- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
- 373
iyi pazarlar kızlar....
beni şimdi çok şükür bütün kıyafetlerim oluyor ama ben ideal kiloma inmek istiyorum..
çevreden duyduğum başta heveslenip alınıyor sonrada atacak yer aranıyor şeklinde ydi
boşu boşuna 700 mb kotam gitti olmadı..
ben de satın alıcam heralde ..
sürenin kısa olması beni cezbediyor..lesli uzun oluyor..
spor yapmamak için bilmem kaçıncı bahane işte..
en çok motive edenlerden biri de giremediğin kıyafetleri tekrar giyebilmek...evet buaralar hızlandı topik süper oldu bencede.... benim bıdık cibicibi yaptı rahatladı uyuyor bende yatacam sabah erken kalktık ben seni pek tanımıyorum 22 yaşındayım demiştin evlimisin çoluk çocuk? bende 84lüyüm mersindeyim
haftaiçi kahvaltı yapıyoruz ama zaman olmadığı için peynir zeytin falan haftasonunda özel bişeyler hazırlıyorum onun için gidiyor yeniyor ama benimki kahvaltıyla kalmıyor normalde akşam bişey yemem ama haftasonu diyette olduğum hiç aklıma gelmiyor ama yarından itibaren başlıycam hem spora hem sağlıklı beslenmeye yoksa verdiğim 3 kilo geri gelecek
buarada bi kotum vardı giymekte zorlanıyordum dün dışarı çıkarken giydim rahat oldu sevindirik oldum bende
beni şimdi çok şükür bütün kıyafetlerim oluyor ama ben ideal kiloma inmek istiyorum..
benim de eşim istiyor ama ben istemiyorum..ayy ne kusuru canım böyle deme pişman olum yazdığıma sağol yinede... bende satacam koşu bandını ama alan yok
çevreden duyduğum başta heveslenip alınıyor sonrada atacak yer aranıyor şeklinde ydi
ben micheli indiremedim..oğlum bilgisayardan anlıyor diye ona söyledim..bende eşimine başının etini yemiştim sanıyom ki evde koşu bandı olunca hergün koşacam. 900 liraya aldık 6 ay kaldı sonra bir arkadaşa 750 liraya sattık bayandan az kullanılmıştır diye :) ben topiğe başladığımdan beri leslii yapıyom öneririm ein ol koşu bandından daha eğlenceli gelecek sana. paran cebinde kalır en azından...
gittigidiyor a falan ilan ver canım belki satılır. ben şanslıydım bir arkadaş eşine alacakmış onlara verdik. eminim onlarda şimdik satmaya çalışıyordur :)
neyse ben kaçar kızlar michelle yapacam. bugün yeniden başlıyom inşallah bu sefer ara vermeden devam bu hanımla.
spor için öneri: yeni başlayacaklar leslii ile bir kaç hafta yürüyün. çok yorucu değil ve sıkmıyor emin olun seveceksiniz. sonrada michell gibi daha zorlayıcı birine geçin bu kadın çok iddialı 20 dk sürüyor ama leslii ile 5 milde bilem bu kadar yorulmuyordum o derece yoğun egzersiz yani.bu arada bilmeyenle için 5 mil 67 dk sürüyordu...
ha birde dün sizin için tombik fotolarımı çektim. bir hafta egzersiz yapam haftaya yine çekip yayınlayacam. internette gözrdüm bir hafta bu michelli yapıp foto yayınlayanlar var gözle görülür inclme olmuş bakalım bende de olacak mı ? hadi iyi pazarlaaaaaaar...
boşu boşuna 700 mb kotam gitti olmadı..
ben de satın alıcam heralde ..
sürenin kısa olması beni cezbediyor..lesli uzun oluyor..
spor yapmamak için bilmem kaçıncı bahane işte..
sen nasıl indirdin tarif edebilinmi rezzancım..Sende netten indirsen cnm. Ben indirdim gayette güzel çekimleri. Almana da gerek yok bence ama sen bilirsin. İnternetten sipariş verebileceğin yerlerde vardır. Bie araştır istersen.