kızlaar yılbaşı sabahındaa karakolluk olduuknedeni okadar komikki sinirden devamlı ağlıyorum..
dün kayınpederim sigara içti durdu evde..ses çıkarmadım..çocuklar hep yanında ve o fosur fosur içiyodu..neyse gece oldu bunlar öteki odaya yatmaya gittiler..eşim geldi işten bizde yatcaz..oğlan elinde uzun bi oyuncak kül tablasını almış eline,, sigara içer gibi yapıyo..bi afra tafralar..yapma dedim almaya çalıştım kül tablasını ağladı bağırdı vermedi..kız uyuyo diye pek bişey yapamadım..sonra ayak ayak üstüne atıp sigara içme taklitleri yapmaya başladı..eşime bak gördünmü babanın yaptığını çok güzel örnek olmuş demi bugün evde izin verdim içmesine diyee..oda yapma falan diye bağırdı çocuğa ..sonra bana dedi bişey olmaz dedi bende sinirimi çocuğun elinden kül tablasıyla uzun oyuncağını almakta buldum,, çocuğada patladım tabi bağırdım..başladı ağlamaya susmuyo..kızı uyandırdı dahada kızdım falan..neyse gece bitti..sabah kahvaltı ederken eşimin ailesi ve biz.k.peder kalktı kültablası sordu nereye koydun diye..bende dün torunun naptı biliyonmu diye,,dünkü olayı anlattım..bu başladı tavır almaya bağırmaya bidaha içmem aman..sokağa çıkıp içerim bundan sonra aman siz rahatsız olmayın diye afra tafra çıktı merdiven başında içmeye başladı,,eşimde bana kızdı söylemesen olmazmı şimdi ağzımın tadını bozuyon dedi..bende biraz içi acısında dikkatli olsun diye paylaştım onu dedim,,ben ona içme evde demedim,,onun vicdanına bıraktım..falan derken çocuğun aklına geldi yine uzun oyuncağı istedi sigara içcekmişbabası bi bağırdı itekledi bunu sus yok içmiceksin istemiceksin gibisine hareklerde bulnunca dayanamadım,,başladım bağırmaya..dedim sen baban yüzünden çocuğa vuramazsın hakkın yok
ama öyle böyle derken kavga büyüdü ablam gürültüye çıktı..k.peder ablama hakaret etti siz böyle yaptığınız için eşiniz boşuyo işte gibisine(ablam eşini bıraktı ve boşandı ama adam kocasının ablamı bıraktığını sanıyo
)neyse ablam bu lafa bi sinirlendi..itekledi adamı filan eşimde ablama saldırdı babama bişey yapamazsın diye..ablamda polis arıcam dedi gitti ve dediğini yaptı gelip eşimi götürdüler..hemen bisikletle arkalarından gittim ifadesini almadan önce.ben dedim eşimi niye getirdiniz ben şikayetçi değilim dedimya.ben babasından şikayetçiyim onun yüzünden dayak yedim eşimden dedim ,,halbuki sözlü dayaktı bu yanlış anlaşılmış..sonra ifademizi aldılar hastaneye rapor almaya götürdüler..dayak olayı olmadı dedim tamam diyip gönderdiler..karakolda ifade tamamlanıp..ablanızda gelmek zorunda dediler bende ablamıda evden alıp beraber gittik,,oda verdi ifadesinii,,demin eve geldik..eşim saat 12de ifadesini verip düğüne gitti bensiz
çok kırgınım..söz vermişti bidaha ailem yüzünden seni kırmıycam diye..ama noldu şuan ortalarda yok annesinin babasının olduğu düğüne gitti..ve halada gelmedi..yazıklar olsun diyorum ne diyim..ben onu bukadar severken onsuz yaşamayı düşünemezken onun yaptıklarına bakın
bugünümüz zehir oldu..neden!!! bi hiç zıkkım yüzünden sigara illeti yüzünden ve bunların başı olan babasının yüzünden..allah ıslah etsin..allaha havale ediyorum o nasıl biliyosa öyle yapsın..bi sigara ya bi sigara gelininden oğlunun yuvasından huzurundan..torunlarının sağlığından dahamı önemli bu yazıklar olsun öyle kayınpedereee
tugbaciimmm cok gecmis olsun canim.
bu anlattiklarin o kadar tanidik gelioki bana seni coook iyi anlayabiliorum o yuzden.lutfen uzme kendini.biliyorum durumun,yasadiklarin cok agir gelio ama hepsi gececek biliosun.keske olmasaymis tabi boyle bisey ama olmus bir kere.kendini harab etme.cocuklarinin huzurunu dusun.sen haklisin sen bunu biliosun.bu sana yeter