kızlaar yılbaşı sabahındaa karakolluk olduuk
nedeni okadar komikki sinirden devamlı ağlıyorum..

dün kayınpederim sigara içti durdu evde..ses çıkarmadım..çocuklar hep yanında ve o fosur fosur içiyodu..neyse gece oldu bunlar öteki odaya yatmaya gittiler..eşim geldi işten bizde yatcaz..oğlan elinde uzun bi oyuncak kül tablasını almış eline,, sigara içer gibi yapıyo..bi afra tafralar..yapma dedim almaya çalıştım kül tablasını ağladı bağırdı vermedi..kız uyuyo diye pek bişey yapamadım..sonra ayak ayak üstüne atıp sigara içme taklitleri yapmaya başladı..eşime bak gördünmü babanın yaptığını çok güzel örnek olmuş demi bugün evde izin verdim içmesine diyee..oda yapma falan diye bağırdı çocuğa ..sonra bana dedi bişey olmaz dedi bende sinirimi çocuğun elinden kül tablasıyla uzun oyuncağını almakta buldum,, çocuğada patladım tabi bağırdım..başladı ağlamaya susmuyo..kızı uyandırdı dahada kızdım falan..neyse gece bitti..sabah kahvaltı ederken eşimin ailesi ve biz.k.peder kalktı kültablası sordu nereye koydun diye..bende dün torunun naptı biliyonmu diye,,dünkü olayı anlattım..bu başladı tavır almaya bağırmaya bidaha içmem aman..sokağa çıkıp içerim bundan sonra aman siz rahatsız olmayın diye afra tafra çıktı merdiven başında içmeye başladı,,eşimde bana kızdı söylemesen olmazmı şimdi ağzımın tadını bozuyon dedi..bende biraz içi acısında dikkatli olsun diye paylaştım onu dedim,,ben ona içme evde demedim,,onun vicdanına bıraktım..falan derken çocuğun aklına geldi yine uzun oyuncağı istedi sigara içcekmiş
babası bi bağırdı itekledi bunu sus yok içmiceksin istemiceksin gibisine hareklerde bulnunca dayanamadım,,başladım bağırmaya..dedim sen baban yüzünden çocuğa vuramazsın hakkın yok
ama öyle böyle derken kavga büyüdü ablam gürültüye çıktı..k.peder ablama hakaret etti siz böyle yaptığınız için eşiniz boşuyo işte gibisine(ablam eşini bıraktı ve boşandı ama adam kocasının ablamı bıraktığını sanıyo
)neyse ablam bu lafa bi sinirlendi..itekledi adamı filan eşimde ablama saldırdı babama bişey yapamazsın diye..ablamda polis arıcam dedi gitti ve dediğini yaptı gelip eşimi götürdüler..hemen bisikletle arkalarından gittim ifadesini almadan önce.ben dedim eşimi niye getirdiniz ben şikayetçi değilim dedimya.ben babasından şikayetçiyim onun yüzünden dayak yedim eşimden dedim ,,halbuki sözlü dayaktı bu yanlış anlaşılmış..sonra ifademizi aldılar hastaneye rapor almaya götürdüler..dayak olayı olmadı dedim tamam diyip gönderdiler..karakolda ifade tamamlanıp..ablanızda gelmek zorunda dediler bende ablamıda evden alıp beraber gittik,,oda verdi ifadesinii,,demin eve geldik..eşim saat 12de ifadesini verip düğüne gitti bensiz
çok kırgınım..söz vermişti bidaha ailem yüzünden seni kırmıycam diye..ama noldu şuan ortalarda yok annesinin babasının olduğu düğüne gitti..ve halada gelmedi..yazıklar olsun diyorum ne diyim..ben onu bukadar severken onsuz yaşamayı düşünemezken onun yaptıklarına bakın
bugünümüz zehir oldu..neden!!! bi hiç zıkkım yüzünden sigara illeti yüzünden ve bunların başı olan babasının yüzünden..allah ıslah etsin..allaha havale ediyorum o nasıl biliyosa öyle yapsın..bi sigara ya bi sigara gelininden oğlunun yuvasından huzurundan..torunlarının sağlığından dahamı önemli bu yazıklar olsun öyle kayınpedereee

Tuğbacım çok üzüldüm tüm bu olayları yaşamana :26: ama her şer'de bir hayır vardır derler lütfen öfke ve sinir ile hareket etme canım

daha detaylı konuşuruz zaten
Farkettımde sadece belırlı kişiler bırbırlerıyle konuşuluo dıgerlerıne ne cvb verılıo ne bişi kaç kere yazdım bı allahın kulu cvb vermedı basbas bagırdık ortı nasıl yapılıo bende ortı ıstıorum dıe kımseden tık yok acıklamayada ortı bıldırımını yapmayanlar lıstede yok yazmısınız madem kndı aranızda grup kurdunuz başka kımselerı almayın aranıza
Böyle yorumlar gördüğümde çileden çıkıyorum.
Arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış ama bende sizin vesileniz ile benimle ilgilenmiyorsunuz diyen herkese bir şey söylemek istiyorum.
Çarşamba merhaba ile gelen
Perşembe nasılsınız diyip giden
Cuma kilo bildiriminde bulunan kişiye ben nasıl yorum yazayım.
Ondan sonra yok gruplaşma var yok aranıza almayın bik bik.
Sen bana ne sordun da cevabını almadın arkadaşım ?
Bul ortini gel bildir yok ben bulamadım sen bul diyosan ben bakınırım ama boyacı küpü değil ki bu daldır çıkar orti bulunsun.
Zaman sadece birazcık zaman
evet kızlar...
yıllarca özlemini çektiqim 2 hafta öncede işe girdim diye sevinçten havalara uçtuqum işime bu akşam veda ettim...
öncelikle akşamki 130tllik açık sabaha kadar 150 tl olmuş...ve bugün haftalıqımı almam gerekiyordu...patronun oqlu kırıcı bir şekilde 150 liramı kesti...hiçbişey söylemeden patronun yanına çıktım...ve kasada o anda 37 tl fazlalık vardı...patronla konuştum ve hatta aqladım....patronum gerçekten çok iyi biri...beni rahatlattı..ilk günler olur böyle karışıklıklar benim sana ihtiyacım var sen olmazsan olmaz dedi...daha bir sürü şey neyse...aşaya indim çantamı aldım tam çıkıcam patronun oqlu abla kasada yine açık var dedi 40 küsür...yaa mümkün deqil ben yukarı çıktıqımda 37 tl fazlalık vardı dedim..o anda patronda yanımıza geldi...nakitler tutuyor kredilerde sorun çıkıyormuş...sinirlendim...patronda noluyo diye sordu..oanda zaten sinirliyim 50 tl çantamdan çıkarıp sert bir şekilde masanın üstüne koydum al hesabı kapat dedim oqluna...patronumda noluyo şimdi dedi iyiakşamlar dedim çektim çıktım...aqlaya aqlaya eve geldim...eşimde bana sen salaksın dedi...neden 50 tlyi veriyosun...o parayı vermen suçu üstlenmen anlamına geliyor dedi...ve en sonunda sen hiçbir yerde çalışamazsın dedi...saqolsun düşene bir tekmede o vurdu...yarın yılbaşı nedeniyle tatiliz...pazartesi ise öqleden sonra işe gidicem eşyalarımı toplayıp çıkıcam..bitti artık..efsane sona erdi

Arzu abla sitem ettiğimden dolayı kırgınsın yada kızgınsın sanırım yazdıklarımı görmezden gelip yorum yapmadığından çıkartıyorum bu sonucu.
Birbirimizi görmezden mi gelicez bundan sonra ?
Başına gelenleri şimdi okudum öğrendim geçmiş olsun. Öfke ile kalkan zarar ile otururmuş bende eşine katılıyorum o parayı vermen mantıklı olmamış. Ama dediğim gibi o anlık sinir ile sana mantıklı gelmiştir normaldir. İşyerinden ayrılmak yerine tam tersine olayın üstüne gidip kasaya bakan herkesi tedirgin etmen bence en doğrusu olacaktır.
Tuvalete bile giderken kasanı kilitleyip gidersen ben inanıyorum ki kasada ne eksik ne fazla çıkar. Hesap alınacaksa da beklesinler. Yemeğe giderken bile kilitle kasanı hesap alınacaksa yemeğini bırakıp kendin al hesabı bence.
Aile müessesesi diyosun seni dışlayanlar illaki olacaktır. Kimsenin günahına girmek istemem ama parayı rahatsızlığı olan biri bile almış olabilir. Sen çalışabileceğin bir iş bulmak için az çabalamadın az ağlamadın. Şimdi karşına çıkan ilk zorlukta bırakmak neden !
neden boyle dedın kı dılekcım ama genelde ben zaten sureklı gırıyorum 1 senedır bu boyle yanı
ılk defa duyuyorum canım adıyla saglıklı yasasın ınsallah
canım ben keyfı demedım kı sana ıstersen bı daha oku yazımı ve sorgulamadım neden fılan dıye lutfen yanlıs anlasılmasın yanı uzun acıklama yazmana bıle gerek yoktu tabıkı sıkıntın olabılır rahatlamak ıcın msnı tercıh edebılırsın ben sadece topık ıcınde bu sekıl cagırmaları hos bulmuyorum o kadar ama bundan sonra karısmıycam yanı herkes ıstedıgı trıbı yapıyor yerı gelınce yınede haklı oluyor bız bı fıkrımızı soyleyemıyceksek onemı yok zaten burda kımseyı zorla tutamayız ne kural ne baska bısey sadece bızı buraya baglayan sey ıctenlık samımıyet hos sohbet paylasımdır benım ıcın boyle ınan su an bende cok kötüyüm annem aradı ona boşaldım agladım bende ama senle ılgısı yok yanı yazını okumadn onceydı bu olanlar ama moralım tum gun bozuktu 2.5 aydır oglum sureklı hasta ve astım olma şüphesi var ve ben kendımı yıyıp duruyorum öksürükten zor uyuyor yavrum daha gecen hafta acılde hava verıldı evde de yenı bıttı spreyı ama tekrar genız akıntııs ve öksürük belkı büyütüyorum degıldır ama korkuyorum ıste annelık bırde kendımı sucluyorum kafamd abı suru seyle neyse dedıgım gıbı herkesın bı sıkıntısı oluyor mutlaka allah cumlemızı beterınden korusun saglık versın dıyorum sen de ıns en kısa zamnda ferahlarsın senın yazından sonrasını okumadım ılerkı sayfalarda ne var bılmıyorum gelınce yazarım dedıgın ıcın yazıyorum pzt okurum ıns herkese ıyı aksamlar
Gelmiş geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhat nasip etsin yavruna inşallah
KIZLAR..topikdaşlarım...

beni dinleyinnn

rabbim hayırlı,sağlıklı mutlu bir sene geçirmeyi nasip etsin..günahlardan hatalardan uzak güzel günler görelim inşaallah..
iş isteyenelre hayırlı işler versin..,

eş isteyenlere hayırlı eşler versin...

çocuk isteyenlere 1. yada 2. çocuk hatta 3.yüde isteyenede

hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbimiz....

2012e çoğunuz ideal kilosuyla yada yakın girdi çoğumuzda ben gibi hayaline kavuşamdan girdi inş. bu yıl veririz kiloları çatır çatır

sizinle yani topikle tam 9aydır beraberim nerdeyse bir hamilelik süreci

kah iyi kah kötü günleirmiz oldu (sanal alemde bile oluyor böyle şeyler

)
ben size hakkımı helal ediyorum sizde edin....
ayyy veda gibi oldu

yok burdayımda geçen senenin özetini geçiyorum haydi busenede beraber olmak duasıyla...
ben şindilik burdayımm görüşürüz inş..

naptımmı yeni yıla girerken kuran dinledim sonrada tam 24e gelirkene mutfaktan çıktım tüm sene iş yapmayım diye stepper aletin üstüne çıktım yani sporla ve duayla girdim yeni yılaa

ohh beee 2013e kadan zayıflarım ben sporlaaa

Benim hakkım yoktur ama varsa da helal olsun canım

çok güzel temennilerde bulunmuşsun bende kocaman bir aminnn diyorum
ayrıca az çok bende burda zaman geçirdim lütfen kızlar gereksiz tartşmalarla aramızı açmayalım..
burda şahsa ait söylemiyorum bunu hepimiz için diyorum,üzülüyorum yaaa

((
zaten bianda nolduda dilek ve naf veda gibi konuştu yani anlamadım bianda aynı anda performanslari düştü çözemedim yani:26:
neyse onlar düzelsin diye umuyolar tabiki..:44:
tamam pelin gidiyomuş işten çıkıyor falan..buarada yazamdım pelincim memlektimdeki arkdaşım inş. herşey gönlünce olsun canum...
dileirm gönlüne göre parasıda iyi olan hayırlı iş bulursun başlarsın burayada girersin evde netiniz yokdu maaşallh azminize iradenize neyse eşle vakit geçiirmek daha iyidir...

böyle akıllı yorumlarını özlüycem arada dellenirdin ama mantıklı akılı kızdım meslek gereği

yani seni iyi bilirdimm

haydi haberleriniz bekliyoruz ben bebiş haberide bekliyroum senden

hem belki aynı hamiel topiğinde buluşuruz sen ,ben ,arzu,suzi v.s...

(suzia rtık 2. olur diye dedim ama düşünüyosan tabii

oo herkes uykuda ben topikte yaff..ben yatıyorum bugün pazar kocişle uyuyalım bari...babaannemde uyusada erken kalkmasa
Canım aynı anda değil benim hemen hemen bir aydır bi moral bozukluğum motivasyon eksikliğim vardı.Dilek ile konuştuğumda onda da
böyle bir isteksizlik olduğunu gördüm cuma günü de bunu dile getirdik. Amaç burdaki motivasyonu tekrar sağlayarak birlikte muhabbet ile kilolarımızdan kurtulmak.
bende orti bildirimi yapmıştım ama biz listede yokuz ortim bildirim yapmadığı için onu sıfır olarfak saydım onun için mi aceppp :26:
neysee bvi karışıklık oldu herhaalllll

ellerine sağlık naffff
Canım bana gelen özel mesaj yok :26: tekrar bakabilirmisin mesaj kutuna bir problem mi oldu acaba :26:
Birde ortin bildirime gelmediğinde 0 olarak bildiremezsin bu tüm ortisi gelmeyen arkadaşlara haksızlık olur.