• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bir ortağım olsun istiyorum ve artık bende burda motive olup kilo vermek istiyorum. ama sanırım sorun var topikte...

geçici bir durum canım bu ...öncelikle bi orti bulman lazım boşta atkadaş varsa anlaşıp orti olabilirsiniz cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz yani yarın sabah

orti ne demek ya:26:

orti ne demek ya:26:

ya orti yarışması yapıyoruz biz kendi aramızda herkesin ortisi var benmki ay_she mesela her cuma kilo bildirimi yapılıyo ve ortilerin verdiği ve aldığı kilolar + veya - olarak puan gibi hesaplanıyo en çok puanı hangi orti grubu alırsa 1. oluyo ayrıca ortilerde kendi içinde yarışıyo kim daha çok kilo verirse haftanın biribcisi oluyo ve ortiler birbirini motive ediyo .... umarım anlatabilmişimdir

iyi geceler kızlar umarım yarın herkes için daha güzel ve hayırlı bir gün olur bakalım kilo verebildikmi:52::52:

Cepden giriyorum disardayim su bi kac saat icinde hersey kirip döküldü yazik ya sakin konusulsa bu kirintilarin icinde bogulur olmazdik :(
bugün herkesinin sinirli tarafina denk gelinmis herhaldeki orta yol bulunamadi :(
Yazik oldu kalp kirmaya ne gerek var :( onca seyi paylasmisiz....

Son düzenleme:
canım aslında arka arkaya 2 cocuk dogurmana ragmen kılon cok deıl yanı kılolu kısmın agırmıyorusn bıle bmi olarak boyun da var am atabı bız ınce olmak ıstedıgımız ıcın boyle bı caba ıcerısındeyız cunku cevre bunu dayatıyor bıze bı yerde mecbur bırakılıyoruz bende 1.70 boyundayım benımde kasım yok yanı oldugumdan fazla gösteıryorum daha onceden senın gıbı kendılıgınden tempoyla hıc dıyet yapmadan 23 kg verdım gecen annemlerde eskı fotoları gördüm eşime hıc göstermemıstım o halımı hadı göstereyım dedım saymadıgını bırakmadı :1: boyle görseydım evlenmezdım senle dedı haha:9: sımdı o azım yok sankı bende ben genede halıem şükrediyroum cunku daha onceden cok kılolu oldugum ıcın dogum yapınca 100 olurum dıyodum o yuzden sevınıyorum bıle ama tabı yapı olarak almaya müsait oldugum ıcın hayat boyu dıkkat etmem lazım bunu dabılıyorum tabıkı dah ınce olmak ıstıyorum ama kendımı bı kasmıyorum nedense belkı de dedıgım nedendendır kendımı ıdare der görüyorum:1:

:53::53::53:AAAA ciddi olamazsın...

Arkadaşlar slm verip kaçıcam. Kızım hala hasta maalesef.:14: Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler. Allah razı olsun. Kusmamız durdu gibi, ishal devam. Salgın varmış okulundada bir çok kişi hastaymış, rotavirüsü diyorlar, bizede virütik ishal demişlerdi. Ayrıca su çiçeği salgınıda varmış ama bizde yok şimdilik çok şükür. İngilizce öğretmeni bile olmuş su çiçeğiii şaşırdım gerçekten. Aman sizlerde dikkatli olun arkadaşlar. Hastalara şifa diliyorum. Geçmiş okuyamadım hepinizi öpüyorum kızlar. :54:
geçmiş olsun cnm.rota virüsü olduğunu anlamıştım zaten.bizede az çektirmedi..

olmuş galiba çizelgen bende öğlen 1 lahmacun yedim yeşillik ve ayran ile birlikte benim tuvalet sorunum var ya sabah 2 kayısı ve 1 incir yiyip ılık su içtim ama bir işe yaramadı var mı bir öneriniz

cnm sabahları kalkar kalkmaz ılık su içmeye devam et.ve tabiki spor yada yürüyüş yap.bütün gün oturarak çalışıyorsan problem yaşarsın..

birde yürüyüşü deneyim bakalım işe yarayacak mı
yaramazmı mutlaka yarar..

ben pazaretsiden beri bantta yapıyorum. üstüme şu terleme eşofmanlarından giyiyorum.
pazartesi 30dk ......2,5 km
salı 35 dk..............3,5 km
çarşamba 25 dk......2,0 km yapabildim. oğlum izin verse daha çok yapıcam ama izin vermiyo dün ilk defa 200 defa oklavayla yan çalıştım bide 20 mekik çektim ama bunların hepsi bir anda değil tabi ara ara oğluşumdan fırsat buldukça
2-3 km çok az cnm bari hiç olmazsa 4 yap sonra 5.biraz zorlamalısın kendini.kalori kaybetmelisinki yürüdüğünede değsin cnm.

canım çizelge yapilışını anlatan sayfa var. arkadaş kopyalamış sana sanırım. benim çizelgede hata varda fırsat bulup düzeltemedim bir türlü. sadece kaybedilecek kiloyu gösteriyor gördüğün gibi :) akşam yapacam inşallah. her seferinde boğuşuyom çizelge ile bir öğrenemedim yapmayı yav.
aynen cnm bende.biran önce yap şu çizelgenide kilon kaçmış görelim artık:52::52:

hi hi zaten kilo vermedim ki. ya yarın itibari ile sıfırlayıp dieti baştan alacam zaten yeni tartıda aldım bu tartıya göre yazacam artık eskisi sanırım eksik tartıyordu. o yüzden yarın +3000 yazmaktansa yeni başlamış gibi yapmaya karar verdim :)
:52::52::52:karakedi sana hem gülüyorum hemde katılıyorum ahahaha

Ben sadece daha önce yazdığım yazıya neden cevap verilmedi onu soruyorum Arzu abla.
Kimse buraya bağlı değil tabi ki. Ama yeni gelenler var ve her adın da bir sorumluluğu var.
Sena abla uzun zamandır kendi sorunları dışında menü yorumladı mı veya listesini kendi kopyaladı mı?
Buraya bi selam verip kaçanlar olduğu kadar bi selam verip sıcak muhabbet bulduklarında gitmeyeneler de var.
Son zamanlarda da bu kişiler artışta zaten.
Amacımız kilo vermek için çabalayan insanlara yardım etmek, bunun yanında hoş sohbet etmek.
Kasmadan, tatlı bi yarış halinde kilo vermek.
Senin kilon boyuna göre gayet normal bence resimlerden de anlaşılıyo.
Ve - şahsi fikrim- çok rahatsız olsan bu kilondan vermek için çaba sarfederdin.:34:
Buraya gelmek veya gelmemek derdim değil.
İlk geldiğim zamanları hatırlıyorum cidden bunalımdaydım.
Burası sayesinde 10 kilo verdim.
Benden sadece 10 kilo gitmedi. Özgüvenim yerine geldi.
Artık - tam olmasa da - istediğim kıyafetleri alabiliyorum.
Mutluyum ve istersen kalan kiloyu da verebilirim bunu biliyorum.
İnsanların ne kadar değişmişsin demesi ruhumu okşuyo.
Bunları başka kadınlarda duysun istiyorum.
Her yerde olduğu gibi burda da aktif bir kaptan - yönetici şart.!
evet bencede şartt cnm..:55:

hiç merak etme canım,,bende öyleydim,,dediğin gibi insan bakımlı olmaya çalışsada nasılsa her halde kötü oluyorum güzelleşemiyorum diyip salıyo iyice kendini,,ama şimdi inan bakım yapmasamda güzel hissediyorum kendimii,dışarda yalnız dolaşırken görenler,,öğrencisin ve yabancısın burda sanırım dikkat et falan diyolar:23::1:bende öğrencide değilim ve buralıyım diyorum :60: anlıycan kilo insanı bambaşka insan yapıyo:16::16:
bende bambaşka biri olabilirmiyim acaba:32::32:

Eski olabilirsiniz bende yeniyim aramızda ne fark var ? amacımız aynı olduktan sonra.

Dediğiniz gibi herkesin şahsi görüşü farklıdır. Bende son döneme bakıp topiğin eskiye dönmesi için çabalıyorum. Burası despot bir kamp

yada okul değil haklısınız. Ama biraz disiplinden kimseye zarar gelmez :34:
disiplin şart:27::27:

valla canım ilk kez böyle oldum bende tüm kaslarım çalıştı resmen süper bu kadın ya eşim bile çok beğendi furbol oynasrken bu kaadr terliyodum ben dedi....inş. canım biran önce başlarsın bide öncesi sonrası resmini çeksene ben çekicem bakalım fsrk nasıl olcak öncesini çektim 1 ay sonra tekrar çekicem
bende indirmeye çalıştım bi türlü beceremedim.gittim spor kursuna başladım hemde ücretsiz.gidiş gelişlerdede yürüyorum yarım saatte yürüyüş yapmış oluyorum.bu durumda en karlı benim galiba:52::52::52:

selam canım hoş geldin:3::3::3

sabah kahvaltıdan önce mi ılık su içiyorsunuz arkadaşlar? ne işe yarıyormuş ben hiç yapmadım öyle birşey. birde sirkeli su falan yazıyodu onu nasıl ve ne zaman içiyorsunz?

sabah kahvaltıdan önce mi ılık su içiyorsunuz arkadaşlar? ne işe yarıyormuş ben hiç yapmadım öyle birşey. birde sirkeli su falan yazıyodu onu nasıl ve ne zaman içiyorsunz?

evet cnm.kahvaltı yapmadan önce içiyorsun wc için çok etkili oluyor.bide içebilirsen biraz elma sirkesi ilave edersen yağları yaktığı söyleniyo:10::10:

arkadaşlar ben topik hakkında ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum.eski arkadaşların yazdıklarına bakılırsa eğer bende sena ablanın gitmesi taraftarı değilim..eski düzende devam edilsin istiyorum.ben burda kimseyi pek tanımam.tek isteğim motivasyonumuzun sağlanması..hakkımızda hayırlısı olur umarım..:20::20::20::20:

arkadaslar siz aylardir tanisiyosunuz biz yeni sayiliriz ben 3aydir aranizdayim tugbanin ustumuzde emegi cok herkese yetismeye calisti odonemde sena ablaninda kursu varmis biz pek karsilasamadik arada karsilastik onlardada oda cevap verdi gorebildigi kadar cunku isleri vardi ve zaten teklifde etmis isterseniz kaptani degistirebiliriz demis odonemde ve arkadaslar hayir biz seni istiyoruz demisler simdi siz neye karar verirseniz ben uyarim hakkimizda hayirlisi ben tugbanin ve sena ablanin devam etmesinden yanayim
canım desteqin için çok teşekkür ederim böyle zamanlarda verilen destek çok önemli...zaten problem çıkaran 1-2 kişi var...onların dışında sorun yok....biz yolumuza devam edicez cnm olmadı yeni bir topik açıp burdan gideriz...
kesinlikle sana katılıyorummm.

kesinlikle oy vermeyip topikten çıkacağımı söölicektim ama sena kaptanlıktan çekildim dedi.kararına saygı duyuyorum ama yine de kaptanlığa devam etmesini istiyoruuuummm.tubacım senin de çoookk emeğin var tabi ama sena ben geldiğimden beri burda ve ne zaman vazgeçsem beni hep caydrdı.şuan kendimi iyi hissediyorsam onun sayesinde.sakın yanlış anlam sana tavır almıyorum ama ben senanın çekilmemesini istedim.

tatlım bu gerçekten dönemsel bişey.ben 1 yıldır burdayım ve hep bööle dönemler oldu.ama sonunda herkes kendine gelip toparlandı.

keşke çekilmeseydin ama bişey kalmadı zaten söylenecek.ben oy kullanmak istemiyorum ama kimkaptan seçilirse saygım sonsuuzzzz.
canım herkes sen gibi düşünüyor kimse oy kullanmak istemiyor yada benim kalmamı istiyor...inan kaç kişi tel açtı kaç kişi msnden destek verdi....sırf olay büyümesin diye çekiliyorum ecrine dediqim yeni bir topik açıp burdan gideriz bizbize yeteriz o kadar emek ver ve sonuca bak....ne diyim dicek bişey yok...

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşlar ama ben kaptan ve yardımıcımızın aynı kalmasından yanayım ama gerçekten olmak istemiyolarsa o zaman yapacak bişey yok

canım ben kırıldıqım için kaptanlıktan çekiliyorum yapmak istemediqimden deqil...tuqba hanım bana sormadan kendi kendine kaptan seçmeye kalkmış bu son derece saygısızlık....gitmiş kazenle bile konuşmuş yaptıqının doqru olduqunu sanıyor ama son derece yanlış...ben Allaha havale ettim....

benim de ortim yok yarın 2.haftam ama bayaaa motiveyim arzuaytencim..hatta geçen hafta 1 kg cerdim bile:46::46:gel orti olalaım:13::13:kime bildircez?

ben p. tesiden bu yana kara verdim diyet yapmaya calisiyorum ama
nasil bi yol izlemek lazim
dukan karatay diyeti bana bi anlatirmisiniz siz neler yapiosunuz.....
hoşgeldin canım öncelikle:)

aman iki saat uyuyam dedim topik karuşmış. ne iş kızlar hakketen nazar mı değdi bize?

Son düzenleme:
daha çok yeni olduğum için tartışmalar hakkında yorum yapamıcam..:26:hayırlısı olsun..ben bugünkü menümü yazayım..

sabah:çeyrek kaşarlı yağsız tost..bi çay kaşığı kadar reçel, rezene çayı(sütümü arttırması için) aç karna suyumu da içtim..

ara:yarım avuç fındık badem üzüm mix, küçük bir muzun yarısı

öğlen: 1 porsiyon kadar balık yanıda 1 dilim patates de vardı..salata..1 dilim ekmek

ARA:1 portakal, 1 elma

akşam: 2 tavuk pirzola, salata,yoğurt( öğlen balık akşam tavuk olmadı ama bugün böle yemek yapabildim)

ara: (yemeden yatcaktım dayanamadım) 1 elma

2 litre su içtim daha da içerim..bugün yürüyüş yapamadım..dün yapmıştım haftada 2 günden fazla yapamıyorum zaman olmuo..

arkadaşlar ben topik hakkında ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum.eski arkadaşların yazdıklarına bakılırsa eğer bende sena ablanın gitmesi taraftarı değilim..eski düzende devam edilsin istiyorum.ben burda kimseyi pek tanımam.tek isteğim motivasyonumuzun sağlanması..hakkımızda hayırlısı olur umarım..:20::20::20::20:

canım yaklaşık 1 yıldır bu topiqin kaptanlıqını yapıyorum ve bunu eski kaptanımız (nilimben) arkadaşımızın ricası üzerine sürdürüyorum....önceden bu topikte 2-3 kişi vardı..sayfalar günlerce ilerlemezdi....ben geldim herkesi topiqe baqladım herkesle tek tek ilgilendim....kurban bayramında tuqbaya kursum başlıcak listeyle ilgilenirmisin dedim kabul etti...bnm yardımcım olarak bayramdan buyana görev aldı ve sonunda bu kısa görevi sonunda yorulduqunu yazmış ve bana sormadan bnm kaptanlıqımıda es geçip hem yeni kaptan hemde yeni yardımcı seçmeye kalkmış..bu son derece saygısızlık....benim yaşım 37 çocuk deqilim....tuqbadan bihayli büyüqüm....benimle konuşma tarzı bile sanki kendi yaşıtında biriyle konuşuyormuş gibi... ayrıca yardımcıqımı yaparken bile topikteki sizlerle yazı şeklini çok sert bulup kendisini msnden defalarca uyardım...birçok şeyi yaşının küçüklüqüne verdim ama bukadarı fazla...

tatlım bu gerçekten dönemsel bişey.ben 1 yıldır burdayım ve hep bööle dönemler oldu.ama sonunda herkes kendine gelip toparlandı.

Alttan alınsa açıklansa problem yoktu ama herkes istediği tarafa çekti :34:
Olan oldu Sehercim artık takılmıcam burda.:34:
Arada sırada mesaj kutuna bakarsın.:23::23:
Haksız olduğumdan değil tamamen hımm nasıl denir garip konuşmalara yerini bıraktı topik.
Ben normal hayatımda da sakinliği severim böyle şeyler bana göre değil.

Suzicimm benim uslubum belli yazdıklarımda ama inatla aksi ifade ediliyosa yapabileceğim birşey yok.
Tuğbacığımın emeği çok.
Hakkını helal etsin. Kimse kimsenin yaptıklarını yadırgayamaz.

Ben bu konuşmayı tartışmadan konuşarak hallederiz diye düşünerek hatırlatmıştım ama bazılarımız negatif enerji dolu.
Bi iki gün geçtikten sonra yazılarımı okurlarsa ortalık karıştırıcı, kişiliğe hakaret, emeklerini hor gören bi yazı yazmadıklarımı anlayacaklardır.
Benim karakterime ters bi kere ne kimseyi aşağılarım ne de kimseyi çocuğum gibi azarlarım ben.:23:

Bana kattıklarınız için teşekkür ederim.:16:
Mesaj kutum size her daim açık.:23:

ben de yazılı hazırlamaya daldım.topik açık ama yazamadım.
kızlar canlarım birlikte çıktığımız bu yola keşke bööle devam etmesek.bi uzlaşı olsun istiyorum artık ve gitmeden gerçekten kararlıyım oy kullanmıyorum.ama bi sonuç çıkarsa da saygılıyım.ama ben senanın gitmemesi taraftarıyım.keşeke aranızda bi konuşsanız.

yaaa kızlar gerçekten sena çok meşgul olmasa aksatmaz zaten.bu geçici bi dönemdi.biliyorum çok başıboş kaldık ve motivasyon eksildi.ama bu bence sırf kaptnın ilgilenememesinden olmadı bence.herkes gelip "çoookkk açım şunu yedim bunu yedim bıraktım tekrar başladım " diyip durdu.bunlar farketmesek de bizi de etkiler.bak o da zaten koyvermiş ben de şunu yiyeyim canım olur.hep beraber kilo alırız olur.ama önceden kaçamaklar olmaz ve söylenmezdi ve listenin hepsi kilo verip sen alınca haftaya azimle başlardın.
yani diyeceğim o kiiii bu bizden de kaynaklandı bence.

Arkadaşlar.....

yarın herkes bildirimini buraya yapsın....
bildirimin altına kaptan olarak görmek istediqiniz kişiyide belirtin...
kimsenin özelinde oy kullanılmaz...
çünkü hiçbirimiz gerçek oyları göremeyiz...
burda olursa herkes görür kimsenin içine şüphe düşmez...
herkes rengini belirtsin kızlar...

uf topikteki bu son olaylara artık zoraki gülümsemeye çalışıyorum. sena hanım haddim olmayarak aranızdaki sorunu tuba ile halletmenizi diliyorum. kim kaptan kim yardımcı benim açımdan önemli değil. emeğe saygım da sonsuz. 2-3 aydır sizlerleyim çok kıdemimde yok. ama burada tartışma ortamı yaratmaya gerek yok.yaşmış, kıdemmiş birbirimizi birşeyler için kırmaya ne lüzum var. burada arada tatlı tatlı didişerek zayıflamak değil mi maksat :) ya ne olur bu gerginlik son bulsun hiç yakışmıyor bu topiğe

Back
X