ben de yazılı hazırlamaya daldım.topik açık ama yazamadım.
kızlar canlarım birlikte çıktığımız bu yola keşke bööle devam etmesek.bi uzlaşı olsun istiyorum artık ve gitmeden gerçekten kararlıyım oy kullanmıyorum.ama bi sonuç çıkarsa da saygılıyım.ama ben senanın gitmemesi taraftarıyım.keşeke aranızda bi konuşsanız.
yaaa kızlar gerçekten sena çok meşgul olmasa aksatmaz zaten.bu geçici bi dönemdi.biliyorum çok başıboş kaldık ve motivasyon eksildi.ama bu bence sırf kaptnın ilgilenememesinden olmadı bence.herkes gelip "çoookkk açım şunu yedim bunu yedim bıraktım tekrar başladım " diyip durdu.bunlar farketmesek de bizi de etkiler.bak o da zaten koyvermiş ben de şunu yiyeyim canım olur.hep beraber kilo alırız olur.ama önceden kaçamaklar olmaz ve söylenmezdi ve listenin hepsi kilo verip sen alınca haftaya azimle başlardın.
yani diyeceğim o kiiii bu bizden de kaynaklandı bence.
sehercim topik ben olmayınca karıştı..tuqba kesinlikle yardımcılıqı bnm istediqim gibi yapamadı..bu topikte yaptıqı keklerin pastaların resmini yayınladıqını ve uyardıqımı bilirim...burası d,yet topiqi..motivasyon kek börek resimleri yayınlanarak saqlanamaz...ben burayla hergün ilgilendiqim dönemlerde menülerinizdeki en küçük bir kaçamaqa bile izin vermezdim..bunu 2-3 aydır burda olanlar bilmez eskiler çok iyi bilir...sende bilirsin...ama insanlar bişeyler yolunda gitmeyince hemen birini sorumlu tutmaya çalışıyorlar...günlerdir sıkıntılarıma raqmen topiqe girip bişeyler yazmaya çalışıyorum..iyi deqilim sorunlarım var diyorum anlatıyorum ama boşuna...bu üzgün halimle nelerle uqraştırıyorlar beni...kimse olaya objektif bakmıyor...
Son düzenleme: