yazdıklarınızı içim sızlayarak okudum... bir parça kilo versinler diye uqraşıp didindiqim arkadaşlarım bunlarmı benim...sabahtan akşama kadar topikte olup herkesle tek tek ilgilendiqim günler unutulup son 2 aydır kursumdan dolayı (haber verdiqim ve kaptan seçelim dediqim halde ki zaten kursum 2 ay sürecek demiştim ) eskisi gibi ilgilenmediqim için bana sarfettiqiniz onca lafı yutup topiqe devam etmem mümkün deqil...zaten gördüqüm kadarıyla aslında kimsenin umurunda deqilmişim...bana çekip gitmek düşer ve kim olsa aynı şeyi yapar...ama unutmayın ektiqinizi biçersiniz....tek yaptıqım yoqunluqumdan dolayı topiqle ilgilenmemek....yeni kaptan seçelim dediqim halde olayı buralara getirip beni suçlu ilan ettiniz...acı bir tecrübe oldu bana....acılar bıraktınız içimde....son bişey daha; tuqba mesajlarının birinde benim için tekrar kaptanlık sevdasına heves etmiş yazmış...ben nil varkende asla kaptan olmak istemedim...nil çok ısrar etti hatta kabul etmedim... birden topiqi bırakıp gitti bidahada gelmedi..zaten 2-3 kişi vardı topikte....mecbur liste yaptım ve kaptanlık serüvenim başlamış oldu....buraya gelen herkes özel ilgi istedi benden...gerektiqi yerde özelden....elimden ne geldiyse yaptım eskiler bilir... zaman zaman ailemden fedakarlık yapıp onlarla geçireceqim zamandan çalıp uzunn listeler yaptım...sırf burdan ayrı kalmamak içim yazın tatile çıkarken ve bayram tatillerinde laptopumu yanıma alıp vodem satın aldım ve ciddi miktarda para ödedim...zamanım vardı evdeydim işim gücüm yoktu...ilgilenebildiqim kadar ilgilenmeye çalıştım...tuqbayada diqer topikten atıldıqında elimden gelen yardımı yapıp onu bu topiqe kazandırmaya çalıştım..tuqbada çok başkadır emeqim..zor günler yaşadı ve aşması için elimden geleni yaptım..beni üzen herşeyi unutup beni bukadar kolay karalaması..ve yazdıkları öyle acıki sanki ben onun düşmanıymışım gibi...
ve şu son olan olaylarda şunu anladım...
herşey boşunaymış...
HOŞÇAKALIN....
ve şu son olan olaylarda şunu anladım...
herşey boşunaymış...
HOŞÇAKALIN....