70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmişi okuya okuya bitiremedim ayy offsss...
neyse inşallah sonuç hepimiz için hayırlı olur.
tuğba,dilek ve naf yeni görevleriniz hayırlı olsun..size başarılar diliyorum..
bundan sonra bizim diyetisyenlerimiz sizlersiniz..:52::52::52:

Dilekcim liste için ellerine sağlık,harika olmuş.herne kadar tuğba eksik desede ben bir eksik göremedim.
bu arada yazdığın mesajın aynından banada yazmanı istiyorum:52::52:tabiki diyetisyenle ilgili olanından:52:

Dilekcim liste için ellerine sağlık,harika olmuş.herne kadar tuğba eksik desede ben bir eksik göremedim.
bu arada yazdığın mesajın aynından banada yazmanı istiyorum:52::52:tabiki diyetisyenle ilgili olanından:52:

Üstte sağ tarafta / kontrol paneli
Açılan sayfada sol altta profili düzenle
Açılan sayfada kişisel rütbe alanına yazıyorsun canım.

günaydın arkadaşlar ben uyandığım gibi elma yedim daha kahvaltı yok eşimi bekliyorum , beraber yapalım diye problem olur mu acaba yoksa sabah kahvaltısını öğle yemeği mi sayayım

herkese günaydın. kahvaltımı yaptım şimdide dışarı çıkıp yürüyeceğim. üşümesem tabi burası biraz rüzgarlı. sonra uğrarım yine.
ne güzel ya artık menülerimiz değerlendiriliyor. teşekür etmeyi borç bilirim.

dilekcim diyetisyen işe yarayacak galiba:1::1::1:
teşekkürler fistuk:9::9:

İns canım işe yarar. Mayıs a kadar 57i görmem gerekiyor.:52:

herkese günaydın. kahvaltımı yaptım şimdide dışarı çıkıp yürüyeceğim. üşümesem tabi burası biraz rüzgarlı. sonra uğrarım yine.
ne güzel ya artık menülerimiz değerlendiriliyor. teşekür etmeyi borç bilirim.

Hava yağmurlu istanbul da da. Bende ablalardan birini arıyım da avm turu yapayım bari.
Elimizden geldiğince yorumlıycaz canım.:34: Genede gözden kaçarsa affolar :34:

günaydın arkadaşlar ben uyandığım gibi elma yedim daha kahvaltı yok eşimi bekliyorum , beraber yapalım diye problem olur mu acaba yoksa sabah kahvaltısını öğle yemeği mi sayayım

H.sonları 2+2 besleniyorum bende kahvaltıyı geç yaptım mesela aralada gene ceviz veya ufak şeyler yerim ama yemeği 5-6 gibi yerim ondan sonra da meyvayla yada çekirdekli kuru üzümle kapatacagım.
Ardı ardına yersen çok şiş hissedersin zaten kendini.
Akşam yemeğini 8den önce yemege calıs canım.:34:

ben neden bütün sayfaları okuyamıyorum yaa:50: ne kadar hızlı ilerliyo sayfa..bide bilgisayar 3 kişi ortak olunca sıra bana gelmiyo..

tuğba arkadaşım kızın için çok geçmiş olsun..

Ben menümü biraz sıkı tutuyorum çünkü 1 ayım bile kalmadı..
domates pek yiyemiyorum kışın çok tatsız geliyo bana domates..
kepek ekmeğim henüz bitmediğiiçindiğer ekmeklere geçemedim..Bizim burda BİM ve HAKMAR var.çavdarlı yada tahıllı ekmekler bu markeetlerde var mı acaba yada nerden alabilirim..

Sabah kahvaltım : 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, 2 dilim beyaz peynr.

öğlende : yumurtalı menemen,salata

akşam :haşlanmış yoğurtlu makarna

bende bir slogan yazmak istiyorum aşağıya ama nasıl yazılıyo bilmiyorum.ilk tarif edenden 10 kilo gitsin:52::52:

tüh kaçırdık 10 kiloyu dilek benden önce davranmış :27:
günaydın hanımlar. kahvaltımı yazayım öğle ve akşamıda akşama artık :)
sabah:
2 dilim tam tahıllı ekmek kızarttım :24:sonra bir baktım :53:üzerine acıkta becel sürmüşüm:50:
biraz domates salatalık
3 yeşil zeytin, çok az peynr, bir tanede vişne reçelinin vişnesi
sabah tubanın iksirden de içtim ama tadını pek sevmedim :50: dolaba koydum bakalım 1-2 gün içmeyi deneyecem belki alışırım tadına:51:
dilek listen çok güzel pekmek kabak çekirdeği bilem var daha ne olsun :9:

ben neden bütün sayfaları okuyamıyorum yaa:50: ne kadar hızlı ilerliyo sayfa..bide bilgisayar 3 kişi ortak olunca sıra bana gelmiyo..

kepek ekmeğim henüz bitmediğiiçindiğer ekmeklere geçemedim..Bizim burda BİM ve HAKMAR var.çavdarlı yada tahıllı ekmekler bu markeetlerde var mı acaba yada nerden alabilirim..

Sabah kahvaltım : 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmeği, 2 dilim beyaz peynr.

birde bende orti arıyorum..SEVGİLER...

tüh kaçırdık 10 kiloyu dilek benden önce davranmış :27:
günaydın hanımlar. kahvaltımı yazayım öğle ve akşamıda akşama artık :)
sabah:
2 dilim tam tahıllı ekmek kızarttım :24:sonra bir baktım :53:üzerine acıkta becel sürmüşüm:50:
biraz domates salatalık
3 yeşil zeytin, çok az peynr, bir tanede vişne reçelinin vişnesi
sabah tubanın iksirden de içtim ama tadını pek sevmedim :50: dolaba koydum bakalım 1-2 gün içmeyi deneyecem belki alışırım tadına:51:
dilek listen çok güzel pekmek kabak çekirdeği bilem var daha ne olsun :9:

Öhöömm öhöööö becell mii:52::52:
Sürmesen olmazdı dimi.:52:
Afiyet olsun pekmezi kansızlık var diye verdi yerlerde sürünüyo değer çünkü.:9:
Bende yapıcam hala evde elmayla karabiber yokmuş dışarı cıkınca alıcam ins.
Ayrıca hergün buraya ugrayıp menü yazman süper.:46:

Bimde çavdar ekmeği veya tam tahıllı ekmek bulabilirsin.:34:
Kepek ekmeği cıss alınca artık tahıllı ekmek yersin.:34:
Yoğurtlu makarna da olmamış maalesef canım. Onun yerine sebze yemeği veya tavuk falan olaydı süper olacaktı.:34:

İns canım işe yarar. Mayıs a kadar 57i görmem gerekiyor.:52:

Hava yağmurlu istanbul da da. Bende ablalardan birini arıyım da avm turu yapayım bari.
Elimizden geldiğince yorumlıycaz canım.:34: Genede gözden kaçarsa affolar :34:

H.sonları 2+2 besleniyorum bende kahvaltıyı geç yaptım mesela aralada gene ceviz veya ufak şeyler yerim ama yemeği 5-6 gibi yerim ondan sonra da meyvayla yada çekirdekli kuru üzümle kapatacagım.
Ardı ardına yersen çok şiş hissedersin zaten kendini.
Akşam yemeğini 8den önce yemege calıs canım.:34:

teşekkürler canım bende uygulamaya çalışıcam

İyi günler kızlar. Hadi bakalım kaçamaksız bir gün olsun. Bu sabah tartıda iyiydim. İnşallah bu hafta böyle devam eder. 4 kilo verdim ya dün eşime söylüyorum karnımı falan gösterdim. Tuttu göbeğimi bu ne hani vermiştin demez mi? Yuh dedim, verdikte yani o kadar mı yani. Hepsini nasıl yok edeyim. Bu erkekler niçin bu kadar anlayışsız acaba? Dedim kilo alsam hemen diyorsun sen kilo mu aldın hayat diye, 4 kilo vermişim sesin çıkmıyo neden acaba? :47::47: Moralim bozuldu gerçeken. :14:Daha bi hırs yaptım onun inadına çıtır olucam yaza kadar zaman verdim kendime. 6 kilo hedefim du bakalım o 6 kiloyu da vereyim belki daha azını da hedeflerim o zaman dimi kızlar.

İyi günler kızlar. Hadi bakalım kaçamaksız bir gün olsun. Bu sabah tartıda iyiydim. İnşallah bu hafta böyle devam eder. 4 kilo verdim ya dün eşime söylüyorum karnımı falan gösterdim. Tuttu göbeğimi bu ne hani vermiştin demez mi? Yuh dedim, verdikte yani o kadar mı yani. Hepsini nasıl yok edeyim. Bu erkekler niçin bu kadar anlayışsız acaba? Dedim kilo alsam hemen diyorsun sen kilo mu aldın hayat diye, 4 kilo vermişim sesin çıkmıyo neden acaba? :47::47: Moralim bozuldu gerçeken. :14:Daha bi hırs yaptım onun inadına çıtır olucam yaza kadar zaman verdim kendime. 6 kilo hedefim du bakalım o 6 kiloyu da vereyim belki daha azını da hedeflerim o zaman dimi kızlar.

eşler hep aynı canım destek olacaklarına köstek olurlar işte. bende bugün bi yürüyüş bandı almak istiyorum daha hızlı ve sporla birlikte kilo verirsem bi yandanda sıkılaşırım diyorum

sağol canım şimdi iyi gibi,ateşini düşürdük sonunda,inşallah çıkmaz bidaha,,şuanda uyuyolar:16::16:

canım hiç kendini suçlu hissetme,hafta sonu adı üstünde ,kaçamak günümüz,ama bari kaçamakları akşama bırakmayalım,,bişeycik olmaz bigünden,,insanı sıkmamak lazım devamlı,,arada ödüllendirmeliyizki zevkle kilo verelim:16:
kızın için geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir çocuklar hasta olunca kötü oluyor yaa olan annelere oluyor ben gayriihtiyari haftasonu diyet içinde tatil ilan ediyorum hep pazartesiden cumaya yapıyorum diyetimi 5 gündede iyi eksiye düşüyorum

Gözümden kaçmış olabilir canım kusura bakma snn icin daha dikkatli olmaya calısacagım.

ben senin için demedim o arada yoktunuz galiba topikte olsaydınız bişeyler yazardınız eminim çünkü dikkatlisiniz bazı arkadaşlar yazışmış 3 sayfa geçmiş kimse alıntı yapmamış cevap vermemiş ona bozuldum biraz okadar öncedende bikaç kere oldu bu şekilde onun için yoksa senle ilgili değil canım ok?

Aman çoğu bildiğin hödük.
Ger-düş hep şey derdi rejim yaptıgınızı eşinize veya tanıdıklarınıza söylemeyin.
Yoksa en ufak elinizde bi cıss gördügünüzde hemen hani sen diyetteydin senden bişey olmaz diye moral bozuyolar derdi.
Valla çok haklı sende eşine sorma bence bi 5 kilo verdikten sonra çevrendeki herkes farketmezse bende Dilek değilim.:27:
Benim 10 kilo verdikten sonra herkes farketmeye başlamıştı.
Bize göre 4 kilo büyük bi kayıp ama kiloyla alakası olmayan insanlar icin gayet sıradan bişey.
Üzülme bence geneli böyle.:34:

kızın için geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir çocuklar hasta olunca kötü oluyor yaa olan annelere oluyor ben gayriihtiyari haftasonu diyet içinde tatil ilan ediyorum hep pazartesiden cumaya yapıyorum diyetimi 5 gündede iyi eksiye düşüyorum

ben senin için demedim o arada yoktunuz galiba topikte olsaydınız bişeyler yazardınız eminim çünkü dikkatlisiniz bazı arkadaşlar yazışmış 3 sayfa geçmiş kimse alıntı yapmamış cevap vermemiş ona bozuldum biraz okadar öncedende bikaç kere oldu bu şekilde onun için yoksa senle ilgili değil canım ok?

Anladım canım.:38:
Bu aralar topik hareketli sayfalar çabuk ilerliyor. Bu güzel bişey aslında.:27:
Senin bıdık nabıyo bakalım?:emir_bebek:

Back
X