• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese şimdiden iyi akşamlar. sabaha görüşürüz. amannn herkes dikkat etsin kendine 1 dk zevk için ömür boyu mutluluğu kaçırıp o fazladan yenen hiçbirşeyi yememek dileğiyle.

ay kocaman tebrik ederim.:46::46::46:
ya ben rejime ara vermişştim bugün itibari ile sözde yeniden başladım. sabah edebimle kaşarlı tostumu yedim öğlen iş yerinin yemeği vardı, yarım kase çorba acık salata, ızgara et, 2 kaşık pilavımı yedim. iyi iyi rejimi bozmadım diye sevinirken tatlı tabağı geldi. :47: bir dilim baklava 2 dilim de şerbetli kek benzeri birşey. tabii ben canavar durumu hepsini :56::56::56:
ya ben işte hep bu yüzden zayıflayamıyom. bir dur edemedim kendime :4::4::4::57::57::57: ne kadar dövsem de nafile önime ne gelse :56:
aynen bu :56: haldeyim yerkende :52:

olan olmuş artık akşam sadece salata ye dengelesin hiç olmazsa. irademize sahip olacağız kızlar hepbirlikte.

olan olmuş artık akşam sadece salata ye dengelesin hiç olmazsa. irademize sahip olacağız kızlar hepbirlikte.

akşam sadece çorba içecem zaten. ama böyle bozmak olmuyo ya. hep araya kalori bombası atıp bozuyom dieti. benim ağzıma bir kilit gerek anahtarıda birine verecen vermeyecek bana yiyemeyecem çözüm bu:47:

akşam sadece çorba içecem zaten. ama böyle bozmak olmuyo ya. hep araya kalori bombası atıp bozuyom dieti. benim ağzıma bir kilit gerek anahtarıda birine verecen vermeyecek bana yiyemeyecem çözüm bu:47:[/QUOTEah keşke böyle bir kilit olsaydı da boşuna uğraşmasaydık ama yok maalesef o zaman ne yapacağız o kilit biz olacağız. ne gaza gelmişim ben beeee. bu gazla gidersem herhalde benden bişeyler olur:-)

karakedicim :1: dilekcim bizi gözettim altina tuttuyor :52::1: canim benim :38:

ay okadar cevap yazmak istedim bucukda girdim kadin bucukda gidecekdin saati geldi bi yarim saatim var ondada 15 dakika oyalandi lafim bitmedi diye :52::84:
alinti da alamam birazdan cikacam yine :52:
evde rahat yok is de rahat yok :47:
aaa simdi de cepimi aradi :52::52:
kurtarin beni :4::37:

nafcim sana da güldüm :1: benim oglan gecen komik bi sekilde düstü totosunun üstüne bende güldüm :1:
demezmi hic komik deyil anne :37: bende sana diyorum hic komik deyil nafcim :52::9::9:

Eki Görüntüle 320974

Hadi kızlar ! Bu kalp tamamlanmayacak mı ? Kart alanlar hediyelerden bahsedin lütfen :) !​

İkinci pro' luğu alsam süper pro olsam öyle bişey varmı :27: ben zaten bi arkadaşıma hediye edicem ama maaşımı bekliyorum :1:

Merhaba millet hayatımda hiç bukadar kilo almamıstım nedenı ise tüp bebek için yaptıgım ıkı denemeden sonra yediğim hormon iğnelerının bana geri dönüşleri suan 70 kg yanı ıdeal kg benım için 55-60 aralıgıdır acaba hayalmı görüyorum bu kg ınebılırmıyım yemegı sevıyorum bol su içerım sebze meyve agırlıklı az yaglı yerım. Tuz ve ekmek hayatımd ayok denecek kadar azdır okadar tatlı merakımda yok reglı gunlerı hariç, suan 24 aralıkta dıs gebelık oldugum için spora gıdemıyorum yedıklerımıde cok kan kaybettıgım için kontroledemıyorum.

Spora kısmetse pazartesı başlıyacagım 29 kasımdan once plates haftada bır yoga ve gunde bır saat haftada 4 gun kardıo yapıyordum bu sefer yuzecegım sanırım 2 ay sonra nısanda kısmetse 3. Bebek denmesını yapacagım ozmana kadar verırım umarım

ama sbah bır kasa yulaf ezmesı bır muz yanında portakal ve nar suyu içtım. Arada bır ta bugday unundan kucuk bır patatesli borek yedım yanumadakı ozbek kadaı yoresel bısey yapmıs tadına baktım yanı dıyelım
az öncede kardenız dıplesı fasulye tursusu ve sebze corbası bır dılım ekmek yedım sımdı yesıl cay içiyorum akaşam corba yada dıple veya yoğurt meyve yemegı planlıyorum .

Bana onerısı olan varsa yazabılır hepımıze basarılar

Hoşgeldinn :3:

ay okadar cevap yazmak istedim bucukda girdim kadin bucukda gidecekdin saati geldi bi yarim saatim var ondada 15 dakika oyalandi lafim bitmedi diye :52::84:

Ahahahhaha kadından kurtuluş yok :52::52::52::52:

nafcim sana da güldüm :1: benim oglan gecen komik bi sekilde düstü totosunun üstüne bende güldüm :1:
demezmi hic komik deyil anne :37: bende sana diyorum hic komik deyil nafcim :52::9::9:

Ayy ama gerçekten komik :60::60:

Bu arada bu çocuklar ne kadar bilmiş oluyolar ya :52::52::52:

Suziii iyi akşamlar canım :16:

RuweYDaa canim benim kadiniz iste :59: yük bizim omuzlarimizin üstünde cogunlukla sende baya cekmissin canim benim :38:

bademlikurabiye hosgeldin canim:3: salam,sucuk,sosis nasil serbest olur kilo alinmaz mi diye sormussun :40:
doktorlarin cogunluda bunu der bunlar proteinler canim protein kilo aldirmiyo kilo aldiran cogunlukda karbonhydratlar ekmek makarna pilav tür seyler yani onlari ekmeksiz yedinmi problem olmaz yani kilo yapmaz ama ekmeklen birlikde dengeyi bozuyor :26: ay canim sana yardimci olayim dedim iyice kafani karistirdim herhalde :1: yardim edeyim demisdim :17: anladirken zorlaniyorum :1:

tofticanim lafini bilmez cok dur takma sen kafana :29:isallah kurtuluruz da sende gösterirsin sana laf edenlere :40:

mimoza123 17 kilo 6 ay da verdim demissin canim sonra kaybolmussun :1: bende merak ettim simdi nasil verdin :27:

arcak_81 arzucum canim benim ya hastaligi atlatamamissiniz isallah biran önce sagliginiza kavusursunuz :38: kiloyu dert etme sen zaten cogunu vermissin az i kalmis :29:

ocean85 600 gramm eksi cikmissin :46: tebrikler canim benim :29:

pinktomato sana birsey dememe gerek yok canim benim :1:sen verirsin zaten senin spora tutkuna hayranim canim :13:

senacim seninde hakkin olan parayi geri verdiklerine cok sevindim canim benim :16:
gecmis olsun canim ogluna isallah biran önce iyilesir :39:birde kurban kesecem yazmissin cok güzel düsünmüssün canim benim :38:

filizzz64canim ayagindaki gecmedimmi daha :26:

nisam_81 canim oglisine cok gecmis olsun :16: naptiniz atesi düsürebildinizmi :26:

zerracim basiniz sagolsun canim benim :59:

ecrin29 benim oglanda cok zor atladirdin canim dis cikartirken isallah biran önce cikarda rahatlar :emir_bebek::16:

umay0110 gecmis olsun canim havalardanmi ki halsizligin :26:
afrika mangosu ne ki :26:

shryvz ismini yazmissim ama sana ne yazacakdim unuttum iste :52::9: gel öpeyim bari :54:

alaca canim isallah biraka bilirsin sigarayi:46: o dert bende de var bende birakmak istiyorum ama önce kilo vereyim diyorum :59:
yoksa ikizi birden bana fazla gelir bu aralar cok bunalimdayim yine :59:

puccaaa dilekcim fistik gel öpeyim icimden geldi :54:

xardelen hosgeldin canim :3:

nitroit hosgeldin canim :3: kolay gelsin :80:

tatlikiz_dmg cizelgeyi :44:http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html :40:ben burdan bakalak yapiyorum canim

kdrcim bence sen bu hafta cumaya güzel rakam göreceksin gibi geliyor :23:

blackcat karakedi nerelerdesin sen canim :38:

kazen tesekkürler :42:

acaba birilerini unuttumu :26: unuttuysam kusura bakmayin kizlar :38: ay gerdüs ü de özledim ya :43: naf niye gelmedi yogun herhalde :26: tugbacimin bani yarin kalkiyor yada bu gece 12 den sonra mi kalkiyor acaba :27: tugbacimmmm naptin canim benim yaaa cok merak ettim bende acildimi yaz olurmu merak ettik seni :54:

takan tek kişi sensin teşekkür ederim yardımın için

Herkese iyi akşamlarrr,
Akşama kaçırmayın kızlarrrr,
Cumaya 2 gece kaldı, ertesi sabah tartılcaz unutmayınnnnnnnn:54::54:

Son düzenleme:
suziiiiiiiiii nerdesin bak bizle uğraşıyorlar.:37:
ay bıktım ya ben bu önüme geleni reddedememe huyumdan.:50:bunun çözümünü bulsam zaten kilo falan kalmaz bende:51:

Hiç affetmem aklımda kalır söylerim.:52:
Kendime hayrım yok belki size bi faydam dokunur.:52:

bu kadından sana rahatyok suzıcım anlasılan yapıstı kaldı:52:

blackcat saol canım resım yorumun ıcın köpekcik eşimin bı arkadasının tatılde gıtmıstık bızımkı cok sevdı esım bekarken mustakıl ev tutmus kendıne ve rot beslemıs ben korkuyom am abı sokak köpeği benı kovaladıktan sonra oyle oldum:1: kedı severım o da ev musaıt deıl cocuk küçük sakıncalı olabılır hem kedı acısından hem oğluş acısından ama ilerde musatkıl bı evımız olursa esım kesın alıcak bıdaha bı kuçu

Bende aranıza katılabilirmiyim yeni üyeyim ... 75 kiloyum 60 kilo ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim kızım 2 yaşındayken 65 e geri döndüm kızım 4 yaşında ve ben 75 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum benide aranıza alırmısınız motivasyon olur banada

Bende aranıza katılabilirmiyim yeni üyeyim ... 75 kiloyum 60 kilo ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim kızım 2 yaşındayken 65 e geri döndüm kızım 4 yaşında ve ben 75 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum benide aranıza alırmısınız motivasyon olur banada

tabıkı alırız canım hosgeldın bı kılo cızelgesı yapsana :34:

Back
X