Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ilk defa menümü yazıyorum.benim yediklerim biraz fazla sanırım ama diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum ben.çok mu sizcede?
sabah yarım salatalık
yarım domates
5 zeytin
kibrit ku. peynir
2 dilim kepek ek.
ara 1 ayran
1 elma
öğlen 1 kase çorba
6 yemek kaşığı kabak havuç yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ek.
ara 2 ceviz
1 su bar. süt
1 mandalina
akşam 1 kase çorba
60 gr yağsız tavuk ızgara
yağsız salata
ara 1 çay ba. süt
1 elma
gün içinde 2 lt su ve 3 fincan yeşil çay
Ben de ilk kez paylaşayım dedim :)
sabah
iki dilim domates
kıvırcık salata
küçük bi dilim peynir
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
öğle
1 kase domates çorbası
ara
1 portakal
akşam
yarım kase çorba
salata
şekersiz yeşil çay
ama çok su içemedim 1 litre içebildim totalde. Bir de 30 dk hızlı tempoda yürüyüş yaptım :)
arkadaşlar üzülmeyin yalnız değilsiniz bende sizdenim ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım ama 6 ay sonra nerdeyse hepsini verdim 20 ay emzirdim kızımı ve emzirmeyibırakınca 5 kilobirden aldım ve onun üzerine hamile kaldım sanırım 13-14 kiloda bunda aldım hastaneden geldiğimde 69 dum hatta 68i bile gördümsonra o koruyucu iğneden sonra tekrar kiloalmaya başladım ve inanılmaz bir iştahım var birde emzirdim için hemçabuk acıkıyorum hemde çok az sütüm oluyor bende ne bulursam yiyorum suyu fazlasıyla içiyorum ama sonuç kendimi çokkötü hissediyorum beni zayıflatmak için artık ancak bir sihirli deynek lazım oda masaldan çıkıp gelmeyeceğine göre bu kilolar kaderim olacak gibi gözüküyor.okulum şehir merkezine çok yakın değil uzakta değil ama getirirlermi bilmem okuldan kimse öyle şeylerde yemiyor herkes tost simitle geçiştiriyor ben ekmek yemek istemiyorum en iyisi evden getirmek ondada kalorifer yok buralarda soğuk yiyecem artık
hoşgeldin aramıza... bende doğum kilolarını veremeyenlerdenim...
eyer gidilerse canim sende esinin gönlünü al istersenaynen öle suzicim
canim burda tanisdikmerhaba kızlar. bende 75 kiloyum ve şu doğum kilolarımdan artık kurtulmak istiyorum. herkes birbirini tanıyo sanırım bende katılabilirmiyim aranıza. neler yapıyorsunuz?
canim tugba 4 üne kadar gelemiyor gerci arkadaslarimiz da yazmislar o gelsin isallah liste biraz gecikmeli olsada burda yayinlancakkızlar cuma günkü yarışmanın sadece birincisi yazılmış..illa grup mu olmak gerekiyo..geçen hafta liste vardı sanki..bu hafta benim ilk haftamdı bi heves bildirim yaptım ama liste yok mu ben mi göremedim yoksa zaten liste olmuyo mu??ben kaçıncı oldum çook merak etmiştim:18:
![]()
ecrincim ev isi bitermiamin canim
bitmedi hala ara verdim tek camasir asilcak okadar kalani bitti ama simdide esim geldi yemek vakti gorusuruz kizlar
dilekcimKalkınca:
1 tk ballı ılık su
Yarım ceviz.
Sabah:
1 bardak yeşilçay
1 haşlanmış yumurta.
Ara:
2 tane susamlı çubuk kraker
Öğlen:
Kırmızı lahana salatası,
Yoğurt,
3 yk tavuk sote
Ara:
Orta şekerli Türk kahvesi
Akşam:
2 kaşık yoğurt,
Salata,
3 yk taze fasulye
hoşbulduk NaF. forum gerçekten çok iyi motive etti beni işten eve gelir gelmez 35 dk yürüyüş yaptım bantta
arkadaşlar üzülmeyin yalnız değilsiniz bende sizdenim ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım ama 6 ay sonra nerdeyse hepsini verdim 20 ay emzirdim kızımı ve emzirmeyibırakınca 5 kilobirden aldım ve onun üzerine hamile kaldım sanırım 13-14 kiloda bunda aldım hastaneden geldiğimde 69 dum hatta 68i bile gördümsonra o koruyucu iğneden sonra tekrar kiloalmaya başladım ve inanılmaz bir iştahım var birde emzirdim için hemçabuk acıkıyorum hemde çok az sütüm oluyor bende ne bulursam yiyorum suyu fazlasıyla içiyorum ama sonuç kendimi çokkötü hissediyorum beni zayıflatmak için artık ancak bir sihirli deynek lazım oda masaldan çıkıp gelmeyeceğine göre bu kilolar kaderim olacak gibi gözüküyor.
evet çok aç kalmıyorum canım tatlıda istemiyor bu şekilde ara öğün yaptığımda. yeşilçayda kesinlikle ihmal edilmemeliymiş. inşallah dayanabilirim..
eyer gidilerse canim sende esinin gönlünü al istersencünkü hep ücüncü sahislar yüzünden kari kocanin arasida aciliyor ne yazikki
![]()
canim burda tanisdikbi aile gibi olduk iyi kötü herseyimizi paylasiyoruz gün geldikce sende gel aramiza
ailemiz büyüsün
canim tugba 4 üne kadar gelemiyor gerci arkadaslarimiz da yazmislar o gelsin isallah liste biraz gecikmeli olsada burda yayinlancak
ecrincim ev isi bitermibende habire bakiniyorum totomun üstüne oturuyor geri kalkiyorum
dilekcimiki kasik yogurt az degilmi senin icin
hadi isallah citir olacagiz yaz a
aa pes etmek yok
![]()
evet suzi ya bitmiyo isler bibakiyorum hemen dagilmis etraf nasil oluyo anlamiyorum bile bide sende bilirsin hersey mektupla yuruyoya burda artik kagit toplamaktan biktim hergun eve mektup gelirmiya
vercaz dimi bukilolari kurtulcaz insaallah
merhaba canim bisey sorcaktim emziriyomusun ben emzirdigim icin yesilcay icilmez diye biliyorum benim kizimda 5bucuk aylik daha
Kızlar zayıflama yarışmasında grup olmak mı gerekiyor yoksa cuma günü kilo bildirimi yapmak yeterli mi
yok canım ben emziremiyorum malesef sütüm çok azdı oğlumda doymayınca bıraktı emmeyi. ama diyetisyene gittiğimde emzirenlerinde içtiğini söylemişti yeşilçayı.
ay hic sorma o mektuplardan banada gina geldiinsallah kurtulcaz fazlaliklarimizdan canim benim
cocuk bensiz yatmiyor onu yatirayim sonra gelebilirsem gelirim geri öpüldünüz![]()
güzel bir menü, ben utançtan paylaşamıyorum bilebende ilk defa menümü yazıyorum.benim yediklerim biraz fazla sanırım ama diyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum ben.çok mu sizcede?
sabah yarım salatalık
yarım domates
5 zeytin
kibrit ku. peynir
2 dilim kepek ek.
ara 1 ayran
1 elma
öğlen 1 kase çorba
6 yemek kaşığı kabak havuç yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ek.
ara 2 ceviz
1 su bar. süt
1 mandalina
akşam 1 kase çorba
60 gr yağsız tavuk ızgara
yağsız salata
ara 1 çay ba. süt
1 elma
gün içinde 2 lt su ve 3 fincan yeşil çay
yukarıda arkadaşımız cevaplamış ben görmeden alıntı yapmışımKızlar zayıflama yarışmasında grup olmak mı gerekiyor yoksa cuma günü kilo bildirimi yapmak yeterli mi
ofya sinir oluyorum bazen herseye esim yari uyukluyodu kizda huzursuz diye ustune koydum benim kizinda hosuna gitti gulmeye basladi tabi kocam bagirdi uykumu aciyosun al sunu diye kaynanada oyuyan adamin uykudan uyandirilirmiymis onlar hic oyle seyler yyapmazmis zaten bu biz bunu yapmazdik biz sunu yapmazdiktan gina geldi getir ben tutarim dedi ustune bi mama yapicak kadar zamandi esimin ilgilenmesini istedigim zaman bende kizdim ben bakarim kizimida deyip aaldim kizimida gittim mutfaga sadece 1dakika suren bi is icin sinirlerim bozuldu