• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayrıca arkadaşlar hepinize hoşibulduk diyorum. inşallah uzun süre burada görüşücez,,,, yani bu kilolarımı verene kadar . neyse herksee iyi geceler

nasilsiniz kizlar bugun feci bisey oldu nasil oldu anlamadim bile okadar cok dikkat ediyorumki aslinda kizim cekyatta yatiyodu bende yatak odasina camasirlari goturdum katliyodum toplasaniz ucbes barcabiseydi ben nerdeysem kizimi hep oraya gotururum mutfaktaysambile araba koltuguna korum yanimda durur ama ilk defa bihata yaptim yanima yatak odasina goturmedim tvde kizim reklam gorunce cok dikkatini cekiyo baksin dedim zaten 2dakikada biticek is tedbir olsun diyede onune yastik koydum bu arada cekyat acikti yani genis alanda yatiyodu ama nasil yapmis anlamadim bi kut sesi duydum nasil kostugumu hatirlamiyorum kuzum yerde agliyo okadar kotu oldumki hemen kucagima aldim 1dakikada aglamasi sustu gorunurde hic biseyi yok normal gozukuyodu esimi aradim yinede doktara goturmek lazim diye olayi soyleyince bide o kizdi zaten mahfoldum bianda migrenim basladi okadar feci korktumki sonra bizim cocuk doktoru noel tatilindeymis napalim derken ev doktoruna goturduk adam tum muayenesini yapti hicbiseyi yok merak etmeyin dedi allaha sukur ama ben kendimi sucluyorum nasil boyle bihata yaptim diye ilk defa biraktim ondada kizim dustu cok kotu biduygu rabbim bidaha yasatmasin cok korktum bide ustune kaynanayla tartistim ama neyse simdi iyi durum esime soyledikten sonra onada soyledim kizim dustu diye oda diger odadaydi ben napabilirim diye dolanirken annem aradi bende anne zümra dustu dedim bana niye soylemiyosun dustude diye kaynana bitepki verdi bende bitarafdan zaten korkmusum fenayim bagirdim telde annem neyi soylememisim biraz once dedimya dustu diye unutmus unutkanligi var kaynananin bitarafdan agliyorum bitarafdan bagriyorum annem telefonda sakin ol diyo ama sinirlerim bosaldi napayim sonra teli kapattim buseferde unutmussam neolmus tekrar deseydin bitek sen boyle konusuyosun diger hic kimse benle boyle konusmuyo saydi durdu dedim ben sana daha neyapayim elimden gelen herseyi yapiyorum ve sana yaranamiyorum napayim daha sana dedim ve tabi bitarafdan agliyorum kizim kucagimda daha duseli yarim saat olmus cok kotu bi gundu rabbim bidaha boyle korkular yasatmasin her musibette bi nasihat varmis simdi asla kizimi tek odada birakmam artik

nasilsiniz kizlar bugun feci bisey oldu nasil oldu anlamadim bile okadar cok dikkat ediyorumki aslinda kizim cekyatta yatiyodu bende yatak odasina camasirlari goturdum katliyodum toplasaniz ucbes barcabiseydi ben nerdeysem kizimi hep oraya gotururum mutfaktaysambile araba koltuguna korum yanimda durur ama ilk defa bihata yaptim yanima yatak odasina goturmedim tvde kizim reklam gorunce cok dikkatini cekiyo baksin dedim zaten 2dakikada biticek is tedbir olsun diyede onune yastik koydum bu arada cekyat acikti yani genis alanda yatiyodu ama nasil yapmis anlamadim bi kut sesi duydum nasil kostugumu hatirlamiyorum kuzum yerde agliyo okadar kotu oldumki hemen kucagima aldim 1dakikada aglamasi sustu gorunurde hic biseyi yok normal gozukuyodu esimi aradim yinede doktara goturmek lazim diye olayi soyleyince bide o kizdi zaten mahfoldum bianda migrenim basladi okadar feci korktumki sonra bizim cocuk doktoru noel tatilindeymis napalim derken ev doktoruna goturduk adam tum muayenesini yapti hicbiseyi yok merak etmeyin dedi allaha sukur ama ben kendimi sucluyorum nasil boyle bihata yaptim diye ilk defa biraktim ondada kizim dustu cok kotu biduygu rabbim bidaha yasatmasin cok korktum bide ustune kaynanayla tartistim ama neyse simdi iyi durum esime soyledikten sonra onada soyledim kizim dustu diye oda diger odadaydi ben napabilirim diye dolanirken annem aradi bende anne zümra dustu dedim bana niye soylemiyosun dustude diye kaynana bitepki verdi bende bitarafdan zaten korkmusum fenayim bagirdim telde annem neyi soylememisim biraz once dedimya dustu diye unutmus unutkanligi var kaynananin bitarafdan agliyorum bitarafdan bagriyorum annem telefonda sakin ol diyo ama sinirlerim bosaldi napayim sonra teli kapattim buseferde unutmussam neolmus tekrar deseydin bitek sen boyle konusuyosun diger hic kimse benle boyle konusmuyo saydi durdu dedim ben sana daha neyapayim elimden gelen herseyi yapiyorum ve sana yaranamiyorum napayim daha sana dedim ve tabi bitarafdan agliyorum kizim kucagimda daha duseli yarim saat olmus cok kotu bi gundu rabbim bidaha boyle korkular yasatmasin her musibette bi nasihat varmis simdi asla kizimi tek odada birakmam artik

Canım öncelikle geçmiş olsun. İlk düşüşlerde insan çok üzülüyo, panik oluyor. Çocuk bu düşe kalka büyüycekte işte ufak olunca insan endişeleniyor allah korumuş cnm.
Geçmişe bakamadım kızlar. Benimde büyük kızım çok hasta. Hastanelerde geziyoruz. Midesi bulanıyor,istifra ediyor birde ishal. Off allahım hiçbir şeyde yapamıyorlar. Bol sıvı alsın diyip gönderiyorlar. Cuma akşamından beri ağzına lokma koyamıyor. Yese bile azıcık sonra çıkarıyor. Dua ediyorum allah şifa versin inşallah nerde hasta varsa. Böyle kızlar kusuruma bakmayın giremiyorum nete. Öpüyorum hepinizi.
Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Yeni gelen arkadaşlar varsa hoşgelmişlerr.
Kaptanım işin için üzüldüm bende okudum. Allah hayırlısını versin. Tatlıya bağlamıştır inşallah.
Orti kusura bakma cnm giremediğim için yalnız bırakıyorum bu ara seni. İyi geceler herkese kızlarr.. :54:

Canım öncelikle geçmiş olsun. İlk düşüşlerde insan çok üzülüyo, panik oluyor. Çocuk bu düşe kalka büyüycekte işte ufak olunca insan endişeleniyor allah korumuş cnm.
Geçmişe bakamadım kızlar. Benimde büyük kızım çok hasta. Hastanelerde geziyoruz. Midesi bulanıyor,istifra ediyor birde ishal. Off allahım hiçbir şeyde yapamıyorlar. Bol sıvı alsın diyip gönderiyorlar. Cuma akşamından beri ağzına lokma koyamıyor. Yese bile azıcık sonra çıkarıyor. Dua ediyorum allah şifa versin inşallah nerde hasta varsa. Böyle kızlar kusuruma bakmayın giremiyorum nete. Öpüyorum hepinizi.
Kaptanım işin için üzüldüm bende okudum. Allah hayırlısını versin. Tatlıya bağlamıştır inşallah.
Orti kusura bakma cnm giremediğim için yalnız bırakıyorum bu ara seni. İyi geceler herkese kızlarr.. :54:

cok gecmis olsun canim tabi duse kalka buyceklerde cok kucuk bide kendimi cok sucladim birakmamaliydim tek basina hata yaptim rabbim sifa nasip etsin canim enkisa zamanda kaptanin olayi tatliya baglandi devam ediyo calismaya kusur olurmu canim en onemli sey cocuklarimiz oyuzden sen takma kafana ben burda seni hep bekliyorum meraketme senin yerinede ben giriyorum karisimdan sende iciyodun nasil gidiyo bende iciyorum sanki kilo verdirivek gibi geliyo bana

cok gecmis olsun canim tabi duse kalka buyceklerde cok kucuk bide kendimi cok sucladim birakmamaliydim tek basina hata yaptim rabbim sifa nasip etsin canim enkisa zamanda kaptanin olayi tatliya baglandi devam ediyo calismaya kusur olurmu canim en onemli sey cocuklarimiz oyuzden sen takma kafana ben burda seni hep bekliyorum meraketme senin yerinede ben giriyorum karisimdan sende iciyodun nasil gidiyo bende iciyorum sanki kilo verdirivek gibi geliyo bana

Suçlama kendini cnm , ne yapıcan bazen mecbur kalınıyor. Saol cnm, bakalım yarın nasıl olacak. Ben şu ara bıraktım içmeyi, 1-2 gün sonra başlayacağım. Geçen hafta içtim ama pek faydasını görmedim gibi. 0 gr vermiştim ya. Çok yemememe rağmen gitmiyo kilolar. Benim wc. sorunum sık oluyor sanırım o yüzden yavaş kilo veriyorum. Şöyle zararsız hergün kullanabileceğim bir şey bulsam, kayısı falan işe yaramaz bende. Form çayına da zararlı deniyor bilmiyorum işte sorunuma çare bulamıyorum.

Suçlama kendini cnm , ne yapıcan bazen mecbur kalınıyor. Saol cnm, bakalım yarın nasıl olacak. Ben şu ara bıraktım içmeyi, 1-2 gün sonra başlayacağım. Geçen hafta içtim ama pek faydasını görmedim gibi. 0 gr vermiştim ya. Çok yemememe rağmen gitmiyo kilolar. Benim wc. sorunum sık oluyor sanırım o yüzden yavaş kilo veriyorum. Şöyle zararsız hergün kullanabileceğim bir şey bulsam, kayısı falan işe yaramaz bende. Form çayına da zararlı deniyor bilmiyorum işte sorunuma çare bulamıyorum.

insaallah yarina iylesir canim bendede oluyo osorun ara ara simdi annemin yaptigini yapiyorum hersabah ac karnina ilik su iciyorum biraz ise yariyo deneistersen belki sendede ise yarar

insaallah yarina iylesir canim bendede oluyo osorun ara ara simdi annemin yaptigini yapiyorum hersabah ac karnina ilik su iciyorum biraz ise yariyo deneistersen belki sendede ise yarar

Deneyeyim onu da cm. Belki işe yarar. Ben kaçtım cnm. Bugün çok yoruldum, yatayım kızım uyurken, uykusundan kalkıyo wc.ye koşuyoruz. Bu gecemiz nasıl geçecek bakalım. İyi geceler cnm. Minik kızımıda öp annesi. Tekrar geçmiş olsun cnm.

Deneyeyim onu da cm. Belki işe yarar. Ben kaçtım cnm. Bugün çok yoruldum, yatayım kızım uyurken, uykusundan kalkıyo wc.ye koşuyoruz. Bu gecemiz nasıl geçecek bakalım. İyi geceler cnm. Minik kızımıda öp annesi. Tekrar geçmiş olsun cnm.

iyi geceler canim bende tam kaciyodum operim canim allah sifa versin kizina tekrar gecmis olsun

Öğlen tavuk veya et, akşamda sebze yeseymişsin keşke.
Çorba da çok önemli ama mideni çalıştırmaya yetmez.

Ben bunu yeni gördüm, teşekkürler yorumun için:16: Dediklerine bugün tesadüfen de olsa uymuşum sanırım :)

Geç oldu ama yatmadan önce ben de yazmak istiyorum.

Sabah
3 dilim domates
küçük dilim peynir
yarım salatalık
bir dilim kepek ekmeği
şekersiz çay

Öğle
Bir kase mercimek çorbası
İki mandalina

Ara
Yarım elma

Akşam
2 küçük lahana dolması
salata

bir fincan şekersiz yeşil çay

ama biraz grip oldum yürüyüş yapamadım bugün. başım ağrıyordu ateşim vardı, metrobüse bindim yürümedim :5:
Bi de hiç su içemiyorum öyle bi alışkanlığım yok napıcam bilmiyorum bugun zar zor yarım litre içtim :5:

IYI GECELER HEPINIZEE :54::54:

günaydin kizlar:3:

canim benim ya :16: iyiki birsey olmamis canim allah korumus tabii telas etmis cok korkmussun ama cok sükür birseysi yok :emir_bebek::nazar:
icim gitti okurken olacak iste sIkma canini artik hay birde o korkuylan kaynanaya laf anlatmaya calis :52: cok gecmis olsun canim :38:

canim cok gecmis olsun kizina :26: ilac da mi vermiyorlar yemiyor diyorsun :26: burda migde bulandisi ishale cogunlukla cubuk kraker cola diyorlar doktorlar :26:
Ben bunu yeni gördüm, teşekkürler yorumun için:16: Dediklerine bugün tesadüfen de olsa uymuşum sanırım :)

Geç oldu ama yatmadan önce ben de yazmak istiyorum.

Sabah
3 dilim domates
küçük dilim peynir
yarım salatalık
bir dilim kepek ekmeği
şekersiz çay

Öğle
Bir kase mercimek çorbası
İki mandalina

Ara
Yarım elma

Akşam
2 küçük lahana dolması
salata

bir fincan şekersiz yeşil çay

ama biraz grip oldum yürüyüş yapamadım bugün. başım ağrıyordu ateşim vardı, metrobüse bindim yürümedim :5:
Bi de hiç su içemiyorum öyle bi alışkanlığım yok napıcam bilmiyorum bugun zar zor yarım litre içtim :5:

IYI GECELER HEPINIZEE :54::54:
sanada gecmis olsun canim :29:

benimde dünden beri bogazim aciyo gargara yaptim dün biraz iyi oldu vitamin depolamazi yapiyorum gelmesin diye :37:
dün 3 kiwi 2 mandalina yedim aman yine gelmesin diye benim oglan daha antibiotigi birakmadan ben olmak istemiyorum yine sil bastan :37:
isallah allahim bize yavrularimiza saglik versin:31:
kactim kizlar hazirlanip cikiyorum is e :10:

günaydın arkadaşlarrrr :16::16::16::16::16:
kızlar bugün memleketten annem ve babam geliyor çok mutluyum....marta kadar istanbulda kalıcaklar...sanırım hafta sonuda bize geçerler...
suzancım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm oqlum bugün daha iyi....
tuqbacım sanırım bugün geliceksin topiqe....hadi bakalım özledik seni...
hepinize iyi sohbetler diliyorum arkadaşlar akşama görüşürüz :34:

günaydın arkadaşlarrrr :16::16::16::16::16:
kızlar bugün memleketten annem ve babam geliyor çok mutluyum....marta kadar istanbulda kalıcaklar...sanırım hafta sonuda bize geçerler...
suzancım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm oqlum bugün daha iyi....
tuqbacım sanırım bugün geliceksin topiqe....hadi bakalım özledik seni...
hepinize iyi sohbetler diliyorum arkadaşlar akşama görüşürüz :34:

günaydin senacim hadi gözün aydin ne güzel annenle baban geliyolar özlem giderin canim benim :38: ailemiz yanimizda oldumu nasilda mutlu oluyoruz:70:
oglunun iyi olduguna sevindim canim tekrar gecmis olsun :71:

hastalik ve bela hepimizden uzak olsun isallah :16:

Son düzenleme:
ben kactim kizlar :80: ise yol aliyorum :10:
ay benim isarkadasi dün kafamin ettini yedi :37: söylemeden gitmeyeyim icimde kaldi eve gelince kafamin agrisi cogaldi cok yoruyor beni
kadin konusuyo da konusuyo :52: 50 yasinda esim de esim artik esini öve öve gina geldi bana onun yüzünden aksam azcik uzanayim dedim gözlerimi kapatiyorumm sanki kadin halen konusuyo kafamin icinde :37: bunalima sokdu beni :36: sonra da hersey üst üste geldi agladim :14: agladikdan sonrada rahatladim :1: ha bugün birde yanlissiz allah bana sabir versin :1:
hadi kactim :1::10:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun cnm.insan bu gibi durumlarda çok korkuyor ve suçluluk duygusu oluşuyor.seni anlayabiliyorum benimde kızım ufakken aynı senin gibi bi durum oluşmuştu.bende çok korkmuştum ama paniklemedim hemen soğukkanlı olmaya çalıştım.bir süre gözlemledim hal ve hareketlerinde değişim olmadığını görünce rahatladım.bu gibi durumlarda ilk 24 saat çok önemliymiş.bu süre içinde bulantısı ve kusması olursa dr agöstermek gerekli.belkide rabbim bizi böle böle alıştırıyo.çünkü bu düşüş belki ilkti ama sonda olmayacak neyazıkki..
rabbim bizleri onların acılarıyla sınamasın inş.:50::50::50:

kızına acil şifalar dilerim cnm.umarım tez zamanda düzelir.oğlum 10 aylıkken rota denen virüs kapmıştı.oda bu hastalık gibi.ne yedirdiysem 2dk sonra çıkardı.ishalide vardı.dr götürdük kilo kaybettiği için hastaneye yatırdı.3 gün serum ve ilaçlarla anca kendine gelebildi.sizede tavsiyem fazla vakit kaybetmeden başka hastaneye gidin. :31::31::31:

herkese gunaydın.. öncelıkle cocukları hasta zarar gormus olanlara cok buyuk gecmıs olsun... cocuk dedımı dunya duruyomus ınsan evladı olunca anlıyo gozlerının ıcıne bakıyo ınsan..Rabbım beterlerınden saklasın....

sabah kahvaltım 1 karısık form cay ve yumurta kepek ekmek...

bu arada aslında moralim çok bozuktu yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum.kızlar demiştim eşimin amcasının oğlu ve hanımı bir haftadır bizdeydi.saolsun gelin çok yardımcı oldu bana ama moralimi çok bozdu.sanki sinir bozma-yıpratma makinesi.4 yıllık evliler çocukları olmuyo eşinden dolayı.kendini temizliğe vermiş daha doğrusu tek amacı temizlik.bize geldiler kızım gece uyumaz 2 de 3 te yatar sbah 11- 12 ye kadarda yatarız.haliyle 12 de kalkıp ev işi falan hemen akşam olmuyo.1-2 gün böle sonra şikayet etmye başladı bişi yapamamışlar bize gelince yatıp uyuyorlarmış devamlı.sanki ben kafalarına silah dayayıp uyuyun diyorum Allah Allah yaaa.erken yatın erken kalkın napıyosanız yapın bana ne.neyse bununla haftasonu alışverişe çıktık.kocasından kredi kartını aldı.Allahı var adam bişi demeden verdi.çarşıya gittik kendi 38-36 beden ne giyse olur üstüne.onasıl yok bu nasıl yok şu nasıl yok.derken akşam oldu.sinirlendim tabi.hem kendişne ait fikriş yok hemde zevki yok.hep benim üstümdekilere aldıklarıma heveslenir.hemde ben bunlar güzel nasıl alalım mı dedğimde burun kıvırır neyseen son bi mağazaya girdik.2 etek 2 kazak aldık.2 de eşarp aldık üstüne.artık oakadar sıkıldımki eşarpları ben beğendim hiç denettirmeden aldım çıktım okadar sıkıldım yani.bide benim evde kızım var babasına bıraktım ama küçücük çocuk o yaaa.insan bi düşünür küçücük çocuğunu benim için bıraktı çıktı diye.neyse eve gidiyoruz tramvayla.bu başladı.ya kocam kızarsa keşke 2. eteği falan almasaydık.öle böle.dedimki ben sana demedimmi kocanı bi ara sor izin verirse al diye.hala konuşuyo eve girene kadar konuştu.ben tabi iyice sinirlenddim.eve girdik giyin git kocanın yanına dedim.neyse giyindi kocasıda çok beğendi aldıklarımızı.ama dedimki ben senle bidaha alışverişe falan gitmem.mağazaların yerini öğrendin git kendin al dedim.bidaha gelmem seninle dedim.

Allahım hep cinsler beni mi bulmak zorunda.haftasonum zehir oldu.ona sinirlendim kocamla kavga çıkardım.sinirden burnum kanadı yaaa.insanlar ne kadar düşüncesizler anlamıyorumki....
ortim nihayet sonunda gelebildin.:37:hımm bende nerelerde bu deyip dururken ne bileyim misafirinin olduğunu.kız insan bi kerecik uğrayıp mazeret bildirmezmi??neyse cnm hepsi şakaydı ama bi daha olursa ortilikten diskalifiye olursun ona göre:27:bari gittimi gıcık misafirlerin:!:umarım artık gelebilirsinde birbirimizi motive edebiliriz.:!:

geldim canım geldim.inş bi daha böle uzun uzun kalan misafir olmazda bende rahat raht gelirim.
eyer gidilerse canim sende esinin gönlünü al istersen :59: cünkü hep ücüncü sahislar yüzünden kari kocanin arasida aciliyor ne yazikki:50:

aldım canım gönlünü hemde onların gittiği gün.niye böle yaptığımı niye kavga çıkardığımı anlattım.burnum kanayınca zaten oda anladı hemen...ben çok sinirlenip üzülünce nadirde olsa burnum kanarda...
Merhaba kızlar işyerimdeki problemlerden dolayı 1-2 haftadır uğrayamıyorum...
Büyük bir eşşeklik yaptım gerçi hala çözmüş değilim.
Şirketin bütün gider hesapları ve kayıtlarının olduğu flash disk imi kaybettim ve hiç bir yere yedek almamıştım...
Delirmek üzereyim stresten dudağım uçukladı acayip sivilcelendim... Yarım yamalak hallettim gibi biraz daha toplayabilirsem patrona sölicem kaybettim bu kadar topladım diye... Söylemeden de olmaz dimi.... Korkum telaşım kovulmak fırça yemek falan değil sadece mahcubiyet...
Çünkü insansın kaybolur bozulur ama yedek almamak tamamen bana dair bi eşşeklik.... Neyse halledecem inşallah... Başımdaki şu sıkıntı bi geçsin en kısa zamanda sık sık buradayım, çünkü geri almaya başladım 71,2 olmuşum :5:

canım çok geçmiş olsun.inş kısa zamanda halledersin..
GÜNAYDIN!!!!!!!
günaydın suzicim,günaydın diğer arkadaşlarım.rabbim hepimize hayırlı ve güzel bir gün yaşatsın inş.
çocuklar küçükken bakımıda zor oluyor değilmi.onların keyfine göre davranmamızı nasılda sağlıyorlar.neyseki ben artık epey büyüttüm.bu sene büyüğüm 5 e küçüğümde anasınıfına başladı.birlikte gidip geliyorlar.biraz erken kalkmak zorunda kalıyorlar sabahçı oldukları için ama bununda iyi tarafı var akşam erkenden yatırıyorum.büyüğüm yatmıyo ama oda ona alıştı küçük yaştan bu yana uykusuz bir çocuktu öğlen uykusuna yatırayım derken benim uykum gelirdi.uyuyup kalıcam diye ödüm kopardı çünkü o uyumadığı için başına bi iş açar diye korkardım.öğlen uyumazdı bu defada akşama hali kalmazdı uyuyakalırdı.sabaha kadar uyusun diye dua edrdim ama 8-9 gibi uyanırdı budefa gece geç saatlere kadar onunla oturmak zorunda kalırdım bu defa benim halim kalmazdı.masal anlatırsan uyurum derdi.anlatmaya başlardım masal biterdi ama o yine uyumaz başka masal anlatmamı isterdi.benim artık pilim biterdi anlatırken sayıklamaya başlardım.:1::1::1:byüğümü büyütürken çok zorlanmıştım.birde yakınlarınızdan uzakta iseniz ve bütün gününüz evde geçiyorsa depresyona girme riskiniz çok yüksek.bende girmiştim ve panik atak olmuştum..tek başıma bu yükü daha fazla kaldıramadım.eşim beni hiç bir zaman anlamadı ona göre imkansız diye birşey yok.illa yapıcan yani.derdimi onada anlatamdım ve içime kapandım.kendime olan güvenim azaldı.neyseki artık çocuklarım büyüdü.çocuk büyütmek gerçekten büyük sabır istiyor.:19::19::19:.hemde çokk.:50::50::50:
sabah sabah başınızı ağrıttım galiba kusura bakmayın.:1::1::1:

ortim yaaaa benim kızımda 17 aylık.hiç uyumaz teyzesi.geceleri 2 ye 3 e kadar otururuz.sabahları önceden uyuyodu şimdi onuda bıraktı sabah 6 ya geliyodu kalktı.onu uyutuyum derken saat 8 oldu.ben bu uykusuzluktan ölecem yakında....
aslında o depresyona bende girdim.annemler ailem akrabalarım ve arkadaş çevrem sivasta.ben kayseriye gelin geldim.hiç kimsem yok.kaynanam 2 kat üstte oturur ama asla elini hiç bi işe sürmez.öle yanlız kaldım öle daraldımki o bunalımın alasını yaşadım.şükür şimdi iyiyim şu kilolarıda versem değme yaaa keyfime.

malesef boyle ınsanlar var canım mıymıy memnunıyetsız gıcık tipler:1: bosver takma kafana:34:

aman yok bidaha gelirlerse valla o eski beni bulamazlar...uğraşamam onlarla
bence sirke çok faydalı ben çok dikkat edemiyorum yediklerime sirkeyle 2buçuk kilo verdim uzun bir zaman oldu ama biara aldım ve sirkeye başladıktan sonra çabuk gitti tek yaptığım şey düzenli sirkeli ılık su içmek

canım yaaa benim mide ülser.içemiyorum asla öldürüyo beni.kendim elma sirkesi yaptım acaba onu bi denesemmi???

QUOTE=filizzz64;22462252]evet yaaa herkes mesgul galiba.
benim de misafirim gelecek gibi yarin.bugunden temizlik ve pasta borek yapsam iyiolucak.ben daha kahvalti bile yapmadim.aksam cook yorulmusum camasir mutfak derken.
ayagimin altindaki cikan o seylerin tedavisi surdugu icin de krem kullaniyorum ve coook aciyo.topalliyorum resmen yururken.
insallah biraz daha sabredersem gececek ama cokk mlesgulum ben yaaa.sozde ev hanimiyim.ama 3 ev hanimina bedelim.kendime sasiriyorum aksam olunca ayaklarimin alti zonk zonk sizliyo.gece 2ye geliyodu yattigimda.24 saat yetmioki bana:50
geçmiş olsun cnm.sözde ev hanımıyız ama hiç işmiz bitmiyo gerçekten.bir gün temizliğe.toparlamaya ara vereyim ertsi gün daha feleket bi durum oluşuyo.ben bıktım walla..
umaycım bi zamanlarda altın çilek vardı hani ne oldu artık adı bile anılmıyor.ben 2 ayrı ürün aldım netten ama ikisinide bitirmeden çöpe attım.zararları faydasından çok cnm onların.

canım ben o altın çilekin kendisini aldım.ablam mersinde oturuyo ordan satın aldık.ama bende meyveside işe yaramadı.bende öle gel git yedim tadı çok hoşuma gitmişti.ama hiç işe yaramadı.
boşuna okadar para verdik yani...

canım üzülme sıkma kendini.benimde kızım var 17 aylık.ilk bizim bazadan düştü.düşün baza var üstünde yün yatak onun üstünde yorgan.kızım hoopp uçtu öle korktum öle korktumki.hastaneye götürecektim.ama izledim hareketleri sorun olmadığını anlayınca götürmedim.sonra zaten düşmesine alıştım:9::9::9: şimdi yürüyo koşuyo.düşmediği kafasını sağa sola çakmadığı günü hatırlamıyorum.üzülme sen.kaynananıda boşver yaaa.konuşsun konuşsun dursun.Allahım hepmi böle olmak zorunda bu kaynanalar yaaaa

Son düzenleme:
Back
X