ee 1 aydır motivem gititğinden bildirimi bile unutuyorum

sabah tartılmadım buara tartılımıyroum kiloda almadım hatta tartımdan şüphelenmeye başaldım aslınd abuara inceldiğim söyleniyor bakalımm

ama babaannem hala bende onla ilgileniyrou dhaa doğrusu düşkün değil ama ya misaifr oluyor yada bizi çağırna oluyor nenem sayesinde cıs yiyorum arada bir malesef...
ama yinede dikakt ediyorum canlarım.....
ekmek akşmları yememeye bol su içmeye bide her akşam yaırmsaat stepperde çalışıyroum baya etkli olucka gibi...
leslieye yeniden kaynaşamadım buara babaannemde varyaa...
temizlik falan yaptığımda yok yemeksiz olmuyro yaşlı illa hergün sulu bişeyle rolucak....
aaa bide bide kuran dersi alıyorum 3 gün gidiyorum 2saat sürüyor eve koştur koştura geliyorum yaşlı kadın yalnız kalmasın diyee...
sizden ne haberrr çıtırlarr
OoOoo KDR gelmişşş.

Sen ne kadr yesende leslie veya stepperla bişekilde boş bırakmıyorsun kendini.
Gündüz muhabbetlerini özledim valla.
Babanne iyi güzelde seni özlüyoruz.
selam

ben sabah peynir yagsiz tabiki 3 adet yesil zeytin
2 dilim kepekli ekmek
oglen bir kase corba sebzeli
1 kasik yagsiz karnibahr
7-8 adet finduk
1 kase corba
3-4 kasik karnibahar yedim
2 litre su ictim
45 dakika yurudum
ama ortim yok
Kepekli ekmek yerine tam tahıllı ekmek veya çavdar ekmeği yemeni öneririm.
Kepek ekmeği hem kansızlık yapıyor hemde çabuk acıkmamıza sebep veriyormuş

Akşam bu menüde yok mu?
İnş. boş bi arkadaş sana ortilik eder.
Selam canlar...

Ben topiğe uğramazken bırseyler olmus..
Hoş olmasada yasanmıs... ama herseyın hayırlısı...
OoOOo kimlerii görüyorummm.

52:
iyi akşamlar herkese. güzel bir gün geçirdim diyetim açısından kaçamaksız:) (gerçi gün daha bitmedi bakalım hayırlısı)
sabah
yarım salatalık
yarım domates
az peynir
5 zeytin
1 dlm kpk ekm.
ara
1 ayran
1 elma
öğlen
1 kase çorba
az taze fasulye
az yoğurt
2 dlm kpk ekm.
ara
2 ceviz
1 su br. süt
1 elma
akşam
az kepekli makarna
1 kase çorba
yağzıs salata (ama az tuzlu)

peynir ( diyetisyen akşam tavuk balık vs yoksa peynir ye hayvansal protein alman gerek demişti)
20:30 gibi 1 çay br. süt ve 1 mandalina olacak.
3 lt su ve 2 bardak yeşil çay
Diyetisyenli menüler ne kadar kendini belli ediyor.

Afiyet olsun canım.. Doktorlar bu şekilde cidden çok güzel kilo verdiyor.
Bende yarın gidicem bakalım bana nasıl liste verecek.
herkese selam bende aranıza katılıyorum arkadaşlar...
belli bi liste yok değil mi arkadaşlar bende sizle zayıflayayım..
Hoşgeldin gur_bet

Belli bi listemiz yok. :) Burada takılırsan menüleri incelersen zaman içinde öğrenirsin.
Umarım katılımın daim olur.
bugunku menum idare edin gaza gelip yedim
sabah 2 dilim kizarmis ekmek bikac zeytin peynir 1tane haslanmis yumurta
ara birtane armut
aksam 5 bucuk gibi pizza
ozel karisimimdan iciyorum rezene bide su
bu saatten sonra ya cay yada kahve olur okadar
uzun zamandir boyle yemedigim icin midem suanda can cekisiyo cok geldi
aksam corba dusunuyodum ama esim pizza ismarladi yememek olmaz simdi cokda seviyorum buarada simdi 1ay daha yok bugun kacamak gunu sayalim yarindan itibaren aynen devam haftaya yine 1kilo vermeyi umuyorum
Şu özel karışımı bende deniycem ya.
Akşam 5 buçukta yazmışsın ya ben onu önce 5 bucuk pizza diye okudum böyle oldum.

Kaçamaksız gidersen haftada bi kilo tabi ki verirsin.
Yanındayız.
menümmm
sabah
limonlu ılık su 2 kuru kayısı
2 dilim salam
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
4 zeytin
1 domates,1 yeşil biber
1.5 dilim çavdar ekmeği
ara
yok
öğlen
bir tabak tavuklu patatesli bezelye
ara
1 portakal
akşam
1 tabak ıspanak
yarım kase yoğurt
ara(7 gibi)
2 kuru incir
2 lt su
şimdi de yeşil çay içicem
sevgilerrrrrrr
Dönüşün muhteşem olmuş bebeim

Doktor bana kabzlık sorunun varsa sabah ılık suya 1 tk bal at sonra da 1 tane ceviz ye dedi.
Aklında olsun değiştire değiştire içersin.
herkese iyi akşamlar ben spor yapıcam ordanda kahve içmeye davetliyiz öpüyorum herkesi menümüde yazayım
sabah: 2dilim çavdar ekmeği çeçil payniri 2 sosis çay
ara:yeşil çay
öğlen: 3 kaşık çorba sulu köfte patatessiz salata
ara: yarım çay bard. m.suyu 2-3 tane lıgt bisküvi
ara:1 yerli muz
akşam: yarım bardak kola dürüm salata
birazz cıslı oldu ama cuma diye yedim önümüzdeki hafta bomba gibi olmam lazım en az 1 kg vermeliyim inş.
Eyytt orda bi meyva suyu gördüm sanki.

Ardından daa kolaa

Bugün cuma haftaya çok var bi günlük kaçamağını yapmışsn.
Haftaya liste gümbür gümbür gelecek.
ya çok kötü pişmanlık duyuyorum ve berbat bir durumdayım şuan çünkü pizza ve künefe yedim hemde akşam yemeğinde... kaç gündür hastalıktan regl ve grip mide bulantısı biaraya gelince iştahtan kesilmiştim bugün iyi olunca yemeye verdim kendimi ama acaip pişmanım ve midem yememeye alıştığı için çok rahatsızım
Bugün cuma canım.. Sıkma kendini önünde yepyeni 7 gün var.

Yarından itibaren toparlarsın.
kızlar şu leslie nedir biraz bakındım ama pek anlamadım sanırım. biri bana anlatabilirmi lütfeeen?
Canım google a leslie sansone diye arat diyetcenterlı bi sitede linki ivar.
IOrdan indirebilirsin. Hatun sürekli yürüyor walk walkk walkkk

Çenesi bi susmuyo.
Çok işe yarıyor ama 3 mile de su gibi kalıyormuşsun.

İndiremezsen söyle yardımcı olayım.
evet dün öğlen simt ve ayran yedim..çok güzeldi..
Bende bugün güya tavıklı salata yicektim sabah uyanamadım. İşe giderken bi simit bi ayran aldım.
Öğleni öyle yaptım.
sabah : 1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,şekersiz açık çay
öğlen :1 dilim kepek ekmeği,3 kaşık yoğurt,1 tane salatalık
akşam :salata ve 7 tane köfte (köfteyi suda pişirdim )
1 lt su içtim..fazla su içemiyorum..
bugün diyeimin 3. günü 75 kg ile başladım diyete
Kepek ekmeği olmamışş. Tam tahıllı bugday ekmeği veya çavdar ekmeği.
Bide kilo çizelgeni yapsana
Öncelikle merhaba 
Ben aranıza katılalı bir hafta oldu. Ama dün hariç her gün buraya girdim, menülerimi paylaştım, yazışmaları okudum.
Dünküleri+bugünküleri de az önce bir saat süreyle dikkatlice okudum.
Burayı çok sevdim, kilo verebileceğime ve başaracağıma inandım.
Çevremdekilerin tekliflerini net olarak reddetmeyi öğrendim.
Abur cubur yememeyi öğrendim. 
Sayenizde isteyince çok kararlı biri olduğumu ve amacım doğrultusunda her şeyi yapabileceğimi öğrendim.
Ben kaptanı zaten Tuğba sanıyordum. İlk geldiğimde kuralları bana tek tek o açıkladı.
Menülerime o ve pek çoğunuz yorum yaptınız.
Bunlar gerçekten güç veren şeyler.
Her gün buraya menümü yazacağım aklıma geldikçe kendimi kontrol edebiliyorum. Sonra kızlara ne hesap veririm diyorum.
Çok büyük desteksiniz benim için bir haftadır. Umarım çok uzun süre de olmaya devam edeceksiniz.
Eğer bi kaptan seçilecekse kesinlikle o Tuğba olmalı diye düşünüyorum. Ben yeniyim, önceki kaptanı tanımadığım için yorum yapamam.
Ama Tuğba'nın çok daha ilgili ve istekli olduğu çok açık.
Dilek beni tanımıyor sanırım ama onu fikirlerini çok açık ve net ifade ettiği için kutluyorum.
Dilek ve Nafı da Tuğba'nın yanında görmek istiyorum 
Belki benden hiçbiriniz böyle bir yazı beklemiyodunuz çünkü ben çok çok yeniyim. Ama dediğim gibi tüm yazışmaları okudum ve olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum.
Not: Ben biraz yaşça küçüğüm sizden sanırım. üniversiteye gidiyorum. Size isimlerinizle hitap etmem sizi rahatsız etmiyordur umarım?
Merhaba.
Yorumlarına şaşırdım cidden beklemiyordum senden.

Bana Dilek diyebilirsin yaşlarımız yakındır zaten.

Beraber zayıflamak diLeğiYLe
başlayış:86 kg.
geçen hafta:59.9 kg.
bu hafta:59.5kg.

giden:400 gr.

toplam giden:26.6 kg.

hedef:59 kg.
boy:162 cm.
beden:36
kızlar merhaba...kaçak arkadaşınız geldi....nasılsınız bakemmmmm....ben çok iyiyim ,bugün adet olmanın dışında herşey yolunda...oyüzden bildirimime yansıdı ama olsun...
yeni gelen kızlar....hepiniz hoşgeldiniz,bol iradeler diliyorum ...geçmişe az göz atayım geliyorum
Hoşgeldin Derya abla

Özlettin kendini.

Bende dün regl oldum fenalardayım.

Ama buna şükür hiç olamamak daha fena.
canım sen ve bebişiyi olunda kilo çok önemşli değil.bak ne güzel vermiştin kiloları yine verirsin.inşş çoookk sağlıklı bi bebişin olur.öpüyorum seni.
bu da iyiymiş çok gülmek isterdim bu yüz mesaj doldurma topiğine...ama ağlıyodummmmm...
dilekcim ve nafcım...yazdıklarınıza o kadar üzüldüm kiiii inanın ağlıyorum.ben hep belirttim taraf değil diye ve ben sen şunu yaptın sen şunun hakkını yedin diye bişey yazmadım.serzenişlerinizde gerçekten haklıydınız....ama senanın yoğun olduğunu bildiğimden cevap yazmadığını biliyorum.yoksa herkese tek tek yorum yazan , menülerini yorumlayan , motive eden senayla tanıştım ben ilk olarak.ve bu ilgilenememesinin geçici olduğunu düşündüm.dedimya gerçekten emeği çok...
ben tubanında emek verdiğini hatta 2 çocukla çok güzel yaptığını yazdım zaten...
senanın üslubunu doru bulduğumu yazmadım...
ayrıca tubanın saygısız olduğuan katıldığımı yazmadım(onu yazarken oğlum başımda ağlıyodu ve neye katıldığımı tam yazamadım)ama tubanın şu yaptığını haksız buldum.tamam kaptan seçiyoruz hadi tavrını.bu bence senayla konuşularak alınacak bi karar....
neyse kızlarr o kadar yanlış anlaşıldımkiiiiii çok şeyler yazmak istiyorum ama yazmıcam.gerçekten yanlış anlaşıldım benim niyetim arayı bulmaktı ama senacığımın yandaşı ilan edildim.eğer ben gerçekten bi yandaş olsaydım birinden birine özleden mesaj atar msn de görüşür veye telaçardım.ama ben bunların hiçbirini yapmadım.
tekrar ediyorum senaya saygım ve sevgim sonsuz.sizleri de çok seviyorum veeee tubayı da çok seviyoruuuummmm.
herbiriniz hakkınız helal edin gerçekten ağlamaktan kafamı da toplayamıyorum biraz dağınık oldu.herşey buraya kadarmış.çok yoğundum zar zor girdim ama kopmak istememiştim.ama bu olanlar ve son yazılanlar gerçekten çok üzdü beni.bu son mesajım herkes hakkını helal etsn herkesle azçok bişeyler paylaştık...
tubacım dilekcim ve nafcım sizlere göreviniz hayırlı olsun.yanlış anlaşılmasın yine sizlere tavır yapıp gittiğim yok.inşşş güzel günler sizlerle olur...
Sehercim seni üzdüysem çok özür dilerim..:26:
Amacım asla seni kırmak veya üzmek değildi..
Senin üzüleceğini düşünemedim affet..
Herkes aynı düşünecek diye bi kural yok ki.
Herkesin düşüncesine saygım var benim. O konularıda geçtim ben..
Senin tavır yaptıgını falan düşünmedim sadece açıklama yapmıştım.
Üzdüysem ki üzmüşüm affet