70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya çok kötü pişmanlık duyuyorum ve berbat bir durumdayım şuan çünkü pizza ve künefe yedim hemde akşam yemeğinde... kaç gündür hastalıktan regl ve grip mide bulantısı biaraya gelince iştahtan kesilmiştim bugün iyi olunca yemeye verdim kendimi ama acaip pişmanım ve midem yememeye alıştığı için çok rahatsızım

ya çok kötü pişmanlık duyuyorum ve berbat bir durumdayım şuan çünkü pizza ve künefe yedim hemde akşam yemeğinde... kaç gündür hastalıktan regl ve grip mide bulantısı biaraya gelince iştahtan kesilmiştim bugün iyi olunca yemeye verdim kendimi ama acaip pişmanım ve midem yememeye alıştığı için çok rahatsızım

yemişsin artık geri dönüşü yok canım.
ama zaten yedim deyip salma kendini.. yarın sabah
tekrar sağlıklı şeyler yiyerek devam edersin...

kızlar şu leslie nedir biraz bakındım ama pek anlamadım sanırım. biri bana anlatabilirmi lütfeeen?

sabah : 1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,şekersiz açık çay
öğlen :1 dilim kepek ekmeği,3 kaşık yoğurt,1 tane salatalık
akşam :salata ve 7 tane köfte (köfteyi suda pişirdim )

1 lt su içtim..fazla su içemiyorum..

bugün diyeimin 3. günü 75 kg ile başladım diyete

Öncelikle merhaba :3:
Ben aranıza katılalı bir hafta oldu. Ama dün hariç her gün buraya girdim, menülerimi paylaştım, yazışmaları okudum.
Dünküleri+bugünküleri de az önce bir saat süreyle dikkatlice okudum.

Burayı çok sevdim, kilo verebileceğime ve başaracağıma inandım.
Çevremdekilerin tekliflerini net olarak reddetmeyi öğrendim.
Abur cubur yememeyi öğrendim. :20:
Sayenizde isteyince çok kararlı biri olduğumu ve amacım doğrultusunda her şeyi yapabileceğimi öğrendim.
Ben kaptanı zaten Tuğba sanıyordum. İlk geldiğimde kuralları bana tek tek o açıkladı.
Menülerime o ve pek çoğunuz yorum yaptınız.
Bunlar gerçekten güç veren şeyler.
Her gün buraya menümü yazacağım aklıma geldikçe kendimi kontrol edebiliyorum. Sonra kızlara ne hesap veririm diyorum.
Çok büyük desteksiniz benim için bir haftadır. Umarım çok uzun süre de olmaya devam edeceksiniz.
Eğer bi kaptan seçilecekse kesinlikle o Tuğba olmalı diye düşünüyorum. Ben yeniyim, önceki kaptanı tanımadığım için yorum yapamam.
Ama Tuğba'nın çok daha ilgili ve istekli olduğu çok açık.
Dilek beni tanımıyor sanırım ama onu fikirlerini çok açık ve net ifade ettiği için kutluyorum.:34: Dilek ve Nafı da Tuğba'nın yanında görmek istiyorum :46:
Belki benden hiçbiriniz böyle bir yazı beklemiyodunuz çünkü ben çok çok yeniyim. Ama dediğim gibi tüm yazışmaları okudum ve olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum.:54:

Not: Ben biraz yaşça küçüğüm sizden sanırım. üniversiteye gidiyorum. Size isimlerinizle hitap etmem sizi rahatsız etmiyordur umarım?:1::1:

başlayış:86 kg.
geçen hafta:59.9 kg.
bu hafta:59.5kg.:35:
giden:400 gr.:33:
toplam giden:26.6 kg.:nazar:
hedef:59 kg.
boy:162 cm.
beden:36
kızlar merhaba...kaçak arkadaşınız geldi....nasılsınız bakemmmmm....ben çok iyiyim ,bugün adet olmanın dışında herşey yolunda...oyüzden bildirimime yansıdı ama olsun...

yeni gelen kızlar....hepiniz hoşgeldiniz,bol iradeler diliyorum ...geçmişe az göz atayım geliyorum :52:

Son düzenleme:
kızlar merhaba...kaçak arkadaşınız geldi....nasılsınız bakemmmmm....ben çok iyiyim ,bugün adet olmanın dışında herşey yolunda...oyüzden bildirimime yansıdı ama olsun...

yeni gelen kızlar....hepiniz hoşgeldiniz,bol iradeler diliyorum ...geçmişe az göz atayım geliyorum :52:

ne kadar zamanda gitti bu 26 kg canım...

menümü vereyim kabul ederseniz tabikide:24:
sabah(07.30)
2 dlm.kızarmış tam tahıllı ekmek üzerine labne peynir ve onun üzerinede dilim salam,1 hşl.yumurta,söğüş domates,salatalık,5-6 zeytin,çay
ara(10.30)
6-7 taze fındık içi
öğle(12.30)
1 kase ezogelin çorbası,1 dlm.ekmek,5-6 acı süs biberi
ara(16.00)
1 küçük kutu süt
akşam(19.00)
1 kase salata,1 küçük tavuk göğüs hşl.
gün boyu 3.5 lt.su
spor:
bugün yok...ama pazartesi,salı,perşembe 1 saat hoca eşliğinde plates(belediyenin ücretsiz hizmeti,spor salonunda),eve dönüşte devamında 40 dk. 7.0 da tempolu yürüyüş yapıyorum...bu gün iş dönüşünden beridirde bütün evi dip bucak süpürdüm,sildim,toz aldım,çamaşır şu anda dönüyor...
offffffffff yazarken yoruldum...daha noolsun değilmi...:23::23::27::27:

ne kadar zamanda gitti bu 26 kg canım...

ben 30 ekim 2010 da burasıyla tanıştımve düşe kalka bugünlere geldim ...topiğim beni acayip motive etti,kızlara özellikle kaptanım erginsenaya vede tuğbaya çok şey borçluyum ...onlar benim idolüm bide barkinim...bu son bir aydır çok yoğun olduğum için düzenli giremedim yoksa bende hergün aranızdaydım...genede fırsat buldukça giriyorum canım...ama bu kiloların gitmesindesporunda büyük etkisi varinkar edemem

hosgeldin derya abla nasilsin ozledik seni

hosgeldin derya abla nasilsin ozledik seni

iyiyim aşkım sen nasılsın...valla yoruldum kendimi koltuğa attığım gibi laptopu kaptım ama kocişin suratı beş karış oldu...nezamandır girmiyorum surat asma dedim adamcağıza ama nafile:47:

ben kaçtım kızlar yoksa kocişle kapışıcaz....haftasonu evdeyim işleride bitirdim,girerim yarın byyyyyyyyyyyyyy

Sehercim günaydın.
Biz kimsenin hakkını yemedik. Olanlar ortada cevap verilmediğini söyledim.
Ki bunun aksini bana kimse ispat edemez.
Senanın bana yzdığını gördün mü?
Allah aşkına ben burda kime kötü birşey yazdım. veya kimin hakkında birşey çıkardım?
En basiti sen okulda bir sorun yaşasann senin idarin kimdir müdür ona gidip derdini anlatmaz mısın?
Çözüm beklemez misin?
Anlattığın derde hiç cevap alamasan bozulmaz mısın?
Empati yapalım biraz arkadaşlar.
Olay çirkeflik boyutuna geldi.
Ben adabımı bozmam kimseye bol ünlemli haddini bil gibisinden birşey de yazmam.
Haklı olduğumda da sonuna kadar savunurum.

Ama hala kendi yanında olanlara cevap yazıp diğerleri es geçiliyor.
Ben bunun nedenini sorguluyorum.
Ve bu benim hakkım.
Bana kimse arkamdan atıp tutuyosun amacın ne senin diyemez.
Birlik olmaktansa hala Tuğba'ya laf yetiştiriyor. :)
Yeni gelenler yazmış zaten sadece Tuğba'nın ilgilendiğini.

Biz genel anlamda değil son 2-3 aydan bahsediyoruz.
Kimsenin kişiliğine birşey demem ben.
Ve bana da destek mesajları geldi. Madem olay hakemlik durumu oldu.
Sen gayet güzel açıklamışsın bu kavga ortamı ne alaka diyen çok.
Herşeyin hayırlısı.

Biz rol yapmıyoruz olanları konuşuyoruz, sonuç odaklıyız ve herşeey iyi olsun diyoruz.
Ilımlı bir şekilde yazdığıma cevap verilseydi sonuç bu olmazdı inan ki.
Kendisi de farkında zaten ilgilenmediğini bunu o da yazıyo düzelticem demek yerine bol ünlemli haddini bil gibisinden yazı yazarsa.
Kusura bakmasın burda kimse koyun değil.
Cevabı usturuplu bi şekilde verilir.

günaydın arkadaslar hayırlı cumalar dün aksamdan berı yazılanları okudum ve olaya objektıf bakıyorum su ana kadar kımseye de özel msj atmadım veya face msn görüşmedim :1: ben de 1 yıldır burdayım 30 yasındayım kım nasıl az cok biliyorum bu zamana kadarda kımsenın tarafı olmadım normal hayatımda da oyleyım benım acımdan liste kurallar hıcbırı onemlı deıl su an da sadece son olaylara bakarak yorum yapıcam senaya saygım var ama herkese oldugu kadar emegı vardır kıms eonun emegını yemedı saygısızlık etmedı onceyı karsıtırmıyorum coook onceden kaptan secılsın demıs olabılır ama kendısınden güzlece yenı fıkrı ıstendı cvp yazmadı bu dogru göremedim olayı pek ınandırıcı deıl aynı sayfadakı baska bı alıntıya cvp verılıyorsa görülmesi de lazımdır bence.mısal dun bende yazdım kendısıne hem de cok normal bı msjdı herkes senı sevıyor seklınde ama gercektende sadece tam olarak onu koruyan sakın gıtme bızd ecekılıyrouz dıyenlerı alıntılamıs bız neyız burda anlamadım:19::20:tugabyada haksızlık yapıldı kanımca kız o kadar emek verdı sorunları yok muydu onun ama sadece bı kötü tarafı bulunup o yazıldı kek pasta yapıstırmıs dıye sen uyarınca hemen sılmedı mı ozür dilemedi mi kızın yazdıgı gıbı her dedıgını yapmadı mı sert bıle soylesen küçüğün diye kımse kımseyı sert bı dılle eleştiremz bu saygısılzık değil mi!! eger saygıdan bahsedılıyorsa ayrıca ozelıne gelenb msjlar buraya yapıstırılınca cok mu hos oluyo arkadas ozleıne yollamıs yollayan kısı de memnun olmayacaktır bana göre bır de sehercım hop dıye kaptan secelım demedı kımse kac defa fıkır ıstendı kendısınden kı ben bu durumla ılgılenmıyodum bıel dedıgım gıb ıbenım ıcın muhabbet onemlı burda sevdıgım arkadaslar paylasımım kı hereksı sevıyorum ama haksıza sa haksızsın demek lazım zaten olayın bu hale gelmesınden sorumlu kaptandır dileğe yazdıgı ilk msj a bakarsanız ne kadar saygılı halıyle herkes kendı hakkını aramaya calıstı ondan sonra ve olay büyüdü kaptan son yaptıgı onerıyı kızolara kulak verıp önceden yapsaydı bu olaylar olmuycaktı objektıf bakabılen arkadasalr benı anlıycaktır bende su an topıgı gözlem asamasına gecıyorum :34:ama bu olaylar yüzünden gruplasma yapılması ve bazı arkadasların topıgı terketmesıne cok üzülüyorum bence tarafsız olan kısı burda kalır baska bı topıge ıhtıyac duymaz:34:

Günaydın kızlar...
Umarım hepinizin keyfi yerindedir...
Beni sorarsanız çok iyiyim..
Tepikoğlum da çok iyi...

Kızlar...
Az kaldı topiğe geri dönmeme...
14 Şubat 2012 kesin doğum tarihimiz...

Ben 58 kg ile başladığım hamileliğime..
Bugün utanarak:))) 78 kg oldum diye devam edeceğim...:3:

Valla elimde olmayan nedenlerle oluyor anlamıyorum...:1:
Son ana dek 90 ı görmek istemesem de
Akibetim diğer 3 hamişliğimdeki gibi olacak sankiiii
Durum vahim yani....:21:

Kerem ismi son zamanlarda dilimde..
Melih birde...
Siz ne dersiniz?

Son birkaç sayfa okudum...
Yaşananlar üzücü...
Üç beş günlük dünya için kırılıp dökülemeye gelmez...

Senacığım..
Seni severim bunu en iyi sen bilirsin...
Ama bazen uslubumuzla bilmeden kırmış olabiliriz kişileri..
Yaşadıklarımız bunu tetikliyor hayatta....

Bazen en sevdiklerimiz kırıyoruz gereksizleri kıracakken...
Kimsenin topiği terk-i diyar etmesine de gerek yok...
Kimsenin tekelinde de değil topik zaten...

Ay az kaldı doğumuma zaten kızlar...
Şimdi doğururum valla:))))
:9::9::9:
canım sen ve bebişiyi olunda kilo çok önemşli değil.bak ne güzel vermiştin kiloları yine verirsin.inşş çoookk sağlıklı bi bebişin olur.öpüyorum seni.
canım geyik sohbetleri ( kk da) açarsan orada yüz mesajı doldurmak isteyenlerin topiği var. ben orda doldurdum. laf olsun diye bişeyler yazılıyor. istersen tamamlanana kadar adını soyadını az. o derece iyi oluyor.
bu da iyiymiş çok gülmek isterdim bu yüz mesaj doldurma topiğine...ama ağlıyodummmmm...
En son böyle demiştim giderken ve şuan gördüklerim karşısında şoktayım. :53:

Sehercim arkadaşımı destekleyeyim derken tarafsız olmayı unutmuşsun bence.

ErGiNSeNa kullanıcısından alıntı
bizim zaten burda kurallarımız var...
uyulması gereken bir listemiz var
menü paylaşımlarımız var ki paylaşmayanlara silah dayayamayız
cuma bildirimlerimiz var
çizelgelerimiz var
daha ne olsun
ben yokken bu kuralları hatırlatsın diye seni yardımcı seçtim....
ben aylarca sadece bu kurallarla tek başıma topiqi götürdüm...1.5 aydır sen yapıyosun şu yazdıklarına bak...yanlış kişiyi yardımcı seçmişim...ayrıca cevap yazıcak bişey yok milleti zorla buraya getirip motive edemeyiz..kişi önce kendi kararlı olmalı..sonrasındada buradaki kuralları uygulamalı..aylardır hatta ben 1.5 yıldır bu düzenle kilo veriyorum...arkadaşlarımda öyle...topikteki gevşeklik dönemsel bişey ve bütün topiklerde var..bunun için sorumlu aramak çok mantıksız...saygıya gelince önce sen büyüqüne saygı göstermeyi öqren ki büyüklerinde sana sevgi göstersin!!!!

Bu yazıya kesinlikle katılıyorum yazmışsın. Neresine katılıyosun ve katıldığın hangi kuralı uyguluyosun arkadaşım. Ama pardon kurallar var ama kimsenin kafasına silah dayayıp zorla uygulattıramayız. Zaten kurallar yıkılmak içindir unutmuşum. Yoksa Tuğba ‘ nın saygısız olduğuna mı katılıyodun ? karıştırdım ben canım bi açıklarmısın sana zahmet. Şimdiden açıklama için teşekkürler cnm :16:

canım desteqin için çok teşekkür ederim böyle zamanlarda verilen destek çok önemli...zaten problem çıkaran 1-2 kişi var...onların dışında sorun yok....biz yolumuza devam edicez cnm olmadı yeni bir topik açıp burdan gideriz...

Demişsin Sena Abla ama ilgilenemedikten sonra yeni topik açmanın anlamı ne ki ? neden çoğul konuşuyosun onu anlamadım ben ? :26:

Problem çıkartmak değildi amaç , amaç topiğin eski günlerine geri dönmesiydi ama “eski” arkadaşlar “yeni” durumdan da çok memnunlar ki sağolsunlar telefon,msn,özelden akın etmişler. Bide anlamadığım nokta bu arkadaşlar nasıl da hemen haber almış topiğe girmeden çok enteresan. Keşke o arkadaşlar da böyle zamanlarda değil de haftada bir – iki topiğe gelselerdi böyle olmazdı herhalde. :29:

Sena Abla herkes rengini belirtsin ne demek ? ben anlamadım ? Gruplaşma mı istiyorsun topikte ?

Sena Abla
madem Tuğba istediğin gibi yapamadı kaptan yardımcılığını neden bunu dile getirip yardımcıyı değiştirmedin ? Bide sen Tuğbayı rastgele mi seçmiştin yoksa o da baya kilo verdi artık bilgisi var diye mi seçmiştin ? Ben yoktum ya bilmiyorum o yüzden :26:

Sena Abla Suzan sen kaptanlıktan çekildin diye değil taraf olmak istemediği için ayrılmış. Taraf olacağını kim ima etti ? kim bu kadına böyle düşündürdü ?

Umay0110 de taraf seçeceğimizi düşünmüş Sena Abla sence neden ?

Blackcat
alıntılarım bile cevaplanmıyor pek kıymetli olduğumu sanmıyorum diyerek yeni topik arayışına girmiş.

Angelteacher 80-89 topiğine davet etmiş topikten ayrılan arkadaşları…

Tuğba hakkında son yazılanlara avukatı olmadığımdan cevap vermek istemiyorum. Kendisi zaten cevap verecektir ama

VE ARTIK BURAYA HİÇBİR ŞEKİLDE BU KONUYLA İLGİLİ BİŞEY YAZILMASIN....BURASI TARTIŞMA PLATFORMU DEĞİL...SABAH DÜN OLAN HERŞEYİ SİLİP AÇTIM PCYİ AMA BAKTIMKİ MUHTEŞEM İKİLİ İŞ BAŞINDA..CEVAP HAKKI DOĞDUĞU İÇİN YAZDIM..BUNDAN SONRA BANA BİŞEY YAZMAK İSTEYEN ÖZELE BUYURSUN!!!!!!

İşte buna yorum yapmak istiyorum.Bu topikte kimin ne yapacağına, ne yazacağına sen karar veremezsin Sena Abla bu son sözü ben söyledim konu kapandı olayını uygulamaya kalkma lütfen. Çünkü ben özelden yürütmüyorum işlerimi buradan desteğimi de sitemimi de herkes görsün istiyorum.

Benim yazdıklarımı görmediğine inanmıyorum artık. Sadece görmek istemiyosun çünkü sitem ediyorum. Seni destekleyen şeyler

yazmıyorum. Benim amacım burda kimseyi kırmak değildi. Ama konuşmalar o kadar sert ve kırıcı ki insanın ister istemez sinirleri bozuluyor

sert cevaplar vermek istiyor.Ama saygısızlık ile suçlanmaktan korktuğum için susuyorum. Bu yazdıklarımı da görmezden gelmezsin

umarım. Cevabını dört gözle bekliyorum. (Gözlüklerimi taktım o manâda dört göz :27: )

dilekcim ve nafcım...yazdıklarınıza o kadar üzüldüm kiiii inanın ağlıyorum.ben hep belirttim taraf değil diye ve ben sen şunu yaptın sen şunun hakkını yedin diye bişey yazmadım.serzenişlerinizde gerçekten haklıydınız....ama senanın yoğun olduğunu bildiğimden cevap yazmadığını biliyorum.yoksa herkese tek tek yorum yazan , menülerini yorumlayan , motive eden senayla tanıştım ben ilk olarak.ve bu ilgilenememesinin geçici olduğunu düşündüm.dedimya gerçekten emeği çok...
ben tubanında emek verdiğini hatta 2 çocukla çok güzel yaptığını yazdım zaten...
senanın üslubunu doru bulduğumu yazmadım...
ayrıca tubanın saygısız olduğuan katıldığımı yazmadım(onu yazarken oğlum başımda ağlıyodu ve neye katıldığımı tam yazamadım)ama tubanın şu yaptığını haksız buldum.tamam kaptan seçiyoruz hadi tavrını.bu bence senayla konuşularak alınacak bi karar....

neyse kızlarr o kadar yanlış anlaşıldımkiiiiii çok şeyler yazmak istiyorum ama yazmıcam.gerçekten yanlış anlaşıldım benim niyetim arayı bulmaktı ama senacığımın yandaşı ilan edildim.eğer ben gerçekten bi yandaş olsaydım birinden birine özleden mesaj atar msn de görüşür veye telaçardım.ama ben bunların hiçbirini yapmadım.
tekrar ediyorum senaya saygım ve sevgim sonsuz.sizleri de çok seviyorum veeee tubayı da çok seviyoruuuummmm.
herbiriniz hakkınız helal edin gerçekten ağlamaktan kafamı da toplayamıyorum biraz dağınık oldu.herşey buraya kadarmış.çok yoğundum zar zor girdim ama kopmak istememiştim.ama bu olanlar ve son yazılanlar gerçekten çok üzdü beni.bu son mesajım herkes hakkını helal etsn herkesle azçok bişeyler paylaştık...

tubacım dilekcim ve nafcım sizlere göreviniz hayırlı olsun.yanlış anlaşılmasın yine sizlere tavır yapıp gittiğim yok.inşşş güzel günler sizlerle olur...

ee 1 aydır motivem gititğinden bildirimi bile unutuyorum:14: sabah tartılmadım buara tartılımıyroum kiloda almadım hatta tartımdan şüphelenmeye başaldım aslınd abuara inceldiğim söyleniyor bakalımm:8:
ama babaannem hala bende onla ilgileniyrou dhaa doğrusu düşkün değil ama ya misaifr oluyor yada bizi çağırna oluyor nenem sayesinde cıs yiyorum arada bir malesef...
ama yinede dikakt ediyorum canlarım.....
ekmek akşmları yememeye bol su içmeye bide her akşam yaırmsaat stepperde çalışıyroum baya etkli olucka gibi...
leslieye yeniden kaynaşamadım buara babaannemde varyaa...
temizlik falan yaptığımda yok yemeksiz olmuyro yaşlı illa hergün sulu bişeyle rolucak....
aaa bide bide kuran dersi alıyorum 3 gün gidiyorum 2saat sürüyor eve koştur koştura geliyorum yaşlı kadın yalnız kalmasın diyee...
sizden ne haberrr çıtırlarr:21:

OoOoo KDR gelmişşş.:52:
Sen ne kadr yesende leslie veya stepperla bişekilde boş bırakmıyorsun kendini.
Gündüz muhabbetlerini özledim valla.
Babanne iyi güzelde seni özlüyoruz.:32:

selam
:3::3::3::3::3:
ben sabah peynir yagsiz tabiki 3 adet yesil zeytin
2 dilim kepekli ekmek
oglen bir kase corba sebzeli
1 kasik yagsiz karnibahr
7-8 adet finduk
1 kase corba
3-4 kasik karnibahar yedim
2 litre su ictim
45 dakika yurudum
ama ortim yok

Kepekli ekmek yerine tam tahıllı ekmek veya çavdar ekmeği yemeni öneririm.
Kepek ekmeği hem kansızlık yapıyor hemde çabuk acıkmamıza sebep veriyormuş:34:
Akşam bu menüde yok mu?
İnş. boş bi arkadaş sana ortilik eder.:16:

Selam canlar... :16:
Ben topiğe uğramazken bırseyler olmus..
Hoş olmasada yasanmıs... ama herseyın hayırlısı...

OoOOo kimlerii görüyorummm.:52:52:

iyi akşamlar herkese. güzel bir gün geçirdim diyetim açısından kaçamaksız:) (gerçi gün daha bitmedi bakalım hayırlısı)
sabah
yarım salatalık
yarım domates
az peynir
5 zeytin
1 dlm kpk ekm.

ara
1 ayran
1 elma

öğlen
1 kase çorba
az taze fasulye
az yoğurt
2 dlm kpk ekm.

ara
2 ceviz
1 su br. süt
1 elma

akşam
az kepekli makarna
1 kase çorba
yağzıs salata (ama az tuzlu):17:
peynir ( diyetisyen akşam tavuk balık vs yoksa peynir ye hayvansal protein alman gerek demişti)

20:30 gibi 1 çay br. süt ve 1 mandalina olacak.

3 lt su ve 2 bardak yeşil çay

Diyetisyenli menüler ne kadar kendini belli ediyor.:9::9:
Afiyet olsun canım.. Doktorlar bu şekilde cidden çok güzel kilo verdiyor.
Bende yarın gidicem bakalım bana nasıl liste verecek.:1:

herkese selam bende aranıza katılıyorum arkadaşlar...
belli bi liste yok değil mi arkadaşlar bende sizle zayıflayayım..

Hoşgeldin gur_bet:3:
Belli bi listemiz yok. :) Burada takılırsan menüleri incelersen zaman içinde öğrenirsin.
Umarım katılımın daim olur.:3:

bugunku menum idare edin gaza gelip yedim

sabah 2 dilim kizarmis ekmek bikac zeytin peynir 1tane haslanmis yumurta

ara birtane armut

aksam 5 bucuk gibi pizza

ozel karisimimdan iciyorum rezene bide su

bu saatten sonra ya cay yada kahve olur okadar

uzun zamandir boyle yemedigim icin midem suanda can cekisiyo cok geldi

aksam corba dusunuyodum ama esim pizza ismarladi yememek olmaz simdi cokda seviyorum buarada simdi 1ay daha yok bugun kacamak gunu sayalim yarindan itibaren aynen devam haftaya yine 1kilo vermeyi umuyorum

Şu özel karışımı bende deniycem ya.
Akşam 5 buçukta yazmışsın ya ben onu önce 5 bucuk pizza diye okudum böyle oldum.:53:
Kaçamaksız gidersen haftada bi kilo tabi ki verirsin.
Yanındayız.:70:

menümmm

sabah
limonlu ılık su 2 kuru kayısı
2 dilim salam
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
4 zeytin
1 domates,1 yeşil biber
1.5 dilim çavdar ekmeği

ara
yok

öğlen
bir tabak tavuklu patatesli bezelye

ara
1 portakal

akşam
1 tabak ıspanak
yarım kase yoğurt

ara(7 gibi)
2 kuru incir

2 lt su
şimdi de yeşil çay içicem

sevgilerrrrrrr:24:

Dönüşün muhteşem olmuş bebeim:9:
Doktor bana kabzlık sorunun varsa sabah ılık suya 1 tk bal at sonra da 1 tane ceviz ye dedi.
Aklında olsun değiştire değiştire içersin.:9:

herkese iyi akşamlar ben spor yapıcam ordanda kahve içmeye davetliyiz öpüyorum herkesi menümüde yazayım
sabah: 2dilim çavdar ekmeği çeçil payniri 2 sosis çay
ara:yeşil çay
öğlen: 3 kaşık çorba sulu köfte patatessiz salata
ara: yarım çay bard. m.suyu 2-3 tane lıgt bisküvi
ara:1 yerli muz
akşam: yarım bardak kola dürüm salata
birazz cıslı oldu ama cuma diye yedim önümüzdeki hafta bomba gibi olmam lazım en az 1 kg vermeliyim inş.

Eyytt orda bi meyva suyu gördüm sanki.:1:
Ardından daa kolaa:1:
Bugün cuma haftaya çok var bi günlük kaçamağını yapmışsn.
Haftaya liste gümbür gümbür gelecek.:1:

Bugün cuma canım.. Sıkma kendini önünde yepyeni 7 gün var.:38:
Yarından itibaren toparlarsın.:38:

kızlar şu leslie nedir biraz bakındım ama pek anlamadım sanırım. biri bana anlatabilirmi lütfeeen?

Canım google a leslie sansone diye arat diyetcenterlı bi sitede linki ivar.
IOrdan indirebilirsin. Hatun sürekli yürüyor walk walkk walkkk :9: Çenesi bi susmuyo.
Çok işe yarıyor ama 3 mile de su gibi kalıyormuşsun.:9:
İndiremezsen söyle yardımcı olayım.

evet dün öğlen simt ve ayran yedim..çok güzeldi..

Bende bugün güya tavıklı salata yicektim sabah uyanamadım. İşe giderken bi simit bi ayran aldım.
Öğleni öyle yaptım.:56:

sabah : 1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,şekersiz açık çay
öğlen :1 dilim kepek ekmeği,3 kaşık yoğurt,1 tane salatalık
akşam :salata ve 7 tane köfte (köfteyi suda pişirdim )

1 lt su içtim..fazla su içemiyorum..

bugün diyeimin 3. günü 75 kg ile başladım diyete

Kepek ekmeği olmamışş. Tam tahıllı bugday ekmeği veya çavdar ekmeği.
Bide kilo çizelgeni yapsana:34:

Öncelikle merhaba :3:
Ben aranıza katılalı bir hafta oldu. Ama dün hariç her gün buraya girdim, menülerimi paylaştım, yazışmaları okudum.
Dünküleri+bugünküleri de az önce bir saat süreyle dikkatlice okudum.

Burayı çok sevdim, kilo verebileceğime ve başaracağıma inandım.
Çevremdekilerin tekliflerini net olarak reddetmeyi öğrendim.
Abur cubur yememeyi öğrendim. :20:
Sayenizde isteyince çok kararlı biri olduğumu ve amacım doğrultusunda her şeyi yapabileceğimi öğrendim.
Ben kaptanı zaten Tuğba sanıyordum. İlk geldiğimde kuralları bana tek tek o açıkladı.
Menülerime o ve pek çoğunuz yorum yaptınız.
Bunlar gerçekten güç veren şeyler.
Her gün buraya menümü yazacağım aklıma geldikçe kendimi kontrol edebiliyorum. Sonra kızlara ne hesap veririm diyorum.
Çok büyük desteksiniz benim için bir haftadır. Umarım çok uzun süre de olmaya devam edeceksiniz.
Eğer bi kaptan seçilecekse kesinlikle o Tuğba olmalı diye düşünüyorum. Ben yeniyim, önceki kaptanı tanımadığım için yorum yapamam.
Ama Tuğba'nın çok daha ilgili ve istekli olduğu çok açık.
Dilek beni tanımıyor sanırım ama onu fikirlerini çok açık ve net ifade ettiği için kutluyorum.:34: Dilek ve Nafı da Tuğba'nın yanında görmek istiyorum :46:
Belki benden hiçbiriniz böyle bir yazı beklemiyodunuz çünkü ben çok çok yeniyim. Ama dediğim gibi tüm yazışmaları okudum ve olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum.:54:

Not: Ben biraz yaşça küçüğüm sizden sanırım. üniversiteye gidiyorum. Size isimlerinizle hitap etmem sizi rahatsız etmiyordur umarım?:1::1:

Merhaba.:3:
Yorumlarına şaşırdım cidden beklemiyordum senden.:9:
Bana Dilek diyebilirsin yaşlarımız yakındır zaten.:1:
Beraber zayıflamak diLeğiYLe:16:

Hoşgeldin Derya abla:3:
Özlettin kendini.:38: Bende dün regl oldum fenalardayım.:9:
Ama buna şükür hiç olamamak daha fena.

canım sen ve bebişiyi olunda kilo çok önemşli değil.bak ne güzel vermiştin kiloları yine verirsin.inşş çoookk sağlıklı bi bebişin olur.öpüyorum seni.

bu da iyiymiş çok gülmek isterdim bu yüz mesaj doldurma topiğine...ama ağlıyodummmmm...

dilekcim ve nafcım...yazdıklarınıza o kadar üzüldüm kiiii inanın ağlıyorum.ben hep belirttim taraf değil diye ve ben sen şunu yaptın sen şunun hakkını yedin diye bişey yazmadım.serzenişlerinizde gerçekten haklıydınız....ama senanın yoğun olduğunu bildiğimden cevap yazmadığını biliyorum.yoksa herkese tek tek yorum yazan , menülerini yorumlayan , motive eden senayla tanıştım ben ilk olarak.ve bu ilgilenememesinin geçici olduğunu düşündüm.dedimya gerçekten emeği çok...
ben tubanında emek verdiğini hatta 2 çocukla çok güzel yaptığını yazdım zaten...
senanın üslubunu doru bulduğumu yazmadım...
ayrıca tubanın saygısız olduğuan katıldığımı yazmadım(onu yazarken oğlum başımda ağlıyodu ve neye katıldığımı tam yazamadım)ama tubanın şu yaptığını haksız buldum.tamam kaptan seçiyoruz hadi tavrını.bu bence senayla konuşularak alınacak bi karar....

neyse kızlarr o kadar yanlış anlaşıldımkiiiiii çok şeyler yazmak istiyorum ama yazmıcam.gerçekten yanlış anlaşıldım benim niyetim arayı bulmaktı ama senacığımın yandaşı ilan edildim.eğer ben gerçekten bi yandaş olsaydım birinden birine özleden mesaj atar msn de görüşür veye telaçardım.ama ben bunların hiçbirini yapmadım.
tekrar ediyorum senaya saygım ve sevgim sonsuz.sizleri de çok seviyorum veeee tubayı da çok seviyoruuuummmm.
herbiriniz hakkınız helal edin gerçekten ağlamaktan kafamı da toplayamıyorum biraz dağınık oldu.herşey buraya kadarmış.çok yoğundum zar zor girdim ama kopmak istememiştim.ama bu olanlar ve son yazılanlar gerçekten çok üzdü beni.bu son mesajım herkes hakkını helal etsn herkesle azçok bişeyler paylaştık...

tubacım dilekcim ve nafcım sizlere göreviniz hayırlı olsun.yanlış anlaşılmasın yine sizlere tavır yapıp gittiğim yok.inşşş güzel günler sizlerle olur...

Sehercim seni üzdüysem çok özür dilerim..:26:
Amacım asla seni kırmak veya üzmek değildi..
Senin üzüleceğini düşünemedim affet..
Herkes aynı düşünecek diye bi kural yok ki.
Herkesin düşüncesine saygım var benim. O konularıda geçtim ben..
Senin tavır yaptıgını falan düşünmedim sadece açıklama yapmıştım.
Üzdüysem ki üzmüşüm affet

öncelikle günaydıınnnnn.
tubacım benim kimseyi savunduğum yok.sana da diyorum hakkını vermek lazım iyi idare ettin.2 çocuk aile sorunların....ama senanın da hakkının yenildiğini düşünüyorum.onun şuan için problemleri vardı ve belki burası 2. planda kaldı.kiii herkesin hayıtında inişler çıkışlar vardır.ben de seninle aynı zamandır burdayım ve senaya bu zamana kadar çok şeyler borçluyuz bence.son zamanlarda böööle oldu diye hoooppp kaptan seçelim olmaz.özelde de konuşuyosunuz bi konuş bakalım.
neyse okula gidiyorum herkese iyi günler diliyorummm.bi daha da bişey yazmıcam bununla ilgili.

tatlım ikinizi de seviyorum kimse yanlış anlamasın ama ben senin yoğun olmadığın ve gerçekten çokkkk güzel kaptanlık yaptığın günleri bildiğim için üzülüyorum.evet ortada bi haksızlık var ama bunu yadırgamıyorum çünkü geçen yıldan beri burdayım ben arkaşadaşlar yeni ve yoğun zamanına denk geldi..kimsenin kopmasını başka bi topiğe gitmesini ya da yeni bi topik olmasını da istemiyorum.şimdi çıkmak zorundayım.canım yarın akşam musait olabilirim ancak görüşürüz ozaman.tüm gün yazılıda olucam tenefüse de çıkamam.inşşş herşey düzelir.
sizleri seviyorum nolur kimse yanlış anlamasın beni.yalnızca eski bir kiloluuu:1: olarak fikrimi belirttim.

hıııııı kimse de bi yere gitmesin.hemen fırsatçılar gelmiş bileeee:47:

ben de yazılı hazırlamaya daldım.topik açık ama yazamadım.
kızlar canlarım birlikte çıktığımız bu yola keşke bööle devam etmesek.bi uzlaşı olsun istiyorum artık ve gitmeden gerçekten kararlıyım oy kullanmıyorum.ama bi sonuç çıkarsa da saygılıyım.ama ben senanın gitmemesi taraftarıyım.keşeke aranızda bi konuşsanız.

yaaa kızlar gerçekten sena çok meşgul olmasa aksatmaz zaten.bu geçici bi dönemdi.biliyorum çok başıboş kaldık ve motivasyon eksildi.ama bu bence sırf kaptnın ilgilenememesinden olmadı bence.herkes gelip "çoookkk açım şunu yedim bunu yedim bıraktım tekrar başladım " diyip durdu.bunlar farketmesek de bizi de etkiler.bak o da zaten koyvermiş ben de şunu yiyeyim canım olur.hep beraber kilo alırız olur.ama önceden kaçamaklar olmaz ve söylenmezdi ve listenin hepsi kilo verip sen alınca haftaya azimle başlardın.
yani diyeceğim o kiiii bu bizden de kaynaklandı bence.

kızlar hemen hemen her yazımda belirtmişim zaten taraf olmadığımı.tubanında güzel yürüttüğünü.ve uzlaşı olmasını istediğimi.heralde benimki genel bi değerlendirme senayla ilgili.haklı olarak son zamanları değerlendiyosunuz siz.neyse dedim ya çok üzüldüm yanlış anlaşıldığıma.hoşçakalın....

arkadaşlaaaarr..bisürrü sayfa birikmiş yaf..ben nası okuyum evli çocuklu hatun o kadar sayfayı..hayrına biri deyiversin kızım bağırır birazdan..oylamamı yapıldı..kim kaptan?kim yardımcı??biz yenileri üzmeyin artık nolur..binbir heves geldim ortalık karıştı...

utanç tablosu menümü de yazayım..bugün 1100 gr vermiş olmamın şerefine..kendime tatil ilan ettim..aslında şu saate kadar etmemiştim de akşam 9 dan sonra baayya bi tatil oldu..çünkü boğazım öttü resmen öttü gittim kendime kek yaptımmmm:8::18::8::26:mutlu ama pişmanımmmm..yedimmmm..ama yarın sil baştan tabiki..sağlıklı beslenmye devam..

sabah: aç karna 1 bardak ılık su.3 dilim ekmek,1 yumurt, 2 küçük dilim kaşar, çok az beyaz peynir, 2 küp kavrulmuş kıyma, 1 çay kaşığı reçel, 1 zeytin ve rezene çayım..

ara:1 avuç fındık badem leblebi üzüm mix, küçücük bir bayram çikolatası

öğlen: 1 tabak yeşil fasülye, 1 dilim ekmek, yoğurt

ara: 1 muz dayanaamdımm regl olunca krizdeyim, müsli yarım yağlı sütle

akşam: 2 3 köfte büyüklüğünde haşlanmış et, 4 5 kaşık yeşil fasülye, salata, yoğurt, 1 lokma ekmek

ara: 2 dilim kekkkkkk:26::52:

Back
X