• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yazdıklarınızı okudum hep sağolun,,ama sabah dün gece gibi değildi,,sabah kalktığında sanki önceki günkü kavganın küllerini taşıyo gibiydi..hastaydım ve ne bi ilgi nede bi çocuklara bakmak hiç bişey yapmaması ve tınlamaması delirtti beni,,bide üstüne ablamlara gidicem tombala istediler diyince,,iyi bakalım burda bana yardım etme taa oralara kadar yürümeye hiç üşenme git ve gelme ozaman dedim evden çıkarttım:19:oda dünden razı gibi giderim gelmem nolcak dedi,,gitti,akşam aradı annesi fenalaşmış hastaneye kaldırılmış bu olaydan beri ağlıyomuş arada ne söyliyceksen söyle dedi bende arayamam dedim.oda ben çok düşündüm bitiricem kendimi uzaklaştırcam vs.gibi şeyler söyleyince bende yine ailen yüzünden beni sildin yani aileni tercih ettin diyip iyi ozaman bitsin dedim kapattım yüzüne teli,,ama dayanamayıp aradım annesini,çünkü annesinin sucu yok dertlencek ağlıcak biri varsa o adamdır diye bi cesaret açtım tel,o adam çıktı anneme ver dedim,konuştum teselli ettim böyle böyle vs.sonra o adama söyle oğlunla ayrıldık sevinsin istediği oldu dedim kapattık,,

anlıycanız eşimle ayrıldık ama inanın çok kırgınım şuan ona:14::14:
tuqbacım lütfen sakin ol..ayrıldıqınız falan yok...sadece tatsız bir gün geçirdiniz hepsi bu...bugün pisi pisi gelecek emin ol cnm...erkekler çocuk gibidirler ne yöne çekersen oraya giderler...heleki evliliğin ilk yıllarında al birini vur ötekine...hiç kafana takma...ama tavizde veme...sen niye arıyorsunki suçun yok günahın yok..bırak onun içi yansın..o seni kaybetme korkusu yaşasın...aksi halde senin bu halini bi ömür boyu sana karşı kullanır cnm..hepimiz geçirdik bu tür durumları...öyle ayrılmak kolay deqil...iki dudaqın arasından çıkması kolaydır ama uygulama her yiqidin harcı deqildir...sen içini rahat tut ablacım..git bi abdest al 2 rekat namaz kıl duanı et rahatlarsın..Yasini şerifi her ne niyetle okursan o derdine şifa olur cnm...Allaha dua ve tevekkül et ve gerisini Rabbimize bırak cnm...
yarin ola hayrola canim :31:

canim sIkma canini diycem ama sIkIlmiycak gibi deyil cikmam lazim benim basimdada bitane degil iki cocuk var bende bunaldim valla sabah cok kötü kavga ettik zaten benimkiylen ya sabah yada yarin bidaha yazarim sana cok öpüyorum seni isallah ozamana kadar tatliya baglanmis olsun canim ya :54:cok öpüyorum seni :38::10:
suzancım bakalım nasıl haberlerle gelicem buraya...yaa inanmıyorum eşim hala orada çalışmam tafartarı :53::53: ben yinede negatif enerjiyle gidicem hatta gitmişken oraya yakın bir yerde iş görüşmesi yapıcam...hayırlısı olsun bakalım...
sena abla cok uzuldum nedenirki rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin daha iyi isler cikarsin karsina
canım amin çok teşekkür ederim...
ben eşimi özledim yaa,uyku girmiyo gözüme ,,bide sabah küskün ayrıldıkya çok dokunuyo bana ,,of allahım hakkımızda hayırlı neyse onu ver,,dayanamıyorum onsuzluğa,,lütfen ayırma biziii:43::43:

iyi geceler kızlar kafanızı ağrıttıysam affola,,inanınki çok zor bi döneme girdim ne zman çıkarım bilmem,,biyanım eksik hissediyorum,çok zormuş düşününce içim acıyoo:25::14:

canım en kısa zamanda hatta bence bugün herşey düzelip eski haline dönecek..seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum..ama lütfen eşine bu yönünü gösterme...ben seni seviyorum sensiz yaşayamam vs... bunları dile getirme...kasmasın kendini...sonra kendilerini bulanmaz hint kumaşı falan sanıyorlar...

kızlar günaydınnn :16::16: güzel ve verimli birgün olması dileqiyleee :16::16:
tuhaf bir heyecan var içimde...bugün neler olucak çok merak ediyorum...ya çok ciddi şartlar öne sürüp devam edicem yada tabiri caizse alıp ceketimi çıkıcam...hiç üzüntü yok içimde...Rabbime bıraktım herşeyi..içim gönlüm okadar rahatki...kasadaki açık benden kaynaklanmıyor ve bunu ben adım gibi biliyorum...yüzüm dik alnım ak içim rahat..onlar utansınlar haftalıqımı vermediler..bugün patronla dişli bir konuşma yapıcam...koparsada ondan sonra kopsun...destek veren derdimi paylaşan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...her zaman söylüyorum iyiki varsınız ve ben iyiki aranızdan biriyim...sizler varken bana hiçbişey olmaz...canlarım benimm :16::16:

............................................Haftanın Birincisi...........................................
:46::46::46::nazar::65::nazar::65::nazar::65:umay0110:65::nazar::65::nazar::65::nazar::46::46::46:

.....................................Haftanın Birinci Orti Grubu................................

:46::46::46::46::46::46:umay0110 & ftemiz :46::46::46::46::46::46:

:16::16::16::16::16:TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR:16::16::16::16::16:

Grup Dereceleri

1. Grup :65: :nazar: :46:
umay0110 : 700 gr
ftemiz : 500 gr
Toplam.........: 1.200 gr

2. Grup:46::38::32:
ecrin29 : 900 gr
rezzan784: 0 gr
Toplam......: 900 gr

3. Grup:52::32::16:
zerra : 300 gr
pinktomato : 0 gr
Toplam......: 300 gr

4. Grup:26::44::29:
Halay : 100 gr
BenSuzi : +100 gr
Toplam..........: 0 gr

5. Grup:19::15::37:
ay_she : +700 gr
edirne : 600 gr
Toplam........: +100 gr

6. Grup:20::45::36:
nisam_81 : +700 gr
filizzz64: 200 gr
Toplam......: +500 gr

7. Grup:53::37::57:
NaF : +1.800 gr
ErginSena: 0 gr
Toplam......: +1.800 gr

Orti Bildirimi yapmayan arkadaşları maalesef listeye ekleyemedim :31:
Bir yanlışım varsa affola :42:

Ellerine sağlık canım, ortim birinci olmuşuz bu arada. Çok sevindim, hiç beklemiyordum. Darısı öbür haftaların ve zayıflayamayanların başına. İnşallah biz de hep böyle devam ederiz.

gunaydın herkese ben yenı katıldım aranıza ve nezaman kılo bıldırımı olacak nezaman neypmam gerektıgı hakkında bılgılendırılırsem cok sevınırım...

çok kırıldım artık orda çalışmak istemiyorum...onlar zaten işten ayrıldıqımı bilmiyorlar...patronum beni çok seviyor eminim duyunca çok üzülecek...hayırlısı nolsun napalım tecrübe oldu bana...inşallah daha hayırlı bir iş bulurum...

İnşallah iyi bir iş bulursun, ama bulduğun işte kasayı ortak olursa, kabul etmeyeceğini bildir. Yoksa yine aynı durumlarla karşılaşabilirsin, ama yaptıkları gerçekten çok sinir bozucu.

Kızlar günaydın herkese mutlu yıllar dilerim tekrar tekrar :)

Ben bugün elma suyumu aldım geldim işe inşallah bugunden itibaren denemeyi düşünüyorum :)

Ama hala çok acıkıyorum ve deli gibi ne bulsam yiyesim geliyor :( Bakalım iştahımı kesecek mi bu elma suyu

Bir de midem bulanıyo yemek yiyince geçiyo bakalım bugünü nasıl atlatcaz haydii maraton başlasınnnnnnn :52:

tuhaf bir heyecan var içimde...bugün neler olucak çok merak ediyorum...ya çok ciddi şartlar öne sürüp devam edicem yada tabiri caizse alıp ceketimi çıkıcam...hiç üzüntü yok içimde...Rabbime bıraktım herşeyi..içim gönlüm okadar rahatki...kasadaki açık benden kaynaklanmıyor ve bunu ben adım gibi biliyorum...yüzüm dik alnım ak içim rahat..onlar utansınlar haftalıqımı vermediler..bugün patronla dişli bir konuşma yapıcam...koparsada ondan sonra kopsun...destek veren derdimi paylaşan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...her zaman söylüyorum iyiki varsınız ve ben iyiki aranızdan biriyim...sizler varken bana hiçbişey olmaz...canlarım benimm :16::16:

günaydın ablacım :) yazını okudum olanalrı okudum ama yazmaadım kusura bakma

her işyerind eolur böyle şeyler bence kafanı takma sen kendınden emın olduktan sonra gerısının önemi yok

güvenmıyorsanız gidiyorum bu kadar güvenıyorsanız da burdayım diyeceksın olay bu :)

sonuçta iş hahyatı karşılıklı güven ve çıkar ilişkisine dayalı çıkarlar kesişmediği güven kaybolduğu zaman çeker gidersin

o kadar :) sen kendinden emin ol onlar ne derse neye inanırsa inansın :) Hakkında hayırlısı olsun :)

Her şer de bir hayır vardır belki senin içinde kalan güvenemediğin taraflar aklında pürüzler vardı veya korkuların vardı eksık olur mu şu olur mu bu olur mu diye

belki bu olayla hepsini bi anda bulmuş ve öğrenmiş olucaksın belli mi olur :) Bizim göremediğimiz yerler olabilir.Tevekkül etmek en iyisi.

Zaten tecrübe denen şeyde bu olayalrı yaşaya yaşaya kazanılıyor :)

kızlar yazdıklarınızı okudum hep sağolun,,ama sabah dün gece gibi değildi,,sabah kalktığında sanki önceki günkü kavganın küllerini taşıyo gibiydi..hastaydım ve ne bi ilgi nede bi çocuklara bakmak hiç bişey yapmaması ve tınlamaması delirtti beni,,bide üstüne ablamlara gidicem tombala istediler diyince,,iyi bakalım burda bana yardım etme taa oralara kadar yürümeye hiç üşenme git ve gelme ozaman dedim evden çıkarttım:19:oda dünden razı gibi giderim gelmem nolcak dedi,,gitti,akşam aradı annesi fenalaşmış hastaneye kaldırılmış bu olaydan beri ağlıyomuş arada ne söyliyceksen söyle dedi bende arayamam dedim.oda ben çok düşündüm bitiricem kendimi uzaklaştırcam vs.gibi şeyler söyleyince bende yine ailen yüzünden beni sildin yani aileni tercih ettin diyip iyi ozaman bitsin dedim kapattım yüzüne teli,,ama dayanamayıp aradım annesini,çünkü annesinin sucu yok dertlencek ağlıcak biri varsa o adamdır diye bi cesaret açtım tel,o adam çıktı anneme ver dedim,konuştum teselli ettim böyle böyle vs.sonra o adama söyle oğlunla ayrıldık sevinsin istediği oldu dedim kapattık,,

canım inşallah herşey yoluna girer. Rabbim yavrularınızın hatırına aranızdaki kırgınlığı kaldırsın ruhunuza huzur versin. dünden beri yazdıklarını okuyup üzüldüm. inan yatarken dahi aklıma geldi senin için dua ettim. erkekler keşke aileleri ve eşleri arasındaki ayrımı yapabilseler. körükörüne bağımlılık zarar veriyor.
ben eşimi özledim yaa,uyku girmiyo gözüme ,,bide sabah küskün ayrıldıkya çok dokunuyo bana ,,of allahım hakkımızda hayırlı neyse onu ver,,dayanamıyorum onsuzluğa,,lütfen ayırma biziii:43::43:

iyi geceler kızlar kafanızı ağrıttıysam affola,,inanınki çok zor bi döneme girdim ne zman çıkarım bilmem,,biyanım eksik hissediyorum,çok zormuş düşününce içim acıyoo:25::14:
bol bol dua et salavat getir rahatladığını hissedeksin.
gunaydın herkese ben yenı katıldım aranıza ve nezaman kılo bıldırımı olacak nezaman neypmam gerektıgı hakkında bılgılendırılırsem cok sevınırım...

canım hoşgeldin. kilo bildirimi cuma günleri oluyor. detayları sana kaptanımız ve yardımcısı anlatır.

slm kizlar :3: yeni yilla girdik bir sene daha gecti gitti isallah güzel günler aylar ve nice seneler görürüz:16:

insallah canim :16:

hayirlisi canim :38:

en iyisini yapmissin orda bidaha dur san bile icin artik bunca olandan sonra rahat etmez isallah daha güzel daha hayirli bi kapi acilir canim :29:

arzucum bayadir hastaliklan ugrasiyorsan canim allahim seni ve oglisini en yakin zamanda tamamiyla hastalikdan kurtarsin zor hele cocuk hasta olunca gercekden anne olarak insanin ici gidiyor :38: aslinda arzucum cogunun düsündügünu sen dile dökmüssün kimseyi kirmayayim diye ben yazmadim kötü niyet yok tabii herkes herkesle istdigi yerde özel olarak konusabilir bende yanlis anlasilmak istemem ama öyle yazilinca kiriliyo insan :29:

isallah canim sIkma artik canini belkide hayirlisi böyleydin daha kötü daha zor duruma düsmeden güveninde kalmadi artik o isyerinde bencede durma canim hakkinda hayirlisi :54:

birsey deyil canim:38: altdaki msj sanaydin canim:40: bak orti de buldun kendine destina 06 sana orti teklifi yapmis gözünden kacti herhalde :34:

sagol canim benim :29: isallah :21:

nice senelere canim :16:

hosgeldin canim :3:

insallah canim dileklerin ve dileklerimiz kabul olur:16:

kapi acik canim :1: hosgeldin :3:
amın suzancım cok saol ıyı dıleklerın ıcın:34::16:

canım yazamadım ben gecmıs olsun cok üzüldüm ama hemen ayrıldık deme ve bunu aılesıne de yansıtma cunku kızgınlık anında hersey olabılıyor sonra soyledıklerıden pısman olmaman ıcın bunu yapman mantıklı düşünmen lazım bıraz zaman gecsın esın de anlıycaktır son tepkısı senın annesını aramam demenden dolayı kaynaklanıyor sıkma cnaını yakınz amanda düzene girer inşallah:34:

günaydın kaptan ıns hayırlı haberlerle dönersın hakkınd ahayırlısı neyse o olsun ama ben patrondan ümitliyim belkı sana baska bı secenek sunar ve orda kalırsın kalmazsanda allah sana hayırlı kapılar acsın dıyorum

herekse günaydın ıns her anlamda verımlı bır hafta geciririz:16::16:

Canım olayı biliyorum haftasonu okudum ve çok üzüldüm :( :( :(
kesinlikle haklısın kesinlikle yapılan yanlış birşey olayı büyüten kendileri eşinin davranışalrı körüklemeleri gerçekten incitici
bu da üstüne gelmiş ve ayrıldık yazmışsın ama bu o kadar kolay biter mi canım yani iki çocugunun babası sonuçta
herşeyi ama herşeyi halledebilrisiniz bence...Anne olmak insana bebeğini beslemek büyütmek dışında başka sorumluluklarda yüklüyor
buna aile huzurunu devam ettirme eşle olan münasebeteler diyebilirz...herşeye rağmen anne olarak yapıcı olman laızm
erkeğindir koş bacaklarına yapış demiyorum buna çok çok da karsıyım kadın her durumda ayakta kalabilir , kalmalı da
ama bu konuda suçlu ve haksız olmadıgını göstermen için senin yapıcı davranman lazım çok sinirlisin kırgınsın üzgünsün ama tatlı dille
tamam ne olduysa oldu senin annen baban benim de annem babam onlara saygı duyuyorum fakat
çocuğumuza kötü örnek olmalarına da gözümü kapatamazdım ikimizde sinirlendik gel şu olayı düzeltelim deyip sizin ortayı bulmanız lazım
belli ki büyüklerinizin bunu yapacağı yok ki kavgayı dahada kızıştırmışlar zaten...eşinde bi süre sonra farkına varacak olayın vehametının
lütfen üzülme inanıyorum ki bu iş düzelecek...

Günaydın arkadaşlar...
Neler olmuş böyle yaaa?
Nazar mı değmiş topiğimize?
Yeni yılda güzel haberler beklerken hep sıkıntılı şeyler okudum, üzüldüm.
İnşallah herkes için herşeye rağmen iyi bir yıl olur.
Sağlık, mutluluk, huzur kimsenin yakasını bırakmasın...

kızlaar yılbaşı sabahındaa karakolluk olduuk:14::14:nedeni okadar komikki sinirden devamlı ağlıyorum..:14::14::14:
dün kayınpederim sigara içti durdu evde..ses çıkarmadım..çocuklar hep yanında ve o fosur fosur içiyodu..neyse gece oldu bunlar öteki odaya yatmaya gittiler..eşim geldi işten bizde yatcaz..oğlan elinde uzun bi oyuncak kül tablasını almış eline,, sigara içer gibi yapıyo..bi afra tafralar..yapma dedim almaya çalıştım kül tablasını ağladı bağırdı vermedi..kız uyuyo diye pek bişey yapamadım..sonra ayak ayak üstüne atıp sigara içme taklitleri yapmaya başladı..eşime bak gördünmü babanın yaptığını çok güzel örnek olmuş demi bugün evde izin verdim içmesine diyee..oda yapma falan diye bağırdı çocuğa ..sonra bana dedi bişey olmaz dedi bende sinirimi çocuğun elinden kül tablasıyla uzun oyuncağını almakta buldum,, çocuğada patladım tabi bağırdım..başladı ağlamaya susmuyo..kızı uyandırdı dahada kızdım falan..neyse gece bitti..sabah kahvaltı ederken eşimin ailesi ve biz.k.peder kalktı kültablası sordu nereye koydun diye..bende dün torunun naptı biliyonmu diye,,dünkü olayı anlattım..bu başladı tavır almaya bağırmaya bidaha içmem aman..sokağa çıkıp içerim bundan sonra aman siz rahatsız olmayın diye afra tafra çıktı merdiven başında içmeye başladı,,eşimde bana kızdı söylemesen olmazmı şimdi ağzımın tadını bozuyon dedi..bende biraz içi acısında dikkatli olsun diye paylaştım onu dedim,,ben ona içme evde demedim,,onun vicdanına bıraktım..falan derken çocuğun aklına geldi yine uzun oyuncağı istedi sigara içcekmiş:25:babası bi bağırdı itekledi bunu sus yok içmiceksin istemiceksin gibisine hareklerde bulnunca dayanamadım,,başladım bağırmaya..dedim sen baban yüzünden çocuğa vuramazsın hakkın yok:19:ama öyle böyle derken kavga büyüdü ablam gürültüye çıktı..k.peder ablama hakaret etti siz böyle yaptığınız için eşiniz boşuyo işte gibisine(ablam eşini bıraktı ve boşandı ama adam kocasının ablamı bıraktığını sanıyo:19:)neyse ablam bu lafa bi sinirlendi..itekledi adamı filan eşimde ablama saldırdı babama bişey yapamazsın diye..ablamda polis arıcam dedi gitti ve dediğini yaptı gelip eşimi götürdüler..hemen bisikletle arkalarından gittim ifadesini almadan önce.ben dedim eşimi niye getirdiniz ben şikayetçi değilim dedimya.ben babasından şikayetçiyim onun yüzünden dayak yedim eşimden dedim ,,halbuki sözlü dayaktı bu yanlış anlaşılmış..sonra ifademizi aldılar hastaneye rapor almaya götürdüler..dayak olayı olmadı dedim tamam diyip gönderdiler..karakolda ifade tamamlanıp..ablanızda gelmek zorunda dediler bende ablamıda evden alıp beraber gittik,,oda verdi ifadesinii,,demin eve geldik..eşim saat 12de ifadesini verip düğüne gitti bensiz:19:çok kırgınım..söz vermişti bidaha ailem yüzünden seni kırmıycam diye..ama noldu şuan ortalarda yok annesinin babasının olduğu düğüne gitti..ve halada gelmedi..yazıklar olsun diyorum ne diyim..ben onu bukadar severken onsuz yaşamayı düşünemezken onun yaptıklarına bakın:14::14:bugünümüz zehir oldu..neden!!! bi hiç zıkkım yüzünden sigara illeti yüzünden ve bunların başı olan babasının yüzünden..allah ıslah etsin..allaha havale ediyorum o nasıl biliyosa öyle yapsın..bi sigara ya bi sigara gelininden oğlunun yuvasından huzurundan..torunlarının sağlığından dahamı önemli bu yazıklar olsun öyle kayınpedereee:19::19:

Tuğbacım çok üzüldüm tüm bu olayları yaşamana :26: ama her şer'de bir hayır vardır derler lütfen öfke ve sinir ile hareket etme canım :38: daha detaylı konuşuruz zaten :29:

Farkettımde sadece belırlı kişiler bırbırlerıyle konuşuluo dıgerlerıne ne cvb verılıo ne bişi kaç kere yazdım bı allahın kulu cvb vermedı basbas bagırdık ortı nasıl yapılıo bende ortı ıstıorum dıe kımseden tık yok acıklamayada ortı bıldırımını yapmayanlar lıstede yok yazmısınız madem kndı aranızda grup kurdunuz başka kımselerı almayın aranıza :34:

Böyle yorumlar gördüğümde çileden çıkıyorum.
Arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış ama bende sizin vesileniz ile benimle ilgilenmiyorsunuz diyen herkese bir şey söylemek istiyorum.
Çarşamba merhaba ile gelen
Perşembe nasılsınız diyip giden
Cuma kilo bildiriminde bulunan kişiye ben nasıl yorum yazayım.
Ondan sonra yok gruplaşma var yok aranıza almayın bik bik.
Sen bana ne sordun da cevabını almadın arkadaşım ?
Bul ortini gel bildir yok ben bulamadım sen bul diyosan ben bakınırım ama boyacı küpü değil ki bu daldır çıkar orti bulunsun.
Zaman sadece birazcık zaman :34:

evet kızlar...
yıllarca özlemini çektiqim 2 hafta öncede işe girdim diye sevinçten havalara uçtuqum işime bu akşam veda ettim...
öncelikle akşamki 130tllik açık sabaha kadar 150 tl olmuş...ve bugün haftalıqımı almam gerekiyordu...patronun oqlu kırıcı bir şekilde 150 liramı kesti...hiçbişey söylemeden patronun yanına çıktım...ve kasada o anda 37 tl fazlalık vardı...patronla konuştum ve hatta aqladım....patronum gerçekten çok iyi biri...beni rahatlattı..ilk günler olur böyle karışıklıklar benim sana ihtiyacım var sen olmazsan olmaz dedi...daha bir sürü şey neyse...aşaya indim çantamı aldım tam çıkıcam patronun oqlu abla kasada yine açık var dedi 40 küsür...yaa mümkün deqil ben yukarı çıktıqımda 37 tl fazlalık vardı dedim..o anda patronda yanımıza geldi...nakitler tutuyor kredilerde sorun çıkıyormuş...sinirlendim...patronda noluyo diye sordu..oanda zaten sinirliyim 50 tl çantamdan çıkarıp sert bir şekilde masanın üstüne koydum al hesabı kapat dedim oqluna...patronumda noluyo şimdi dedi iyiakşamlar dedim çektim çıktım...aqlaya aqlaya eve geldim...eşimde bana sen salaksın dedi...neden 50 tlyi veriyosun...o parayı vermen suçu üstlenmen anlamına geliyor dedi...ve en sonunda sen hiçbir yerde çalışamazsın dedi...saqolsun düşene bir tekmede o vurdu...yarın yılbaşı nedeniyle tatiliz...pazartesi ise öqleden sonra işe gidicem eşyalarımı toplayıp çıkıcam..bitti artık..efsane sona erdi :58::58:

Arzu abla sitem ettiğimden dolayı kırgınsın yada kızgınsın sanırım yazdıklarımı görmezden gelip yorum yapmadığından çıkartıyorum bu sonucu.
Birbirimizi görmezden mi gelicez bundan sonra ?

Başına gelenleri şimdi okudum öğrendim geçmiş olsun. Öfke ile kalkan zarar ile otururmuş bende eşine katılıyorum o parayı vermen mantıklı olmamış. Ama dediğim gibi o anlık sinir ile sana mantıklı gelmiştir normaldir. İşyerinden ayrılmak yerine tam tersine olayın üstüne gidip kasaya bakan herkesi tedirgin etmen bence en doğrusu olacaktır.

Tuvalete bile giderken kasanı kilitleyip gidersen ben inanıyorum ki kasada ne eksik ne fazla çıkar. Hesap alınacaksa da beklesinler. Yemeğe giderken bile kilitle kasanı hesap alınacaksa yemeğini bırakıp kendin al hesabı bence.

Aile müessesesi diyosun seni dışlayanlar illaki olacaktır. Kimsenin günahına girmek istemem ama parayı rahatsızlığı olan biri bile almış olabilir. Sen çalışabileceğin bir iş bulmak için az çabalamadın az ağlamadın. Şimdi karşına çıkan ilk zorlukta bırakmak neden !

neden boyle dedın kı dılekcım ama genelde ben zaten sureklı gırıyorum 1 senedır bu boyle yanı

ılk defa duyuyorum canım adıyla saglıklı yasasın ınsallah

canım ben keyfı demedım kı sana ıstersen bı daha oku yazımı ve sorgulamadım neden fılan dıye lutfen yanlıs anlasılmasın yanı uzun acıklama yazmana bıle gerek yoktu tabıkı sıkıntın olabılır rahatlamak ıcın msnı tercıh edebılırsın ben sadece topık ıcınde bu sekıl cagırmaları hos bulmuyorum o kadar ama bundan sonra karısmıycam yanı herkes ıstedıgı trıbı yapıyor yerı gelınce yınede haklı oluyor bız bı fıkrımızı soyleyemıyceksek onemı yok zaten burda kımseyı zorla tutamayız ne kural ne baska bısey sadece bızı buraya baglayan sey ıctenlık samımıyet hos sohbet paylasımdır benım ıcın boyle ınan su an bende cok kötüyüm annem aradı ona boşaldım agladım bende ama senle ılgısı yok yanı yazını okumadn onceydı bu olanlar ama moralım tum gun bozuktu 2.5 aydır oglum sureklı hasta ve astım olma şüphesi var ve ben kendımı yıyıp duruyorum öksürükten zor uyuyor yavrum daha gecen hafta acılde hava verıldı evde de yenı bıttı spreyı ama tekrar genız akıntııs ve öksürük belkı büyütüyorum degıldır ama korkuyorum ıste annelık bırde kendımı sucluyorum kafamd abı suru seyle neyse dedıgım gıbı herkesın bı sıkıntısı oluyor mutlaka allah cumlemızı beterınden korusun saglık versın dıyorum sen de ıns en kısa zamnda ferahlarsın senın yazından sonrasını okumadım ılerkı sayfalarda ne var bılmıyorum gelınce yazarım dedıgın ıcın yazıyorum pzt okurum ıns herkese ıyı aksamlar

Gelmiş geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhat nasip etsin yavruna inşallah :29:

KIZLAR..topikdaşlarım...:3:beni dinleyinnn:9:
rabbim hayırlı,sağlıklı mutlu bir sene geçirmeyi nasip etsin..günahlardan hatalardan uzak güzel günler görelim inşaallah..
iş isteyenelre hayırlı işler versin..,:10:
eş isteyenlere hayırlı eşler versin...:38::38:
çocuk isteyenlere 1. yada 2. çocuk hatta 3.yüde isteyenede:1: hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbimiz....:emir_bebek:
2012e çoğunuz ideal kilosuyla yada yakın girdi çoğumuzda ben gibi hayaline kavuşamdan girdi inş. bu yıl veririz kiloları çatır çatır:8:
sizinle yani topikle tam 9aydır beraberim nerdeyse bir hamilelik süreci:27:kah iyi kah kötü günleirmiz oldu (sanal alemde bile oluyor böyle şeyler:30:)
ben size hakkımı helal ediyorum sizde edin....
ayyy veda gibi oldu:14:yok burdayımda geçen senenin özetini geçiyorum haydi busenede beraber olmak duasıyla...
ben şindilik burdayımm görüşürüz inş..:29:
naptımmı yeni yıla girerken kuran dinledim sonrada tam 24e gelirkene mutfaktan çıktım tüm sene iş yapmayım diye stepper aletin üstüne çıktım yani sporla ve duayla girdim yeni yılaa:16:
ohh beee 2013e kadan zayıflarım ben sporlaaa:8::9::32::32::32:

Benim hakkım yoktur ama varsa da helal olsun canım :29: çok güzel temennilerde bulunmuşsun bende kocaman bir aminnn diyorum :16:

ayrıca az çok bende burda zaman geçirdim lütfen kızlar gereksiz tartşmalarla aramızı açmayalım..
burda şahsa ait söylemiyorum bunu hepimiz için diyorum,üzülüyorum yaaa:(((
zaten bianda nolduda dilek ve naf veda gibi konuştu yani anlamadım bianda aynı anda performanslari düştü çözemedim yani:26:
neyse onlar düzelsin diye umuyolar tabiki..:44:
tamam pelin gidiyomuş işten çıkıyor falan..buarada yazamdım pelincim memlektimdeki arkdaşım inş. herşey gönlünce olsun canum...
dileirm gönlüne göre parasıda iyi olan hayırlı iş bulursun başlarsın burayada girersin evde netiniz yokdu maaşallh azminize iradenize neyse eşle vakit geçiirmek daha iyidir...:38:
böyle akıllı yorumlarını özlüycem arada dellenirdin ama mantıklı akılı kızdım meslek gereği:24:
yani seni iyi bilirdimm:9:
haydi haberleriniz bekliyoruz ben bebiş haberide bekliyroum senden:49:hem belki aynı hamiel topiğinde buluşuruz sen ,ben ,arzu,suzi v.s...:1:
(suzia rtık 2. olur diye dedim ama düşünüyosan tabii:1:
oo herkes uykuda ben topikte yaff..ben yatıyorum bugün pazar kocişle uyuyalım bari...babaannemde uyusada erken kalkmasa:27:

Canım aynı anda değil benim hemen hemen bir aydır bi moral bozukluğum motivasyon eksikliğim vardı.Dilek ile konuştuğumda onda da

böyle bir isteksizlik olduğunu gördüm cuma günü de bunu dile getirdik. Amaç burdaki motivasyonu tekrar sağlayarak birlikte muhabbet ile kilolarımızdan kurtulmak.

bende orti bildirimi yapmıştım ama biz listede yokuz ortim bildirim yapmadığı için onu sıfır olarfak saydım onun için mi aceppp :26:

neysee bvi karışıklık oldu herhaalllll :21::21:

ellerine sağlık naffff :34:

Canım bana gelen özel mesaj yok :26: tekrar bakabilirmisin mesaj kutuna bir problem mi oldu acaba :26:

Birde ortin bildirime gelmediğinde 0 olarak bildiremezsin bu tüm ortisi gelmeyen arkadaşlara haksızlık olur. :34:

Günaydın kızlar :3:

Tek tek alıntı yapamadım ama yeni yılımızı kutlayan tüm arkadaşlara güzel mesajlarından dolayı teşekkür ederim :16: birlikte nice güzel senelere inşallah :16::16:

Tek tek alıntı yapamadım ama yeni yılımızı kutlayan tüm arkadaşlara güzel mesajlarından dolayı teşekkür ederim :16: birlikte nice güzel senelere inşallah :16::16:

günaydın canım :)

iyi yıllar :)

ay bu arada öyle bi nikin var ki marka olr valla he aklıma geldi yazyaım didim :D

Şok Şok Şok

Naf zayıflama ürünleri Nasıl Atıştırarak Fit kalabilirim :9: :9: :9:

Son düzenleme:
günaydın canım :)

iyi yıllar :)

ay bu arada öyle bi nikin var ki marka olr valla he aklıma geldi yazyaım didim :D

Şok Şok Şok

Naf zayıflama ürünleri Nasıl Atıştırarak Fit kalabilirim :9: :9: :9:

Ahahahhaha delisin sen ya :60::60:

nafnaf vardı bide fransız giyim markası :27: :27:

triendy21'e

Canım, inan çok üzüldüm, ama mutlaka aranız düzelecektir. İkiniz de sakinleşince herşey yoluna girecektir eminim. Karşılıklı oturup konuşursunuz. Bir de Ya Samed 134 kere çekersen faydasını görürsün inşallah. Ben gördüm, bolcana dua et. Bir de google'den barışma duaları diye arat, onları oku. Ben çok faydasını gördüm. Aramız bozuktu, 2 güne kalmadan eşimle barıştık. Allah yardımcın olsun.

Ellerine sağlık canım, ortim birinci olmuşuz bu arada. Çok sevindim, hiç beklemiyordum. Darısı öbür haftaların ve zayıflayamayanların başına. İnşallah biz de hep böyle devam ederiz.

bu hafta bildirimler az oldu galiba yoksa toplamd 1200 kiloyla zor birinci olurduk ama moralmizi bozmayalım umarım aynen devam ederiz ortim benim...

slm kizlar :3: 2 gündür kötü geciyor günlerim :52:bugünde uyuya kaldim :30:

benimde başım çatlıyo suzi yaa,,ağlamamak için zor tutuyorum kendimi,,hakettimmi bilmiyorumkii,,ama eşim neden böyle yapıyo babasının huyunu bile bile niye beni eziyo anlamış değilim..çok isterim tatlıya bağlansın eşimle herşey düzelsin,,allahta o adamı bidaha benim karşıma çıkartmasın:14::14:
dualarim seninle tugbacim :38:canim benim :59:
tuqbacım lütfen sakin ol..ayrıldıqınız falan yok...sadece tatsız bir gün geçirdiniz hepsi bu...bugün pisi pisi gelecek emin ol cnm...erkekler çocuk gibidirler ne yöne çekersen oraya giderler...heleki evliliğin ilk yıllarında al birini vur ötekine...hiç kafana takma...ama tavizde veme...sen niye arıyorsunki suçun yok günahın yok..bırak onun içi yansın..o seni kaybetme korkusu yaşasın...aksi halde senin bu halini bi ömür boyu sana karşı kullanır cnm..hepimiz geçirdik bu tür durumları...öyle ayrılmak kolay deqil...iki dudaqın arasından çıkması kolaydır ama uygulama her yiqidin harcı deqildir...sen içini rahat tut ablacım..git bi abdest al 2 rekat namaz kıl duanı et rahatlarsın..Yasini şerifi her ne niyetle okursan o derdine şifa olur cnm...Allaha dua ve tevekkül et ve gerisini Rabbimize bırak cnm...

suzancım bakalım nasıl haberlerle gelicem buraya...yaa inanmıyorum eşim hala orada çalışmam tafartarı :53::53: ben yinede negatif enerjiyle gidicem hatta gitmişken oraya yakın bir yerde iş görüşmesi yapıcam...hayırlısı olsun bakalım...

canım amin çok teşekkür ederim...

canım en kısa zamanda hatta bence bugün herşey düzelip eski haline dönecek..seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum..ama lütfen eşine bu yönünü gösterme...ben seni seviyorum sensiz yaşayamam vs... bunları dile getirme...kasmasın kendini...sonra kendilerini bulanmaz hint kumaşı falan sanıyorlar...

merak ettim nasil gececek konusman canim :31:
Günaydın arkadaşlar...
Neler olmuş böyle yaaa?
Nazar mı değmiş topiğimize?
Yeni yılda güzel haberler beklerken hep sıkıntılı şeyler okudum, üzüldüm.
İnşallah herkes için herşeye rağmen iyi bir yıl olur.
Sağlık, mutluluk, huzur kimsenin yakasını bırakmasın...
iyi dilleklerin icin cok sagol canm benim :16:

insallah canim :16:

sonra gelirim gine biri beni gözetliyo :27::10:

Seninde kutlu olsun canım nice sağlıklı yıllara

Selam kısçeler.:3:
Yazıcam yazıcam araya iş giriyo sabahtan beri.
Pazartesi aşırı yoğun oluyor bide bende mide bulantısı, karın ağrısı olunca daha da bi fena oluyor.
Günümüz güzel geçsin bakalım...:16:

Back
X