canım ben her tür okurum. canavarım bu konuda elime ne geçse okurum. o sebeple zaten aynı anda 3-4 kitap okurum.mesela şuan okuduklarımı sayayım. işyerinde karatay diyetinin kitabı, bir tane de rus yazarlardan birinin kitabı var adı aklıma gelmedi onları okuyorum öğlen veya fırsat buldukça.. evde yatak odasında yatak başında "akıl dışının mantığı" isimli bir kitap var yatmadan 5-10 sf okurum. çantamda "meleklerle yaşamak " adlı kitap var onu bitirdim sayılır. salonda da yeni başladığım "ölümün simyası" isimli bir kitap var. wc de de bir polisin yazdığı köşe yazılarından oluşan bir kitap var :26:kaç etti ? 6Canım ne tür seviyorsun. Ben öyle okuyamıyorum ama hastalık var bende. 400-500 sayfalık mesela bir kitaba başladım mı en çok 2. günde bitiriyorum. Bitiremezsem hasta olurum yaa.
Tuğbacım çok geçmiş olsun kuzuna. Allah şifa versin.
Kaptanım bir şey soracağım, menülere bakıyorum genelde süt falan içiliyor. Sütün diyette bir önemi var mı? Birde sanırım sen meyveden sonra da süt içiyordun. Ne işe yarıyor acaba?

Gene geldim ben.![]()
Bugün diyetisyen macerasını anlatacaktım size.
Kan tahlili yaptırmıştım kansızlık çıktı sadece.
Normalinde bayağı altındaymış.
Bunun için haftada 2 kere 1 tk pekmez ve akşamları 21:30 da 1 avuç çekirdekli kuru üzüm verdi.
Genel olarak listeyi soru cevap şeklinde hazırladı zaten.
Benim sabahları midem bulanır genelde kendimi zorlayarak kahvaltı etmeye çalışırım.
Bunun için kalktıgımda Türk kahvesi verdi.
Biraz hızlı gitmesini istiyorum ilk başta dedi. Listeyi o yönde hazırladı.
Genelde herkesin bildiği gibi bir öğün - ki öğlen için et,tavık veya ton balığı verdi - et bir öğün sebze yemeği verdi.
Sabah, öğle, akşam 1 dilim ekmeğim var.
Bakalım yarından itibaren devam edicem.
Tekrar ayın 28inde gel dedi haftalık tartılmana devam et veremediğini düşünüyosan daha öncede gelebilirsin dedi.
Ayın 28 i için hedefimiz 67
Hep birlikte inş. kurtuluruz şu kilolardan.![]()
inşallah canım valla bu son olaylarla iyi gazdayım. yaza kadar 38 bedene girecem hırslıyım.bugünkü menümü yazmıştım ama acık farklı yedim düzeltmelerle tekrar yayınlayam.
kahvaltı: 2 dilim tam tahıllı ekmek
2 dilim salam
1 kk peynir
3 zeytin
ha birde annemin acılı dometesli kahvaltılığından 2 kaşık kadar(ev yapımı içinde yağ yok domates birber baharatla yapılıyo salça gibi bir şey ben pek severim )
ara meyve
öğlen (geç olduğu için olmadı bir muz yedim)
ara (sonracıma çok acıktım bir dilim ekmek iki parça salamı bir bardak meyve suyu ile yedim)
saat oldu sekiz kocacık gelmeyince 1 elma yedim
akşam saat dokuzda oldu ya
ızgara et(100 gr kadar)salata yoğurt
akşam ekmeği yemedim artık geç oldu diye:) şimdi tubanın formülden yapacam neredeydi tarif bir bakam