- 13 Mayıs 2011
- 217
- 6
- 316
Bencede:26::26:bu benim gibi yeni gelenler için çok zor bir karar.gönüllü kimse varmıı.??
sizlerde çekildiniz
ne yapıcaz bizz şimdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede:26::26:bu benim gibi yeni gelenler için çok zor bir karar.gönüllü kimse varmıı.??
sizlerde çekildiniz
bu benim gibi yeni gelenler için çok zor bir karar.gönüllü kimse varmıı.??
sizlerde çekildiniz
Hakikaten çok tatsız bir akşam oldu....umarım herşey düzelir..yoluna girer....
--------------iyi geceler----------------
öncelikle günaydıınnnnn.
tubacım benim kimseyi savunduğum yok.sana da diyorum hakkını vermek lazım iyi idare ettin.2 çocuk aile sorunların....ama senanın da hakkının yenildiğini düşünüyorum.onun şuan için problemleri vardı ve belki burası 2. planda kaldı.kiii herkesin hayıtında inişler çıkışlar vardır.ben de seninle aynı zamandır burdayım ve senaya bu zamana kadar çok şeyler borçluyuz bence.son zamanlarda böööle oldu diye hoooppp kaptan seçelim olmaz.özelde de konuşuyosunuz bi konuş bakalım.
neyse okula gidiyorum herkese iyi günler diliyorummm.bi daha da bişey yazmıcam bununla ilgili.
bu benim gibi yeni gelenler için çok zor bir karar.gönüllü kimse varmıı.??
sizlerde çekildiniz
hepimize bol güneşli,umut dolu,dertsiz,tasasız ve eksi bildirimli bir gün dilerim..
-----------------HAYIRLI CUMALAR-----------------------
Ben kaptan olayım mı ?
Kazen abimi !!Kazen abi kaç kişi olduk toplamda biz :26: ben başvurdum ama maaşım hala hesabıma geçmediğinden havaleyi yapamadım. +1 düşünürsek![]()
burdaki editörlerin hepsinin bayan olduğunu sanıyordum ben..
Buna ek olarak bir gülümse bir hayattan çekildiniz mi ?
bir maaşım olsa bende çok istiyorum da. malum
burdan yetkililere sesleniyorum!!
lütfen ev hanımlarını maaşa bağlayın...
Eki Görüntüle 321472
Bu sabah yediklerim
Ice Tea Light ile Pınar Deligt Hindi Salamı arasına Pınarın Light üçgen peynirini yedim. Hepisinden 1 kutu yedim :)
Öğle yemeğinde ızgara tavuk göğsü (sıfır yağ) ve yanında Tane hardallı light yogurt + Coca Cola Zero
Bu akşam ise az sonra eve gidip karides yapacağım....
hayatımdan tuzu çıkardım şekeri çıkardım. Şkeri hiç aramıyordum ama tuz yaşama sebebimdi.
öğle yemeğin güzelde,diğer yediklerin ve içtiklerin bana iğrenç geldi
sen kolayı seçmişsin,soda daha iyi olurdu..
bu ne şimdi kardeşim ..sıfır şeker diye cola içiyosun.hadi Ice tea neysede cola gazlı bir içecek
zero da tatlıandırıcı var..tatlandırıcının etkilerini bi araştırmanı isterim.bakalım ondan sonra bu kadar
rahat içebilecekmisin..gerçi bağımlıysan onu bilememde...eskiden ben kola koliktim.şimdi nadirende olsa yine tüketiyorum ama normalini tabee
hayatından tuzu tamamen çıkarmakla pek iyi yapmamışsın.sanırım birden çıkardınki bu kadar kiloyu bir anda verdin.
azaltarak yapmalıydın.sonuçta vücudun bir su-tuz dengesi var.
Bu arada vücudumda yağ oranı neredeyse yok !
Vucudumdan şu aşamada attığım ödem !
ek olarak ciddi bir su eksiğim varmış dünkü raporda buda çıktı
dışardan tuz almayınca suda tutunamıyor tabi
1 gram tuz=9 gr suya
haliyle bol su tüketmeliydin
vücudunun belli bir oranda yağada ihtiyacı var
yağ oranında belli bir oranda olması gerekli diye düşünüyorum..
çok yanlış1 Haftada 10 kilo verdim sonuc ortada ....bir haftada 10 kilo vermek demek ölüme davetiye çıkarmak demektir.Allah korusun kansere kadar gidebilir
bizlerede yanlış örnek oluyosunevet bizde bir anda fazlalıklarımızdan kurtulmak istiyoruz ama çok sakıncaları var.
çünkü kilo alırken bir anda almadık hiç birimiz.yavaş yavaş vücudumuzu alıştıra alıştıra verecez.
Kaptanlık konusunda latife yaptım :) ama yaşadıklarımı burada paylaşmayı düşünüyorum.
Bu arada haklısınzı kesinlikle bizim mutfak ile uyuşmuyor ama bende mutfak kültürü de olmadığı için yani akşamları %99 hazır yiyen biri olduğum için şimdi kendim hazırladığımdan Türk Mutfağı Gavur mutfağı diye bir ikilem yaşamadım :) Deniz ürünleri tamamen serbest olduğu için zaten tek bildiğim bana uyan bir diyet türü....
Unutmayın ama tuz 0
beni vuranda bu oldu
sağlıklı yaşamda azda olsa tuzun yeri var.kendinizi çok kasıyorsunuz..ilerde ciddi boyutta rahatsızlıklarınız ortaya çıkabilir.![]()
yazıklar olsun tuqba sana...yazmadık şey bırakmaışsın..sana yakışan budur helal olsun..Allahtan korkun yokmu kızım senin....ben hır gür çıkarmışım..benim verdiqim tepki benim kaptanlıqımı benim haberim olmadan nasıl oylama sunarsın ben sana böyle bir yetki varmedim dedim...nasıl topikle ilgilenmiyormuşum...ben zaten 3 ay ilgilenemicem yeni kaptan seçelim dedim ama arkadaşlar biz senin kaptan olmanı istiyoruz dönüşünü bekleriz dediler sana noluyor...evet bu dönem içinde herkesle tek tek ilgilenemedim çünkü geçmişi okumayı bırak topiqe girmeye bile vaktim olmadı...benim boşluqumu senin doldurman gerekirken ''ben yoruldum artık liste falan yapmak istemiyorum'' diye mesaj atmışsın..şimdide tutmuş topiqe sahip çıkmaktan bahsediyorsun..hani yorulmuştun hani liste falan yapmaya zamanın yoktu..daha bana bunları dün yazdın kızım..kendi yazdıklarınla çelişkiye düşüyorsun...ayrıca sana akşam özelime gelen en son mesajı kopyalıcam kendi gözlerinle gör...inanmadıqını yazmışsın al logosu...sehercim bende 1 yıldır burdayım,,geçen yıl 11-12. ay arası geldim girdim topiğe,,hatta sena abla yeni kaptan olmuştu sanırsam,,nilimben yeni gitmişti,,neyse bende biliyorum ogünleri hiçe sayamam ama,inanki kaptanın vurdumduymazlığı pes ettirdi sonunda bizibaşka kimseylede bi derdim olmadı zaten,,ama bakıyorumda neyse
biz sakin konuştukça kendini haklı çıkarmaya çalışırken hır gür oldu bizim suçmuz yok,insan yerine koyupta sorularımıza cevap vermeye tenezzül etmedi,,ne yaptıysak ona
asıl ben havale ettim,,farkında değilsin ama kendi kendini rezil ediyosun yapma allah aşkına,,senin niyetin topiği ayakta tutmak değil hala inanamıyorum,,hala başka topik açar gideriz diyo,,demekki burayı falan düşündüğün yok senin,,hala kedini düşünüyo
kaptanlığın şimdimi aklına geldide duygu sömürüsü yapıyosun,,hayır neye dayanarak arkamda birsürü insan var diyosun,,ona kalırsa banada mjlar geliyo,,orayı senayamı bırakıcaksın yapma allah aşkına diyen bile var,,daha fazlasını söylemiyorum çok zoruna gider inanki,,ama ne alaka yani,,arkanda olan insanlar oraya buraya değil topiğe yapsınlar niyeyse hep özelde oluyo görüşmeler ne hikmetsee
tabi biz göremiyoruz ya,,atan atana
aynen demin dediğim gibi,,zaten bu hinlik ancak senin aklına gelebilirdi,,okadar temzi kalpliyimki,,hiç şüphe duyulcak şeyler yapmak aklıma gelmedibravo yani
ben özele sırf buraya rahat tercih yapılamaz diye teklif ettim,,ama kurnazlık yapılabileceği ancak senin aklına gelebilirmiş demekki,,oysaki hiç öyle bi düşüncem olmadı
burdada kedi uzanamadığı ciğere mındar der versiyonunu görüyoruzherşey işi bitinceye kadarmış sena kaptanın helal olsun,,hakkımı helal etmiyorum ama,hakkımda böyle düşünüyosan gerçekten
vay bee pes yani diyorum
yardım ederken tek kusurumu görmeyen insan şimdi azcık hakkımızı savunduk diye mındar demeye kadar getirdi meseleyi helal yani
ya burda kimsenin sen çekildi diye çekildiğini sanmıyorum boşuna uçuyosun havalara yapma rezillikten başka bişey yaşanmadığı için gidiyolar,,senin için değil
tabi tabi kesin öyledir
işte savunduğun insan,başka topik açma peşinde burdakleri düşünen kim
bende sıkıntıdan yemeğe vurdum ters tepti heralde
tam iyice düşünüp hatamı yaptım diyesim geliyodu,,bi baktım maşallah hakkımda yazılmayan kalmamış,,hala haksızken nasıl haklı duruma düşebilirim diye çırpınan bi insana gerçekten tevazu göstericek mecalim kalmadı,,bugüne kadar az işitmedim azarını çocuk gibi azarlandım gıkımı çıkarmadım,,koyduğun resimler hatalı diye dövmekten beter etti,,yine büyüğümdür diye ses çıkarmadım,,niye herşey buranın düzeni bozulmasın diye ama benimde bi sınırım var,,galiba oda doldu,,herkez istediğini yapmakta özgür,,ama kimse yüzünden çekip gitmeye niyetim yok,,madem kaptanlığa yine heves sardı yapsın bakalımben sadece izliycem,,olaylara karışmaya ortalık bulandırmaya niyetim yok,,ben hala kilo vermeye çalışıyorum şurda 15ine günler kalmış ben artılara çıktım buhafta niye,,hepsi bi hiç yüzünden,zaten aile hayatımda olumsuzluklar yaşadım bide üstüne burda gördüğüm muameleye bakın revaysa bu bana bişey demiyorum,,ama bundan sonra lafımı esirgiycek değilim kimseden,,çünkü beni gayet rahat incitebildiler
ben niye saf rolünde kalıyımki bu bence adil olmaz
saygılar![]()
Sehercim günaydın.
Biz kimsenin hakkını yemedik. Olanlar ortada cevap verilmediğini söyledim.
Ki bunun aksini bana kimse ispat edemez.
Senanın bana yzdığını gördün mü?
Allah aşkına ben burda kime kötü birşey yazdım. veya kimin hakkında birşey çıkardım?
En basiti sen okulda bir sorun yaşasann senin idarin kimdir müdür ona gidip derdini anlatmaz mısın?
Çözüm beklemez misin?
Anlattığın derde hiç cevap alamasan bozulmaz mısın?
Empati yapalım biraz arkadaşlar.
Olay çirkeflik boyutuna geldi.
Ben adabımı bozmam kimseye bol ünlemli haddini bil gibisinden birşey de yazmam.
Haklı olduğumda da sonuna kadar savunurum.
Ama hala kendi yanında olanlara cevap yazıp diğerleri es geçiliyor.
Ben bunun nedenini sorguluyorum.
Ve bu benim hakkım.
Bana kimse arkamdan atıp tutuyosun amacın ne senin diyemez.
Birlik olmaktansa hala Tuğba'ya laf yetiştiriyor. :)
Yeni gelenler yazmış zaten sadece Tuğba'nın ilgilendiğini.
Biz genel anlamda değil son 2-3 aydan bahsediyoruz.
Kimsenin kişiliğine birşey demem ben.
Ve bana da destek mesajları geldi. Madem olay hakemlik durumu oldu.
Sen gayet güzel açıklamışsın bu kavga ortamı ne alaka diyen çok.
Herşeyin hayırlısı.
Biz rol yapmıyoruz olanları konuşuyoruz, sonuç odaklıyız ve herşeey iyi olsun diyoruz.
Ilımlı bir şekilde yazdığıma cevap verilseydi sonuç bu olmazdı inan ki.
Kendisi de farkında zaten ilgilenmediğini bunu o da yazıyo düzelticem demek yerine bol ünlemli haddini bil gibisinden yazı yazarsa.
Kusura bakmasın burda kimse koyun değil.
Cevabı usturuplu bi şekilde verilir.
günaydınlar herkese...
bugün bildirim günü ve kimse bildirim yapmamış neden? kim kaptan olmuş açıkcası beni bağlamıyor yeniyim bu topikte ama tartışmanın yerinin burası olmadığını düşünüyorum regl olmama rağmen kilo vermişim sevinçle açtım topiği ama kimsede heves yokki ben bu sayfaya kilo vermek için takılıyorum kimin kaptan olduğu beni ilgilendirmiyor sonuçta 2 kişiyide tanımıyorum sadece trendy21 ben geldiğimden beri işin sorumluluğunu aldığı için onu daha çok gördüm topikte kim bize yardımcı olacaksa o olsun ben tekrar söylüyorum kilo vermek için burdayım ve bildirimimi yapıyorum
başlangıç :70,2
geçen hafta: 67,8
bu hafta:66,9
giden: 900 gr
toplamda giden : 3,2
hedef:58 lütfen topikle şimdilik ilgilenen arkadalar bizi motive ederse sevinirim gerçekten burası kilo verme topiği ise...
maşallah nasıl verdin bu kiloyu. tebrikler.herkese günaydın arkadaşlar. dün akşam üstü kapattım sabah bir baktım karışmış ortalık. ya biz yenilerin hevesini lütfen kırmayın arkadaşlar. eskisi gibi devam etsin yine bizler buraya motive olmak için geliyoruz tartışmalar için değil. kilo bildirimini nereye yapıyoruz bilmiyorum ama ben yazıyorum yine de
başlangıç kilom: 81 30.12.2011
bu haftaki kilom: 79 06.01.2012
giden 1 haftada: 2 kg
herkese günaydın ortim sanada nasılsın bugün akşam baya olaylar olmuş ve bir kişi bildirim yapmış bizlerde yapalım kaptanlar kendi aralarında çözsün olayı
başlangıç :77,6
geçen hafta: 74,2
bu hafta:72,9
giden: 1,300 gr
toplamda giden : 4,700
hedef:60
herkese iyi günler