Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim dusuk yapmisim beklemedeyim simdi cunku yumurtamda 5cm kist varmis ve bayadir kuculmuyo beklemeye gectik bakalim kuculcekmi kuculmezse allah korusun yumurtaligimi alma tehlikesi var ben kuculceni dusunuyorum cunku hic sancim felan yokmerhaba canım. uzun zamandır kk ya giremediğim için bazı şeylerden haberim olmadı. hamileliğinle ilgili gelişme var mı merak ediyorum. hamilemisin değilmisin.
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum,,kk'dan uçurdular beni :) yanıyorum yanıyorum listeye yanıyorum,,ayın 4ünde kalkcakmış cezam,,sanki ben suçluymuşum gibi banladılar beni,oysaki okadar hakarete boyun eymekti suçum,,bisefer bişey yazayım dedim,,banlandım,,onlara bişey olmuyo haksızken,,ben haklıyken ban alıyorum,,neyse naf sağolsun bunu ileticek size,,kendinize iyi bakın,,
söylediklerinizi kafama soktum ,uygulıycam,,heleki sena ablanın yazdıklarına uyucam ve taviz vermiycem eşime,,ben değil o korksun beni kaybetmekten,,gerçekten böyle olunca ilerde koz olarak kullanıyo zaaflarımı (teşekkür ederim tekrar..
aşağıdaki misafirlerden biri emin olunki benim : ) yazdıklarınız devamlı okuyorum yani sizi takipteyim : (
Mecbur akşamdan ayarlayıp getirmen lazım zeytinyağlı yemekler hazırlarsan ısıtmana gerek de kalmaz yada arcak81 ' in dediği gibi kalorifer peteğinin üstüne filan koyarsan öyle de ısınır. Yemek getiremediğin günler dışarıdan sipariş verebilirsin tavuk şiş + ayran (ger-düş kulakların çınlasın) köfte + ayran vb.
siteye bugün üye oldum. 53 kg ile hamile kalıp 88 kg ile doğum yapıp hala 79 kg dolaylarında dolaşan biri olarak bugün diyete başladım. inşallah bu seferki o her pazartesi başlanılan ve salı bozulan diyetlerden olmaz. artık bu kilolar beni çok üzüyo. yardımmmmmmmmm
tuğbacım çok üzüldüm anc ayazdım ama sende banlanmışsın güzelim..neyse naf sana iletiyor galiba..ben eşimi özledim yaa,uyku girmiyo gözüme ,,bide sabah küskün ayrıldıkya çok dokunuyo bana ,,of allahım hakkımızda hayırlı neyse onu ver,,dayanamıyorum onsuzluğa,,lütfen ayırma biziii
iyi geceler kızlar kafanızı ağrıttıysam affola,,inanınki çok zor bi döneme girdim ne zman çıkarım bilmem,,biyanım eksik hissediyorum,çok zormuş düşününce içim acıyoo![]()
Tuğbacım çok üzüldüm tüm bu olayları yaşamana :26: ama her şer'de bir hayır vardır derler lütfen öfke ve sinir ile hareket etme canımdaha detaylı konuşuruz zaten
![]()
Böyle yorumlar gördüğümde çileden çıkıyorum.
Arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış ama bende sizin vesileniz ile benimle ilgilenmiyorsunuz diyen herkese bir şey söylemek istiyorum.
Çarşamba merhaba ile gelen
Perşembe nasılsınız diyip giden
Cuma kilo bildiriminde bulunan kişiye ben nasıl yorum yazayım.
Ondan sonra yok gruplaşma var yok aranıza almayın bik bik.
Sen bana ne sordun da cevabını almadın arkadaşım ?
Bul ortini gel bildir yok ben bulamadım sen bul diyosan ben bakınırım ama boyacı küpü değil ki bu daldır çıkar orti bulunsun.
Zaman sadece birazcık zaman
Arzu abla sitem ettiğimden dolayı kırgınsın yada kızgınsın sanırım yazdıklarımı görmezden gelip yorum yapmadığından çıkartıyorum bu sonucu.
Birbirimizi görmezden mi gelicez bundan sonra ?
Başına gelenleri şimdi okudum öğrendim geçmiş olsun. Öfke ile kalkan zarar ile otururmuş bende eşine katılıyorum o parayı vermen mantıklı olmamış. Ama dediğim gibi o anlık sinir ile sana mantıklı gelmiştir normaldir. İşyerinden ayrılmak yerine tam tersine olayın üstüne gidip kasaya bakan herkesi tedirgin etmen bence en doğrusu olacaktır.
Tuvalete bile giderken kasanı kilitleyip gidersen ben inanıyorum ki kasada ne eksik ne fazla çıkar. Hesap alınacaksa da beklesinler. Yemeğe giderken bile kilitle kasanı hesap alınacaksa yemeğini bırakıp kendin al hesabı bence.
Aile müessesesi diyosun seni dışlayanlar illaki olacaktır. Kimsenin günahına girmek istemem ama parayı rahatsızlığı olan biri bile almış olabilir. Sen çalışabileceğin bir iş bulmak için az çabalamadın az ağlamadın. Şimdi karşına çıkan ilk zorlukta bırakmak neden !
Gelmiş geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhat nasip etsin yavruna inşallah
Benim hakkım yoktur ama varsa da helal olsun canımçok güzel temennilerde bulunmuşsun bende kocaman bir aminnn diyorum
Canım aynı anda değil benim hemen hemen bir aydır bi moral bozukluğum motivasyon eksikliğim vardı.Dilek ile konuştuğumda onda da
böyle bir isteksizlik olduğunu gördüm cuma günü de bunu dile getirdik. Amaç burdaki motivasyonu tekrar sağlayarak birlikte muhabbet ile kilolarımızdan kurtulmak.
Canım bana gelen özel mesaj yok :26: tekrar bakabilirmisin mesaj kutuna bir problem mi oldu acaba :26:
Birde ortin bildirime gelmediğinde 0 olarak bildiremezsin bu tüm ortisi gelmeyen arkadaşlara haksızlık olur.![]()
gecmis olsun fistik gectimi karin agrin miden niye bulaniyo :26:Selam kısçeler.
Yazıcam yazıcam araya iş giriyo sabahtan beri.
Pazartesi aşırı yoğun oluyor bide bende mide bulantısı, karın ağrısı olunca daha da bi fena oluyor.
Günümüz güzel geçsin bakalım...![]()
sagol canimkızlar herkesin iyi bir yıl geçirmesini diliyorum.Yüce Rabbim dertlilere deva,hastalara şifa,borçlulara edalar nasip etsin inş.
tez zamanda sıkıntılarımızdan kurtuluruz umarım..
tubiş ile sena ablaya da sabırlar diliyorum. biran önce herşey yoluna girer inş.
kolay gelsin gerci bitmisdir simdiyegunaydin kizlar nasilsiniz dunya kadar isim var nasilsiniz diyeyim dedim kizimi salliyorum uyusun basliycam islere
ay tugba bak nediycem okuyorsun zaten herhalde biraz takip ettim senin yazdiklarini birde öbürlerinin yazdiklariniarkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum,,kk'dan uçurdular beni :) yanıyorum yanıyorum listeye yanıyorum,,ayın 4ünde kalkcakmış cezam,,sanki ben suçluymuşum gibi banladılar beni,oysaki okadar hakarete boyun eymekti suçum,,bisefer bişey yazayım dedim,,banlandım,,onlara bişey olmuyo haksızken,,ben haklıyken ban alıyorum,,neyse naf sağolsun bunu ileticek size,,kendinize iyi bakın,,
söylediklerinizi kafama soktum ,uygulıycam,,heleki sena ablanın yazdıklarına uyucam ve taviz vermiycem eşime,,ben değil o korksun beni kaybetmekten,,gerçekten böyle olunca ilerde koz olarak kullanıyo zaaflarımı (teşekkür ederim tekrar..
aşağıdaki misafirlerden biri emin olunki benim : ) yazdıklarınız devamlı okuyorum yani sizi takipteyim : (
hosgeldin canim aramizasiteye bugün üye oldum. 53 kg ile hamile kalıp 88 kg ile doğum yapıp hala 79 kg dolaylarında dolaşan biri olarak bugün diyete başladım. inşallah bu seferki o her pazartesi başlanılan ve salı bozulan diyetlerden olmaz. artık bu kilolar beni çok üzüyo. yardımmmmmmmmm
bence gelir öyle düsünüyorum :44:yada seni merak etsin diye inat a gelmezHalaycım sana yan masadan tuğbadan mesaj var![]()
halaycım,okadar çok haklısınki bu yüzden kendime kızdım,keşke sadece burda sizlerle paylaşsaydım en azından beni anlayan tek sizler varsınız,,eleştirsenizde size kırılmaz laf edemezdim,,ama tanımayan insanlardan laf yiyince dayanamadım,anlıycanız yargısız karar verdiler,sonuçta bizleri tanımıyorlar,
empati kursunlar istedim ama yapmadılar,,çok iyi insanlarlada karş,ılaştım beni anlayanlar çok oldu,ama bu piskolojiyle kötü yorumlarada daha fazla dayanamadım ve patladım,,keşke sadece burda paylaşsaydım,,ama ben sadece bi fikir istedim,,yorum değil,,ama bukadar büyümemeliydi,
,neyse ben dersimi aldım bundan sonra eğerki eşimle barışırsam,bidaha asla böyle şeyler yaşanmıycak..tekrar beni anlayan biri olarak teşekkür ediyor,ve başkalarıyla bu gibi sorunlarımı paylaşmaman gerektiğini hatırlattığın için ayrıca sağol canım,çarşamba görüşmek üzere kızlar,,eşimden hala haber yok (
saat 5te servisten iniyo,bakalım ge licekmi eve : (
Cevap gelir cnm biraz zaman verelim :26:
Hoşgeldin
Suzii çatladım burda ne 12 dakikası benim 1 saat var daha![]()
isallah kücülmüsdür yada tamamiyla kaybolmusdur canimsagol canim dusuk yapmisim beklemedeyim simdi cunku yumurtamda 5cm kist varmis ve bayadir kuculmuyo beklemeye gectik bakalim kuculcekmi kuculmezse allah korusun yumurtaligimi alma tehlikesi var ben kuculceni dusunuyorum cunku hic sancim felan yok
ya neden olmuski bende bi actim kapsama alani disinda yaziyo merak ettim ne oldu diye bumesaji gordum
tam sinir bozucu kadin desenebu arada aslında moralim çok bozuktu yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum.kızlar demiştim eşimin amcasının oğlu ve hanımı bir haftadır bizdeydi.saolsun gelin çok yardımcı oldu bana ama moralimi çok bozdu.sanki sinir bozma-yıpratma makinesi.4 yıllık evliler çocukları olmuyo eşinden dolayı.kendini temizliğe vermiş daha doğrusu tek amacı temizlik.bize geldiler kızım gece uyumaz 2 de 3 te yatar sbah 11- 12 ye kadarda yatarız.haliyle 12 de kalkıp ev işi falan hemen akşam olmuyo.1-2 gün böle sonra şikayet etmye başladı bişi yapamamışlar bize gelince yatıp uyuyorlarmış devamlı.sanki ben kafalarına silah dayayıp uyuyun diyorum Allah Allah yaaa.erken yatın erken kalkın napıyosanız yapın bana ne.neyse bununla haftasonu alışverişe çıktık.kocasından kredi kartını aldı.Allahı var adam bişi demeden verdi.çarşıya gittik kendi 38-36 beden ne giyse olur üstüne.onasıl yok bu nasıl yok şu nasıl yok.derken akşam oldu.sinirlendim tabi.hem kendişne ait fikriş yok hemde zevki yok.hep benim üstümdekilere aldıklarıma heveslenir.hemde ben bunlar güzel nasıl alalım mı dedğimde burun kıvırır neyseen son bi mağazaya girdik.2 etek 2 kazak aldık.2 de eşarp aldık üstüne.artık oakadar sıkıldımki eşarpları ben beğendim hiç denettirmeden aldım çıktım okadar sıkıldım yani.bide benim evde kızım var babasına bıraktım ama küçücük çocuk o yaaa.insan bi düşünür küçücük çocuğunu benim için bıraktı çıktı diye.neyse eve gidiyoruz tramvayla.bu başladı.ya kocam kızarsa keşke 2. eteği falan almasaydık.öle böle.dedimki ben sana demedimmi kocanı bi ara sor izin verirse al diye.hala konuşuyo eve girene kadar konuştu.ben tabi iyice sinirlenddim.eve girdik giyin git kocanın yanına dedim.neyse giyindi kocasıda çok beğendi aldıklarımızı.ama dedimki ben senle bidaha alışverişe falan gitmem.mağazaların yerini öğrendin git kendin al dedim.bidaha gelmem seninle dedim.
Allahım hep cinsler beni mi bulmak zorunda.haftasonum zehir oldu.ona sinirlendim kocamla kavga çıkardım.sinirden burnum kanadı yaaa.insanlar ne kadar düşüncesizler anlamıyorumki....
tam sinir bozucu kadin desene
bu arada aslında moralim çok bozuktu yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum.kızlar demiştim eşimin amcasının oğlu ve hanımı bir haftadır bizdeydi.saolsun gelin çok yardımcı oldu bana ama moralimi çok bozdu.sanki sinir bozma-yıpratma makinesi.4 yıllık evliler çocukları olmuyo eşinden dolayı.kendini temizliğe vermiş daha doğrusu tek amacı temizlik.bize geldiler kızım gece uyumaz 2 de 3 te yatar sbah 11- 12 ye kadarda yatarız.haliyle 12 de kalkıp ev işi falan hemen akşam olmuyo.1-2 gün böle sonra şikayet etmye başladı bişi yapamamışlar bize gelince yatıp uyuyorlarmış devamlı.sanki ben kafalarına silah dayayıp uyuyun diyorum Allah Allah yaaa.erken yatın erken kalkın napıyosanız yapın bana ne.neyse bununla haftasonu alışverişe çıktık.kocasından kredi kartını aldı.Allahı var adam bişi demeden verdi.çarşıya gittik kendi 38-36 beden ne giyse olur üstüne.onasıl yok bu nasıl yok şu nasıl yok.derken akşam oldu.sinirlendim tabi.hem kendişne ait fikriş yok hemde zevki yok.hep benim üstümdekilere aldıklarıma heveslenir.hemde ben bunlar güzel nasıl alalım mı dedğimde burun kıvırır neyseen son bi mağazaya girdik.2 etek 2 kazak aldık.2 de eşarp aldık üstüne.artık oakadar sıkıldımki eşarpları ben beğendim hiç denettirmeden aldım çıktım okadar sıkıldım yani.bide benim evde kızım var babasına bıraktım ama küçücük çocuk o yaaa.insan bi düşünür küçücük çocuğunu benim için bıraktı çıktı diye.neyse eve gidiyoruz tramvayla.bu başladı.ya kocam kızarsa keşke 2. eteği falan almasaydık.öle böle.dedimki ben sana demedimmi kocanı bi ara sor izin verirse al diye.hala konuşuyo eve girene kadar konuştu.ben tabi iyice sinirlenddim.eve girdik giyin git kocanın yanına dedim.neyse giyindi kocasıda çok beğendi aldıklarımızı.ama dedimki ben senle bidaha alışverişe falan gitmem.mağazaların yerini öğrendin git kendin al dedim.bidaha gelmem seninle dedim.
Allahım hep cinsler beni mi bulmak zorunda.haftasonum zehir oldu.ona sinirlendim kocamla kavga çıkardım.sinirden burnum kanadı yaaa.insanlar ne kadar düşüncesizler anlamıyorumki....
ortim nihayet sonunda gelebildin.hımm bende nerelerde bu deyip dururken ne bileyim misafirinin olduğunu.kız insan bi kerecik uğrayıp mazeret bildirmezmi??neyse cnm hepsi şakaydı ama bi daha olursa ortilikten diskalifiye olursun ona göre
bari gittimi gıcık misafirlerin:!:umarım artık gelebilirsinde birbirimizi motive edebiliriz.:!:
eve geldim yine fazla duramiycam üfgerci esim birazdan fitnesse gidecek herhalde ozaman rahat girerim
kaynana kesildi basima
gecmis olsun fistik gectimi karin agrin miden niye bulaniyo :26:
sagol canim
kolay gelsin gerci bitmisdir simdiye
ay tugba bak nediycem okuyorsun zaten herhalde biraz takip ettim senin yazdiklarini birde öbürlerinin yazdiklarinicok hosuma gitti hic altda kalmamissin icinde kalmamis sende cevaplari cuk diye oturtmussun
carsambaya gel bebegim yanibasimiza
bosver millet nederse desin herkesi kafaya takarsak oho
hosgeldin canim aramiza
bence gelir öyle düsünüyorum :44:yada seni merak etsin diye inat a gelmezisallah gelirde seninde icin rahat eder canim benim
ben evdeyim nafcim
![]()
ama bi rahat yokki anam hic biyerde isyerinde evde
isallah kücülmüsdür yada tamamiyla kaybolmusdur canim
tam sinir bozucu kadin desene
kızlar cuma günkü yarışmanın sadece birincisi yazılmış..illa grup mu olmak gerekiyo..geçen hafta liste vardı sanki..bu hafta benim ilk haftamdı bi heves bildirim yaptım ama liste yok mu ben mi göremedim yoksa zaten liste olmuyo mu??ben kaçıncı oldum çook merak etmiştim:18:
![]()
merhaba kızlar. bende 75 kiloyum ve şu doğum kilolarımdan artık kurtulmak istiyorum. herkes birbirini tanıyo sanırım bende katılabilirmiyim aranıza. neler yapıyorsunuz?
canım çok sevindim bak tatlıya bağlanmış.ama sen yine de dikkatli ol derim.kesinlikle hep say ve kime bırakıcaksan onun yanında say.kilit varsa kilitle.arkadaşlar merak edersiniz diye girdim.. işteyim..patron yok öyle işi bırakmak bizim senden yana bir şüphemiz olsa çıkışını zaten biz veririz dedi..oqlu kasaya bakmıcakmış artık..gelirsede o anda hesabı teslim eder çıkarsın sonrası seni baqlamaz dedi...dedide bnm giden haftalıkla ilgili tek kelime etmedi...bakalım ilerleyen saatlerde bişey dicekmi yoksa üstüne soquk sumu içicem
nnnaffffffff canım benim inan çok dalgınım hiçbir yazını açıkçası görmedim....yeniyıl mesajını aldım özeline yazıcaktım onuda unuttum mazur gör tatlım...aşkım ben senden nasıl vazgeçerim sen bnm için çok özelsin seni çok seviyorum...
canım ben de öğlen için tavuk sote ve köfte götürüyodum.ayran alıyodum bi de.bi gün önceden yap koy dolaba sabah götür.ısıtmaya da gerek yok.ohhh misss..okuldayım sabahtan beride geçmişi okumaya çalışıyorum bir yandanda işlerimi yapıyorum hıza yetişemeyince pes ettim ve döndüm ben rehber öğretmenim süt izni kullanıyordum 9la 13:30 arası çalışıyordum bugün itibariyle iznim bitti 3e kadar okuldayım yiyecek bişey bulamıyorum meyve getirdim ama öğle yemeğini nasıl yapcam evden getirsem ekmek arası olur diye getirmedim nasıl olcak böyle bilmiyorum öğün atlıyorum mecburen akıl verin bana ne yiyeyim?
tubacım madem okuyosun yazayım ben de.çok üzüldümcanım.tatlı canını sıkma ve alttan al demiyorum ama eşinle barış bence.ne de olsa iki çocuk var arada.onlar yüzünden kestirip atma.kib bekliyoruz ayın 4 ünde.arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum,,kk'dan uçurdular beni :) yanıyorum yanıyorum listeye yanıyorum,,ayın 4ünde kalkcakmış cezam,,sanki ben suçluymuşum gibi banladılar beni,oysaki okadar hakarete boyun eymekti suçum,,bisefer bişey yazayım dedim,,banlandım,,onlara bişey olmuyo haksızken,,ben haklıyken ban alıyorum,,neyse naf sağolsun bunu ileticek size,,kendinize iyi bakın,,
söylediklerinizi kafama soktum ,uygulıycam,,heleki sena ablanın yazdıklarına uyucam ve taviz vermiycem eşime,,ben değil o korksun beni kaybetmekten,,gerçekten böyle olunca ilerde koz olarak kullanıyo zaaflarımı (teşekkür ederim tekrar..
aşağıdaki misafirlerden biri emin olunki benim : ) yazdıklarınız devamlı okuyorum yani sizi takipteyim : (
bu arada aslında moralim çok bozuktu yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum.kızlar demiştim eşimin amcasının oğlu ve hanımı bir haftadır bizdeydi.saolsun gelin çok yardımcı oldu bana ama moralimi çok bozdu.sanki sinir bozma-yıpratma makinesi.4 yıllık evliler çocukları olmuyo eşinden dolayı.kendini temizliğe vermiş daha doğrusu tek amacı temizlik.bize geldiler kızım gece uyumaz 2 de 3 te yatar sbah 11- 12 ye kadarda yatarız.haliyle 12 de kalkıp ev işi falan hemen akşam olmuyo.1-2 gün böle sonra şikayet etmye başladı bişi yapamamışlar bize gelince yatıp uyuyorlarmış devamlı.sanki ben kafalarına silah dayayıp uyuyun diyorum Allah Allah yaaa.erken yatın erken kalkın napıyosanız yapın bana ne.neyse bununla haftasonu alışverişe çıktık.kocasından kredi kartını aldı.Allahı var adam bişi demeden verdi.çarşıya gittik kendi 38-36 beden ne giyse olur üstüne.onasıl yok bu nasıl yok şu nasıl yok.derken akşam oldu.sinirlendim tabi.hem kendişne ait fikriş yok hemde zevki yok.hep benim üstümdekilere aldıklarıma heveslenir.hemde ben bunlar güzel nasıl alalım mı dedğimde burun kıvırır neyseen son bi mağazaya girdik.2 etek 2 kazak aldık.2 de eşarp aldık üstüne.artık oakadar sıkıldımki eşarpları ben beğendim hiç denettirmeden aldım çıktım okadar sıkıldım yani.bide benim evde kızım var babasına bıraktım ama küçücük çocuk o yaaa.insan bi düşünür küçücük çocuğunu benim için bıraktı çıktı diye.neyse eve gidiyoruz tramvayla.bu başladı.ya kocam kızarsa keşke 2. eteği falan almasaydık.öle böle.dedimki ben sana demedimmi kocanı bi ara sor izin verirse al diye.hala konuşuyo eve girene kadar konuştu.ben tabi iyice sinirlenddim.eve girdik giyin git kocanın yanına dedim.neyse giyindi kocasıda çok beğendi aldıklarımızı.ama dedimki ben senle bidaha alışverişe falan gitmem.mağazaların yerini öğrendin git kendin al dedim.bidaha gelmem seninle dedim.
Allahım hep cinsler beni mi bulmak zorunda.haftasonum zehir oldu.ona sinirlendim kocamla kavga çıkardım.sinirden burnum kanadı yaaa.insanlar ne kadar düşüncesizler anlamıyorumki....
gecmis olsun fistik gectimi karin agrin miden niye bulaniyo :26:
slmmm kızlarrrr.geçmişi okudum.eşim notları girecek nete.şimdilik hoşçakalın....
gördüğünüz liste orti listesi birde ayrı bireysel liste var ikisini ayrı kişiler yapıyor bireyseli yapan arkadaş bikaç gün giremeyecekmiş sayfaya olursa çarşamba yayınlanacak olmazsa bu hafta kalacakmışkızlar cuma günkü yarışmanın sadece birincisi yazılmış..illa grup mu olmak gerekiyo..geçen hafta liste vardı sanki..bu hafta benim ilk haftamdı bi heves bildirim yaptım ama liste yok mu ben mi göremedim yoksa zaten liste olmuyo mu??ben kaçıncı oldum çook merak etmiştim:18:
![]()
yarın için bugünden hazırladım dolaba koydum bakalım yarın yiycem afiyetlecanım ben de öğlen için tavuk sote ve köfte götürüyodum.ayran alıyodum bi de.bi gün önceden yap koy dolaba sabah götür.ısıtmaya da gerek yok.ohhh misss..