• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim:3::3::3: durun dün nafa ilet dediğim şeyi hemencik paylaşayım..nafında neti olmadığı için açamamış,,hadin görüşürük:16::16:biraz uzun olmuş ama:30:

:3::3::3:03.01.2012
yazdıklarınızı okudum gene,,aslında ziyaretçi olarak takılmak tuhaf geldi bana,,cevapta yazamayınca kötü oluyo insan ,,allahtan naf var sağolsun,,iletiyo,,
dün eşim akşam 6da geldi ,kapıyı açar açmaz,çekil bi kazak giyip gidicem üşümesem gelmicektimde ''dedi,,bende haliyle duvara çarpmış danaya döndüm,,ben onu dünden beri ne düşüncelerle bekliyorum,o gelir gelmez umursamaz tavırla kendi bildiğini yapmaya başladı,,bana demiyoki baştan kazak giyip annemin yanına gidicem hastaneye''allah allah,,bende kızdım haliyle konuşmıycakmıyız nolucak böyle,,kararın ne,dedikçe annem senin yüzünden ağlıyomuş 2 gündür,diyince ben aradım annenle konuştum ağlamıyodu,,teselli ettim ben,,nolduysa baban yapmıştır gene başında dır dır,,neyse bana böyle davran diyemi aradım anneni diyince,madem arıycaktın telefonda arayamam demeseydin,,kızdırdın beni dedi,,haklıydı biliyorum ama bende onu beni merak edip aramasını beklerken saatler sonra aradığındada sevinirken,,tel'de dik tepeden annemi ara ağlıyomuş hastanedeymiş diyince kızdıp doğal olarak,,arayamam dedim,,önce beni sorsaydı naptın ne ettin nasılsın,,ben güzellikle tamam ararım derdim,,neyse hatalıyız ikimizde işte,,
sonrası bağrış çağrış,,git gelme ozaman bilmem ne dedim,,oda annemin yanına git gönlünü al falan dedi,ben şimdi arayıp söyliycem sizin yüzünüzden oğlunuz hala bana kızıyo falan diyince,,başladı tehditler savurmaya annemi üzersen öyle diyipte,, öldürürüm tvdeki kadını gördün demi dün boğazı kesmiş kocası,,çocuklarını yetim bırakırsın diyim,,sonun ona döner dedi aldı bıçağı eline,,bende hiç gelemiyorum öyle laflara ,erkeklikmi taslıyosun bana dedim,,ailen benden yine öne çıktı onlar yüzünden sana bakan hizmet eden,çocuklarını doğuran kadına böyle laflar ediyosun dimi,,azcıkta olsa hatrım yokmu sende,,hiçmi sevmedin diyince,yumuşadı ben anneme üzülüyorum kadının suçu yok ağlıyo hastanelik oldu,,diyince ben seninle oturup konuşmak istiyodum geleceğimizle ilgili çözümleri anlatıcak kararımızı vericektik,,ama sen hiç olmadık tehditlr kötü sözler etiin,,diyince neymiş çözümün dedi,,ben anlattım böyle böyle,,annenle hiç bi sorunum yok gelsin kalsın görüsn torunlarını ama o adam benim için bitti,yüzünü bile görmek istemiyorum konuşmam ölsemde dedim,,bana dedi işte,,ben seni koluma takıp hiç köye götüremiycekmiyim gezmeye diyince,niye gitmicez annenin yanına gidiyorum ben sonuçta babanla konuşmam olur biter dedim,,heryere gelirim senle bidahada sorun çıkmaz ama babanla aramızın düzelmesi imkansız bu saatten sonra dedim,,oda ben hastaneye gidicem şimdi,,yarında senle beraber gidelim konuş kadınla üzülmesin dedi,,bende kabul ettim,,ama baban olmasın yanında girmem yoksa dedim,,meğerse köye gitmiş bile o karısını bırakıp hıhh...neyse gitti geldi bambaşka bi insan daha doğrusu hiç bişey olmamış gibi davranan bi insan ,,koydum akşam yemeğimizi oturduk güzelce yedik,,hatta papatya çayının faydalarına bakta alalım anneme iyi geliyosa içsin falan dedi,ıhlamur bulamadım dedi,bende ıhlamur evde vardı götrseydin dedim,,oda o an aklımamı geldi ya,dedi bende annen bitki çayını içmez dedim çünkü sevmedi tadını,,eşimde içittirmiş zorla hemde şekersiz,,hatta kaynanam yarın tuğba çay getirmesin sıcak su getirsinde bitki çayı içeyim şekersiz demiş,,hadi bakalım inşallah zorluksuz içerde iyileşir çabucak,,
akşam iyi geçti sonra yine sarıldık uyuduk,,hatta uyuyamadık bile : ) baya yataktada konuştuk güzel şeylerden : ) neyse işte böyle kızlar,sabahta kalktı işe gitti,bugün akşam 5te gelince gidicez hastaneye,,sonrası inşallah babası olmadan hayatımda temiz bi sayfayla geleceğe doğru giderim eşimle beraber,,onun derdi babası değilmiş zaten anneme üzülüyorum banane babamdan dedi,,bende onun bu isteğine karşılık vericem,,annesi babası kadar kötü biri değil,,sağlıcakla kalın yarın saat 13te kalkıyo cezam ozaman görüşürüz: )

cok sevindim tugbacim barismissiniz bidaha insaallah boyle gunler yasamazsiniz

tuğba barışmışsınız eşinle inşallah herşey tamamen yoluna girer senin adına çok sevindim bir daha yaşanmaz inşallah aranızda böyle tatsızlıklar

çok sevindim tuğbacım hem aramıza dönmene hem de aranızın düzelmesine....

canım şimdilik halletmişsiniz çok sevindim ama görüyorum ki eşin de sen de çok fevrisiniz.bak çocukların zarar görmesin diye başladığın olay nerelere geldi ve eminim en çok zararı onlargördü.baba eve gelmedi annenin canı sıkkın çok ilgilenemedin.inşşş bundan sonra fevridavranmazsınız veee çokkkk mutlu olursunuz.birbirinizi çok seviyosunuz ne güzel bak.mutlu olun inşşş...
:32::32::32:

İNANIN bana bidaha asla böyle şeyler yaşanmıycak aramızda,,çocuklar en çok zararı gören oluyo,,belki unutucaklar hatırlamıycaklar ama,elbet biyerlerinde azda olsa etki kalıcak,,hemde bu şekilde devam ederse zaten çocuklar büyüyo,akılları başlarına gelmeden düzelmemiz lazımdı vede bu son olay çok daha aklımı başına getirdi,,neyse annesine kapım her zaman açık ama o adamın benim hayatımda yeri yok artık,,eşimede söyledim, onla konuş veya barışın diye ısrarcı olmıycak,herşeyi bana bıraktı,ama yueterki annesinin üzlmesini istemiyomuş ve elimden ne geliyosa yapıcam ,,eşimi ve çocuklarımı asla bidaha üzmiycem,,zaten babası aramızda olmadığı sürece ne kızıcak nede moralmizi bozucak bi yaşantımız oluyo,,oyüzden bundan sonrası için çok rahat söz verebilirim eşime,,ne o beni nede ben onu bidaha böyle şeyler için kırmıycaz en azından çocuklar için:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::16::40:

önemli değil canım

aslında hikayelerimiz aynı sayılır hamile kaldığımda 53 kg idim. 85-88 kg civarı doğum yaptım. 82 kg idim doğumdan sonra. ama süt olsun helva,tahin ye ye ye bir baktım tekrar 85im.bi ara diyetisyene gittim 76ya kadar düştüm. 1 ay önce sigarayı bıraktım 81 oldum yine:-(ama artık yağlı bir bayan olmak istemiyorum. işyerinde tüm gün oturuyoruz ve hareket olmadığı için basenler şişiyo git gide. eski halime dönmek düşüncesi bile bana iyi gelirken öyle olursam nasıl mutlu olurum bilmiyorum artık. inşallah birlikte başaracağız orti. sen hangi günler tartılıyosun ve kaç gün oldu başlayalı?

herkese merhabaa,
uğrayıp kaçıcam hemen, son 2 sayfayı okuyabildim, tuğba aranızın düzelmesine ve dönmene sevindim canım.
zeynep nerelerdesin? ben bir türlü konsantre olamıyorum anne yemeklerinden sağlıklı beslenme düzenime..arzu sen nasılsın tatlım?
hepinizi öperim kızlar,aşağısı maşallah bayaa kalabalıklaşmış :nazar:

şimdi önüme baklava geldi 1 tane olsun ye ye ama ben reddettim ve bir bardak daha su içtim. böyle olunca kendimle gurur duyuyorum. ya diyete ne zaman başlasam işyerindekilerin tatlı börek psata vs alıp getirecekleri tutuyo.ama artık gözlerim kapatacağım görmücem o gelenleri

aslında hikayelerimiz aynı sayılır hamile kaldığımda 53 kg idim. 85-88 kg civarı doğum yaptım. 82 kg idim doğumdan sonra. ama süt olsun helva,tahin ye ye ye bir baktım tekrar 85im.bi ara diyetisyene gittim 76ya kadar düştüm. 1 ay önce sigarayı bıraktım 81 oldum yine:-(ama artık yağlı bir bayan olmak istemiyorum. işyerinde tüm gün oturuyoruz ve hareket olmadığı için basenler şişiyo git gide. eski halime dönmek düşüncesi bile bana iyi gelirken öyle olursam nasıl mutlu olurum bilmiyorum artık. inşallah birlikte başaracağız orti. sen hangi günler tartılıyosun ve kaç gün oldu başlayalı?

inşallah başarıcaz ben 1 ay önce başladım ama kendimi çok kasmıyorum diyetteyim diye sadece eskisi gibi çok abur cubur yemiyorum yediklerime dikkat ediyorum öyle mükemmel menülerim yok malesef ama yinede iyi gidiyorum şimdilik burda cumadan cumaya tartılıp kilo bildirimi yapıyorsun bende cuma günleri tartılıyorum ve buraya bildiriyorum bu hafta ikinci bildirim olacak buraya

şimdi önüme baklava geldi 1 tane olsun ye ye ama ben reddettim ve bir bardak daha su içtim. böyle olunca kendimle gurur duyuyorum. ya diyete ne zaman başlasam işyerindekilerin tatlı börek psata vs alıp getirecekleri tutuyo.ama artık gözlerim kapatacağım görmücem o gelenleri

tebrik ederim seni o baklavayı yemediğin için

inşallah başarıcaz ben 1 ay önce başladım ama kendimi çok kasmıyorum diyetteyim diye sadece eskisi gibi çok abur cubur yemiyorum yediklerime dikkat ediyorum öyle mükemmel menülerim yok malesef ama yinede iyi gidiyorum şimdilik burda cumadan cumaya tartılıp kilo bildirimi yapıyorsun bende cuma günleri tartılıyorum ve buraya bildiriyorum bu hafta ikinci bildirim olacak buraya

tamam o zaman gerçi benim tam bir hafta dolmamış olacak ama olsun. ben biraz kasıyorum kendimi açıkçası marta kadar 10kg civarı vermem gerekiyo diye şartlandırdım kendimi. ama herşey yiyorum sadece abur cubur ve beyaz ekmek yemiyorum. akşamları 35 dk kadar bantta yürüyüş yapıyorum. sonrasında benim de 2,5 yaşında oğlum var onunla koşuşturmaktan zaten hiç oturamıyorum evde. işyerinde tüm gün oturduğumun acısı akşam evde çıkıyo.

Herkese merhabalar,

Bugün yoğun bir gündü.
Tuğba, senin adına sevindim, Allah bir daha aranızı bozmasın inşallah.
Hasta olan herkese acil şifalar diyorum.
Aramıza yeni gelenler de hoşgeldiniz.
Dünkü menümü yazayım,
Misafirimiz olduğu için akşam kaçtı maalesef.:3::1:
3 dilim ekmek
yağda yumurta
6 zeytin
yeşillik

yeşil çay
mandalin
6 badem

1 tbk karnabah.yem.
salata

2 mandalina
6 badem
yeşil çay
1 elma

2 parça tavuk
salata
2 kaşık pilav

1 kase çekirdek
1 portakal
2 havuç

Son düzenleme:
:32::32::32:

İNANIN bana bidaha asla böyle şeyler yaşanmıycak aramızda,,çocuklar en çok zararı gören oluyo,,belki unutucaklar hatırlamıycaklar ama,elbet biyerlerinde azda olsa etki kalıcak,,hemde bu şekilde devam ederse zaten çocuklar büyüyo,akılları başlarına gelmeden düzelmemiz lazımdı vede bu son olay çok daha aklımı başına getirdi,,neyse annesine kapım her zaman açık ama o adamın benim hayatımda yeri yok artık,,eşimede söyledim, onla konuş veya barışın diye ısrarcı olmıycak,herşeyi bana bıraktı,ama yueterki annesinin üzlmesini istemiyomuş ve elimden ne geliyosa yapıcam ,,eşimi ve çocuklarımı asla bidaha üzmiycem,,zaten babası aramızda olmadığı sürece ne kızıcak nede moralmizi bozucak bi yaşantımız oluyo,,oyüzden bundan sonrası için çok rahat söz verebilirim eşime,,ne o beni nede ben onu bidaha böyle şeyler için kırmıycaz en azından çocuklar için:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::16::40:
tatlım cok sevındım aranızın düzelmesine ıns bıdaha boyle bı tartısma yasamazsınız:34:
herkese merhabaa,
uğrayıp kaçıcam hemen, son 2 sayfayı okuyabildim, tuğba aranızın düzelmesine ve dönmene sevindim canım.
zeynep nerelerdesin? ben bir türlü konsantre olamıyorum anne yemeklerinden sağlıklı beslenme düzenime..arzu sen nasılsın tatlım?
hepinizi öperim kızlar,aşağısı maşallah bayaa kalabalıklaşmış :nazar:

cok saol canım bız hastaydık oglusla bı ıyı bı kötü idare edıyoruz allah beterınden korusun hepimizi sık gel özlüyoruz fazla da yemeeeee:1:

bu arada orti ben saat 16.50 civarı çıkıcam evden nete giremiyorum malum ev işleri çocuk zaten tüm gün özlüyo.

tamam o zaman gerçi benim tam bir hafta dolmamış olacak ama olsun. ben biraz kasıyorum kendimi açıkçası marta kadar 10kg civarı vermem gerekiyo diye şartlandırdım kendimi. ama herşey yiyorum sadece abur cubur ve beyaz ekmek yemiyorum. akşamları 35 dk kadar bantta yürüyüş yapıyorum. sonrasında benim de 2,5 yaşında oğlum var onunla koşuşturmaktan zaten hiç oturamıyorum evde. işyerinde tüm gün oturduğumun acısı akşam evde çıkıyo.

bizdede var bant var ama yürüyemiyorum ben bir şartlandırsam kendimi yürüsem ne güzel olacak bende bütün gün iş yerinde olduğumdan eve gidince oğlumla ev işleri ile yemekle uğraşmaktan dinlenemiyorum hatta kendime vakit ayıramıyorum bile bazen şikayetçi olsamda yinede güzel herşey

bu arada orti ben saat 16.50 civarı çıkıcam evden nete giremiyorum malum ev işleri çocuk zaten tüm gün özlüyo.

bende girmiyorum evden nete zaten bütün gün bilgisayar başındayım hiç canım istemiyor eve gidince bakmak bilgisayara şimdiden iyi akşamlar sana orti

ay kocaman tebrik ederim.:46::46::46:
ya ben rejime ara vermişştim bugün itibari ile sözde yeniden başladım. sabah edebimle kaşarlı tostumu yedim öğlen iş yerinin yemeği vardı, yarım kase çorba acık salata, ızgara et, 2 kaşık pilavımı yedim. iyi iyi rejimi bozmadım diye sevinirken tatlı tabağı geldi. :47: bir dilim baklava 2 dilim de şerbetli kek benzeri birşey. tabii ben canavar durumu hepsini :56::56::56:
ya ben işte hep bu yüzden zayıflayamıyom. bir dur edemedim kendime :4::4::4::57::57::57: ne kadar dövsem de nafile önime ne gelse :56:
aynen bu :56: haldeyim yerkende :52:

ya ben rejime ara vermişştim bugün itibari ile sözde yeniden başladım. sabah edebimle kaşarlı tostumu yedim öğlen iş yerinin yemeği vardı, yarım kase çorba acık salata, ızgara et, 2 kaşık pilavımı yedim. iyi iyi rejimi bozmadım diye sevinirken tatlı tabağı geldi. :47: bir dilim baklava 2 dilim de şerbetli kek benzeri birşey. tabii ben canavar durumu hepsini :56::56::56:
ya ben işte hep bu yüzden zayıflayamıyom. bir dur edemedim kendime :4::4::4::57::57::57: ne kadar dövsem de nafile önime ne gelse :56:

Bizim 300-500 suziyle aynısın he sende :9:
Aklıma suzi geldi direkt.:60:

canım keşke tatlının sadece tadına baksaymışsın hepsini yemeseymişsin artık olan olmuş akşama telafi edersin

Back
X