- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
çok sevindim tuğbacım hem aramıza dönmene hem de aranızın düzelmesine....
canım şimdilik halletmişsiniz çok sevindim ama görüyorum ki eşin de sen de çok fevrisiniz.bak çocukların zarar görmesin diye başladığın olay nerelere geldi ve eminim en çok zararı onlargördü.baba eve gelmedi annenin canı sıkkın çok ilgilenemedin.inşşş bundan sonra fevridavranmazsınız veee çokkkk mutlu olursunuz.birbirinizi çok seviyosunuz ne güzel bak.mutlu olun inşşş...

İNANIN bana bidaha asla böyle şeyler yaşanmıycak aramızda,,çocuklar en çok zararı gören oluyo,,belki unutucaklar hatırlamıycaklar ama,elbet biyerlerinde azda olsa etki kalıcak,,hemde bu şekilde devam ederse zaten çocuklar büyüyo,akılları başlarına gelmeden düzelmemiz lazımdı vede bu son olay çok daha aklımı başına getirdi,,neyse annesine kapım her zaman açık ama o adamın benim hayatımda yeri yok artık,,eşimede söyledim, onla konuş veya barışın diye ısrarcı olmıycak,herşeyi bana bıraktı,ama yueterki annesinin üzlmesini istemiyomuş ve elimden ne geliyosa yapıcam ,,eşimi ve çocuklarımı asla bidaha üzmiycem,,zaten babası aramızda olmadığı sürece ne kızıcak nede moralmizi bozucak bi yaşantımız oluyo,,oyüzden bundan sonrası için çok rahat söz verebilirim eşime,,ne o beni nede ben onu bidaha böyle şeyler için kırmıycaz en azından çocuklar için