hakkınız olucak önümüzde pazartesiye kadar düşünün tartışın ve bildirin..pazartesiden itibaren sıkı yönetim ilan edilecek ona göree..kaytarmak ,uğramamazlık olmıycak,,eğer olucaksada geçerli bi mazeret olucak...yok ben uyamam diyene işte bu kapı buda sapı:23::57::37::36::34:
hadi bakalım yarın yılbaşını doyasıya eğlenerek geçirin..ve pazartesi kendinize gelin ve eski tempomuza geri dönelim..yazık etmeyelim topiğe,,harbidende nazar değdiyaaa:nazar::31::nazar::nazar::nazar::nazar:

neyse bundan sonrası çok güzel olucak inşaallah,,siz beni üzmeyin bende sizi üzmiyim çıtırcıklar tamammı hadi allaha emanet olun:16::16::16:

:119::124::124:yeni yılınız kutlu olsuuuunn:124::124::119:
bence de doğru bi karar.şu orti olayı yürmedi yaaa.herkes istiyo ama sonra kaçıyo.benim orti de kayıp inşşş bişey yoktur.
yarın şen ola düğün şen olaaaa:24::24:var ve ben bugün düğün elbisemi seçtim ve demin prova yaptım:21::1:inanılmaz yakıştı eskisi gibi:16:bu benim düğünümden önce alınan ve benim daha hiç giymişliğim olmayan bi elbiseydi,,ablamla aynı almıştık ve ablam benim düğünümde o elbisesini giymiştii,mor bi takım elbisee tam düğünlük yanii..şah şahlı bişi çokta şık duruyo ama:16:
geçen aldığım abiye kıyafeti eşim izin vermedi kıskanç nolcak kısa etek giymene bişey demem ama ne o öyle tüm hatların meydandaa ,,katilmi etcen beni dedi:23::21:neyse bende hep giysene dediği o takımı çıkarıp denedim..kiloluyken oram buram bırtlıyodu sonra sığamıyodum bile doğru dürüst içinee:5:ama demin denedim aynada bide yürüyüş yaptım:17:eski vücuduma oranla dahada ince göründüm,,zoru başarmışım ne mutluluk verici bişey buu..şu popoyu az ufaltsak eşimi katil etmek istemiyorum kıskançlıktan..bide baldırlarım az daha incelsin..hala kalın duruyolar:25::23:

valla süper ne diyim emeklerinin karşılığını alıyosun.
kızlar merhaba ben geldüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmm...
kilo bildirimini kime yapıyoruz...tugbiş sanamı ortiiiiiiii:26:

hoşbulduk canımcım...nooolsun işte yumuk yumuk bir kız geldi dünyaya,zorla koptum geldim...nasıl güzel bişey bir bilsen,mis gibi buram buram süt kokan bir bebiş:nazar::emir_bebek::nazar:
şükür kardeşimde iyi,toparladı hemen...şimdi bol bol emişip duruyorlar...sen nasılsın bitanem...geçmişe hiç göz atamadım kimde nevar neyok bilmiyorum ama herkesi çok özledim :16::16::16:
hoşgeldin deryacımmmm Allah analı babalı büyütsün inşşş...
hoşgeldinn...

Allah analı babalı büyütsün canım..bu sene gerçekten kız senesimi ne..yeğenim kız oldu,teyzmein gelininin kızı olucak,2arkdaşımın kızı olucak,3 arkdaşım kzı doğurdu hatta 2siyel beraber tüp yaptırdık onalırn tuttu aha onlar doğurdu ben hala bekliyorum:14:
oyyy onların kokusuna ölürüm yaa yeğen çok tatlı oluyomuş kuzumu anca 6 gün sevebildim uçtu yurt dışına ilk ayları çok tatlı ya oyuncak gibiler yaza büyür değişir bizimki çokta sesszidi,bol uykucu ve sıfır gazsızdı maaşallah..afrikaya gittiler ve huyu daha değişmemiş 2aylık oldu..
tadı damağımd akaldı o laf dinlemesi,ses vermesi günlerdir burnumda tütüyor işte kamerayal görüyom...:16:
bizde bişey yok millet dağıldı:14: nazarlar değdii
ayyyy kaçırdım kız yılını o zaman.ben de bi kızım olsun istreim yani.:34:
Seher:3:
Nasılsınn? Nasıl geçti bu hafta kilo verdin mi?:27:
canım kusura bakma görmedim oğlan ağladı gece ona gittim sonra uyuya kalmışım.bilidrimi yazmadım demi.500 gr verdim.ama regl öncesindeyim.inşş bu hafta daha da dikkatli olucam.hep cuma ve haftasonu abartırdım ama şimdi abartmadım.
Arzu abla bu aralar topiğin müdavimisinnn.:52::52:
eee bizeskilerdeniz arzuyla ve topğin bu haline üzülüyoruz bence.demi arzuuu:16:
evet canım demin geldiler,,bugece burda kalıp yarın beraber ,düğüne gitcez eşim k.pederim kaynanam falan,,ordan düğün erken biterse onlar köye dönücekler,,akşam başbaşayız anlıycan:23::23:hadi kaçtım ben ayıp olucak,,laf ettirttirmeyeyim bide durup dururken,,valla bi sigara yaktı şuan migrenim hat safaya çıktıı ooof ooff..neyse sabır et tuğba diyorum napiyim,,ama çocuklarda alıyo dumanı şuan:25::25::25:

ufffff çocukların yanında sigara içilmesine sinir oluyorum.:47::47::47:

herkese merhaba... öncelikle mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum sevdikleriniz hep yanıbaşınızda olsun olmasını istediğiniz her dilek kabul olsun inşallah, 2012de hepimiz çıtır anne oluruz umarım herşey gönlünüzce olsun... 2010 benim için önemliydi çünkü kızım dünyaya geldi herşeyim o benim ama bu senede güzel gelişmeler oldu hayatımda umarım 2012de bereketli bir yıl olur herkes için içinde benim ve ailem içinde....

şuan çorba karıştırıyorum bir yandanda tek elle size yazıyorum haftasonu girmem zor oluyor malum ev işleri çocuk yemek derken akşam oluyor haftasonları hep ipin ucunu kaçırıyorum geçen haftada öyleydi ama haftaiçi toparlayabiliyorum neyse bugünde çok kaçırmamak, cıslardan az yemek dileğiyle...

herkesi öpüyorum mutlu yıllar...

haftasonu oldugu yine belli olmus topik sakin...
insallah yeni yilimiz hepimize huzur ,saglik,mutluluk,basari,sevdiklerimizle birlikte gecirecegimizve citilardan citir oldugumuz bir yil olarak gelir.

biran once fazlaliklarimizdan kurtulsak,icimizdeki sikintilari bir kenara atsak,sevdiklerimiz ve biz maddi ve manevi bolluga kavussak ne guzel olurr.

bu arada bugun yataktan belim tutulmus olarak uyandim ve coook agrim var.ne yapmaliyim, nasil gecer hic bir fikrim yok ama boyle giderse yerimden kalkmak bile iskence.evimin bugunluk isi kalacakmi yani?aksama yemegi kim yapacak?........

YARDIIIIIIIIIMMMMMMMMM !!!!!!!
ne yapmaliyim benim burdan kalkip islerimi bitirmem lazimmm ama cook agrim varrrr!!

Selam kızçeler :3:

Orti listesini hazırlamaya başlayayım dün çok yoğundum bakamamıştım ancak not edebilmiştim :26:

Sonra vaktim kalırsa geçmişe göz gezdireyim :10:

haftasonu oldugu yine belli olmus topik sakin...
insallah yeni yilimiz hepimize huzur ,saglik,mutluluk,basari,sevdiklerimizle birlikte gecirecegimizve citilardan citir oldugumuz bir yil olarak gelir.

biran once fazlaliklarimizdan kurtulsak,icimizdeki sikintilari bir kenara atsak,sevdiklerimiz ve biz maddi ve manevi bolluga kavussak ne guzel olurr.

bu arada bugun yataktan belim tutulmus olarak uyandim ve coook agrim var.ne yapmaliyim, nasil gecer hic bir fikrim yok ama boyle giderse yerimden kalkmak bile iskence.evimin bugunluk isi kalacakmi yani?aksama yemegi kim yapacak?........

YARDIIIIIIIIIMMMMMMMMM !!!!!!!
ne yapmaliyim benim burdan kalkip islerimi bitirmem lazimmm ama cook agrim varrrr!!

canım sıcak tut sıcak su torbası veya havlu işini görür.geçmişolsun

canım sıcak tut sıcak su torbası veya havlu işini görür.geçmişolsun

saol canim.ahh ufff diye diye kalktim yerimden.bulasiklari yerlestirdim,camasir makinasini calistirdim,tezgahi sildim,yatagimi duzelttim,bir elim belimde 3lu vitrin kapisini sildim.vucudum isininca azcik daha az agridi belim sanirim.supurgeyi nasil yapicam bilemedim.once camasir katliim bari.bu gidisle ben yilbasina elimde supurgeyle girerim :9:.butun sene de :10::10: boyle dolasirim artik:60:

............................................Haftanın Birincisi...........................................
:46::46::46::nazar::65::nazar::65::nazar::65:umay0110:65::nazar::65::nazar::65::nazar::46::46::46:

.....................................Haftanın Birinci Orti Grubu................................

:46::46::46::46::46::46:umay0110 & ftemiz :46::46::46::46::46::46:

:16::16::16::16::16:TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR:16::16::16::16::16:

Grup Dereceleri

1. Grup :65: :nazar: :46:
umay0110 : 700 gr
ftemiz : 500 gr
Toplam.........: 1.200 gr

2. Grup:46::38::32:
ecrin29 : 900 gr
rezzan784: 0 gr
Toplam......: 900 gr

3. Grup:52::32::16:
zerra : 300 gr
pinktomato : 0 gr
Toplam......: 300 gr

4. Grup:26::44::29:
Halay : 100 gr
BenSuzi : +100 gr
Toplam..........: 0 gr

5. Grup:19::15::37:
ay_she : +700 gr
edirne : 600 gr
Toplam........: +100 gr

6. Grup:20::45::36:
nisam_81 : +700 gr
filizzz64: 200 gr
Toplam......: +500 gr

7. Grup:53::37::57:
NaF : +1.800 gr
ErginSena: 0 gr
Toplam......: +1.800 gr

Orti Bildirimi yapmayan arkadaşları maalesef listeye ekleyemedim :31:
Bir yanlışım varsa affola :42:

Son düzenleme:
............................................Haftanın Birincisi...........................................
:46::46::46::nazar::65::nazar::65::nazar::65:umay0110:65::nazar::65::nazar::65::nazar::46::46::46:

.....................................Haftanın Birinci Orti Grubu................................

Grup Dereceleri

eline saglik canim cok guzelbi liste olmus bizde ikinci olmusuz :16::16:

Yeni yılınız kutlu olsun kızlar :29: Umarım bu yıl 2011 ' den daha bereketli,sağlık ve mutluluk dolu bir yıl olur :32:

En önemlisi inşallah 2012 yılında hepimizzzzzz çıtırr oluruzz :52::52::52:

Çok öpüyorum :16::16:

Yılbaşı partisi beni bekler gidip kurtlarımı dökeyim :32::32: pazartesi yeni bir başlangıç yeni umutlar :103:

Not:

-Geçmişe bakamadım işlerim çok yoğun hasta olan varsa gelmiş geçmiş olsun :29:
-Yeni gelenler varsa hoşgelmişler :29:
-Pelin veda konuşması yazacaktı onu da okuyamadım :26: ama her zaman bir telefon kadar uzağız birbirimizee ben saymıyorum bu
vedayı :38:
-Topik olayını da en kısa sürede çözüme ulaştıracağımıza inanıyorum yada inanmak istiyorum. :34:

saol canim.ahh ufff diye diye kalktim yerimden.bulasiklari yerlestirdim,camasir makinasini calistirdim,tezgahi sildim,yatagimi duzelttim,bir elim belimde 3lu vitrin kapisini sildim.vucudum isininca azcik daha az agridi belim sanirim.supurgeyi nasil yapicam bilemedim.once camasir katliim bari.bu gidisle ben yilbasina elimde supurgeyle girerim :9:.butun sene de :10::10: boyle dolasirim artik:60:

:60: :60: zaten bizi bu ev işleri öldürüyoo.epey bişeyler yapmışsın yine.

hosgeldin canim :3:

yok canim :105: boyatamadim:30: bi degisiklik sart ya ay yarin sacimi kapkara boyatsam yeni yilla cadi olarak girsem :1: yada kuaföre gidip kestirsem birde :44: bakalim yarin ola hayrola :31: yada sen demisdin aylar önce :1: cikolata kahverengi miydin ay unutmussum bile bak :44: nejlanin dizideki sac rengi demisdin :9: dizi ortadan kayboldu benim sac ayni sac :1:

iyi geceler canim :92:

iyi geceler fistik :92:

allah sana sabir versin canim ya sIk disini :36:yarin gidiyorlar cok sükür :1:

canım çok salak bi öğrenci çıktım biliyorum ama msn de listeyi tam sana gönderemiyorum burdan özelden mesaj atmaya çalıştım mesaj kutun doluymuş son bir kez bakarsan sevinirim

Allah bol sabırlar versin canım sana. Ne yapacağız kadın milletinin derdi hep aynı. Her yerde kocalar ve aileleri el üstünde olmak zorunda. Ama nedense bizim ailelere gelince hiiiç önemli olmuyor onlar için. Allah anlayışlı kocalarla yaşatsın bizi, öncelikle halden anlayan bir koca. Gerisi olur olur gider.

kızlar ikinizin de bloğunu takipteyim.ben de bayılırım bu işlere ama vaktim yok maalesef.oğlum biraz daha büyüsün bakalım.bloklarnınz çok güzel.filizcim tariflerin harikaaaa.ay secim seninkileri denemeye vaktim olmadı.ama deneyince yazarım tatlım.

canım ben de micheli yapıcam.regl olucam olmadım ama ağrılarım felaket.reglden sonra başlıcam tekrar.

yolun bahtın hep açık olsun canım benim.özlicez seniii....inşşşşş hep güzelliklerle karşılaşırsın.

sana da mutlu yıllar fıstıkkkkkk.

bence de doğru bi karar.şu orti olayı yürmedi yaaa.herkes istiyo ama sonra kaçıyo.benim orti de kayıp inşşş bişey yoktur.

valla süper ne diyim emeklerinin karşılığını alıyosun.

hoşgeldin deryacımmmm Allah analı babalı büyütsün inşşş...

ayyyy kaçırdım kız yılını o zaman.ben de bi kızım olsun istreim yani.:34:

canım kusura bakma görmedim oğlan ağladı gece ona gittim sonra uyuya kalmışım.bilidrimi yazmadım demi.500 gr verdim.ama regl öncesindeyim.inşş bu hafta daha da dikkatli olucam.hep cuma ve haftasonu abartırdım ama şimdi abartmadım.

eee bizeskilerdeniz arzuyla ve topğin bu haline üzülüyoruz bence.demi arzuuu:16:

ufffff çocukların yanında sigara içilmesine sinir oluyorum.:47::47::47:

kızlaar yılbaşı sabahındaa karakolluk olduuk:14::14:nedeni okadar komikki sinirden devamlı ağlıyorum..:14::14::14:
dün kayınpederim sigara içti durdu evde..ses çıkarmadım..çocuklar hep yanında ve o fosur fosur içiyodu..neyse gece oldu bunlar öteki odaya yatmaya gittiler..eşim geldi işten bizde yatcaz..oğlan elinde uzun bi oyuncak kül tablasını almış eline,, sigara içer gibi yapıyo..bi afra tafralar..yapma dedim almaya çalıştım kül tablasını ağladı bağırdı vermedi..kız uyuyo diye pek bişey yapamadım..sonra ayak ayak üstüne atıp sigara içme taklitleri yapmaya başladı..eşime bak gördünmü babanın yaptığını çok güzel örnek olmuş demi bugün evde izin verdim içmesine diyee..oda yapma falan diye bağırdı çocuğa ..sonra bana dedi bişey olmaz dedi bende sinirimi çocuğun elinden kül tablasıyla uzun oyuncağını almakta buldum,, çocuğada patladım tabi bağırdım..başladı ağlamaya susmuyo..kızı uyandırdı dahada kızdım falan..neyse gece bitti..sabah kahvaltı ederken eşimin ailesi ve biz.k.peder kalktı kültablası sordu nereye koydun diye..bende dün torunun naptı biliyonmu diye,,dünkü olayı anlattım..bu başladı tavır almaya bağırmaya bidaha içmem aman..sokağa çıkıp içerim bundan sonra aman siz rahatsız olmayın diye afra tafra çıktı merdiven başında içmeye başladı,,eşimde bana kızdı söylemesen olmazmı şimdi ağzımın tadını bozuyon dedi..bende biraz içi acısında dikkatli olsun diye paylaştım onu dedim,,ben ona içme evde demedim,,onun vicdanına bıraktım..falan derken çocuğun aklına geldi yine uzun oyuncağı istedi sigara içcekmiş:25:babası bi bağırdı itekledi bunu sus yok içmiceksin istemiceksin gibisine hareklerde bulnunca dayanamadım,,başladım bağırmaya..dedim sen baban yüzünden çocuğa vuramazsın hakkın yok:19:ama öyle böyle derken kavga büyüdü ablam gürültüye çıktı..k.peder ablama hakaret etti siz böyle yaptığınız için eşiniz boşuyo işte gibisine(ablam eşini bıraktı ve boşandı ama adam kocasının ablamı bıraktığını sanıyo:19:)neyse ablam bu lafa bi sinirlendi..itekledi adamı filan eşimde ablama saldırdı babama bişey yapamazsın diye..ablamda polis arıcam dedi gitti ve dediğini yaptı gelip eşimi götürdüler..hemen bisikletle arkalarından gittim ifadesini almadan önce.ben dedim eşimi niye getirdiniz ben şikayetçi değilim dedimya.ben babasından şikayetçiyim onun yüzünden dayak yedim eşimden dedim ,,halbuki sözlü dayaktı bu yanlış anlaşılmış..sonra ifademizi aldılar hastaneye rapor almaya götürdüler..dayak olayı olmadı dedim tamam diyip gönderdiler..karakolda ifade tamamlanıp..ablanızda gelmek zorunda dediler bende ablamıda evden alıp beraber gittik,,oda verdi ifadesinii,,demin eve geldik..eşim saat 12de ifadesini verip düğüne gitti bensiz:19:çok kırgınım..söz vermişti bidaha ailem yüzünden seni kırmıycam diye..ama noldu şuan ortalarda yok annesinin babasının olduğu düğüne gitti..ve halada gelmedi..yazıklar olsun diyorum ne diyim..ben onu bukadar severken onsuz yaşamayı düşünemezken onun yaptıklarına bakın:14::14:bugünümüz zehir oldu..neden!!! bi hiç zıkkım yüzünden sigara illeti yüzünden ve bunların başı olan babasının yüzünden..allah ıslah etsin..allaha havale ediyorum o nasıl biliyosa öyle yapsın..bi sigara ya bi sigara gelininden oğlunun yuvasından huzurundan..torunlarının sağlığından dahamı önemli bu yazıklar olsun öyle kayınpedereee:19::19:

Son düzenleme:
Nafcm ellerine sağlık. Birinci olan grubu tebrik ederim. :46:
Orti sayende 2. olmuşuz. Hasta halinle bile kurtardın beni. :54:

Herkese iyi seneler kızlar. 2012 hepimize sağlık, huzur, mutluluk, neşe, hayırlı kazançlar getirsin inşallah.

Son düzenleme:
kızlaar yılbaşı sabahındaa karakolluk olduuk:14::14:nedeni okadar komikki sinirden devamlı ağlıyorum..:14::14::14:
dün kayınpederim sigara içti durdu evde..ses çıkarmadım..çocuklar hep yanında ve o fosur fosur içiyodu..neyse gece oldu bunlar öteki odaya yatmaya gittiler..eşim geldi işten bizde yatcaz..oğlan elinde uzun bi oyuncak kül tablasını almış eline,, sigara içer gibi yapıyo..bi afra tafralar..yapma dedim almaya çalıştım kül tablasını ağladı bağırdı vermedi..kız uyuyo diye pek bişey yapamadım..sonra ayak ayak üstüne atıp sigara içme taklitleri yapmaya başladı..eşime bak gördünmü babanın yaptığını çok güzel örnek olmuş demi bugün evde izin verdim içmesine diyee..oda yapma falan diye bağırdı çocuğa ..sonra bana dedi bişey olmaz dedi bende sinirimi çocuğun elinden kül tablasıyla uzun oyuncağını almakta buldum,, çocuğada patladım tabi bağırdım..başladı ağlamaya susmuyo..kızı uyandırdı dahada kızdım falan..neyse gece bitti..sabah kahvaltı ederken eşimin ailesi ve biz.k.peder kalktı kültablası sordu nereye koydun diye..bende dün torunun naptı biliyonmu diye,,dünkü olayı anlattım..bu başladı tavır almaya bağırmaya bidaha içmem aman..sokağa çıkıp içerim bundan sonra aman siz rahatsız olmayın diye afra tafra çıktı merdiven başında içmeye başladı,,eşimde bana kızdı söylemesen olmazmı şimdi ağzımın tadını bozuyon dedi..bende biraz içi acısında dikkatli olsun diye paylaştım onu dedim,,ben ona içme evde demedim,,onun vicdanına bıraktım..falan derken çocuğun aklına geldi yine uzun oyuncağı istedi sigara içcekmiş:25:babası bi bağırdı itekledi bunu sus yok içmiceksin istemiceksin gibisine hareklerde bulnunca dayanamadım,,başladım bağırmaya..dedim sen baban yüzünden çocuğa vuramazsın hakkın yok:19:ama öyle böyle derken kavga büyüdü ablam gürültüye çıktı..k.peder ablama hakaret etti siz böyle yaptığınız için eşiniz boşuyo işte gibisine(ablam eşini bıraktı ve boşandı ama adam kocasının ablamı bıraktığını sanıyo:19:)neyse ablam bu lafa bi sinirlendi..itekledi adamı filan eşimde ablama saldırdı babama bişey yapamazsın diye..ablamda polis arıcam dedi gitti ve dediğini yaptı gelip eşimi götürdüler..hemen bisikletle arkalarından gittim ifadesini almadan önce.ben dedim eşimi niye getirdiniz ben şikayetçi değilim dedimya.ben babasından şikayetçiyim onun yüzünden dayak yedim eşimden dedim ,,halbuki sözlü dayaktı bu yanlış anlaşılmış..sonra ifademizi aldılar hastaneye rapor almaya götürdüler..dayak olayı olmadı dedim tamam diyip gönderdiler..karakolda ifade tamamlanıp..ablanızda gelmek zorunda dediler bende ablamıda evden alıp beraber gittik,,oda verdi ifadesinii,,demin eve geldik..eşim saat 12de ifadesini verip düğüne gitti bensiz:19:çok kırgınım..söz vermişti bidaha ailem yüzünden seni kırmıycam diye..ama noldu şuan ortalarda yok annesinin babasının olduğu düğüne gitti..ve halada gelmedi..yazıklar olsun diyorum ne diyim..ben onu bukadar severken onsuz yaşamayı düşünemezken onun yaptıklarına bakın:14::14:bugünümüz zehir oldu..neden!!! bi hiç zıkkım yüzünden sigara illeti yüzünden ve bunların başı olan babasının yüzünden..allah ıslah etsin..allaha havale ediyorum o nasıl biliyosa öyle yapsın..bi sigara ya bi sigara gelininden oğlunun yuvasından huzurundan..torunlarının sağlığından dahamı önemli bu yazıklar olsun öyle kayınpedereee:19::19:

Ayy cnm ya ne diyeceğimi şaşırdım. Çok geçmiş olsun tuğbacım. Bu erkekler neden böyle hepmi kendi ailelerini tutarlar. Üzülme cnm hepsi böyle bunların. kayınpederini alsalardı ya içeriye bakalım orada nasıl içecekti. Bir düğüne gitmişler o kadar patırtıdan sonra. Hayret ettim gerçekten. Seni o halde bırakıp niçin gidiyor ki? Değmez erkeklere üzülmeye üzme kendini cnm.

Farkettımde sadece belırlı kişiler bırbırlerıyle konuşuluo dıgerlerıne ne cvb verılıo ne bişi kaç kere yazdım bı allahın kulu cvb vermedı basbas bagırdık ortı nasıl yapılıo bende ortı ıstıorum dıe kımseden tık yok acıklamayada ortı bıldırımını yapmayanlar lıstede yok yazmısınız madem kndı aranızda grup kurdunuz başka kımselerı almayın aranıza :34:

Grup Dereceleri

AAAAAAAAAAAAA ÇOK ŞAŞIRDIM VE NASIL MUTLU OLDUM ANLATAMAM yılbaşı akşamı kötü oldu ama buuu cısslardan yiyecektim :53::53::53:bununla gaza gelmem lazım görünce gelmiştim bile ama akşam aklıma geldi... elinize sağlık...

ortim 1. olmuşuz :52::52:

Farkettımde sadece belırlı kişiler bırbırlerıyle konuşuluo dıgerlerıne ne cvb verılıo ne bişi kaç kere yazdım bı allahın kulu cvb vermedı basbas bagırdık ortı nasıl yapılıo bende ortı ıstıorum dıe kımseden tık yok acıklamayada ortı bıldırımını yapmayanlar lıstede yok yazmısınız madem kndı aranızda grup kurdunuz başka kımselerı almayın aranıza :34:

aslinda bazen yeniler eskiler diye ayrim yapilmadan zamani olanlar gelip cevap veriyor ama iste bazen de boyle cevapsiz kaliyor sorular.
ben de yeni sayilirim bikac aydir burdayim .tabi arkadaslar aylardir burda oldugu icin aralarinda bi tanisiklik mevcut ama ben cok dislandigimi dusunmuyorum.ortaya degil de birebir bir arkadasa soru yoneltirsen cevap daha cabul aliniyor bence.
orti konusuna gelince,orti olmak istedigin bir kisiyi secip bunu onunla konustuktan sonra naf a orti oldugunuzu ozelmesajla bildirmen yeterli olacaktir. kendisi seni yonlendirir zaten.ortini kendin bulamiosan nafa soyle o sana ayarlar bi tane:34:
yeni yilin mutlu olsun:42:

aslinda bazen yeniler eskiler diye ayrim yapilmadan zamani olanlar gelip cevap veriyor ama iste bazen de boyle cevapsiz kaliyor sorular.
Ben de yeni sayilirim bikac aydir burdayim .tabi arkadaslar aylardir burda oldugu icin aralarinda bi tanisiklik mevcut ama ben cok dislandigimi dusunmuyorum.ortaya degil de birebir bir arkadasa soru yoneltirsen cevap daha cabul aliniyor bence.
Orti konusuna gelince,orti olmak istedigin bir kisiyi secip bunu onunla konustuktan sonra naf a orti oldugunuzu ozelmesajla bildirmen yeterli olacaktir. Kendisi seni yonlendirir zaten.ortini kendin bulamiosan nafa soyle o sana ayarlar bi tane:34:
Yeni yilin mutlu olsun:42:

belkıde canım ben öle hissettım ortıye gelınce kımse cvb vermıokı ortı bulayımm :))) sanada mutlu yıllar...

AAAAAAAAAAAAA ÇOK ŞAŞIRDIM VE NASIL MUTLU OLDUM ANLATAMAM yılbaşı akşamı kötü oldu ama buuu cısslardan yiyecektim :53::53::53:bununla gaza gelmem lazım görünce gelmiştim bile ama akşam aklıma geldi... elinize sağlık...

ortim 1. olmuşuz :52::52:

tebrik ediyorummmm canim :46: ..
sen bugun yine de fazla kacirma.yeni yila agzimizda abur cuburla girmeyelim mazallah butun yil napariz sonra:18:

Back
X