70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Liste için beklerim.:34:
Diyetisyene gidicem heyecanlıyım kalbim güpp güp:18: ( bu ne demekse :60: )

Elsnopy
nasılsın?? Çok azimli vede kararlı çıktın valla. Topikten ayrılanlar genelde kilo alır çünkü.
Bizimle muhabbet et hep bekleriz :9:

Chemess sen nasılsın?? İçtin mi çayını? :27:

ben de diyetisyene gitsem mi diye düşünüyorum,aslında biliyorum nasıl verebileceğimi. diyetisyenden iyi tanıyorum kendimi. ama motivasyon yok bende,bir gün dikkat ediyorum ,ertesi gün bozuyorum.
menümü önceden planlamaya karar verdim. hem her akşam ne yemek yapsam diye düşünmem. vakit de kaybetmem.

Merhaba hanımlar.Yeni üyeyim ve zayıflamaya çalışıyorum,azminize imreniyorum.Haftada 3 gün platese gidiyorum,hergün 4 km yürüyorum ve akşam 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum.82 günde 3,5 kg verebildim.Umarım bende bir an önce zayıflarım.

herkese günaydın bende dün katıldım aranıza

bikaç sorum olacak yardımcı olabilir misiniz?
1-çizelge yapmam gerekiyomuş..nasıl yapacağım
2-sanırım herkesin ortisi var ben nasıl orti olacağım

biraz önce kahvaltımı yaptım...
2 dilim çavdar ekm+beyaz köy peyniri+4 dilim sucukla yapılmış yağsız tost
3 zeytin
1 az köy tereyağlı yumurta
kahvaltı sonu tubanın karışımından 2 bar içtim..
bugün başladım..bu hafta kullanıcam..
bariz bi şekilde işe yaramazsa bırakırım..
öğlen oturmam var..kesinlikle cıss yicem..
bu aralar akşam yemelerim başladı..kociş il dışında ondan mı ne..
inşallah bugün yemem..öğlen cısss
akşamada salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum.(inşallah)

Günaydınnn :3: o karışımdan bende bu hafta yapmak istiyorum çok merak ediyorum etkisini :26:

merhaba sena hanım hoşçakal dedinize göre muhtemelen yazdıklarımı okuyamayacaksınız ama ben msjınızı cvpsız bırakmamak adına yazmak istedim ben burayla tanışalı 6 ay oldu aktif olarak yazmamsa 1.5,2 ay falan 73 lü kilolardan 58 li kiloda sabitim şuan,buraya ilk geldiğimde bu kiloları vermemde sizin kılavuzun tuğbanın menülerini takip etmemin çok işe yaradığını söyleyip hepinize ayrı ayrı teşekkür ettim tuğba ve kılavuzdan çok içten yaklaşımlar vede yanıtlar geldi kaç kere menümü yazdım aşağıda nickinizi görüyordum kaptan yorumlarmısın yazıyordu sizse muhasebe konularında başka arkadaşlarla yazışıyor buradan,anlamadığınız konular içinse onları özele falan çağırıyordunuz sizi tanımam yazdıklarım şahsınıza ait şeyler asla değil kaptanlık görevinize.emininki çok iyi bir eş anne vede insansınızdır görevi bırakmak istediğinizi ama kimsenin kabul etmediğinizi söylüyorsunuz nasılki ben ilk geldiğimde benim menülerimi yorumlamamanıza ama aynı gün ve saatlerde başka insanlarla muhasebe konuşup onlrı özele çağırıp içerlediysem vede birşey diyemediysem başka konularda başka insanlarda içerleyip bu bırakma teklifine içlerinden gelen doğru yanıtı verememişlerdir belki hiç düşündünüzmü,onun için şuçlu aramak çözüm asla değil birşeyler yaşanmışsa etki tepki neden sonuçlar neticesinde biriki birike bu noktaya gelmiş olabilir kimse kimse düşmanı değil kimsede sizi karalamadı düşman ilan etmedi ama bu son 2 gündür yaşananlarda sizin uslubunuz durumu bu noktalara getirdi sena hanım daha ılımlı daha yaşınıza yakışır yanıtlar verseydinizki bu iş buralara gelmeyecekti vede siz hoşçakal demicektiniz bence hoşççakal demeyin ve de burda olmaya devam edin dinimizde küslük bir tülbentin kuruma süresi kadardır illa kaptan olmanız şartdeğil tecrübelerinizde insanlar başka şekilde yararlanır illa bir isim takılması şart değil emeklerinizin olduğunu bilmek için eskilerden olmaya gerek yok sayfaları biraz okuyan hemen anlar zaten.onun için bence kimseye küsmeyin vede normal erginsena olarak takılmaya devam edin siz kırgınsanız başka insanlarda size kırılmış olabilir unutmayın konu zaten kapandı ama illaki kaptan olmanıza gerek yok sena abla olarakda burda herkesle iletişiminizi devam ettirin bence dün dünde kaldı hükümetler bile devriliyor politikacılar kavgalar ediyor ama kimse bırakıp gitmiyor devam edip yoluna bakıyor sevgiler

:46::46::46::46::46::46:

sevgili dilek ben kilomu korumadayım bildirim yapmasam vede öylesine takılsam olurmu haftalardır 58im zaten vede bunu sabitlemek için çalışıyorum herkese günaydınlarrrrrr bu arada çeneye dalıp selamı unuttum umarım herkes iyidir

Günaydınnn :38: bende 55 olsam sonra sabitlesemmm ne kadar güzel olur :52::52: Ben iyiyim bu arada sende iyisin inşallah :38:

günaydın cnm tşk ederim

valla yicem zaten tartıda yok ama göbekten anlıyorum artıdayım pazartesiden itibaren düzeliyorum

günaydın cnm valla yapıyımda çıksın aradan :27: :27: :27:

Afiyet olsun cnm :56::56:

ben de diyetisyene gitsem mi diye düşünüyorum,aslında biliyorum nasıl verebileceğimi. diyetisyenden iyi tanıyorum kendimi. ama motivasyon yok bende,bir gün dikkat ediyorum ,ertesi gün bozuyorum.
menümü önceden planlamaya karar verdim. hem her akşam ne yemek yapsam diye düşünmem. vakit de kaybetmem.[/QU
merhaba canım normal günlük pişirdiklerini az yağlı pişirip miktarlarını abartmadan onları yiyebilirsin bence bu bence daha kolay tabi sana uyanı sen daha iyi bilirsin ben diyet listelerine uyarak değil günlük pişirdiklerimin porsiyonunu azaltarak verdim 15 kiloyu bu bana daha kolay geldi

Elsnopy
nasılsın?? Çok azimli vede kararlı çıktın valla. Topikten ayrılanlar genelde kilo alır çünkü.

O güp güp durumu bende de var :1::1:

Merhaba hanımlar.Yeni üyeyim ve zayıflamaya çalışıyorum,azminize imreniyorum.Haftada 3 gün platese gidiyorum,hergün 4 km yürüyorum ve akşam 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum.82 günde 3,5 kg verebildim.Umarım bende bir an önce zayıflarım.

Aramıza hoşgeldinnn :3: sporun güzel ayda 1 kilo gitmiş sanırım yemeklerinden kısarak mı kısmadan mı verdin canım :26:

Günaydın aramıza hoşgeldin :3: orti olayınca yardımcı olabilirim :29: önce kendini tanıt bakalım boyu boyuna huyu huyuna bi orti bulmaya çalışalım :1: Haftalık Listeye girdikten sonra orti listesine alabilirim seni cnm :34:

hoşgeldin canım çizelge işini dilek çok iyi anlatır nafda yardımcı olur sana az bekle hele
orti bulmak için orti arıyorum de kilonu falan yaz uygun arkadaşlar sana yazar zaten

Günaydınnn :3: o karışımdan bende bu hafta yapmak istiyorum çok merak ediyorum etkisini :26:

:46::46::46::46::46::46:

Günaydınnn :38: bende 55 olsam sonra sabitlesemmm ne kadar güzel olur :52::52: Ben iyiyim bu arada sende iyisin inşallah :38:

Afiyet olsun cnm :56::56:

günaydın naf benim süt annemin adıda nafiya biliyomusun bende iyiyim sağol ben 55 olabileceğine inanıyorum yavaş olsun ama olsun vede geri gelmesin kilocuklar inşallah

Günaydın kızçeler :3: biraz geç kaldım bugün :1: geçmişe daldım işlere daldım ancak yazabildim :29:

Nasılsınız ne var ne yok :16:

Elsnopy

hepinizi günaydın bir geçmişe takılıp gelem. kahvaltıyı yeni yaptım bundan sonra size yedikleimi devamlı yazacam kızlar
en azından veremiyom diye zırlarken alıntı yapıp ama bunu yemişsin dersiniz :)
kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek
2 dilim salam
1 kk peynir
3 zeytin
ha birde annemin acılı dometesli kahvaltılığından 2 kaşık kadar(ev yapımı içinde yağ yok domates birber baharatla yapılıyo salça gibi bir şey ben pek severim )
ara meyve
öğlen (geç olduğu için olmayacak meyve yada süt içecem yine de
akşam
ızgara et 1 dilim tam tahıllı ekmek salata ayran yada yoğurt
bir de kaptan ilk sorumu soram: izninizle sizin listenizin dışına çıkacam niye derseniz sizin listede sadece sabah ekmek var ama ben diyetisyene gittiğimde hep 3 öğün ekmek veriyordu ben yemem zaten dediğimde tam tahıllı ekmeğin hem yemeklerde midenin asitini alması hem doyurması hemde b vitamini ihtiyacını karşılaması açısından mutlaka yememi söyledi. ben o dönem bir ayda 3,5 kiloyu günde 4 dilim ekmekle verdim ve hiç ekmek yeme alışkanlığım olmamasına rağmen resmen rejimle ekmeğe başlamıştım. sakıncası varmı liste dışı diyetimi yayınlamamın. :32:

Günaydın aramıza hoşgeldin :3: orti olayınca yardımcı olabilirim :29: önce kendini tanıt bakalım boyu boyuna huyu huyuna bi orti bulmaya çalışalım :1: Haftalık Listeye girdikten sonra orti listesine alabilirim seni cnm :34:[/QUOTE]

boy : 1,74........kilo :73 kocaeli gebzede oturuyorum.yaşım 26 (27 ye son 3 gün :43: ) 4 şubatta düğünüm var. 4 gün önce bi diyete başladım 75 kg ile şuan 4. günüm ve 73 kiloyum

iyiyim sağol canım ismim sevde 28 yaşındayım sevde diyebilirsin bana umarım sende iyisindir görevin hayırlı olsun başarılar yani bildirim yapmadan takılabilirim öyleyse teşekkürler

Sevdeee derim tabi kiii.:9:
İyiyim bende işe geldim gene yarım gün çalışmaca sonra bi diyetisyen macereası.
Sonrada Allah kerim artık.:27:

menümü önceden planlamaya karar verdim. hem her akşam ne yemek yapsam diye düşünmem. vakit de kaybetmem.

Canım bi ara ben öyle yapıyordum çok iyi oluyodu.
Cuma gününden haftalık ne yiyeceğimi yazıyordum h.sonu alışverişimi yapıyodum sonra gün gün yada günleri karıştırıp istediğimi yiyodum.
Rejimlik belli şeyler var zaten bezelye, taze fasulye, ıspanak, pırasa, karnabahr, brokoli vs bunlara bayılırım ben.

Hoşgeldinnn.:3:
Ne güzel ne kadar çok aktiviten varmış. Ben sadece toto büyütüyorum:9:
Katılımın daim olur inş.:16:

Birazdan kopyalıycam resimli canım bakarsın.:27:

Tırsmanın verdiği bi güp güp sanırım :60:

hepinizi günaydın bir geçmişe takılıp gelem. kahvaltıyı yeni yaptım bundan sonra size yedikleimi devamlı yazacam kızlar
2 dilim salam
1 kk peynir
3 zeytin
ha birde annemin acılı dometesli kahvaltılığından 2 kaşık kadar(ev yapımı içinde yağ yok domates birber baharatla yapılıyo salça gibi bir şey ben pek severim )
ara meyve
akşam
bir de kaptan ilk sorumu soram: izninizle sizin listenizin dışına çıkacam niye derseniz sizin listede sadece sabah ekmek var ama ben diyetisyene gittiğimde hep 3 öğün ekmek veriyordu ben yemem zaten dediğimde tam tahıllı ekmeğin hem yemeklerde midenin asitini alması hem doyurması hemde b vitamini ihtiyacını karşılaması açısından mutlaka yememi söyledi. ben o dönem bir ayda 3,5 kiloyu günde 4 dilim ekmekle verdim ve hiç ekmek yeme alışkanlığım olmamasına rağmen resmen rejimle ekmeğe başlamıştım. sakıncası varmı liste dışı diyetimi yayınlamamın. :32:

Günaydın catim :9:
Liste değişecek:34: Diyetisyenler evet hemen hemen her öğüne ekmek veriyorlar.
Akşam çorba içersen ekmek hakkını kaybediyosun yalnız.
Bide ben yenilen cıssları unutmam merak etme sen :27:

Aramıza hoşgeldinnn :3: sporun güzel ayda 1 kilo gitmiş sanırım yemeklerinden kısarak mı kısmadan mı verdin canım :26:

Günaydın aramıza hoşgeldin :3: orti olayınca yardımcı olabilirim :29: önce kendini tanıt bakalım boyu boyuna huyu huyuna bi orti bulmaya çalışalım :1: Haftalık Listeye girdikten sonra orti listesine alabilirim seni cnm :34:

Sağol NaF.Yemeklerden kısarak derken;önceden dondurma,çikolata,meyve suyu içerdim artık yemiyorum,çikolata belki haftada 1 parça.Kızartma yemiyorum.Hamurişi pasta kurabiye yemiyorum siyah çay içmiyorum,günde 2 fincan türk kahvesi içiyorum tabi ki sade.Hergün yeşil çay içiyorum iki kupa ve bir kase yogurt göbek çevresindeki yagları eritirmiş.Diyetisyen söyledi.Akşam 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum.Bir de uyanır uyanmaz 1 bardak su içip iki kayısı yiyorum.

günaydın naf benim süt annemin adıda nafiya biliyomusun bende iyiyim sağol ben 55 olabileceğine inanıyorum yavaş olsun ama olsun vede geri gelmesin kilocuklar inşallah

aaa ne güzel :17: benim iş arkadaşlarım bana nafia diyolar (müşterilerden biri adıma faks çekmiş ama nafia yazmıştı ordan kaldı 4 senedir böyle ) :1: kankalar naf :1: ailem na-fi-ye diye a harfini uzatarak söylüyo :1: tanımayanlar nafiye diye hızlıca söylüyo :1: dün kargocu nefiye dedi ve koptum :1::1: bir isim daha kaç farklı şekilde söylenebilir dedim yazık adam tuhaf tuhaf baktı yüzüme :1::1:

Bende inanmaya başladım kendime :29: 55 olucam sonraaaa :emir_bebek::emir_bebek: :nazar::nazar:

2 dilim salam
1 kk peynir
3 zeytin
ara meyve
akşam

Günaydın canımm :3: çemen mi oo :56: sarımsak ve cevizde ekliyoruz biz :56::56: bende bayılırım :56:

Birde o hatırlatma işini Dilek süper yapıyo :52::52:

Kaptan gelince cevaplar ben atlamış olucam soruya ama :1: biz o listeyi değiştirmeyi düşünüyoruz zaten tatlım bunun görüşmelerini yapıyoduk bugün Dilek ile :29: hep birlikte ortak bir liste yapalım diyoruz. :29: Tüm topik' in düşüncelerini ve isteklerini içeren bir liste :29:

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php sitesine giriyorsunuz veee aşağıdaki resimleri takip ediyosunuz.
Yapın olmazsa yardımcı oluruz.:34:
$1.webp

$2.webp

$3.webp

$4.webp

$5.webp

$6.webp

Son düzenleme:
Selam kızlar, Bayanlar :3::3:

Acaba rica etsem benide aranıza alırmısınız ??

1,69 boyunda 69 kilo hipoglisemi (şeker başlangıcı) ve troid hastasıyım. 21 yaşındayım. Marta kadar 61 kiloya düşmek zorundayım 1600 klorilik diet listem var kılı kılına uyamıyorum ancak elimden geldiğince yapıyorum. Doktorum şuan spor isteğime bıraktı hastalığım olduğu için spor kilo vermeni hızlandırmaz dedi. Bende sporu daha sonraya bıraktım. 5 aydır hiç kilo veremedim çok dikkat etmem rağmen 2 haftadır diyetteyim ve sadece 1 kilo verebildim :18::18::18: Çok yavaş verebiliyorum hastalıklardan dolayı motive olmaya ihtiyacım var :14::14::14: Giymediğim bedenleri giymeye başladım en son 38 beden trendyoldan aldığım bluzun göğüs kısmı çok sıktı kollardan girmedi oturdum ağladım :14: Geride göndermedim giyicem içine sığıcam diye. inşallah yaza doğru sığıcam içine :14:
Bu arada İsmim Sineray Cemre hangisini kullanmak isterseniz :16:
hoşgeldiiiiiiin
kızlar şu leslie nedir biraz bakındım ama pek anlamadım sanırım. biri bana anlatabilirmi lütfeeen?
canım oleslii saygın bir ablamızdır bol bol yürütür bende link yok ama leslii ile yürü diyet center yazarsan sanıım google amcadan bulursun. 3 mili öneririm ben en yorucu ve zevklisi o...
Sevdeee derim tabi kiii.:9:
İyiyim bende işe geldim gene yarım gün çalışmaca sonra bi diyetisyen macereası.
Sonrada Allah kerim artık.:27:

Canım bi ara ben öyle yapıyordum çok iyi oluyodu.
Cuma gününden haftalık ne yiyeceğimi yazıyordum h.sonu alışverişimi yapıyodum sonra gün gün yada günleri karıştırıp istediğimi yiyodum.
Rejimlik belli şeyler var zaten bezelye, taze fasulye, ıspanak, pırasa, karnabahr, brokoli vs bunlara bayılırım ben.

Hoşgeldinnn.:3:
Ne güzel ne kadar çok aktiviten varmış. Ben sadece toto büyütüyorum:9:
Katılımın daim olur inş.:16:

Birazdan kopyalıycam resimli canım bakarsın.:27:

Günaydın catim :9:
Liste değişecek:34: Diyetisyenler evet hemen hemen her öğüne ekmek veriyorlar.
Akşam çorba içersen ekmek hakkını kaybediyosun yalnız.
Bide ben yenilen cıssları unutmam merak etme sen :27:

hatırlatcanım vur yüzüme :57: bunu yemişsin ama diye :) neyse ben kalkar. makineden çamaşırlar çıkacak yenilei girecek blaşık mak. doldurup çalıştırılacak. sonracıma ev süpür sil bugün temizlik günüm cigara molası verdiğimde uğrarım buralara...

aaa ne güzel :17: benim iş arkadaşlarım bana nafia diyolar (müşterilerden biri adıma faks çekmiş ama nafia yazmıştı ordan kaldı 4 senedir böyle ) :1: kankalar naf :1: ailem na-fi-ye diye a harfini uzatarak söylüyo :1: tanımayanlar nafiye diye hızlıca söylüyo :1: dün kargocu nefiye dedi ve koptum :1::1: bir isim daha kaç farklı şekilde söylenebilir dedim yazık adam tuhaf tuhaf baktı yüzüme :1::1:

Bende inanmaya başladım kendime :29: 55 olucam sonraaaa :emir_bebek::emir_bebek: :nazar::nazar:

Günaydın canımm :3: çemen mi oo :56: sarımsak ve cevizde ekliyoruz biz :56::56: bende bayılırım :56:

Birde o hatırlatma işini Dilek süper yapıyo :52::52:

Kaptan gelince cevaplar ben atlamış olucam soruya ama :1: biz o listeyi değiştirmeyi düşünüyoruz zaten tatlım bunun görüşmelerini yapıyoduk bugün Dilek ile :29: hep birlikte ortak bir liste yapalım diyoruz. :29: Tüm topik' in düşüncelerini ve isteklerini içeren bir liste :29:
evet ya şu listeye bir el atın pek gıcık duruyo :52::52::52:
çemene benziyo ama daha sulu bunda sarımsak yok sirke var cevizde yok tam tarifi bilmiyom ama makarnanın üstüne falan iyi oluyo :) bir de kahvaltıda mideyi temizliyo hissediyom. neyse ben kaçar ev işleri beni bekler:10::10::10:

Bide kızlar.
Diyetisyen bana yemek sıralaması verdi. Geçen hfta öyle bi konuştuk listemi vermedi ama genel şeylerden bahsetti.
Hedefimiz yeme düzenini değiştirmek dedi.
Yemeklerde şu şekilde yenildiğinde ayda 1 kilo garanti verebilirsin dedi.

Su,
Çorba,
Salata,
Cacık/Yoğurt/Ayran
En son ana yemek :34:

Hımm bide yemek yerken çatal kullan dedi bana.:27:
Öyle ekmeği alıpta yemeğin suyuna banmak yok dedi.:27:
Denemek isteyen olursa aklınızda olsun. Ben bugün listeyi aldığımda bu şekilde beslenicem.
Ablam 16sında aldı listesini 75.5 kilo falandı sanırım dün 71 kiloydu.:34:

Son düzenleme:
boy : 1,74........kilo :73 kocaeli gebzede oturuyorum.yaşım 26 (27 ye son 3 gün :43: ) 4 şubatta düğünüm var. 4 gün önce bi diyete başladım 75 kg ile şuan 4. günüm ve 73 kiloyum

4 Şubat derken önümüzdeki 4 şubat mı :52::52: nasıl bi diyet canım o :26: hayırlısı olsun bu arada :29:

Olabilir :1::1:

Sağol NaF.Yemeklerden kısarak derken;önceden dondurma,çikolata,meyve suyu içerdim artık yemiyorum,çikolata belki haftada 1 parça.Kızartma yemiyorum.Hamurişi pasta kurabiye yemiyorum siyah çay içmiyorum,günde 2 fincan türk kahvesi içiyorum tabi ki sade.Hergün yeşil çay içiyorum iki kupa ve bir kase yogurt göbek çevresindeki yagları eritirmiş.Diyetisyen söyledi.Akşam 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum.Bir de uyanır uyanmaz 1 bardak su içip iki kayısı yiyorum.

Çok iyi yaa :53: peki neden bu kadar az kilo verdin canım :26: benim dikkatimi o çektiği için sordum yemeklerinden kısarak mı verdin diye :26: Diyetisyen kontrolünde mi zayıflıyorsun şuan :26:

Back
X